Vuosi 2008

miten muilla?

Tässä vuosiskooppi viime vuodelle, nyt jälkeenpäin voin sanoa että piti paikkansa.
Erosin alkukesällä, muutin pois kotoota yksin asumaan,olen pitänyt oman pääni ja ohjat omissa käsissä. vaikeaa tietysti on välillä ollut, ainakin taloudellisesti.
Työasiat menevät hyvin, ja 'rakkausasiatkin' jotenkin. syliin pyrkijöitä on ollut mutta aion pitää vapauteni. vuoden lopulla vasta 'tajusin' olevani vapaa, voin tulla ja mennä miten haluan. nautin elämästä nyt.

Kauris


Yleisnäkymät:


Jupiter on saapunut merkkiisi ja siellä se viihtyy aivan loppuvuoteen saakka ja ottaa vastaan Saturnuksen upeita kolmioita tammikuusta joulukuuhun. Olet nyt laittamassa elämääsi kokonaan uuteen järjestykseen, eikä sinulta tule puuttumaan mahdollisuuksia todella loistavien muutosten tai aloitusten toteuttamiseen elämässäsi. Ainoa este menestystesi tiellä voi olla oma vastuuntuntosi, joka ei ihan helpolla anna sinulle lupaa päästää irti vanhoista velvollisuuksistasi, vaikka muuten olisit niihin jo täysin kypsynyt. Menestysnäkymät ovat upeaakin upeammat, mikäli pystyt kohtaamaan sisimmästäsi kumpuavan luovan energian oikealla tavalla ja itseesi luottaen. Ottaaksesi tästä vuodesta irti kaiken mahdollisen, ei sinun tarvitse muuta kuin päättäväisesti suunnata kulkusi päivä päivän jälkeen sellaisiin asioihin, joista olet eniten innostunut. Luonto huolehtii lopusta.


Menestys:


Jupiterin ja Saturnuksen kolmiot toteutuvat tammikuussa, syyskuussa ja marraskuussa, mutta ehdottomasti mehevimmän siivun tarjolla olevasta menestyksestä nappaavat ne Kauriit, jotka laittavat tuulemaan heti vuoden alkaessa. Parempia menestysnäkymiä saat tämän jälkeen odottaa useampia vuosia, joten kannattaa ottaa itseäsi niskasta kiinni ja ryhtyä tuumasta toimeen välittömästi. Kaikki tarvittavat olosuhteet ovat valmiina ympärilläsi, eikä onnistuminen ole koskaan ollut tämän helpompaa. Muista kuitenkin pitää ohjat tiukasti omissa käsissäsi, sillä päästäessäsi ketään toista vähänkään ohjailemaan kulkuasi, tulevat mahdollisuutesi pienenemään ratkaisevasti ja koko juttu on vaarassa kääntyä sinua vastaan. Niin kauan kun luotat oman innostuksesi osoittamaan suuntaan, tulet olemaan voittajien iloisessa joukossa.


Rakkaus:


Silloin kun elämä kuljettaa sinua kultavaunuissa, tulee myös rakkauselämä sujumaan uskomattoman hienolla tavalla. Samat säännöt kuitenkin pätevät tässäskin suhteessa, sillä liian sidottu ja tiukka parisuhde johtaa ainoastaan kasvavaan ahdistukseen ja turhautumiseen. Venus on merkissäsi 13.11 – 7.12 välisen ajan eli sopivasti menestyskuviosi loppuvaiheessa, jolloin voit jo voitonvarmalla asenteella keskittyä juhlimaan saavutuksiasi ja nauttimaan elämästäsi juuri sellaisen ihmisen rinnalla kuin itse koet parhaaksi. Syliisi pyrkijöitä tulee riittäämään sitä sankemmin mitä paremmin sinulla kokonaisuudessaan menee.

5

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • capricornilov

      Itsellä näyttää pahasti siltä, että ero on tulossa.

      tämä kiteyttää hyvin asian...
      "Samat säännöt kuitenkin pätevät tässäskin suhteessa, sillä liian sidottu ja tiukka parisuhde johtaa ainoastaan kasvavaan ahdistukseen ja turhautumiseen."

      raja on ylitetty liian monta kertaa..

      Melkein 18 vuotta ollaan oltu yhdessä...hyviä hetkiäkin on tietysti ollut, mutta jos päällimäisenä muistona suhteesta on ahdistus, niin ei hyvä.

      En tiedä kuinka sattumaa oli syntymäpäivähoroskooppini, mutta siinä sanottiin, että seuraavat 7 viikkoa tulevat olemaan myllerystä..

      tsemmpiä sulle jatkossakin.. :D

    • kaurismimmi

      kai neki piti jossain määrin paikkansa mutta toi rakkaus juttu ainakin piti... =)

    • Wilmaattinen

      millaista oli viime vuonna, mutta tänä vuonna tulee olemaan tällaista:
      Vastuuntuntoa tulee löytymään kuten ennenkin ja menestystä (toivotaan), vapauteni aion pitää tammikuusta joulukuuhun, uusi järjestys on astunut voimaan, ei kuitenkaan mikään "New Age", kypsytystä tulee kuulemma aina vain lisää tänä vuonna, vaikka olen mielestäni jo ylikypsä muutenkin. Onnistuminen on helppoa, kun sisimmästä kumpuaa luovaa energiaa. Omaisuus tulee ehkä hiukka pienenemään, aion pistää vanhat vaatteeni kierrätykseen nääs, iloisessa joukossa pyörin tänäkin vuotena, nimittäin täällä ruotsi24:ssä. Lopuksi aion juhlia suorituksia menestyskuvioni loppuvaiheessa.

      • Rakkaus taisi jäädä rannalle

        Niin kyllä vauhtia riitti.3 kertaa työpaikanvaihto ja 3 kertaa asunnonvaihto.Rakennushanke alulle.Tuskinpa enää enempää rahkeet ei olisi kestäneetkään.Toivon todella vuodesta 2009 edes vähän rauhallisempaa.Akut täytyy ladata.


      • toinen kauris
        Rakkaus taisi jäädä rannalle kirjoitti:

        Niin kyllä vauhtia riitti.3 kertaa työpaikanvaihto ja 3 kertaa asunnonvaihto.Rakennushanke alulle.Tuskinpa enää enempää rahkeet ei olisi kestäneetkään.Toivon todella vuodesta 2009 edes vähän rauhallisempaa.Akut täytyy ladata.

        3 kertaa työpaikan vaihdos ja yksi remppa. Aina kun ehtii oppimaan yhden työn, opettele uusi, huh! Mutta mieli pysyy vireänä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2395
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2172
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. Mitkä kolme sanaa haluat nyt sanoa ikäväsi kohteelle?

      Niitä tässä odotan.
      Ikävä
      165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe