Takkifetissi

Sairastako?

Kopioinpa oman tekstini tännekin, niin ehkä saan siten enemmän kannanottoa tai jotain.

Hei,

Olen 20 v. mies, ja mulla on aina ollut viehtymys naisten takkeihin. En ole oikeastaan varma mitä materiaalia se on, ehkä jotain nailonia, kevytvanua tai jotain. Sellaista mitä käytetään usein kansi/tuulitakeissa ja talvitakeissa.

Tässä ei ole kyse mistään transuilusta, vaikka tuntuukin tärkeältä, että takit ovat nimenomaan naisten; Niiden pitää tuoksua naiselta. Kiihotun yleensä pelkästään siitä, että näen jollain naisella yllään tällaisen takin, mutta kaikista on paras on pukea alastomana tällainen takki ylle; Peitellä itsensä sellaiseen. Tuntea se iholla, peniksen päällä. Sulkea vetoketju kiinni hiljaa, että tuntuisi siltä kuin takki "nielisi" minut, ottaisi minut sisäänsä.

Olen harrastanut tätä ihan pienestä asti. Olen ollut varmaan joku 4-6 -vuotias (ei voi muistaa tarkasti), kun puin aina tätini takkeja ylle, kun hän kävi meillä. Silloin se tietysti oli hassua eikä varmasti hetkauttanut ketään, mutta myöhemmin murrosiän alkaessa äitini osti itselleen sellaisen takin, ja sitten leikin sillä aina salaa. 13-vuotiaana leikin kerran, ja huomasin ensimmäistä kertaa peniksestäni valuvan jotain valkoista. Olenkohan oppinut vain kiihottumaan niistä vai onko tuo joku ominaisuus joka on ollut minussa aina? Joka tapauksessa, olen monet orgasmit saanut naisten takkien avulla. Nykyään en voi leikkiä enää, sillä asun yksin eikä minulla ole moisia. Mutta esim. kaupassa tai jossain "vahingossa" koskettelen takkeja tunteaksi sen edes käsissäni. Pitää tehdä huomaamattomasti, sillä en haluaisi kenenkään tietävän.

Onkohan tällainen fetissi kuinka yleinen? Ajattelin vain, että minulla on fantasioista seksistä naisen kanssa, jolla on tällainen takki yllään (mutta muuten alasti). Netistä en löytänyt paljoakaan tästä, ainoastaan jonkun amerikkalaismiehen kertomuksen, joka muistuttaa paljon omaa tarinaani. (tosin kuka hullu niitä kaikkia googlen hakutuloksia alkaisi kahlaamaan, joista suurin osa kuitenkin johtaa epäilyttäviin rekisteröintikehotuksiin)

Onko tämä jotenkin erityisen sairasta? (Itse häpeän sitä)

Mietteitä, kommentteja otetaan toki vastaan.

54

6842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäkin

      Minä kiihotun naisten korkokengistä.Näen jostakin lehdestä tai televisiosta naisen korkkareissa ja kuvittelen ne omiin jalkoihini ja kiihotun siitä

      Korkkarien pitää olla määrätyn mallisia että kiihotun niistä

      Klassisia avokkaita joissa on 5-10 sentin korko

      Ja naisen säärien pitää olla määrätynmallisia

      kapeat nilkat ja pitkät rotusääret ja kapeat polvet

      Kuva jää mieleeni ja kiihotun ajattelemalla sitä

      • Takkien_vanki

        Ilmeisesti sulla on sama juttu, että kyse ei ole naiseksi pukeutumisesta, vaan... no. Naisen vaatteisiin pukeutumisesta.

        Onko sinulla paljon naisten kenkiä sitten? Itse ajattelin alkaa ostamaan naisten takkeja. Tekee masturboinnin helpoksi.


      • vain
        Takkien_vanki kirjoitti:

        Ilmeisesti sulla on sama juttu, että kyse ei ole naiseksi pukeutumisesta, vaan... no. Naisen vaatteisiin pukeutumisesta.

        Onko sinulla paljon naisten kenkiä sitten? Itse ajattelin alkaa ostamaan naisten takkeja. Tekee masturboinnin helpoksi.

        Ei minulla ole kaappi täynnä naisten korkkareita.

        Kolme paria riittää, kun ne on parhaat mahdolliset eli kiihottavimmat mitä tiedän

        Pistän jonkin parin niistä jalkaani kun masturboin

        Halu runkata voi tulla vaikka jostain tv-ohjelmasta ,jossa näen naisen kiihottavissa korkokengissä


    • Takkien_Vanki

      Olen siis sama henkilö, joka kirjoitti aloitusviestin. Nimimerkin vaihdoin saatuanu varmistusta siitä ettei kyse ole sairaasta asiasta. Tuntuu vain yksinäiseltä, minusta on aina tuntunut kuin olisin ainoa maailmassa jolla on jotain tällaista, mutta näinhän asia ei taida olla.

      Korostan siis vielä, että kyse ei minun mielestäni ole naiseksi pukeutumisesta, vaan lähinnä siitä, että pukemalla naisten käytössä olleen (tai siihen tarkoitetun) takin ylleen, saa naisen ikäänkuin ympärilleen. Näin voisin kuvata sitä tunnetta. Se tuntuu naiselle, se tuntuu hyvälle.

      Fantasioissani yleensä pääosissa on nainen. "Normaalia" tähän asti, mutta naisella on yleensä päällään tällainen takki. Sitten hän tulee päälleni, hieroo minua vartalollaan ja käsillään (ja sitä kautta siis takillaan), hän peittelee minut itseensä. Tämä nainen on yleensä minua vanhempi ja ennen kaikkea pidempi. Joskus kuvittelen itseni pienemmäksi että kokoero korostuisi. Asian kummallisemmaksi tekee se, että tämä nainen on yleensä (ei siis aina) tätini - Sama täti, jonka takkeja puin pikkulapsena ylleen. Hänellä tällaisia oikeanlaisia takkeja oli paljon, joten jossain vaiheessa olen ilmeisesti rakastunut häneen. Tai ainakin hänen takkeihinsa, ja koska assosioin herkästi nuo takit häneen, niin...

      Aina ei tarvita naista. Joskus on kiihottavaa kuvitella, kuinka tuollaiset takit alkavat elämään. Ne valuvat minua kohti, sitovat minut kiinni ja ottavat minut sisäänsä. Hierovat itseään minuun. Ottavat minulta suihin asettamalla hihan tiukasti penikseni ympärille. Syövät minut. Kaikista ihanin ja kiihottavin ajatus on kuitenkin syvä allas täynnä näitä takkeja. Minä olisin altaan keskellä, mahdollisimman kaukana reunasta (eli ei mahdollisuutta päästä pois) hitaasti vajoamassa altaaseen. Avuttomana en voisi muuta kuin yrittää huutaa apua, mutta mikään ei auta. Pian olen vyötäröäni myöten altaassa, ja takit kietoutuvat penikseni ympärille. Tiedän olevani hukassa. Takit ylettyvät rintaani asti. Yritän repiä takkeja ympäriltä vaikka tiedän sen olevan turhaan. Kohta minusta näkyy enää pää. Luovutan huitomisen, ja katson viimeisen kerran maailmaa. Plumps. Olen pinnan alla. Ne saivat minut. Fantasian huipentuma ei ole kuolema, sehän seuraa vasta myöhemmin, vaan uppoaminen; Kokonaan niiden syleilyyn joutuminen.

    • Sama viehtymys

      Olen 40v. mies ja minulla on myös sama fetissi. Huomasin sen itse ensimmäisellä luokalla koulussa. Eräällä tytöllä oli kirkkaanpunainen kiiltävä nylon-takki. Ai että se oli viehättävä. Siitä alkaen olen tiennyt asian. Nyt aikuisella iällä olen ostellut kirpputoreilta mieleisiäni naisten takkeja: todella kiiltäviä, mieluiten mustia ja ehdottomasti hupullisia takkeja. Naisen tuoksu on minullekin tärkeä. Pukeudun niihin alastomana ja nimenomaan ajattelen takin olevan mieleiseni naisen yllä, jonka kanssa harrastan seksiä. Pidän kuvitelmassani ylösnostetun hupun reunoista kiinni naisen ottaessa suihin tai nain häntä takin helman ali.

      • Takkien_vanki

        Vau, kauan olet elänyt asian kanssa! Saanko udella, oletko naimisissa ts. onko sulla muuten elämä "normaalia"?

        Minulle on myös väri tärkeä. Kaikista kiihottavinta on, että takin ulkopuoli on joko kirkkaan punaista tai mustaa. Vuorella ei ole niin väliä, kunhan se on oikeaa materiaalia. Huppuja minun fantasia-takeilla ei ole ollut, ei oikeastaan ole tullut mieleen, mutta nyt kun ajattelee, niin ajatus onkin varsin kiinnostava. Saisi itsensä enemmän peittoon.

        Itselleni en ole ostellut takkeja, tosin vasta runsaan vuoden olen yksin asunut. Ennenkuin eilen. Kävin eräällä kirpputorilla ja tein oitis löydön - kiiltävänpunaisen XL-kokoisen takin. Lähes täydellinen takki. Tavallisesti puettuna yltää jonkin verran polvien yläpuolelle, penis jää takin alle. Menee hyvin väärinpäin puettunakin (jalat hihoihin). Saisinpa toisen samanlaisen niin aah.

        Minä en itse tiedä, koska "huomasin" viehtymykseni. Olen ihan vauvana leikkinyt nylontakeilla. Alle kouluikäisenä pueskelin tätini takkeja ylle. Tädilläni oli paljon nylontakkeja. Tätini oli myös varmasti ensirakkauteni, joten veikkaan että siinä olen jotenkin assosioinut nylontakit tätiini.


      • Takkien_vanki

        Oletko muuten koskaan miettinyt, mistä sinun fetissisi johtuu? Itse yhdistäisin oman fetissini tätiini, syy selviää tietysti edellisestä viestistäni. Olitko ihastunut tuohon tyttöön? Jos muistelen vanhoja ihastuksiani (jotka kaikki olivat minua vanhempia ja pidempiä naisia) niin en voi välttyä ajatukselta, että ihastuin heihin heidän takkien vuoksi TAI en koskaan ihastunut tyttöihin, vaan takkeihin joiden sisällä oli tyttö. On minulla tietty ihan "tavallisiakin" ihastuksia ollut, varsinkin viime vuosina. Siitä en silti ole päässyt (pitäisikö edes), että kiiltävä nylontakkinen tyttö on paljon seksikkäämpi kuin ei-nylontakkinen tyttö, vaikka hän olisi muuten epäseksikkäämpi.

        Kuvitelmissa suihinotto on jokseenkin tavallinen operaatio, tosin mikäli mahdollista, nylontakkinen nainen painaa itseään minua vasten niin paljon kuin mahdollista. "Naintia" ei kuvitelmissani yleensä esiinny, koen sen jollain tasolla vastenmielisenä.

        Onko sinulla paljonkin takkeja varastossa? Haluaisin itsekin kerätä ison varaston niistä, ja ehkä jos minulla olisi kylpyamme, niin täyttää se takeilla ja ottaa kylpy. Tosin pelkään että jos minulla olisi paljon takkeja, niin joku vieras näkisi ne ja alkaisi epäillä. Varsinkin vanhempiani pelkään, että he saavat tietää. Pientä varastoa on helppo piilottaa. Ja jos seurustelisin joskus, niin mitä selittäisin tyttöystävälle? Varsinkin jos muutetaan yhteen?

        No siinä oli ajatuksiani lisää. Täytyypä tänään taas käydä eräällä toisella kirpputorilla jos jää aikaa.


      • Takkien_vanki

        Pitihän sitten unohtaa jotain.

        Kun masturboit takeilla, niin hyväiletkö koskaan penistäsi? Hierot sitä takilla, tai esim. sujautat sen takin hihasta sisään, puristat hihan hellästi mutta tiukasti peniksen ympäri ja "vedät käteen"?

        Nimittäin minä en. Haluaisin kyllä, mutta en tykkää sotkea mitään paikkoja spermallani, korkeintaan alushousuni saavat likaantua puuhassa. Nuorempana tietty oli kyse siitä, ettei halunnut jättää mitään jälkiä, mutta enpä vieläkään pystyisi siihen. Paitsi fantasioissani.


      • Sama viehtymys
        Takkien_vanki kirjoitti:

        Pitihän sitten unohtaa jotain.

        Kun masturboit takeilla, niin hyväiletkö koskaan penistäsi? Hierot sitä takilla, tai esim. sujautat sen takin hihasta sisään, puristat hihan hellästi mutta tiukasti peniksen ympäri ja "vedät käteen"?

        Nimittäin minä en. Haluaisin kyllä, mutta en tykkää sotkea mitään paikkoja spermallani, korkeintaan alushousuni saavat likaantua puuhassa. Nuorempana tietty oli kyse siitä, ettei halunnut jättää mitään jälkiä, mutta enpä vieläkään pystyisi siihen. Paitsi fantasioissani.

        Kysyit onko minulla useita takkeja. Täytyy sanoa, että on kyllä. Juuri nyt ylläni on Fransa-merkkinen pvc-takki. Todella kiiltävän musta hupputakki. Lisäksi useita toppatakkeja ja "jokasääntakkeja". Olen uhrannut ICON-merkkisen untuvatakin onanoinnin kohteeksi, erityisesti pehmoiset hihansuut ovat hyväilleet kulliani usein. Hanki PVC-pintainen takki, siitä on helppo pyyhkiä sperma pois. Kysyit onko elämäni ollut "normaalia", en ole naimisissa, mutta olen kyllä seurustellut. Tällainen vietti tietysti hieman hankaloittaa, koska tekisi mieli paljastaa se naiselle, jotta unelmansa pystyisi toteuttamaan hänen kanssaan. Sellaisia naisia ei pahemmin ole sattunut kohdalle.


      • Takkien_vanki
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Kysyit onko minulla useita takkeja. Täytyy sanoa, että on kyllä. Juuri nyt ylläni on Fransa-merkkinen pvc-takki. Todella kiiltävän musta hupputakki. Lisäksi useita toppatakkeja ja "jokasääntakkeja". Olen uhrannut ICON-merkkisen untuvatakin onanoinnin kohteeksi, erityisesti pehmoiset hihansuut ovat hyväilleet kulliani usein. Hanki PVC-pintainen takki, siitä on helppo pyyhkiä sperma pois. Kysyit onko elämäni ollut "normaalia", en ole naimisissa, mutta olen kyllä seurustellut. Tällainen vietti tietysti hieman hankaloittaa, koska tekisi mieli paljastaa se naiselle, jotta unelmansa pystyisi toteuttamaan hänen kanssaan. Sellaisia naisia ei pahemmin ole sattunut kohdalle.

        Juu, pitää tosiaan alkaa kiertelemään kirpputoreilla - Ostin tänään itselleni tällaisen mustan, hupullisen kokovartalo toppatakin. Eilen ostin kiiltävänpunaisen XL-kokoisen kansitakin. Loppuviikosta pitäisi saada vielä yksi toppatakki ja jos kävisin katsastamassa vielä yhden kirpputorin. Pysyykö näissä muuten tämä tuoksu? Mietin, että onko näiden viettelevä haju naisista tullut, vai tuoksuuko polyamidi (sitä nämä takit suurimmaksi osaksi ovat) aina tällaiselta? Oletko sinä joutunut hajustamaan takkeja uudelleen mahdollisen miehisen hajun tartuttua niihin?

        Välillä pelkään korvaavani aidot ihmissuhteet takeilla - Mihinkäs sitä naista tarvitsee kun on takit. Oikeasti kyllä kaipaisin aitoa parisuhdetta (en ole vielä koskaan seurustellut), mutta fetissistäni en tahdo luopua. Tämähän on suorastaan rikkaus. Aivan uskomattoman hienoa olisi jos nainen jakaisi viehtymyksen, mutta taitaa olla liikaa pyydetty ;) Partneri olisi muutenkin hyvä, takkileikit yhdistettynä sitomisleikkeihin voisi olla huumaavan hienoa...

        Tuota takkien määrää vain mietin, että kuinkahan paljon tarvisi kylpyammeen täyttämiseen? Yksi suurista fantasioistani olisi kylpeä takeissa ja lopuksi upottautua niihin kokonaan. Huomattavasti intensiivisempää ja kokonaisvaltaisempaa kuin pukea takki väärinpäin ylle ja huppu pään yli tiukasti kiinni.


      • Sama viehtymys
        Takkien_vanki kirjoitti:

        Oletko muuten koskaan miettinyt, mistä sinun fetissisi johtuu? Itse yhdistäisin oman fetissini tätiini, syy selviää tietysti edellisestä viestistäni. Olitko ihastunut tuohon tyttöön? Jos muistelen vanhoja ihastuksiani (jotka kaikki olivat minua vanhempia ja pidempiä naisia) niin en voi välttyä ajatukselta, että ihastuin heihin heidän takkien vuoksi TAI en koskaan ihastunut tyttöihin, vaan takkeihin joiden sisällä oli tyttö. On minulla tietty ihan "tavallisiakin" ihastuksia ollut, varsinkin viime vuosina. Siitä en silti ole päässyt (pitäisikö edes), että kiiltävä nylontakkinen tyttö on paljon seksikkäämpi kuin ei-nylontakkinen tyttö, vaikka hän olisi muuten epäseksikkäämpi.

        Kuvitelmissa suihinotto on jokseenkin tavallinen operaatio, tosin mikäli mahdollista, nylontakkinen nainen painaa itseään minua vasten niin paljon kuin mahdollista. "Naintia" ei kuvitelmissani yleensä esiinny, koen sen jollain tasolla vastenmielisenä.

        Onko sinulla paljonkin takkeja varastossa? Haluaisin itsekin kerätä ison varaston niistä, ja ehkä jos minulla olisi kylpyamme, niin täyttää se takeilla ja ottaa kylpy. Tosin pelkään että jos minulla olisi paljon takkeja, niin joku vieras näkisi ne ja alkaisi epäillä. Varsinkin vanhempiani pelkään, että he saavat tietää. Pientä varastoa on helppo piilottaa. Ja jos seurustelisin joskus, niin mitä selittäisin tyttöystävälle? Varsinkin jos muutetaan yhteen?

        No siinä oli ajatuksiani lisää. Täytyypä tänään taas käydä eräällä toisella kirpputorilla jos jää aikaa.

        Siinäpä pulma. Ekaluokan ihastukseni oli mielestäni kaunein tyttö jonka olin nähnyt. Ehkäpä alitajuisesti seksuaalisen heräämiseni aikoihin näkemäni tyttö, yllään kirkkaanpunainen hupputakki, painoi jonkinlaisen mielleyhtymän kauneuden ja eroottisuuden välille. Ei se ole mielestäni sen kummempaa kuin esim. pitääkö vaaleita vai tummia tyttöjä sexympinä. Luulisin ihastuvani toisinaan naiseen, jonka toivoisin käyttävän mieleisiäni takkeja, kun taas jos naisella on yllään esim. nilkkapituinen untuvatakki huppu ylös nostettuna, hän saa olla lähes minkänäköinen hyvänsä.


      • ...
        Takkien_vanki kirjoitti:

        Juu, pitää tosiaan alkaa kiertelemään kirpputoreilla - Ostin tänään itselleni tällaisen mustan, hupullisen kokovartalo toppatakin. Eilen ostin kiiltävänpunaisen XL-kokoisen kansitakin. Loppuviikosta pitäisi saada vielä yksi toppatakki ja jos kävisin katsastamassa vielä yhden kirpputorin. Pysyykö näissä muuten tämä tuoksu? Mietin, että onko näiden viettelevä haju naisista tullut, vai tuoksuuko polyamidi (sitä nämä takit suurimmaksi osaksi ovat) aina tällaiselta? Oletko sinä joutunut hajustamaan takkeja uudelleen mahdollisen miehisen hajun tartuttua niihin?

        Välillä pelkään korvaavani aidot ihmissuhteet takeilla - Mihinkäs sitä naista tarvitsee kun on takit. Oikeasti kyllä kaipaisin aitoa parisuhdetta (en ole vielä koskaan seurustellut), mutta fetissistäni en tahdo luopua. Tämähän on suorastaan rikkaus. Aivan uskomattoman hienoa olisi jos nainen jakaisi viehtymyksen, mutta taitaa olla liikaa pyydetty ;) Partneri olisi muutenkin hyvä, takkileikit yhdistettynä sitomisleikkeihin voisi olla huumaavan hienoa...

        Tuota takkien määrää vain mietin, että kuinkahan paljon tarvisi kylpyammeen täyttämiseen? Yksi suurista fantasioistani olisi kylpeä takeissa ja lopuksi upottautua niihin kokonaan. Huomattavasti intensiivisempää ja kokonaisvaltaisempaa kuin pukea takki väärinpäin ylle ja huppu pään yli tiukasti kiinni.

        iii


      • Takkien_vanki
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Siinäpä pulma. Ekaluokan ihastukseni oli mielestäni kaunein tyttö jonka olin nähnyt. Ehkäpä alitajuisesti seksuaalisen heräämiseni aikoihin näkemäni tyttö, yllään kirkkaanpunainen hupputakki, painoi jonkinlaisen mielleyhtymän kauneuden ja eroottisuuden välille. Ei se ole mielestäni sen kummempaa kuin esim. pitääkö vaaleita vai tummia tyttöjä sexympinä. Luulisin ihastuvani toisinaan naiseen, jonka toivoisin käyttävän mieleisiäni takkeja, kun taas jos naisella on yllään esim. nilkkapituinen untuvatakki huppu ylös nostettuna, hän saa olla lähes minkänäköinen hyvänsä.

        Aivan, noin asia pitäisikin yrittää nähdä. Kyse on kuitenkin jokseenkin samasta asiasta kuin että pitää enemmän blondeista/bruneteista jne. Jaottelu hiustenvärin jne. mukaan on vain niin yleistä, ettei sitä huomata eikä sitä varmasti kukaan vierasta. Edelleen voin myöntää olevani todella onnellinen siitä, että omaan tämän fetissin. Ei se minulta ole pois, vaan päinvastoin.

        Ostin muuten itselleni hupullisen, nilkkapituisen naisten untuvatakin. Ei se minua ihan nilkkoihin asti ole, mutta silti mukavan pitkä. Ja huppu kruunaa kaiken.

        Mutta et kertonut vielä, teetkö takkien tuoksulle mitään? Tapahtuuko niille mitään ylipäätään? Luulisin ettei naisen/nylonin tuoksu ole niin pinttynyt, etteikö miehinen hien (ja sperman) haju siihen tarttuisi pilaten osan nautinnosta.


      • Takkien_Vanki
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Siinäpä pulma. Ekaluokan ihastukseni oli mielestäni kaunein tyttö jonka olin nähnyt. Ehkäpä alitajuisesti seksuaalisen heräämiseni aikoihin näkemäni tyttö, yllään kirkkaanpunainen hupputakki, painoi jonkinlaisen mielleyhtymän kauneuden ja eroottisuuden välille. Ei se ole mielestäni sen kummempaa kuin esim. pitääkö vaaleita vai tummia tyttöjä sexympinä. Luulisin ihastuvani toisinaan naiseen, jonka toivoisin käyttävän mieleisiäni takkeja, kun taas jos naisella on yllään esim. nilkkapituinen untuvatakki huppu ylös nostettuna, hän saa olla lähes minkänäköinen hyvänsä.

        "kun taas jos naisella on yllään esim. nilkkapituinen untuvatakki huppu ylös nostettuna, hän saa olla lähes minkänäköinen hyvänsä."

        Tämäkin on niin totta, mutta omalla kohdaltani pienet tytöt (lapset) eivät aiheuta mitään tuntemuksia. Ja samalla tavalla kuin miehet, myös mummot eivät kiihota tippaakaan, päinvastoin, ovat omiaan likaamaan fantasioitani naisista ja takeista. Onneksi miehet ja mummot käyttävät rumia värejä yleensä.

        Mummoilla tarkoitan siis todellakin vanhoja naisia, joku 50-vuotiaskin nainen sopiva takki yllään voi olla todella seksikäs ja saatan herkästi ihastua. (Pätee myös takittomiin viisikymppisiin mutta se on jonkin verran harvinaisempaa). Myös keski-ikäisistä naisista osa on todella epäkiihottavia, mutta se ei johdu "kypsyydestä" ja ikääntymisen merkeistä vaan hiuksista. Jostain syystä jotkut naiset tykkäävät elottomista ja/tai poikamaisista hiuksista.

        Niin, taitaa mulla hiusfetissikin, tosin erityyppinen kuin takkifetissini. Sama asia kuin "blondit vs. tummat"-jutussa. Itselle ei hiusten värillä ole väliä, kunhan ovat tarpeeksi pitkät ja ennenkaikkea "pehmeät".


      • Sama viehtymys
        Takkien_Vanki kirjoitti:

        "kun taas jos naisella on yllään esim. nilkkapituinen untuvatakki huppu ylös nostettuna, hän saa olla lähes minkänäköinen hyvänsä."

        Tämäkin on niin totta, mutta omalla kohdaltani pienet tytöt (lapset) eivät aiheuta mitään tuntemuksia. Ja samalla tavalla kuin miehet, myös mummot eivät kiihota tippaakaan, päinvastoin, ovat omiaan likaamaan fantasioitani naisista ja takeista. Onneksi miehet ja mummot käyttävät rumia värejä yleensä.

        Mummoilla tarkoitan siis todellakin vanhoja naisia, joku 50-vuotiaskin nainen sopiva takki yllään voi olla todella seksikäs ja saatan herkästi ihastua. (Pätee myös takittomiin viisikymppisiin mutta se on jonkin verran harvinaisempaa). Myös keski-ikäisistä naisista osa on todella epäkiihottavia, mutta se ei johdu "kypsyydestä" ja ikääntymisen merkeistä vaan hiuksista. Jostain syystä jotkut naiset tykkäävät elottomista ja/tai poikamaisista hiuksista.

        Niin, taitaa mulla hiusfetissikin, tosin erityyppinen kuin takkifetissini. Sama asia kuin "blondit vs. tummat"-jutussa. Itselle ei hiusten värillä ole väliä, kunhan ovat tarpeeksi pitkät ja ennenkaikkea "pehmeät".

        Tarkoitin lähinnä sitä, ettei naisen kauneus tavanomaisella arvioinnilla ole niin kriittistä, jos hänellä on oikein kiihottava takki. Mitä tulee ikään, 20-50v on sopiva. Olen samaa mieltä tuosta hiusjutusta. Jos ihastun naiseen, jolla ei ole kiiltävää hupputakkia, hän on hoikka ja nuorekas sekä pitkähiuksinen.
        Mitä tulee tuohon tuoksuasiaan, niin olen huomannut sen säilyvän ihmeen hyvin.
        Minkälaista kangasta on tuo ostamasi ihana untuvatakki? Itse kun ostan pitkiä takkeja, katson, että takissa on ns. kaksisuuntainen vetoketju. Siitä on paljon iloa takkia käytettäessä, kuten tulet huomaamaan.


      • Takkien_vanki
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Tarkoitin lähinnä sitä, ettei naisen kauneus tavanomaisella arvioinnilla ole niin kriittistä, jos hänellä on oikein kiihottava takki. Mitä tulee ikään, 20-50v on sopiva. Olen samaa mieltä tuosta hiusjutusta. Jos ihastun naiseen, jolla ei ole kiiltävää hupputakkia, hän on hoikka ja nuorekas sekä pitkähiuksinen.
        Mitä tulee tuohon tuoksuasiaan, niin olen huomannut sen säilyvän ihmeen hyvin.
        Minkälaista kangasta on tuo ostamasi ihana untuvatakki? Itse kun ostan pitkiä takkeja, katson, että takissa on ns. kaksisuuntainen vetoketju. Siitä on paljon iloa takkia käytettäessä, kuten tulet huomaamaan.

        Mulle naisen ei tarvisi olla edes hoikka. Tosin ei saisi olla *lihava*kaan; Porsas on turn-off, mutta sellainen söpöllä tavalla pullukka voi olla vain plussaa.

        Tää untuvatakki on 100% polyamidia (päällinen ja vuori). Täyte on 100% polyesteriä.

        Kaksisuuntainen vetoketju? Siis millainen?


      • Sama viehtymys
        Takkien_vanki kirjoitti:

        Mulle naisen ei tarvisi olla edes hoikka. Tosin ei saisi olla *lihava*kaan; Porsas on turn-off, mutta sellainen söpöllä tavalla pullukka voi olla vain plussaa.

        Tää untuvatakki on 100% polyamidia (päällinen ja vuori). Täyte on 100% polyesteriä.

        Kaksisuuntainen vetoketju? Siis millainen?

        Sellainen vetoketju, jota voi avata alhaaltapäin ylös, yläosan säilyessä siis edelleen suljettuna. Vielä jos takissa on nepparilista, niin aina parempi. Penis nepparilistan välistä pujotettuna voi takkia likaamatta runkata melko ihanasti, takki kuitenkin alasasti sujettuna.


      • Takkien_vanki
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Sellainen vetoketju, jota voi avata alhaaltapäin ylös, yläosan säilyessä siis edelleen suljettuna. Vielä jos takissa on nepparilista, niin aina parempi. Penis nepparilistan välistä pujotettuna voi takkia likaamatta runkata melko ihanasti, takki kuitenkin alasasti sujettuna.

        Hmm tuollaisiin vetskareihin en takeissa ole (toistaiseksi) törmännyt. (Hmm vetoketjut ovat myös hyvin eroottisia).

        Tuossa untuvatakissani on muuten nepparit, niillä saa takin aika tiukastikin ylleen. Ei ole jostain syystä tullut mieleen runkata nepparilistan välistä, tosin vierastan runkkaamista muutenkin jostain syystä :-|


      • Nylon

        Joukkoon mahtunee myös yksi erilainen tarina.
        Olen hieman alle 30 mies ja hengaillut reilun vuoden verran erään naisen (25) kanssa, joka ilmiselvästi viihtyy tällaisissa nailontakeissa. Hänellä on niitä käytössään useita erilaisia: Sininen tuulipuku, musta pilottitakki, punainen valmentajantakki, musta kevyttoppatakki ja vielä kaksi erilaista untuvatakkia - kaikissa päällimateriaalina nailon (t. polyamidi, joka on kai sama asia). Hän käyttää em. takkeja usein, mutta hänellä on käytössään myös muun kaltaisia takkeja.

        Haluaisin rakastella naisen kanssa siten, että hän pitää yllään jotain näistä nailonisista takeistaan, mutta en kuitenkaan uskalla ehdottaa asiaa, koska en tiedä pitääkö hän näitä takkeja jonkinlaisina fetisseinä, vai onko kyseessä vain sattuma.

        Toistaiseksi olen tyytynyt siihen, että mahdollisesti hyväilen itseäni ensin salaa näillä takeilla ja sen jälkeen rakastelen naisen kanssa "normaalisti". Rakastelun aikana kyllä kuvittelen kumppanini pitävän yllään näitä asusteita.


      • T_v
        Nylon kirjoitti:

        Joukkoon mahtunee myös yksi erilainen tarina.
        Olen hieman alle 30 mies ja hengaillut reilun vuoden verran erään naisen (25) kanssa, joka ilmiselvästi viihtyy tällaisissa nailontakeissa. Hänellä on niitä käytössään useita erilaisia: Sininen tuulipuku, musta pilottitakki, punainen valmentajantakki, musta kevyttoppatakki ja vielä kaksi erilaista untuvatakkia - kaikissa päällimateriaalina nailon (t. polyamidi, joka on kai sama asia). Hän käyttää em. takkeja usein, mutta hänellä on käytössään myös muun kaltaisia takkeja.

        Haluaisin rakastella naisen kanssa siten, että hän pitää yllään jotain näistä nailonisista takeistaan, mutta en kuitenkaan uskalla ehdottaa asiaa, koska en tiedä pitääkö hän näitä takkeja jonkinlaisina fetisseinä, vai onko kyseessä vain sattuma.

        Toistaiseksi olen tyytynyt siihen, että mahdollisesti hyväilen itseäni ensin salaa näillä takeilla ja sen jälkeen rakastelen naisen kanssa "normaalisti". Rakastelun aikana kyllä kuvittelen kumppanini pitävän yllään näitä asusteita.

        Nyt olen kyllä kateellinen ;)

        On kyllä varmaan ihan tervettä kuitenkin epäillä, ettei hänellä fetissiä ole. Mutta. Jos hänellä on, niin ehkä hän ehdottaa itse nailonseksiä joskus?-) Hän voi kuitenkin olla samassa tilanteessa kuin sinä, ettei uskalla vain sanoa sinulle mitään, koska pelkää että pitäisit häntä outona ja välinne menevät poikki?

        Vaikka en parisuhdeexpertti olekaan (0 suhdetta takana), niin sanotaan nyt silti maalaisjärjen varassa, että jatka vain tilanteen seuraamista, takeilla hyväilyä jne. Jos suhde on vakava, niin ennen pitkää löytynee tarpeeksi luottamusta ettei pelkää toisen hylkäävään "likaisten" salaisuuksien paljastuessa, ja takkiseksi tulee kyseeseen vaikkei toisella sitä fetissiä olisikaan.

        Ellen ihan väärässä ole, niin nailoniksi lasketaan muitakin materiaaleja kuin polyamidi, joka tosin itselläkin taitaa tarkkaan ottaen olla "se juttu".

        ---

        Uh näin muuten ihan sattumalta viime yönä unta nailontakista, joka otti hihallaan minulta suihin :) Sellainen sini-vaaleanpunainen Cruising Club-kansitakki. Uuh.


      • Sama viehtymys
        Nylon kirjoitti:

        Joukkoon mahtunee myös yksi erilainen tarina.
        Olen hieman alle 30 mies ja hengaillut reilun vuoden verran erään naisen (25) kanssa, joka ilmiselvästi viihtyy tällaisissa nailontakeissa. Hänellä on niitä käytössään useita erilaisia: Sininen tuulipuku, musta pilottitakki, punainen valmentajantakki, musta kevyttoppatakki ja vielä kaksi erilaista untuvatakkia - kaikissa päällimateriaalina nailon (t. polyamidi, joka on kai sama asia). Hän käyttää em. takkeja usein, mutta hänellä on käytössään myös muun kaltaisia takkeja.

        Haluaisin rakastella naisen kanssa siten, että hän pitää yllään jotain näistä nailonisista takeistaan, mutta en kuitenkaan uskalla ehdottaa asiaa, koska en tiedä pitääkö hän näitä takkeja jonkinlaisina fetisseinä, vai onko kyseessä vain sattuma.

        Toistaiseksi olen tyytynyt siihen, että mahdollisesti hyväilen itseäni ensin salaa näillä takeilla ja sen jälkeen rakastelen naisen kanssa "normaalisti". Rakastelun aikana kyllä kuvittelen kumppanini pitävän yllään näitä asusteita.

        Luulen, että naisystävälläsi on ainakin jonkinasteinen fetissi noihin takkeihin. Ei välttämättä aivan tietoinen, mutta ilmeisesti hän ainakin tuntee itsensä viehättävämmäksi nailon-takki yllään. Oletko seurannut, miten hän käyttäytyy nailon-takki yllään, hyväileekö hän ehkä takin pintaa? Katseleeko hän itseään peilistä takki yllään? Kannattaisi ehkä kehua hänen yllään olevaa takkia hyvännäköiseksi (sitä takkia joka kiihottaa sinua erityisesti), ja katsoa miten hän suhtautuu.
        Olen melko varma, että pian sinulla on nainen sylissäsi, jonka yllä nailon kahisee rakastellessanne.


