Mukavia muistoja

Mies Jokunen

Jokainen muistaa sen "ensimmäisen kerran". Minulla se tapahtui 1980-luvun alkuvuosina. Taisin olla kuudentoista ikäinen.

Koko kuvio lähti liikkeelle eräästä tietotekniikan tapahtumasta Keski-Suomessa. Koulu oli juuri päättynyt ja luokkakaverini sai houkuteltua minut kyseiselle reissulle. Tietokoneet olivat siihen aikaan sangen harvinaisia kapistuksia, joten matkan suola löytyisi siltä rintamalta. Näin henkilökohtaisesti ajatellen kävikin ihan toisin.

Lähdimme matkustamaan paikkakunnalle junalla. Myöhemmin hyppäsimme linja-autoon, jolla matkustimme perille. Olimme hankkineet huoneen paikallisesta opiskelija-asuntolasta, mikä oli muutettu hosteliksi kesälomien ajaksi. Saimme huoneemme avaimet hostellin toimistosta. Huone maksettiin samalla kertaa. Toimistoa piti tummahiuksinen, keski-ikäinen nainen, jonka tiukan T-paidan kaulaaukosta pursuavia rintoja ei 16-vuotias nuorukainen voinut olla havaitsematta. No. Vietin illan kaverini kanssa ja yöksi painuttiin pehkuihin.

Heräsimme aamulla ja söimme eväs-voileivät. Huoneen avain jätettiin huoneeseen (sopimuksen mukaan) ja painuimme messu-alueelle. Pari tuntia kierreltyämme huomasin että koti-avaimeni oli kadonnut. Taskut käytiin moneen kertaan läpi. Epäilin että se oli jäänyt hostellin huoneeseen, joten sanoin kaverilleni että käyn katsomassa löytyykö avain sieltä.

Kävelin takaisin hostellille ja menin toimistoon. Samainen kiharatukkainen nainen oli toimistossa ja esitin asiani. Hän sanoi käynesnä huoneessa eikä ollut huomannut huoneessa ylimääräisiä avaimia. Kuitenkin hän antoi huoneen avaimet minulle. Nainen sanoi pistävänsä toimiston ruokatuntinsa ajaksi kiinni ja pyysi tuomaan avaimen asuntoonsa, joka oli ihan siinä vieressä.

Menin penkomaan huoneen ja sieltähän se koti-avain löytyi. Taskustahan se oli pudonnut nojatuolin mutkaan. Ei muuta kuin koti-avain taskuun ja huoneen avainta palauttamaan. Naisen asunnon ovi oli raollaan. Koputin ovelle ja sisältä kuului naisen kehoitus astua sisään. Menin sisään ja sanoin löytäneeni avaimen. Nainen tuli hymyillen vastaani ja sanoi että sehän oli hieno juttu. Hän tuli seisomaan ihan eteeni ja hänen toinen hänen pullottavista rinnoistaan kosketti kevyesti omaa rintakehääni. Olin hieman hämmentynyt, mutta hänen hajuvetensä tuoksu ja vartalostaan hehkunut lämpö sai minun pään ihan humisemaan.

En tiedä mikä minuu tuli, mutta minulle tuli ihan pakottava tarve tarttua naisen lanteille ja moiskauttaa pusu poskelle. Odotin hetken naisen reaktiota ja uskoin että hän suuttui. Mutta mietä vielä! Hän sanoi että minullapa on oikein herrasmiehen elkeet ja sanoi odottavansa suudelmaa myös toiselle poskelle. Otin hänen lanteiltaan paremmin kiinni ja suutelin toista poskeakin. Se ei minulle riittänyt vaan halusin suudella häntä suullekin. Vartalomme olivat vastakkain kun aloimme suutelemaan toisiamme. Laitoin käteni hänen rinnalleen ja aloin puristelemaan sitä. Nainen kuiskasi korvaani että "ei noin nopeasti". Todennäköisestä hän jo tunsi kovettuneen kullini omaa alavatsaansa vasten.

Pian hän irrottautui otteestani. Uskoin että hän pyytää minu nyt poistumaan. Mutta ehei. Nainen repäisikin T-paidan pois päältään ja napsautti rintaliivit pois. Hänellä olikin muhkeat rinnat. Nännipesät olivat suuret ja tummat. Nieleskelin tyhjää ja luonto alkoi kutsua tikanpoikaa puuhun. Otin toisen rinnan suuhuni ja hieroin kädelläni toista. "Ei niin nopeasti.", nainen sanoin. Pian hän kysyi että olenkos ollut koskaan naisen kanssa? Sopersin että en ole. Meni muutama sekunti ja nainen totesi: "Tulepas nyt tänne makuuhuoneeseen niin täti vähän opettaa".

