Terapeutti järvenpäästä?

pettynyt

Hei!

Onko kellään antaa vinkkejä järvenpäässä työskentelevistä terapeuteista? Kokemuksia? Aina kun eivät taida osata asiaansa..

26

5441

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jake_evkb8

   Joo-o. Vai että Järvenpäässä osattaisiin hoitaa biboläärihäiriöistä ihmista, jolla sen lisäksi on a-ongelma. Nauran niin v* ,että tällä hetkellä olen taas maniassa.

   Huomenna ehkä taas on asiat taas toisen. Taas viikon tai kuukauden päästä. Siellä ei kukaan lääkäri ota asiaa vakavasti.

   Järvenpää on tarkoitettu vain ns. terveille ja hyvätuloisille ihmisille.

   9 vuoden kokemus on ko. kaupungista. Siinä ei sinänäsä ole mitään vikaa, mutta ehkä meissä "sairaissa" on....?

   Kyllä on kymmeniä tuhansia silti veroja maksettu siihenkin kaupunkiin, jotta nuoret ja keski-ikäiset eivät saisi asuntoja, vaan rikkaat eläkeläiset.

   Sibelius varmaan kääntyy haudassaan, jos tämän lukee. Mutta minä tein sen mitä tein...

  • km

   Tarkista TERAPEUTIN taustat ennen kuin menet terapiaan järvenpäässä!

   • jokpuoleltakusetettu

    No se kannattaa tehdä ensimmäisenä, eikä se auta vaikka oisit maksava asiakas päin v##### ne asiat kumminkin hoidetaan.


  • km

   Kannattaa tarkistaa terapeutin taustat jos sellaiselle järvenpäässä eksyy!

  • Kirsi_456

   Samaa mieltä, tarkista taustat olipa suomalainen tai ulkomainen! Ulkomaisia lääkäreitä on hyviä ja huonoja, mutta järvenpäästä löytyy myös sellainen ulkomainen kenen vastaanotolle en ketään suosittaisi..

   • Terveellehullunstatu

    Kiitos kannatuksesta!!!!!


  • mitä mitä

   Jaa ja minua hoisi yleisellä puolella joku ulkomaalainen Jäkiksessä. Ihan normi lääkäri oli.

  • Hippishei

   Minä olin jo täysin työuupunut, sairaslomalla mm. narsupomon syntipukkikohun vuoksi. Luulin että minussa oli kaikki vika kun kaksisuuntaista sairastan. Etsin jo terapeuttia, mutta rahapulassa en sinne voinut mennä, sillä kelan omavastuu oli liian iso sairaslomalaisen budjettiin. Sitten mun eläkevakuutusyhtiö ohjasi mut katjanoposelle ammatilliseen kuntoutukseen ja siellä uravalmentajan kanssa kaiken muun ohessa yhdessä järkkäiltiin mulle oppisopimuskoulutus uuteen työhön. Mä koin, että se oli mulle parempi ratkaisu kuin yksikään psykoterapeutti missä oon käyny, vaikka se ei siis ollu mitään terapiaa. Toki paljon juteltiin asioista ja tää valmentaja tuki mua ja sain purkaa siellä pahaa oloani ja pelkojani työelämää ja esimiestäni kohtaan. Luotin tähän jotenkin enemmän kuin terapeuttiin tai ystäviin. Oon tosi tyytyväinen siihen, että sain ihan oikeaa apua, minulle se toimi terapiaa paremmin ja bonuksena tuli uusi duunipaikka, sillä yksin en olisi varmaan uutta työtä löytänyt tai edes jaksanut sitä etsiä. Nyt tajuan, että on olemassa mukavia työpaikkoja ja minä olen oikeasti ihan hyvä työntekijä. Kaikki narsut eivät ole syrjäyttäneet tavallisia kuolevaisia, kannattaa poistua narsistisesta työyhteisöstä ennen kuin on liian myöhäistä!

  • Kiitos!!

   Hippishei, kiitos tiedosta. Voisin kokeilla tuota, sillä rahat on aika loppu kun olen ollut kohta vuoden sairaslomalla.

  • asiakas x

   Kysykää terapeutiltanne onko hän pätevä ohan näitä huuhaa lekureitaki nähty...

   • potilas saarinen

    En koskaan menisi terapeutille Järvenpäässä, ainakaan naiselle..


  • asiakas x

   Tarkoitatko psykoterapeuttia?

  • asiakas xo

   Oliko kyseessä psykoterapeutti vai psykiatri

  • nimismerkkis..

   Kävin kerran, ei synkannut joten lopetin. Uutta etsitään, tuo uravalmennuskin kiinnostaa mistä hippishei kirjoitti

  • Laura&Sara

   Asiallista keskustelua täällä, emme löytäneet mitään epäasiallista vaikka kuinka etsimme.

  • Massenuksesta kärsin

   Tämä viesti voi tulla myöhässä.
   Mutta minulla kokemusta Psykiari Meelis Papp käynnistä. Kävin kun piti äkkiä päästä psykiarialle masennuksen vuoksi, kun kunnallisen puolelle kesti päätä.
   Pidin kovasti. Olin hyvin empaattinen ja helposti lähestyvät. Eikä kylmä, niin kuin jotkut lääkärit voivat olla. Oli hyvä suomen kielitaito. Suositelen!

   • Jokpuoleltakusetettu

    Tota, mä en voi suositella kellekään, joka haluaa asua vielä Suomessa.
    Mä en menis sille ukolle, vaikka maksettais. Tosin en kyllä minnekään muuallekaan. Parasta puhua papille, eikä papille. Säästyy rahat ja voi ehkä vielä jatkaa elämäänsä suomessa ja nähdä säännöllisesti lapsiaan.


  • Mikä täällä haisee

   Tee kantelu Valviraan, ei ole pakko kärsiä huonosta terapiasta. Kuka valvoo terapeuttien laadukkuutta ja sitä, että missä pitävät vastaanottoa. Potilaalla on oikeus saada laadukasta terapiaa, sillä se on niin törkeän kallista. Kai ne terapeutit luulee, että ei se niin väliä millaista ja millaisissa puitteissa sitä tekee.
   Vaihda heti tai lopeta sellaisessa paikassa terapia, joka ei tunnu hyvältä ja kierrä ulkomaalaiset kaukaa.

  • cvvjjh

   Tiedän kaksi Meelis Pappiin tyytymätöntä henkilöä. Vaihtoivat heti ensimmäisen kerran jälkeen toiseen lääkäriin. En viitsi kirjoittaa syitä, ettei tule mitään suurempaa haloota. Sanon vaan, että kaikkea ei pidä sanoa, mitä sylki suuhun tuo.

  • kerranriittisitä

   Itse olin Meelis Pappiin myös hyvin tyytymätön, mutta tuohon ylempänä kerrottuun uravalmentajaan Noposella erittäin tyytyväinen. Sain siltä paljon enemmän apua kuin Meelikseltä. Järvenpää oli mun valmennuspaikka, eli sieltä ainakin mulla hyvä kokemus noposelta. Meelikselle en menis enää.

  • Lehtinenn

   Mä oon ollu Noposella Espoossa, tykkäsin myös ja pääsin opiskelemaan, mutta mulla piti kyllä olla terapia siinä rinnalla, kun tilanne niin paha, eli ei korvannu terapiaa, mutta ajoi kyllä hyvin asiansa ammatillisena kuntoutuksena. Mun uravalmentaja oli tosi mukava ja löysi hyvin mun ajatukset siitä mitä haluan elämässäni vielä tehdä.

  • Lehtinenn
   • asiaanperehtynytäsken

    Mulle selvisi että jos ei tiedä mikä on eläkeyhtiö niin tuon voi pistää kelaan ja ne laittaa eteenpäin sen oikeaan paikkaan.


  • Anonyymi

   Kokemuksia Järvenpään Kirkon tarjoamasta terapiasta?

  • Anonyymi

   Ihminen, jolle maksetaan törkeätä tunti- ja kuukausipalkkaa mielenterveystyöstä, mutta joka hädän hetkellä ei halua auttaa. Koska se olisi liikaa vaadittu.

   • Anonyymi

    Papp tekee vääriä diagnooseja. Ei ole luottamuksen arvoinen. Ei pyydä mitään anteeksi. Narsisti.


  Ketjusta on poistettu 37 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   329
   3352
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   389
   2682
  3. Stefulla uusi naisystävä

   Ylilaudalla juoru että Stefulla olisi uusi naisystävä. Juoru lähtenyt Helsingin jodelista onko totta vai tarua ? Sen jälkeen Sofia laittanut tämän yli
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   2199
  Aihe