hostingpalvelu

MIELIPITEITÄ!!!

Ajattelin tilata .com päätteisen domainin ym palveluita hostingpalvelusta. Onko kokemuksia? Miten pääsen siitä eroon, jos ei miellytäkään? Tuleeko muita yllättäviä kustannuksia kuin tilatessa ilmoitetut/maksetut? OLISI MUKAVA KUULLA USEITA MIELIPITEITÄ ASIASTA :o)

12

6045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli_hyvä

      Olen kerran käyttänyt One.com ja minusta se oli hyvä. Minulla oli silloin pieni sivusto.

    • Mikko S

      Kokomuksen mukaan hostingpalvelu.fi on erittäin hyvä palvelu. Olen ollut nyt muutaman kuukauden asiakkaana ja olen hyvin tyytyväinen. Maksoin tilaukseni nordean verkkomaksulla ja domain oli rekisteröity sekä webhotelli avattu 2 minuutissa

      Siirrosta en osaa sanoa, mutta en usko että siinä on ongelmia.

      • Veeti 88

        Huono asiakaspalvelu
        Mulla oli peruspaketti hostingpalvelussa. Sotkujen selvittelytilanteessa asiat meni niin solmuun, että hostingpalvelu.fi uhkasi poliisilla ja lakimiehellä sähköpostissaan. Yksinkertaisissa asioissa, ihmettelen suuresti.
        Erikoisen huono asiakaspalvelu. En suosittele.


      • Vedätystä

        Minulla sujui hostingspalvelun kanssa ensimmäinen vuosi hyvin, nyt sivuni eivät ole enää näkyneet. Resource limit reached . Olen kysellyt mikä mättää, mutta mitää selkeää vastausta ei tule. Taitaa olla siellä tapana, että tällaiset pienasiakkaat eivät saa kunnon palvelua, sääsävät resurssinsa isommille.


    • Jamppa11

      Itse olen pyörittänyt hostingpalvelun webhotellissa magento verkkokauppaani kaksi vuotta. Olen oikein tyytyväinen. Myös muistirajat on riittävät. Esim louhella ei magento edes toiminut.

    • Nemanja

      really really bad customer service. used to be better but not anymore. they are responsive but they never really help with solving anything. AVOID

    • Cactuss

      Olen erittäin tyytyväinen hostingpalvelun toimintaan. Erityisesti Wordpress sivut toimivat nopeasti WP-webhotellissa.

    • Minulla on noin 5 vuoden kokemus Suomen Hostingpalvelusta. Aloituspaketti - hotelli ja kaksi Domain Parking -uudelleenohjausosoitetta ja pelkkää positiivista sanottavaa, ja tuki toimii erinomaisesti, ja palvelimet sijaitsee Suomessa. Olen useasti ottanut tukipyynnön firmaan, ja jopa soittanut pari kertaa sinne, ja aina on apu tullut. Ylläpidän WordPress -pohjaista sivua hotellipaketissa sen lisäksi, että jotain yksittäisiä tiedostoja heiltä vuokratussa pilvessä.

      Tein 1,5 vuotta toiminimenllä responsiivista verkkosuunnittelua Turkulaisille yrityksille, ja yhä teen niitä, tosin laskutan nykyään laskutuspalvelun kautta, mutta kaikki firmani ulkopuoliset verkkosivustot, joissa olen ollut puuhamiehenä, olen suositellut Suomen Hostingpalvelua isännäksi, ja heilläkin on pelkkää positiivista sanottavaa firmasta.

    • Anonyymi

      En suosittele. Pitkiäkin huoltokatkoja ajoitetaan keskellä päivää, mikä aiheuttaa verkkosivun kaatumisia ennalta-arvaamattomina ajankohtina.

    • Anonyymi

      Välttäkää Hosting palvelu akuin ruttoa. 1. Eivät ota mitään vastuuta esim. käyttökatkoksien / häiriötilanteiden aiheuttamista tulonjenmenetyksistä. 2. Sähköpostitse asiakaspalvelun vastauksissa on kestänyt joskus viikon, pahimmillaan KAKSI VIIKKOA. Ja koko tämän ajan sivusto voi olla pois pelistä. 3. Häiriötilanteiden selvittäminen on erittäin haastavaa. Usein HP on sanonut suoraan, että ei vika johdu meistä. Sitten asiaa on selvitty viikosta kolmeen viikkoon ja selviää, että vika on johtunut heidän toiminnastaan = asia on heidän vastuullaan. Esim. päivitysten jälkeiset tarkistukset on tehty puolihuolimattomasti. 4. HP ei ilmoita ennakkoon esim. sivun muistin loppumisesta, eivätkä he automaattisesti päivitä palvelimensa käyttöjärjestelmää, joka vanhentuessaan aiheuttaa teknisiä ongelmia, eikä käyttäjä ei esim. päivittää uutta PHP:ta, eikä siihen liittyviä turvallisuuspäivityksiä.

    • Anonyymi

      Ikäviä kokemuksia kyseisestä palvelusta, hyvin ikäviä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1763
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1441
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1242
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1214
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1126
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      889
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      225
      852
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      845
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      785
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe