Kaksonen rakastui 0o (nainen)

Ei näin

Siispä.... Kaksonen kun olen olen nopea ihastumaan ja kyllästymään.
Mutta Näin ei ole ennen käynyt. Elikkäs tapasin aivan ihanan rapu miehen rakastuin päätä pahkaan, Miehelläkin oli kiinnostus.
Nyt kummiskin rapu mies ei pidä yhteyttä (näin kävi siis yks äkkiä ihan puskan takaa,ei riitoja ei mitään kaikki oli hyvin) ja mun luonne ei anna periks et alkaisin viestillä piinaamaan ei. Mutta ennen olin eläväinen ja menossa joka paikkaan ikinä en ole jäänyt ketään miestä kaipaamaan en itkemään perään.. mutta tämä rapu, ihastuin todella nopeasti ja pahasti ja nyt olen yllättänyt itseni vähän väliä ajattelemasta tuota miestä kaipaus on kova... elikkäs siis onkos muita kaksois naisia joiden elämän into siis olisi mennyt miehen takia näin alas... olen aivan maassa ja siis tämä ei ole normaali tilanne mulle, ja mietin että onko se edes kaksois naisille normaalia...

4

584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaksonainen

      Kyllä, minulla on aivan vastaavia kokemuksia vaakamiehestä.
      Alussa pidimme tiiviisti yhteyttä, näimme muutaman kerran ja olimme vähän väliä puhelimessa. Ihastuin myös samalla tavalla nopeasti ja hyvin palavasti. Sitten se yhteydenpito vain loppui, mainitsemallasi tavalla, kuin seinään. Ajattelin tätä miestä yötä päivää, ja olin aivan varma että hän oli Se Oikea. Samalla tapaa myös minulta katosi elämänhalu kun en kuullut tästä miehestä mitään, enkä luontoni mukaisesti missään nimessä alkanut piirittää häntä mitenkään. Mieltä vain kalvoi, että mitä ihmettä tapahtui ja miksi?
      No, sitten lopulta otin vain härkää sarvista ja lähetin rohkeasti yksinkertaisen viestin, jossa kysyin että missä mennään. Vastaus tuli, että hän ei pysty sitoutumaan ja että on hyvin pahoillaan. Tuntuihan se pahalta, vaikka olinkin tämän suuntaista aavistellut. Mutta kuitenkin tämä viesti, joka laittoi pisteen koko jutulle, sai mieleni kaikesta huolimatta paremmaksi. Sain nyt varman tiedon, ja näin ollen pystyin jatkamaan eteenpäin, vaikkakin ilman tätä ihanaa miestä. "Toipuminen" lähti hyvin käyntiin, ja alkoi se positiivisuuskin sieltä taas pikkuhiljaa löytyä :)
      Kaksonen kun on sellainen luonne, että sitoutua aletaan vasta sitten kun löytyy juurikin Se Oikea, tai ainakin siltä tuntuva.. Sitä ennen saattaa kokeilla ja tapailla vaikka minkä näköistä ihmistä. Mutta sitten kun oikeasti ihastuu, niin sitä ihastuu ja kunnolla :) Ja se tuntuu kyllä hyvältä!

    • -sari-

      Mulla on melkein samanlainen tilanne, tai oikeestaan edes ei.. Mut siis, olen myös kaksosnainen ja ihastun hyvin helposti ja nopeasti ihmisiin. Tapasin ihanan rapumiehen joku aika sitten ja tunteet olivat molemmin puolin hyvin lämpöisiä vain muutaman tapaamiskerran jälkeen.
      Tällä hetkellä viestittelemme ja juttelemme netin välityksellä melkein päivittäin, mutta en oikein tiedä mihin suuntaan tää "suhde" on menossa.
      Tavatessamme hän asui vaimonsa kanssa, ollen kuitenkin tyytymätön parisuhteeseensa. Nyt viimeisen parin kuukauden sisällä hän jätti vaimonsa ja hankki oman kämpän ja olemme joitakin kertoja tavanneet ja itse olen ainakin korvia myöten rakastunut.
      Mutta tää rapu mies, tuntuu että hänellä mielialat vaihtelevat vähän väliä. Ymmärrän toki että eroaminen on raskasta, on kokemusta siitä itsellänikin. Mutta viimeks eilen olin todella mieli maassa ja masentunut kun mies "haikaili" vaimonsa perään koko päivän. Ei kuulemma oikein osaa olla yksin ja pelottaa kun tajuaa ettei ketään enää tule kotiin..
      Ekaa kertaa todella pitkään pitkään aikaan purskahdin itkuun kun tuntui niin pahalta että mahdollisesti välillemme ei ikinä tulekkaan mitään ja että tämä jää ehkä tähän.
      Kuitenkin hän itse selvästi haluaa pitää muhun yhteyttä ja pitää mua ihanana, välillä kutsuu mua ystäväks, mut välillä tuntuu kuin haluais enemmänkin.
      Ei tässä tekstissä tainnut olla mitään järkeä mutta tulipa selvitettyä omaa päätä :D

    • Rapukekkerit

      Tuo yhteydenpitämättömyys on erittäin tavanomaista rapumiehille. Se johtuu yksinomaan heidän horoskooppimerkistään, eikä siis mitenkään liity teihin sinänsä. Teissä ei ole mitään vikaa, eikä miehissäkään muuta kuin että he ovat rapuja. Sille ei voi mitään koska horoskooppimerkkiään ei voi valitettavasti muuttaa.

      Ehdotan että unohdat kyseisen rapumiehen ja etsit itsellesi härkä- tai leijonamiehen, tai jos pidät kiinalaisista, rotta tai kukko käyvät hyvin. He pitävät usein yhteyttä vaikka et tahtoisikaan.

      Tiesittekö muuten että kaksosnaiset sairastuvat 65% muita naisia todennäköisemmin rintasyöpään? Tästä tehtiin jokin tutkimus joskus jossain Karlskronan yliopistossa tai jossain.

    • He ovat erikoisia.

      Rapu-miehen charmi on omaa luokkaansa. Olen lukenut ja kokenut kaksos-miehen charmin, mutta tämä rapu, hän onkin jotain aivan muuta. Aatelista sukua. Hänen kanssaan täytyy käyttäytyä myös itse aatelissukuun kuuluvana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6239
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      526
      3739
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      187
      3581
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2794
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2509
    6. 285
      2210
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1593
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      109
      1488
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe