Täältä löytyy

hotellivinkkejä

Mm.:
Tripadvisor.com
Venere.com
Hotels.com

On varmaan vähän luotettavampaa tietoa, kun näistä voi lukea useita, jopa kymmeniä tai satojakin hotelliarvosteluja. Joissakin arvosteluissa on jopa eritelty esim. siisteys, huoneiden hiljaisuus jne., joten näistä saa aika kattavan kuvan. En tämän Suomi24:n yksittäisen suosituksen perusteeella valitsisi mitään hotellia, makuja ja tottumuksia kun on niin moneen lähtöön. Toisen mielestä kauhea loukko olikin toisen näkökulmasta hieno paikka, yksi arvostaa sijaintia (siitäkin voi olla montaa eri mieltä mikä on hyvä sijainti) yksi huonepalvelua tai jääpalakoneita. Joku pettynyt saattaa olla niinkin kieroutunut, että haluaa lähettää jonkun muunkin siihen samaan loukkoon kärsimään, joka pilasi oman loman, ja kehuu sen sitten täällä - anonyymisti kun voi kirjoittaa mitä vain.
Se nyt vaan on kuulkaa ihmiset niin, että jos meinaa itse varata matkansa omatoimisesti, täytyy nähdä hieman vaivaa etsiessään sitä itselle mieluisinta vaihtoehtoa. Toiset vaan ovat niin laiskoja, että kaikki pitäisi tulla valmiina eteen ilman, että tarvitsee itse tehdä tai maksaa mitään.. Luulisi esimerkiksi jokaisen täällä kirjoittavan osaavan käyttää Googlea...
Nuo yllä mainitsemani sivustot auttavat etsinnässä ja mielestäni on hienoa, että majoitusvaihtoehtoja on mahdollista nykyään tutkia itse kaikessa rauhassa kotikoneella. Majoituksen valinta on olennainen osa matkustamista ja sen viehätystä.

4

754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • monia.

      Puhut asiaa. Oletko kokeillut noiden sivujen lisäksi Tehostajat.com:in hotellihintojen hakukonetta? Sieltä löytyy noidenkin varaamoiden hinnat ja asiakas-arviot, paitsi tripadvisorista ei tietääkseni.

      http://tehostajat.com/start/index.php/uusi-tyokalu-hotellihintojen-vertailuun/

      Se on totta, että maut vaihtelevat ja mikä on yhden mielestä järkyttävä paikka, on toisesta ihan ok. Onneksi monista paikoista on nykyisin saatavilla kuvia.

    • Rooman rouva

      Joillekkin hotelli on tärkeä ja toiset eivät piittaa niinkään että missä yöpyvät. Roomassa ei ehdi oleskelemaan hotellissa sillä nähtävää on niiiiiiiin paljon ja aika kuluu nopesti.

      Oma mielipiteeni on se että joten kuten keskeinen sijainti on tärkein, ei niinkään kuinka monta tähteä on hotellilla. Italiassa luokitellaan hotellit ennen kaikkea kylpyhuoneiden perusteella ja hinta sen mukaan. Joskus kolmen tähden hotellihuone on huonompi kuin kahden tai jopa B&B paikan.

      Laitanpahan minäkin vinkin:

      http://en.travellero.com/Default.asp

    • Yömajoja

      alun alkaen kämäisiä, syöpäläisiä täynnä olevia yömajoja, joita ei voi kutsua hotelliksi edes vitsinä. Onhan niitä tottakai ehostettu ja meikattu ja buunattu nykytarpeita vastaaviksi. Mutta se ei peitä sitä todellisuutta että rungoltaan ne ovat homeisia, kosteita lääviä, ja syöpäläisiä vipeltää vieläkin. Itse olen rakennusalan ammattilainen ja Roomassa useinkin käynyt, joten silmää löytyy. Niinpä tiedän kokemuksesta mitä valita jos sinne vielä menen. Roomahan itsenään on historiallinen kambus, mutta terveydelle hyviä majoja siellä on varsin vähän. Siis turhaan kukaan tuijottaa tuollaisiin tyhmiin hotellilistauksiin paikkojen tasosta yms. Hinta kai sen kuitenkin ratkaisee. Kun tuntuu turhan monta suomalaista perseaukista sinne halajavan mutta mikään ei saisi maksaa mitään, etsitään sitä halvinta ja tautisinta läävää.

      • kimbus&kambus

        Siinä kuulitte. Voi olla oikein insinööri, kun kaiken noin hyvin tietää. Mutta mikä on "kambus", kerro, insinööri, kun kaiken tiedät!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe