Mifegyne

Kokemuksia?

Sain eilen mifegyne-tabletin kohdunsuun pehmentymistä varten. Pientä vuotoa oli ollut 5 päivää. Yöllä vuoto yltyi niin, että meni neljä yösidettä, ja klimppejä tuli pönttöön. Voiko olla, että kohtu tyhjeni jo tällä esilääkkeellä? Yöllä oli kovat kivut, ja nyt aamulla ei paljonkaan enää, ja vuotokin kohtalaista. Minulla viikkoja 9, mutta sikiö oli kuollut jo n,5-6 viikolla. Huomenna pitäisi otta cytotecit, mutta askarruttaa, jos kohtu tosiaan jo tyhjeni, mitä silloin tehdään?

3

5546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mifegyne

      itsellä sama tilanne tänään, sain siis 2 vrk sitten mifegynen ja eilen iltana 22 aloin vuotamaan ja tuli hyytymiä, koko yön jatkui ja aamulla 7.00 menin osastolle, että olisi laitettu cytotecit, mutta ne annettiinkin kipulääkkeen kanssa suun kautta, parin tunnin kuluttua ei mitään vuotoja eikä kipuja juurikaan, ja päätettiin ultrata ja siinä selvisikin että kohtu oli tyhjentynyt jo pelkällä mifegynellä kokonaan, joten kotiin lähdin 11 aikaan ja kuukautisvuodon kaltaista vuotoa on nyt, kipuja ei ollenkaan.

    • ..........

      Mulla Mifegyne-tabletit ei aiheuttanut mitään edistystä. Ei vuotoa, ei kipua ei mitään. Kohtu alkoi tyhjenemään vasta sitten kun olin saanut yhteeensä 4 kappaletta Cytotec-tabletteja. Ja itseasiassa ei tyhjentynyt kunnolla vielä niistäkään vaan jouduin loppujen lopuksi vielä kaavintaan.

    • Möltti

      Raskauden keskeytyminen rv. 8.
      MIFEGYNESTÄ MYÖS INFOO. OMALLA KOHALLA

      Raskaus – tunteiden sekametelisoppa!
      Eräänä iltana teimme miesystäväni kanssa ClearBlue digitaalitestillä raskaustestin, sillä minusta oli tuntunut jo jonkin aikaa oudolta ja kuukausia ei ollut näkynyt hetkeen. Testi sanoi ” 3 raskaana”. Emme voineet uskoa sitä. Kaiken maailman tunteet valtasivat meidät. Olimme hämmästyneitä, onnellisia, paniikissa ja huh, kaikkea.
      Aikamme keskustelimme raskaudesta ja elämän tilanteestamme. Olisiko itsekästä pitää lapsi vai itsekästä tehdä abortti? Elämäntilanteemme oli lapsen tuloon epävakaa. Molemmat opiskelijoita, rahattomia ja asuimme eri asunnoissa, mutta rakasti(a)mme toisiamme ja lastamme jo paljon.

      Abortti – en pystynytkään.
      Menin yksityiselle lääkärille ultraan, jossa todettiin, että olen rv. 6 4 ja, että kaikki oli hyvin. Lääkäri totesi myös, että minulla on kaksoinraskaus!!! Tämä muutti aikalailla ajatuksiamme. Ainakin sillä hetkellä. Päädyimme miesystäväni kanssa kuitenkin raskauden keskeytykseen ja meninkin keskussairaalaan naistentautien poliklinikalle, että saisin keskytyslääkkeet.. En vain pystynyt siihen.. En millään.. Lähdimme kotiin, terveet lapset mahassani... Olimme onnellisia!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe