Menoksi mutta sitä ennen asiaa

Tuubiin

Varasin päähän pistosta lentoliput Losiin. Hinta vain 450 euroa nokka! No mutta en ole koskaan Jenkeissä käynyt ja majoitusta kovasti nyt mietin. Toiveena olisi saada halpa (ihan kahden tähdenkin riittää) hotelli / hostelli läheltä rantaa. En vaan osaa päättää mihin kaupunginosaan varaus kannattaisi tehdä? Rannat ja surffaus kiinnostaa, samoin luonto. Kuitenkin niin, että olisi helppo suunnata ihan ytimeen tarpeen vaatiessa. Kertokaa siis ihmeessä kaikista mahdollisista kokemusista Losissa. Antakaa näkemyksiä, vinkkejä, varoituksia jne.

5

1706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jorette

      ...ihan täysin siitä mitä haluat kaupungissa tehdä.

      Auto on käytännössä pakko vuokrata tai muuten et paljonkaan näe. LA on tehty autoille (vaikkakin ruuhkat on välillä pahat) joten sen puolesta ongelmaa ei ole.

      Ehdotan että luet matkaoppaasi huolella, ja päätät mitä haluat pääasiassa tehdä, ja sen perusteella koitat päästä hotelliinn mahdollisimman lähelle tätä paikkaa. Suur-LA on nimittäin lapimitaltaan toistasataa km. Aina Malibusta toiselle puolelle minne lie Fullertoniin tai Riversideen saakka. Siksi et halua tuhlata aikaa esikaupunkien läpi sahaamisessa tai freewaylla jonottaessa.

      Jos rannat kiinnostaa, niin sitten oma suosikkini on Santa Monica tai Malibu, noissa on se etu että ei tarvitse auton kanssa lähteä rannalle. Santa Monica on aivan Venice beachin vieressä, joten siitä sitten. Malibussa on käsittääkseni lähistön parhaat surffilaineet, joten sinne tulee ihmisiä kauempaakin usein surffaamaan.

      Toisaalta tuo Sunset strip on varmaan se paikka jossa haluat illalla ainakin hiukan hengata, joten se tienoo voi olla toinen vaihtoehto. Ei kuitenkaan Downtown...

      Monia mahdollisuuksia on mikäänhän ei estä asumasta vaikka San Fernandon laaksossa tai Pasadenassa, mutta kuten sanoin merkittävää on että olet lähellä sitä mitä aiot tehdä.

      J

      • Jorette

        Auto

        Kun lennät LAXille, voit jo kotimaassa tehdä autovarauksen vuokraamoon. Esim. Enterprise ja National jotka usein toimii yhdessä on edullisia ja luotettavia. Ota hyvät vakuutukset, AINA!

        Ilmainen bussi vie lentokentältä vuokraamoon. Helppo nakki. Jos et ole LAssa aiemmin ajanut, niin vaatii alkuun totuttelua, mutta ei sitä pelätä kannata. Hyvästä kartasta on etua.

        Luonto

        Liittovaltion tarjoama Santa Monica Range National Park tarjoaa retkeily mahdollisuuksia, lähinnä LAn länsipuolella, eli noin karkeasti Malibun ja LAn välissä. Etsi reitit googlaamalla.
        Varaa paljon juotavaa, tukevat kengät, hattu ja muista varoa kalkkarokäärmeitä (rattle snake).

        Jos menet Malibuun, aja Topanga Canyon Road merenrannasta ylös vuorille. Aivan huippukohdalla jos tie alkaa laskea toiselle puolelle on mahtavat näköalat toiselle puolelle San Fernandon laaksoon. Jos olet tarkkana löydät myös parkkipaikan jonne voi pysähtyä.


    • harkinta-

      varaa päähänpistosta motelli. oikeesti.

    • nainanian

      "Auto on käytännössä pakko vuokrata tai muuten et paljonkaan näe. LA on tehty autoille (vaikkakin ruuhkat on välillä pahat) joten sen puolesta ongelmaa ei ole."

      Minä ainakin ajelen aina limusiinin kyydissä Losissa käydessäni, ei hirveen halpaa mutta paljon helpompaa ja kätevämpää kuin jollain vuokra-autolla pujottelu. Ja samalla voi siemailla shamppanjaa ja cokista. Käynyt Losissa joka vuosi pikkutytöstä lähtien. Rikas isä ja silleen ;)

    • Jubu-

      Vuokraa auto äläkä aja sillä Comptoniin.

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe