Tanssikurssille Helsingissä...

onko eroja?

Tarkoitus on kerrata unohtuneet perustanssit ja Helsingissä vaihtoehtoina näyttävät olevan ainakin
Tanssin Maailma Ketonen,
Tanssikoulu Blomqvist ja
Studio High Heels.
Kaikilla noilla perustason kurssi alkaa maanantaisin samaan aikaan klo 19, eli ainakaan samalla viikolla en pääse kaikkia kokeilemaan, joten:
onko kenelläkään antaa vinkkiä, onko noissa tanssikouluissa merkityksellisiä eroja, kun (a) tarkoitus on mennä kertaamaan pölyttyneitä taitoja, (b) en ole enää ihan poikanen (45 tuli just mittariin) ja (c) omaa paria ei ole mukaan ottaa?

24

7281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkin

      Varsinaista tietoa noista ei ole muuta kun kuulon perusteella ketosia on kehuttu; mutta tuolla myyrmäessä uimahallilla toimii vantaan tanssintaitajien ryhmiä perusteita löytyy joka lähtöön. Heillä on eripaikoissakin harjoituksia mitä noita kalentereita olen seuraillut Presitentti hotellissa kin on ollut kerran viikossa hyviä kursseja heiltä. Henkilökohtaisesti pidin niistä missä kävin. siellä on mukana aina seuran taitavia apureita mukana.

      • jonjon23

      • cha chaa
        jonjon23 kirjoitti:

        http://www.dance.fi Maanantaisin salsaa klo 17

        tuolla High Heelsillä. Käyvät eri tansseja läpi eri viikkoina, eikä ole haitannut, jos en ole joka maanantai päässyt menemään. Siellä voi käydä kertamaksulla, joten suosittelen ainakin kokeilemaan. Opettajana on Susa (oli viime kaudella mukana Tanssii Tähtien kanssa ohjelmassa) ja persoonana aivan loistava tyyppi.


      • tanssimaan

        Hei!
        Olen itse menossa tiistaina Vantaalle Tanssintaitajien kurssille (nainen, nelikymppinen, ilman paria - tihi, tihi, pieni mainos siis tähän väliin, eli sinne kaikki kynnelle kykenevät parittomat tanssista ja sen opettelusta innostuneet miehet!)
        Olipa kiva kuulla, että kokemuksesi perusteella pidit opetuksesta. Erityisesti tämä taitavien apureiden läsnäolo harjoituksissa kuulostaa tosi hyvöltä - saatan siis päästä kunnolla liitelemään :)


    • tanssia

      Hei!
      Kyselit toki vain Helsingissä olevia, mutta kun kerrottiin myös Vantaalaisesta seurasta, niin eipä unohdeta myöskään Tanssikoulu Kokkoa Espoossa, loistopaikka!

      • yli_5_vuotta_tanssinut

        Olen opetellut vuosia sitten yhden syksyn Tanssikoulu Kokossa, ja ei ole muuta kuin pelkkää hyvää muisteltavaa. Parasta siellä on mielestäni se, että he etsivät sopivan mittaisen parin jonka kanssa pääosin harjoitella, sellaisen haluaisin vieläkin kun menen kertaamaan taas.


    • kiva paikka

      tanssia ja terapiaa.com Täällä oppii tanssimaan ja on kivaa

      • juulia

        myös mä oon käynyt ja pidin kovasti sekä opetuksesta, että tiloista.


      • JFF

        Melkolailla perussettiä (ei vientitekniikkaa, ei musiikin kuuntelua ja paljon paljon puutteita) ja minusta tanssiopettajien pitää näyttää hyvältä, olla esimerkki muille. Pukeutumisessa ja muutenkin omassa habituksessa...näin se vaan on.


      • hämmentynyts
        JFF kirjoitti:

        Melkolailla perussettiä (ei vientitekniikkaa, ei musiikin kuuntelua ja paljon paljon puutteita) ja minusta tanssiopettajien pitää näyttää hyvältä, olla esimerkki muille. Pukeutumisessa ja muutenkin omassa habituksessa...näin se vaan on.

        Opettaja häkkyrää häkkyran perään tanssillisuudesta ei mitään viitteitä, pää asia et vaihto toimii


    • Tanssin puraisema

      Starilla on hyviä kursseja ja hyvät opettajat. Kyseessä ei ole varsinaisesti tanssikoulu vaan tanssiseura, joka järjestää jäsenilleen kursseja. Kurssit ovat kilpatanssia ja argentiinalaista tangoa, joten perus lavatansseja siellä ei opeteta, mutta laskemalla hieman käsiä ja lyhentämällä askelta pärjää näilläkin opeilla lavaympäristössä.

      Kursseja on maannataisin ja torstaisin kilpatanssin alkeita sekä keskiviikkoisin argentiinalaista tangoa. Opettajat ovat lajinsa eliittiä, mm. maanantain alkeiskurssia vetää Sami Helenius, joka oli myös Tanssi tähtien kanssa-ohjelmassa Roosa Meriläisen kanssa.

      Lisätietoja kannattaa katsoa osoitteesta http://www.tanssiklubistar.fi

    • tanssii

      Itse mietin ihan samoja vaihtoehtoja viime vuonna, kun oli pakko opetella häitä varten tanssimaan.
      Tanssikoulu Ketonen ja High Heels toimii kilpatanssijoilla, mutta kun mieskin piti saada oppimaan niin se sai valita ja halusi mennä Blomqvistin tanssikouluun. Itse olin kuullu Blomqvistista niin paljon pahaa että olin todella skeptinen menemään. Onneksi tuli mentyä, sillä siellä oppi todella hyvin tanssimaan. Lisäksi otimme vielä muutaman erikoistunnin häätanssia varten . Yhden kerran oli Åke itse opettamassa, tajusin miksi siitä ei pidetä. Tilat olivat vähän vanhanaikaiset, mutta jokaisen tunnin jälkeen oli hyvä mieli kun oli oppinut uutta ja oli ollut hauskaa. Åke ilmeisesti ei enää itse opeta kursseillansa, hyvä niin.
      Kuulemma myös Pilvistep olisi ollut hyvä paikka, mutta sijainniltaan meille vähän hankala. Lisäksi siellä Blomqvistilla oli takuu, että oppi, muuten olisi saanut rahat takaisin.

      • Minnie179

        Tilat on remontoitu ja koulua vetää Clara Blomqvist, joka on Blomqvistien tytär. Olemme käyneet kaveripariskuntien kanssa lavakurssia ja rokki-kurssia, ja hirveän hauskaa on ollut. Ikäjakauma siellä on ihan laidasta laitaan ehkä 18-65, mutta opettajat ottavat kaikki huomioon erittäin hyvin. Tunnelma on hauska ja rento, ehdottomasti uskallan suositella!


    • Varmaa tietoa

      Unohda Blunkan ja Pilvistepin kurssit. Ketonen ja HighHeels on hyviä. Myös Kokko on vähän niin ja näin.

    • tanssijatar

      Hesassa kyllä Petri ja Satu Kokko on todella hyviä ja www.tanssikoulu-hattula.fi jossa itse käyn on myös loistava paikka.
      Suosittelen molempia

    • Vaihtoehtoja

      Ei ikinä Clara Blomqvistin tanssikouluun kannata mennä!! Kävin siellä,tilat huonot, Clara on tosi ylimielinen, ei opeta oikeastaan mitään mitä pyytää ja sanoo töykeästi jos et osaa kun luulee että kaikkien pitää osata niin hyvin kuin muka hän osaa. Haloo siksihän sinne mennään että opitaan,joten elkää ikinä menkö Blomqvistille jos haluatte mukavan ilmapiirin ja hyvää opetusta ,se löytyy ja löytyikin muualta!
      Satu ja Petri Kokko sekä High Heels ovat paljon parempia!

      • MarkoPP

        Oho! Onkohan noin. Et taida olla käynyt Clara tiloissa ollenkaan, tän on pakko olla trolli. Kukaan ei tosissaan voi kokea niitä tiloja huonoiksi. Clara tekee kaikkensa että mä opin tanssimaan ja kursseilla ei aina ota maksua keltään. Mä en voi muutakuin suositella.


    • Taidotruostumassa

      Mitä suositellaan meille, jotka olemme käyneet kaikki kurssit tangosta hitaaseen valssiin ja bugista salsaan ja lattareista swingeihin, yleis- ja eriloiskouluissa/seuroissa, useimmat vähintään jatkotasoille? Mutta on päässyt tulemaan jo 4-5 vuoden tauko kurssituksesta. Eli mikä/mitkä lajit ovat muuttuneet tänä aikana? Joskus ainakin bugissa periaatteet muuttuivat nopeasti. Lavoilla ei saa aina selvää mikä on ns. itsekeksittyä tai puutteellisesti opittua.

      • Jhgjk

        Lavat on ainoa oikea paikka opetella tanssia, jos alkeet on jo hallinnassa.
        Seurajana sinulle opetetaan kaikki mahdollinen. Viejänä silmät auki ja opit millä ne naiset kaadetaan.


    • Anonyymi

      Me olemme todella tyytyväisiä Clara Blomqvistin tanssikouluun ja suosittelemme suurella lämmöllä.

    • Anonyymi

      CB: tunneilla häiritsee hänen erittäin ronski ja kaksimielinen kielenkäyttönsä. Jäimme pois. Jotkut muutkin pariskunnat olivat hämmentyneitä. Asiaton kielenkäyttö ei ole enää tätä päivää. Hänen postauksensa FB:n tanssiryhmässä ovat käsittämättömän rivoa suunsoittoa. Herää kysymys, miksi. Kadeteille sanoo opettavansa hyvää käytöstä. Ristiriitaista.

      • Anonyymi

        Helsingissä on myös hyvämaineisia tanssinopettajia, jotka eivät esiinny kääk-juoruissa.


    • Anonyymi

      3 vuotta Claran opissa olleina, olemme todella ihmeissämme näistä kirjoituksista. Claralla on ihana pilke silmäkulmassa, tunneilla on hauska lämmin ilmapiiri, eikä ronskeiksi puheita voi mitenkään väittää. Clara aidosti välittää ihmisten viihtyvyydestä ja oppimisesta. Ihan kuin emme olisi olleet näiden muutamien kirjoittajien kanssa samassa tanssikoulussa sillä en tunnista näitä väittämiä. Eikä kukaan paikalla käynyt voi tosissaan väittää noita tiloja vanhanaikaisiksi. Meille tuli ensimmäisellä kerralla niistä ihan wau-efekti! Onko tuo siis jotain pilaa? Kateellisten kirjoituksia? Vai onko jokin toinenkin Tanssikoulu Clara Blomqvist?

      • Anonyymi

        Aivan ihana tanssikoulu. Upea, moderni opettaja, ajan hengessä, ellei jopa edellä. Rohkeasti mukaan myös samaa sukupuolta olevat parit. Opettajaa eikä koulukavereita kiinnosta esim. sukupuolijutut ja muut eksistentiaaliset kysymykset ollenkaan. Koulussa keskitytään olennaiseen = Oppiminen. Blomqvistilla opetellaan ja opitaan tanssimaan hyvän opettajan johdolla. Jokainen opiskelija on kunnioitettu ja arvostettu ja kaikilla on turvallista oppia. Kauniissa, klassisella maulla sisustetussa ympäristössä. Opettajan musiikkivalinnat eivät koskaan ole pielessä. Tulkaa itse kokemaan rauhan ja ilon tanssikoulu. 10 pistettä ja sydämellinen kiitos hienosta harrastuksesta, Madame Blomqvist.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1529
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1153
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1029
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1028
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1021
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      5
      903
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      882
    Aihe