Ei muuta kuin suunta kohti makuuhuonetta. Huoneessa oli koristeellinen parisänky. "Otapa nyt vaatteet pois ja tule minun kanssa tänne sänkyyn". Otin vapisevin käsin vaatteet pois päältäni. Nainen otti farkut pois jalastaan ja meni makaamaan sänkyyn pelkät pikkuhousut päällään. "Otappa nuo alushoususikin pois ja tule tänne minun viereen", nainen komensi. Tein kuten käskettiin ja kivikovana seissyt kullini pääsi vapauteen. "Sinullapa on komen kulli terhakkaana", kuului toteamus kun menin pötkölleni naisen viereen.

"Nuole vielä mun rintoja", nainen pyysi. Minua ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Otin jälleen rinnan suuhuni ja hietoin toista kädelläni. "Hitaammin", nainen sanoi. Huomasin että hänen hengityksensä alkoi syvenemään. Komennot seurasivat toisiaan: "Ime nänniä", "nuole sitä", "pyörittele nänniä kielelläsi", "näyki", "ja sitten toinen tissi....". Tottelin kuin koulututte koira ja nainen huohotti jo selvästi.

Sitten tuli komento jota olin nuoruusikäni odottanut: "Nyt saat siirtyä pimpsaan.". Nainen otti pikkuhousunsa pois ja esiin paljastui tumma karvapehko. Hän levitti jalkansa sanoen: "Nuole sitä". Pillu tuoksui huumaavalta kun varovasti maistoin sitä kielelläni. Nainen ukisi hiljaa kun kosketin märkiä pillun huulia kielelläni. "Nuole sitä.", toistui komento. Laitoin kieleni mustaan kiiltelevään karvapehkoon ja nainen ukisi kuuluvasti. "Nuole pehmeällä kielellä", toisui komento ja tein työtä käskettyä. "Laita kieli sisään", "nuole ylös ja alas", "pyöritä kieltäsi", komennot jatkuivat. Sitten hän osoitti pienen palluraisen häpyhuultensa välisä sanoen: "nuole tästä helläsi ja hiero mun nännejä käsilläsi". Nainen nosti polvensa rintoihinsa kiinni kun aloin herkuttelemaan. Enää ei kuulunut muuta kuin hänen tasainen valituksensa: "oooohhhh, ooohhh, oooohh...", "te vielä... vielä vähän...".

Sitten hänen vartalonsa jännittyi kuin jousipyssyn kaari ja hän ukisi pitkään: "ihaana orkku..." Sitten hän rentoutui sanoen: "Nyt saat pillua". Kullini oli aivan räjähtämispisteessä. Nainen otti kullistani kiinni ja hän ohjasi sen oikealle kohdalle. Työnsin kullini ihanan märkään perään. Päässäni aivan humisi. Nainen tarttui pakaroihini sanoen: "Työnnä lantiosta lähtien". Työntelin köpelösti mutta nainen opasti omilla lantion liikkeillään ja pakaroihini tarttuneilla käsillään.

Luonto opetti tikanpojan nopeasti. Rytmi löytyi ja nainen sanoin: "Juuri noin annetaan kullia.". Sänky natisi ja nainen puhui kiihottavasti: "Täti on ollut tuhma... anna tätille rangaistukseksi kyrpää...", "nai mua...", "älä pidättele...". Naisen rinnat höytkyivä ylös alas nussimisen tahdissa. Ei mennyt aikaakaan kun tunsin orkun tulevan. Reisissä kihelmöi. Päässä humisi kun laukesin. "Anna tulla kaikki vaan", nainen kannusti". Rojahdin väsyneenä naisen päälle.

Hän silitti hiuksiani ja kietoi jalkansa ympärilleni: "Eihän kerrota tästä sitten kenellekään?". "Ei kerrota", huohotin.

Pari munnuttia huilailtuani nainen totesi että pitäisköhän sun lähteä sinne messuille, mun parikymmppinen poika on pian tulossa tänne. Huitaisin vaatteet päälle ja suunnistin kesäisen päivän läpi kohti messuja.

Olihan tuo melkoinen kokemus nuorelle miehelle. Vasta vanhempana ymmärsin että kyseisellä naisella oli joku fantasia nuorista neitsytpojista. Sakkolihaahan silloin oltiin, mutta kyllä tuli saatua sellainen opitunti mistä on todellakin ollut hyötyä myöhemmässä elämässä!

2

9674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meinasin totaalisesti

      revetä. "rintaliivit pois" aika hauskasti sanottu.

    • Kiihottava tarinasi

      Hyvin olet tehnyt tarinasi,oli teódellakin aika hyvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe