RAPU JA JOUSKARI

RAPU NAINEN ITTE VAAN

HEI KUINKA SOPII RAPU NAINEN JA JOUSIMIES YHTEEN HÄN VAIKUTTAA REHELLISELTÄ JA MUKAVALTA,KERTOKAA JOS KOKEMUKSIA..KIITOS ETUKÄTEEN!!!

9

1767

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • päätti huutaa

   heti vuoden eka päivänä:).jouskari ja rapu voi sopia tai sitten ei.riippuu mitkä sun ympäröivät merkit on esim nouseva ja kuumerkki ja tietty monensta muustakin asiasta.paras neuvo on että otat selvää ihan itte irl,ei voi ulkopuoliset sua neuvoo.onnea sulle tän jouskarin kanssa ja onnea tulevalle vuodelle!.

   • rapu

    ei sovi sitten ollenkaan ja syynkin tiedät.
    koska hän on se joka ei osaa olla kanssasi.


   • pinjamin

    ite olen rapu eukkko ja korviani myöten rakastunut jousimieheeen.. harmillista siinä on se että meidän jututsta ei sitten koskaan tullut mitään :S


  • periaatteessa kuitenki

   jousimies ja rapu ei sovi yhteen, kun otetaan huomioon horoskooppi. ensinnäki vesi ja tuli sekä erilaiset luonnepiirteet.

   Mutta, loppujenlopuksi, olen huomannut että horoskoopi on loppujelopuksi vaa jotai oletushömppää, koska oon nyt jouskarimiehe kaa ollu auvoisat 9kk. Kokeile, arvele ja ylläty.

   • Rapu88

    Mulla oli kanssa 10 kk pituinen suhde Joukkarin kanssa ja kadun edelleen sitä päivää, jolloin jätin hänet. Ehdottomasti paras mies, vaikka meillä riitaa olikin.

    Nyt minulla on tapailusuhde toisen kanssa, mutta hän ei ole niin täydellinen kuin entiseni.


  • Sireeni

   Rapunainen ja jousimiesmies ei ymmärrä toisiaan yleensä ollenkaan. Rapu on kesän lapsi ja jousimies taas talvinen merkki. Eli reagoi yleensä eri tavalla asoihin. Tavallisessa arkielämässä on paljon soviteltavaa ennenkuin tulevat ollenkaan toimeen. Erilaisuus voi alussa olla mukavaa mutta jatkossa rasittavaa.
   Kokemusta on pitkästä avioliitosta.

   • rapu

    Aika outoa tämä ravun ja jousimiehen yhteensopivuus määritelmä... erilaisuudesta ei voi puhua samana päivänäkään, ainakaan omassa suhteessani jousimieheen. Olemme olleet yhdessä ja saman katon alla parisen vuotta ja parempaa sielunkumpania en voisi itselleni löytää. Pidämme samoista asioista, toinen aloittaa lauseen ja toinen lopettaa. Mene ja tiedä, mutta meillä ainakin homma toimii!


   • vm81
    rapu kirjoitti:

    Aika outoa tämä ravun ja jousimiehen yhteensopivuus määritelmä... erilaisuudesta ei voi puhua samana päivänäkään, ainakaan omassa suhteessani jousimieheen. Olemme olleet yhdessä ja saman katon alla parisen vuotta ja parempaa sielunkumpania en voisi itselleni löytää. Pidämme samoista asioista, toinen aloittaa lauseen ja toinen lopettaa. Mene ja tiedä, mutta meillä ainakin homma toimii!

    Itselläni oli ennakkoasenne ensin jousimies-mieheen joka kovasti yritti vaikutusta tehdä..aika pitkään meni, ennenkuin lämpesin ajatukselle..tai ehkä halusin vähän kokeilla, että kuinka äärimmäsyyksiin mies oli valmis menemään, että sai haluamansa huomion :)

    Olen huomannut, että ikä tekee aika paljon. En kymmenen vuotta sitten olisi voinut kuvitellakkaan miestä, joka on niin itsenäinen. Olisin varmasti roikkunut jalassa kiinni ja vaatinut enemmän aikaa ja huomiota. Mutta nyt mustasukkaisesta liitosta lähteneenä, nautin siitä saan omaa tilaa ja aikaa jousimieheltä.. mutta nyt olen huomannut tässäkin miehessä mustasukkaisia piirteitä :) Varmaankin hänellä ottaa luonnolle se, että en roiku vaikka hän kuin koittaa olla hurmaava :) Se kait ei ota selkoa siitä, että olenko lintu vai kala. Välillä hellittelen kovastikkin ja sit otan käsivarren verran etäisyyttä..ja jousimies ei tiedä mikä sihen iski ;) Se on niinku kissa pistoksissa..ja minä senkun nautin :) Sängyssä aivan uskomattoman mahtava!!!! Juuri oikeanlainen..nautiskelija..tosi intensiivinen..IHAN USKOMATON!!


  • MasterZeromus

   On ollut jouskari ihastuksia sinne tänne, sekä naisia että miehiä. No joo mutta heidän kuumerkkinsä oli useimmiten Härkä, Rapu tai Kalat, kerran vain Oinas. No se siitä kun ne ilmanmerkit vaan rauhaan jätetään niin kaikki hyvin on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   65
   1990
  2. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   79
   1347
  3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   78
   1274
  4. Kieli pitkällä täällä odotan :D

   Pus pus :D
   Ikävä
   49
   1182
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   160
   1002
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   999
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   920
  8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   41
   881
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   878
  10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   183
   873
  Aihe