RAPU JA JOUSKARI

RAPU NAINEN ITTE VAAN

HEI KUINKA SOPII RAPU NAINEN JA JOUSIMIES YHTEEN HÄN VAIKUTTAA REHELLISELTÄ JA MUKAVALTA,KERTOKAA JOS KOKEMUKSIA..KIITOS ETUKÄTEEN!!!

9

1749

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • päätti huutaa

      heti vuoden eka päivänä:).jouskari ja rapu voi sopia tai sitten ei.riippuu mitkä sun ympäröivät merkit on esim nouseva ja kuumerkki ja tietty monensta muustakin asiasta.paras neuvo on että otat selvää ihan itte irl,ei voi ulkopuoliset sua neuvoo.onnea sulle tän jouskarin kanssa ja onnea tulevalle vuodelle!.

      • rapu

        ei sovi sitten ollenkaan ja syynkin tiedät.
        koska hän on se joka ei osaa olla kanssasi.


      • pinjamin

        ite olen rapu eukkko ja korviani myöten rakastunut jousimieheeen.. harmillista siinä on se että meidän jututsta ei sitten koskaan tullut mitään :S


    • periaatteessa kuitenki

      jousimies ja rapu ei sovi yhteen, kun otetaan huomioon horoskooppi. ensinnäki vesi ja tuli sekä erilaiset luonnepiirteet.

      Mutta, loppujenlopuksi, olen huomannut että horoskoopi on loppujelopuksi vaa jotai oletushömppää, koska oon nyt jouskarimiehe kaa ollu auvoisat 9kk. Kokeile, arvele ja ylläty.

      • Rapu88

        Mulla oli kanssa 10 kk pituinen suhde Joukkarin kanssa ja kadun edelleen sitä päivää, jolloin jätin hänet. Ehdottomasti paras mies, vaikka meillä riitaa olikin.

        Nyt minulla on tapailusuhde toisen kanssa, mutta hän ei ole niin täydellinen kuin entiseni.


    • Sireeni

      Rapunainen ja jousimiesmies ei ymmärrä toisiaan yleensä ollenkaan. Rapu on kesän lapsi ja jousimies taas talvinen merkki. Eli reagoi yleensä eri tavalla asoihin. Tavallisessa arkielämässä on paljon soviteltavaa ennenkuin tulevat ollenkaan toimeen. Erilaisuus voi alussa olla mukavaa mutta jatkossa rasittavaa.
      Kokemusta on pitkästä avioliitosta.

      • rapu

        Aika outoa tämä ravun ja jousimiehen yhteensopivuus määritelmä... erilaisuudesta ei voi puhua samana päivänäkään, ainakaan omassa suhteessani jousimieheen. Olemme olleet yhdessä ja saman katon alla parisen vuotta ja parempaa sielunkumpania en voisi itselleni löytää. Pidämme samoista asioista, toinen aloittaa lauseen ja toinen lopettaa. Mene ja tiedä, mutta meillä ainakin homma toimii!


      • vm81
        rapu kirjoitti:

        Aika outoa tämä ravun ja jousimiehen yhteensopivuus määritelmä... erilaisuudesta ei voi puhua samana päivänäkään, ainakaan omassa suhteessani jousimieheen. Olemme olleet yhdessä ja saman katon alla parisen vuotta ja parempaa sielunkumpania en voisi itselleni löytää. Pidämme samoista asioista, toinen aloittaa lauseen ja toinen lopettaa. Mene ja tiedä, mutta meillä ainakin homma toimii!

        Itselläni oli ennakkoasenne ensin jousimies-mieheen joka kovasti yritti vaikutusta tehdä..aika pitkään meni, ennenkuin lämpesin ajatukselle..tai ehkä halusin vähän kokeilla, että kuinka äärimmäsyyksiin mies oli valmis menemään, että sai haluamansa huomion :)

        Olen huomannut, että ikä tekee aika paljon. En kymmenen vuotta sitten olisi voinut kuvitellakkaan miestä, joka on niin itsenäinen. Olisin varmasti roikkunut jalassa kiinni ja vaatinut enemmän aikaa ja huomiota. Mutta nyt mustasukkaisesta liitosta lähteneenä, nautin siitä saan omaa tilaa ja aikaa jousimieheltä.. mutta nyt olen huomannut tässäkin miehessä mustasukkaisia piirteitä :) Varmaankin hänellä ottaa luonnolle se, että en roiku vaikka hän kuin koittaa olla hurmaava :) Se kait ei ota selkoa siitä, että olenko lintu vai kala. Välillä hellittelen kovastikkin ja sit otan käsivarren verran etäisyyttä..ja jousimies ei tiedä mikä sihen iski ;) Se on niinku kissa pistoksissa..ja minä senkun nautin :) Sängyssä aivan uskomattoman mahtava!!!! Juuri oikeanlainen..nautiskelija..tosi intensiivinen..IHAN USKOMATON!!


    • MasterZeromus

      On ollut jouskari ihastuksia sinne tänne, sekä naisia että miehiä. No joo mutta heidän kuumerkkinsä oli useimmiten Härkä, Rapu tai Kalat, kerran vain Oinas. No se siitä kun ne ilmanmerkit vaan rauhaan jätetään niin kaikki hyvin on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1806
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      183
      1444
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1388
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      142
      1333
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      960
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe