Kunnioitettu

pääministerimme

Kunnioitettu pääministerimme Matti Vanhanen on antanut lausunnon. Lausunnossaan pääministeri vaatii, että suomalaiset puolueet eivät saa toimia kanavina rasistisille mielipiteille eivätkä poliitikot saa maalailla ulkomaalaisista “valheellisia” kauhukuvia. Kaikille on sanomattakin selvää, että pääministeri hyökkää tässä perussuomalaisia vastaan ja asian selventämiseksi pääministeri kertookin, että äänestäjillä ei saa olla sellaista illuusiota, että he voivat ilmaista ulkomaalaisvihamielisyytensä vaaleissa äänestämällä esimerkiksi perussuomalaisia.

Äänestäjillä on oikeus ilmaista kantansa asioihin äänestämällä äänestyskopissa vaikka joulupukkia. Jos perussuomalaisten linja miellyttää ja sitoutuu puolueen arvoihin (joihin pääministerimme ei ilmeisesti ole tutustunut) huomaa, että puolue ei ole missään määrin ulkomaalaisvihamielinen. On täysin käsittämätöntä, että pääministeri esittää tällaisia vihjailuja. Se, että ei kannata maamme virallista maahanmuuttoliturgiaa ei tee puolueesta ulkomaalaisvihamielistä tai rasistista, vaan se tekee puolueesta vaihtoehdon maahanmuuttoasioiden suhteen muuten niin homogeenisellä puoluekentällä . Tämä seikka vain ei tunnu pääministerimme ilmeisen rajoittuneeseen tajuntaan uppoavan. Todellinen demokratia on nimittäin mitä suurimmassa määrin vaihtoehtoja ja näiden vaihtoehtojen välillä valitsemista.

Haastattelun lopuksi rakas pääministerimme toivoo, etteivät poliitikot kuvaa maahanmuuttoa uhaksi, vaan mahdollisuudeksi ja välttämättömyydeksikin väestöltään vanhenevassa Suomessa. Puheet esimerkiksi hallitsemattomista siirtolaisvirroista on Vanhasen mukaan lopetettava. Tällaiset puheet vetävät aina sanattomiksi. Matti Vanhanen ilmoittaa siis julkisesti, mitä mieltä poliitikot ja kansalaiset saavat maahanmuutosta olla. Tällainen kuulostaa mitä suurimmassa määrin totalitäärisen eikä demokraattisen valtion pääministerin lausunnolta.

Huvittavinta kaikessa on, että Matti Vanhanen ei esitä omien näkemystensä tueksi minkäänlaista faktaa. Maahanmuutto on välttämättömyys suurtyöttömyyden pian riivaamassa Suomessa ja sillä siisti. Hallitsemattomia siirtolaisvirtoja ei ole eikä niitä tule ja sillä hyvä. Kuka ihme äänesti tällaisen sensuuria ja mielipiteenvapautta rajoittamaan pyrkivän elostelijan Suomen pääministeriksi? Jos Vanhasta äänestäneitä ei ole vielä hävettänyt, niin pikkuhiljaa varmasti alkaa hävettämään.

Nyt on aika herätä. Media toitottaa joka tuutista lausuntoja, joissa pääministeri ilmoittaa Suomen tarvitsevan lisää työvoimaa aikana, jolloin uutiset YT-neuvotteluista, irtisanomisista ja lomautuksista ovat jokapäiväisiä. Suomessa on pian suurtyöttömyys, eikä työvoimapulan möröllä ratsastaminen enää onnistu. Vanhasen lausunto tulisi nyt pitää otsikoissa mahdollisimman pitkään ja käydä asiasta perusteellinen debatti. Pääministerin tulee voida esittää perustelut mielipiteilleen, mutta ongelma vain tuntuu olevan, että sellaisia perusteluja ei löydy vaikka miten asiaa kääntelisi. Suomen nykyinen maahanmuuttolinja ei yksinkertaisesti toimi.

Vanhoilla valtapuolueilla pelottaa. Pelottaa niin perkeleesti ja tämäkin hyökkäys on vain yksi merkki siitä. Suomen ajautuminen lamaan, rajoitettu ja valheellinen maahanmuuttokeskustelu sekä todellisten vaihtoehtojen puuttuminen tulee tuomaan perussuomalaisille seuraavissa eduskuntavaaleissa Suomen historian luultavasti suurimman vaalivoiton.

2

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dothefake

      Hyvin kirjoitettu, juuri noin se menee, kyllä suomalainen vielä kestäisi nuo asialliset pakolaisetkin, mutta valehtelua ja tyhmänä pitoa oman hallituksensa taholta suomalainen kavahtaa! Valehtelisevat edes niin, että se vaikuttaisi uskottavalta.

      • ja vielä

        pitää todeta että monet suomalaiset isojenkin puolueiden äänestäjät ymmärtävät että pakolaisbisnes tulee hyvin kalliiksi maahan sopeuttamisineen, koulutuksineen ja kielipalveluineen

        perussuomalaiset saavat pian moninkertaisen äänimäärän


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe