Mikä ihmeen A-jakki??

Vähän väliä

tuppaa ikkunaa jossa lukee että informaatio, a-jakki on kytkemättä!?!!
liittynee jotenkin kuulokkeisiin, jotka kyllä on kytketty kiinni.

samoin konetta avatessa aina on löytynyt se jokin kytkemätön laite ja kuitenkaan sitä ei pysty kytkemään mutta tämä ilmoitus kyllä tulee joka kerta, voisikohan sen jostakin lopettaa??
kiitos jos joku osaisi kertoa.

5

3357

  Vastaukset

  • ...että ne kuulokkeet on kytketty siihen vaalean vihreään porttiin eikä mihinkään muuhun (muutkin portit voi toimia line in/out, mutta tunnistus voi olla niin ja näin.

  • Win 3.1 aikana ikkunoihin tuli myös "help"-painike. MS:n idiotiikkaa kuvaa hyvin kun kerran Wordissa tuli ilmoitus "Pituus liian pitkä". No, painoimme "help"-painiketta jolloin saimme MS-apua: "Aseta oikea pituus". Että silleen...

   • tyhmä kun minusta ongelmaan
    "Pituus liian pitkä"
    on ihan hyvä ja oikea ohje
    "Aseta oikea pituus"?


  • Otin koneen kopan auki, ja sieltä otin kokonaan etupaneelin ääni piuhan irti emolevystä. Tosin nyt ei oo sit etupaneelin plugeilla mitään virkaa, mutta parempi näin kun pätkien kokoajan.

   Myös siitä oli apua kun realtekin asetuksista otin audio I/O asetuksista pois: mykistä takapaneelin lähtö, kun etupaneeli kytkettiin.

  • Minä saan tuota viestiä vain silloin kun otan kuulokkeet tai mikrofonin irti. Kyllä tuo ilmoitus vaan aina tuo hymyn huulille, sen verran hauska käännöskukkanen se on (A jack has been unplugged).

   Ja kun laitta kuulokkeen kiinni töpseliin niin johan on taas A-jakkia kytketty :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   7853