    • Hameitten vanki

      En malttanut olla vastaamatta, vaikka takit eivät (sadetakkeja lukuunottamatta) kuulukkaan ihan fetissieni listan yläpäähan.
      Hameet sensijaan kuuluvat, ja tunnistin itseni tuosta "nainen saa olla melkein minkä näköinen hyvänsä kunhan sillä on.....", eli minullekin riittää, kun naisella on vaikkapa ruudullinen vekkihame, tai leveähelmainen nahkahame yllään.
      Ei siitä varmaan lopuniän rakkauden takeeksi ole, mutta tällainen nainen saa minun jakamattoman mielenkiintoni noin seksuaalisessa mielessä.
      Minuakaan eivät uudet, käyttämättömät hameet niin kovin kiinnosta, vaan juuri sellaiset kirpparilta ostetut, selvästi naisen käytössä olleet, joissa ehkä on vielä jonkun parfyymin tuoksu. Usein ostan myös erilaisia pvc sadetakkeja kirppareilta. Niissä on useasti kainaloissa vielä aavistus deodorantin ja hien huumaavaa sekoitusta, ja sellaisen nuuhkaisu saa minut laukeamaan joskus ilman, että edes kosketan kaluani. Monasti kuvittelen samalla, miltä takin/hameen entinen omistaja näyttää, ja millaista olisi, jos hän katselisi, kuinka tyydytän itseni hänen "ihan tavalliseen arkihameeseensa".

      • T_v

        (päätin lyhentää nimimerkkiäni)

        Mua kyllä kiinnostaa ihan uudetkin takit, mutta niiden pitää olla selkeästi naisille suunnattu. Naisen tuoksu niistä kyllä puuttuu, mutta en oikeastaan ole varma kuinka paljon omassa tapauksessani on materiaalilla osuutta tuoksuun.

        Laukeat siis hameiden sisälle? Niin no. Itse en varmaan raaskisi peläten sitä että takin kangas menee pilalle (pehmeys katoaa), mutta hameet taitavat olla helpompia pestäviä...


      • Sama viehtymys

        Käytetty takki on todellakin parempi. Minulla on Pyrenex-merkkinen käytettynä ostettu naisten untuvatakki. Siinä todella kiiltävä PVC pinta. PVC:n tuoksu yhdistettynä entisen omistajan hajuveteen on todella kiihottava. Ajattelen usein millainen takin entinen omistaja on ollut. Olen joskus onnistunut ostamaan kirpparilta jonkun takin, jonka ex-omistajan tunnen ulkonäöltä, siitä tiedosta saa lisää mielihyvää takin uudessa käytössä.


      • T_v
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Käytetty takki on todellakin parempi. Minulla on Pyrenex-merkkinen käytettynä ostettu naisten untuvatakki. Siinä todella kiiltävä PVC pinta. PVC:n tuoksu yhdistettynä entisen omistajan hajuveteen on todella kiihottava. Ajattelen usein millainen takin entinen omistaja on ollut. Olen joskus onnistunut ostamaan kirpparilta jonkun takin, jonka ex-omistajan tunnen ulkonäöltä, siitä tiedosta saa lisää mielihyvää takin uudessa käytössä.

        Voi kyllä olla, en ole päässyt haistelemaan uusia takkeja tietääkseni, miten ne toimisivat. Ja ovat vielä kalliita. Kerran olisi tehnyt mieli ostaa uutena iso violetti kevytvanutakki, mutta kun olin vanhempieni mukana matkassa. Täytyi tyytyä koskettamaan vaivihkaa.


    • Sama viehtymys

      Katso www.josefssons.fi; ww.ellos.fi ja Anttilan sekä www.hm.com. nettikauppojen sivuilta naisten takkeja ja kerro mitä pidät. Itselläni on josefssonin musta, pitkä untuvatakki. Ostin sen viime talvena, nautin sen lämmöstä ja pehmeydestä säästeliäästi. Viime aikoina olen sulostuttanut itseäni lähinnä PVC-takeilla.

      • T_v

        Aivan ihanalta vaikutti tuo Josefssonin untuvatakki! Harmi vain, että kovin oli hintava, joten ei auta minun ainakaan kuin toivoa että joltain kirpparilta löytäisin vastaavan.

        Elloksellakin näkyi olevan jotain, mutta aika heikko valikoima ainakin nettikatalogissa. Anttila taas näyttäisi vähän paremmalta... Äh samperi kun alkoi seisomaan, nuohan kävisi ihan pornosivustoista ;D


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        Aivan ihanalta vaikutti tuo Josefssonin untuvatakki! Harmi vain, että kovin oli hintava, joten ei auta minun ainakaan kuin toivoa että joltain kirpparilta löytäisin vastaavan.

        Elloksellakin näkyi olevan jotain, mutta aika heikko valikoima ainakin nettikatalogissa. Anttila taas näyttäisi vähän paremmalta... Äh samperi kun alkoi seisomaan, nuohan kävisi ihan pornosivustoista ;D

        Arvaa vaan miltä tuntui, kun olin ostanut tuon ihanan takin, näin samanlaisen takin erään nuoren söpön naisen yllä kaupungilla. Nainen tuli tavaratalon ovesta ulos ja seisahtui aika lähelle. Hän siirsi pitkät vaaleat hiuksensa kaulansa sivuitse eteen ja nosti hupun ylös. Se oli todella kiihottava näky ja seisokki sen mukainen.


    • Sama viehtymys

      Katso www.winter-fashion.info
      Aika paljon kivaa katsottavaa! Empä älynnyt aiemmin ilmoittaa. Kommentoi.

      • T_v

        Kiitos!

        Näköjään suomalaisiakin lähetellyt kuvia tuonne.


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        Kiitos!

        Näköjään suomalaisiakin lähetellyt kuvia tuonne.

        Sinulla on siinä mielessä onnea, että olet päässyt suhteellisen nuorena huomaamaan, ettei fetissisi ole aivan tavattoman harvinainen. Itse olen tämän huomannut vasta aivan viime vuosina. Yli 30 vuotta kuvittelin asian olevan todella jotain omituista. Netti on auttanut siinä tosi paljon, kuten em. saitista huomaat. Muista imuroida mieleisesi kuvat. Hauskoja hetkiä!


      • T_v
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Sinulla on siinä mielessä onnea, että olet päässyt suhteellisen nuorena huomaamaan, ettei fetissisi ole aivan tavattoman harvinainen. Itse olen tämän huomannut vasta aivan viime vuosina. Yli 30 vuotta kuvittelin asian olevan todella jotain omituista. Netti on auttanut siinä tosi paljon, kuten em. saitista huomaat. Muista imuroida mieleisesi kuvat. Hauskoja hetkiä!

        Katsoppas p_poolsin kokoelmasta "from auctions" -osio. Näenkö oikein, vai onko tuossa sellainen takki, jossa hupun saa umpeen vetoketjulla? Sellaisen kun saisi!


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        Katsoppas p_poolsin kokoelmasta "from auctions" -osio. Näenkö oikein, vai onko tuossa sellainen takki, jossa hupun saa umpeen vetoketjulla? Sellaisen kun saisi!

        Se olisi kiva. Kun olet kahlannut kuvat läpi, niin katso sitten links osiosta down links ja sieltä Moncler-sivut. Siellä on muutama imuroitava filmikin. Katsele vielä ne kuvat, joissa punatukkainen tyttö on erilaisissa asuissa. Minulla on juuri samanlainen musta untuvapusakka kuin hänellä vast. sininen (Denim France). Siinä on piilohuppukin, vaikkei sitä kuvasta huomaa, sellainen ohut PVC-pintainen kuten takkikin.


    • T_v

      Vierailu paikallisella kirpparilla kannatti. Aluksi ei tuntunut löytyvän mitään, mutta pienen etsimisen jälkeen löytyi ihana punainen untuvatakki josta valitettavasti oli vetoketju rikki, mutta onneksi siinä oli nepparit.

      Tuo takki kuitenkin kalpeni sen rinnalla, mitä löysin sitten. Miller-merkkisen, kiiltävän, vaalean-sinisen untuvatakin. Aivan älyttömän paksu ja jonka ainoa huono puoli on se, että se on vähän harmillisen lyhyt. Takki on tehty Ranskassa, ja se muistuttikin paljon noita Moncler-takkeja. Kaksisuuntainen vetoketjukin siinä on, mutta ei paljon iloa koska takki ei ylety nivusten alapuolelle. Kinky-arvoa nostaa vielä aivan loistava huppu. Se paljastuu "niskataskusta" avaamalla vetoketjun, ja sen voi panna päälle ja kiristää niin, ettei kasvoista näy muuta kuin kapea siivu josta saa ilmaa. Ja alle 7 euroa maksoi.

      • T_v

        siis Millet-merkkinen, eikä Miller.


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        siis Millet-merkkinen, eikä Miller.

        Olen joskus nähnyt tuollaisen Millet-takin, ikävä kyllä en myynnissä. Pyrenex-takissani on myös muhkean paksun pystykauluksen ulkopuolella nepparilla suljettava tasku, josta ohut huppu otetaan esille. Juuri hupun esille ottaminen ja sen auki kääriminen on kiihottava hetki. Olen joskus lauennut aivan siitä ilosta. Hupuista puheen ollen, ehkä ylös nostettu huppu on siksi niin eroottinen, koska se tavallaan auttaa "unohtamaan", että takki ei olekaan naisen yllä, vaan itsensä päällä.


      • Anonyymi

        Vanha ketju. Pakko kommentoida kuitenkin ettei Milletin lyhyys haittaa, jos laittaa avariin hihoihin jalat. Silloin piilohuppu ja piukat painonapit pääsee oikeuksiinsa. Nää oli aivan ihania takkeja kasarilla ja niistä pölisi leikkiessä paljon untuvaa.


    • KuinMyös

      Miten olikaan huojentavaa lukea kaikki nämä kirjoitukset. Jotenkin aiemmin tunsin itseni vähintäänkin 'vammaiseksi' vaikka 'oireet' eivät ulospäin näkyneetkään. Älkääkä vain luulko, että minulla olisi jotain 'rajoitteisia' vastaan - päinvastoin.

      • Sama viehtymys

        Kerro sinäkin jotain fetissistäsi, millaiset naisten vaatteet ovat sinusta kiihottavimpia, oletko hankkinut niitä itsellesi, kuinka saat niiden avulla tyydytystä?


      • KuinMyös
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Kerro sinäkin jotain fetissistäsi, millaiset naisten vaatteet ovat sinusta kiihottavimpia, oletko hankkinut niitä itsellesi, kuinka saat niiden avulla tyydytystä?

        Viehtymykseni kohteena eivät varsinaisesti ole juuri naisten takit, vaan takit yleensä - sillä yhteisellä piirteellä, että takin materiaali on nailonia.


      • T_v
        KuinMyös kirjoitti:

        Viehtymykseni kohteena eivät varsinaisesti ole juuri naisten takit, vaan takit yleensä - sillä yhteisellä piirteellä, että takin materiaali on nailonia.

        Uskallatko kertoa, koska ja miten huomasit tämän viehtymyksesi?

        Varmasti minunkin fetissin kannalta olennaisilta on, että takki on nailonia. Mutta mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken. Monissa fantasioissani ei ole naisia ollenkaan, vain takkeja eikä siten ole sitä sukupuoliaspektia. Yleensä kuitenkin yhdistän fetissini ja heterouteni, kiihottavin lopputulos ;)

        Kotona asuessani isällä ja äidillä oli samanlaiset takit, mutta leikin aina äidin takilla. Isän takki oli inhottava vaikka periaatteessa niissä ei ollut mitään eroa paitsi tuoksu ja myöhemmin se, että isän takki oli kuluneempi.

        Kummallista, oon ostellut noita takkeja nyt viikon ajan, mutta en ole onnistunut orgasmia niillä saamaan :-| Lieköhän viriiliyteni kadonnut, teininä riitti hieroa äidin takkia itseeni ja saatoin ihmetellä sitä silloin outoa tunnetta, kun alushousut suttaantuivat. Tai sitten tästä puuttuu jotain, mahdollisuus jäädä kiinni, tai sitten en vain tee sitä oikein.


      • T_v
        T_v kirjoitti:

        Uskallatko kertoa, koska ja miten huomasit tämän viehtymyksesi?

        Varmasti minunkin fetissin kannalta olennaisilta on, että takki on nailonia. Mutta mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken. Monissa fantasioissani ei ole naisia ollenkaan, vain takkeja eikä siten ole sitä sukupuoliaspektia. Yleensä kuitenkin yhdistän fetissini ja heterouteni, kiihottavin lopputulos ;)

        Kotona asuessani isällä ja äidillä oli samanlaiset takit, mutta leikin aina äidin takilla. Isän takki oli inhottava vaikka periaatteessa niissä ei ollut mitään eroa paitsi tuoksu ja myöhemmin se, että isän takki oli kuluneempi.

        Kummallista, oon ostellut noita takkeja nyt viikon ajan, mutta en ole onnistunut orgasmia niillä saamaan :-| Lieköhän viriiliyteni kadonnut, teininä riitti hieroa äidin takkia itseeni ja saatoin ihmetellä sitä silloin outoa tunnetta, kun alushousut suttaantuivat. Tai sitten tästä puuttuu jotain, mahdollisuus jäädä kiinni, tai sitten en vain tee sitä oikein.

        Niin siis tarkoitin että kyllä seisokin saan, ja spermaa valumaan niin että housut menee vaihtoon mutta orgasmiin en ole yltänyt :-|


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        Uskallatko kertoa, koska ja miten huomasit tämän viehtymyksesi?

        Varmasti minunkin fetissin kannalta olennaisilta on, että takki on nailonia. Mutta mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken. Monissa fantasioissani ei ole naisia ollenkaan, vain takkeja eikä siten ole sitä sukupuoliaspektia. Yleensä kuitenkin yhdistän fetissini ja heterouteni, kiihottavin lopputulos ;)

        Kotona asuessani isällä ja äidillä oli samanlaiset takit, mutta leikin aina äidin takilla. Isän takki oli inhottava vaikka periaatteessa niissä ei ollut mitään eroa paitsi tuoksu ja myöhemmin se, että isän takki oli kuluneempi.

        Kummallista, oon ostellut noita takkeja nyt viikon ajan, mutta en ole onnistunut orgasmia niillä saamaan :-| Lieköhän viriiliyteni kadonnut, teininä riitti hieroa äidin takkia itseeni ja saatoin ihmetellä sitä silloin outoa tunnetta, kun alushousut suttaantuivat. Tai sitten tästä puuttuu jotain, mahdollisuus jäädä kiinni, tai sitten en vain tee sitä oikein.

        Oikeastaan vastasit itse omaan kysymykseesi mikset ole saanut orgasmia nyt. Nainen puuttuu, eli pelkkä takki ei aivan riitä. Tämähän on toisaalta hyväkin, jos takki yksinään riittäisi, mihin naista sitten tarvitsisikaan? Tartu vain kulliin peilin edessä huppu ylösnostettuna, kuvittele pitkähiuksinen nainen eteesi polvistuneena. Kuinka hän imisi sinua punaisessa nylon-takissaan, hupun aukosta pursuvat paksut kiharat hyväilisivät kullisi vartta. Takuulla onnistut.


      • T_v
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Oikeastaan vastasit itse omaan kysymykseesi mikset ole saanut orgasmia nyt. Nainen puuttuu, eli pelkkä takki ei aivan riitä. Tämähän on toisaalta hyväkin, jos takki yksinään riittäisi, mihin naista sitten tarvitsisikaan? Tartu vain kulliin peilin edessä huppu ylösnostettuna, kuvittele pitkähiuksinen nainen eteesi polvistuneena. Kuinka hän imisi sinua punaisessa nylon-takissaan, hupun aukosta pursuvat paksut kiharat hyväilisivät kullisi vartta. Takuulla onnistut.

        Minusta vain on kummaa, että ennen on onnistunut, tosin silloin takitkin ovat olleet naisten, että olisiko se mielikuva nyt jäänyt epätodellisemmaksi => vaikutus ei ole yhtä voimakas?

        Ja, en muista mainitsinko, mutta olen aina vierastanut käteenvetoa, mistä sitten johtuu :-| Ei ole oikein koskaan toiminut silloin harvoin kun olen yrittänyt. Hmmh.


      • KuinMyös
        T_v kirjoitti:

        Uskallatko kertoa, koska ja miten huomasit tämän viehtymyksesi?

        Varmasti minunkin fetissin kannalta olennaisilta on, että takki on nailonia. Mutta mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken. Monissa fantasioissani ei ole naisia ollenkaan, vain takkeja eikä siten ole sitä sukupuoliaspektia. Yleensä kuitenkin yhdistän fetissini ja heterouteni, kiihottavin lopputulos ;)

        Kotona asuessani isällä ja äidillä oli samanlaiset takit, mutta leikin aina äidin takilla. Isän takki oli inhottava vaikka periaatteessa niissä ei ollut mitään eroa paitsi tuoksu ja myöhemmin se, että isän takki oli kuluneempi.

        Kummallista, oon ostellut noita takkeja nyt viikon ajan, mutta en ole onnistunut orgasmia niillä saamaan :-| Lieköhän viriiliyteni kadonnut, teininä riitti hieroa äidin takkia itseeni ja saatoin ihmetellä sitä silloin outoa tunnetta, kun alushousut suttaantuivat. Tai sitten tästä puuttuu jotain, mahdollisuus jäädä kiinni, tai sitten en vain tee sitä oikein.

        T_v, 23.11.2003 klo 17.07: "...mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken."

        siis todellakin näin, mutta...

        Mieluusti ostan ja käytän vaatteita (takkeja), joiden materiaali on nailonia. Usein sitten kuvittelen eri tyyppisiä naisia ao. vaatteisiin ja tekemään jotain 'mukavaa' kanssani.

        Joitakin vuosia sitten tulin ostaneeksi untuvatakin. Miesten mallistoa se oli, mutta kuitenkin tyyliltään sellainen, jota naisetkin voisivat pitää. Kuvitelkaa tilanne, kun satuin ensimmäisen kerran näkemään samanlaisen takin erään (ilman takkiakin) puoleensa vetävän naisen yllä.


      • T_v
        KuinMyös kirjoitti:

        T_v, 23.11.2003 klo 17.07: "...mielikuva miehestä (tai epäeroottisesta naisesta) takissa pilaa kyllä kaiken."

        siis todellakin näin, mutta...

        Mieluusti ostan ja käytän vaatteita (takkeja), joiden materiaali on nailonia. Usein sitten kuvittelen eri tyyppisiä naisia ao. vaatteisiin ja tekemään jotain 'mukavaa' kanssani.

        Joitakin vuosia sitten tulin ostaneeksi untuvatakin. Miesten mallistoa se oli, mutta kuitenkin tyyliltään sellainen, jota naisetkin voisivat pitää. Kuvitelkaa tilanne, kun satuin ensimmäisen kerran näkemään samanlaisen takin erään (ilman takkiakin) puoleensa vetävän naisen yllä.

        (Onpa nyt vaikea vastata, kun netti ja selain kapinoivat yhdessä)

        Näin minäkin näkisin, että varsinaisesti sillä, keille suunnattu joku takki(mallisto) on, vaan se on tärkeää että pystyy yhdistämään takin johonkin viehättävään naiseen (ja sitä viehättävyyttähän takki korostaa). Periaatteessa äidinkään kansitakki ei ollut mitenkään erityisesti naisille tehty, olihan isällänikin samanlainen. Äitiänikään en ole koskaan pitänyt sillä tavalla eroottisena, vaan lasken hänet kylmästi samaan epäviehättävään kastiin miesten kanssa. Siitä huolimatta "tein mukavia" nimenomaan äitini takin kanssa.

        Tuosta ylleenpukemisesta tuli mieleeni, etten ole kuitenkaan koskaan pitänyt siitä, että minun on käsketty pukea nailontakki ylleni, ja pitää sitä. Kerran äitini pakotti pistämään kansitakkinsa erääseen tilaisuuteen ylle, enkä meinannut suostua, oli jotenkin niin etova ajatus. Lopulta oli pakko nöyrtyä, ja toden totta oli jotenkin outoa ja ahdistavaa pitää sitä yllä.

        Enpä muista, kysyinkö jo, kuinka vanha olet? Koska/miten huomasit tämän viehtymyksesi, ja onko sinulla mitään ajatusta, miksi sinua on siunattu (?) sellaisella?

        Samperi. Sain tänään uuden takin, mutta tämä haisee tupakalle :( Enkä voi tätä oikein missään edes tuulettaa, kun ei ole parveketta. Pitäisi varmaan pestä. Pesuvinkkejä?-)


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        (Onpa nyt vaikea vastata, kun netti ja selain kapinoivat yhdessä)

        Näin minäkin näkisin, että varsinaisesti sillä, keille suunnattu joku takki(mallisto) on, vaan se on tärkeää että pystyy yhdistämään takin johonkin viehättävään naiseen (ja sitä viehättävyyttähän takki korostaa). Periaatteessa äidinkään kansitakki ei ollut mitenkään erityisesti naisille tehty, olihan isällänikin samanlainen. Äitiänikään en ole koskaan pitänyt sillä tavalla eroottisena, vaan lasken hänet kylmästi samaan epäviehättävään kastiin miesten kanssa. Siitä huolimatta "tein mukavia" nimenomaan äitini takin kanssa.

        Tuosta ylleenpukemisesta tuli mieleeni, etten ole kuitenkaan koskaan pitänyt siitä, että minun on käsketty pukea nailontakki ylleni, ja pitää sitä. Kerran äitini pakotti pistämään kansitakkinsa erääseen tilaisuuteen ylle, enkä meinannut suostua, oli jotenkin niin etova ajatus. Lopulta oli pakko nöyrtyä, ja toden totta oli jotenkin outoa ja ahdistavaa pitää sitä yllä.

        Enpä muista, kysyinkö jo, kuinka vanha olet? Koska/miten huomasit tämän viehtymyksesi, ja onko sinulla mitään ajatusta, miksi sinua on siunattu (?) sellaisella?

        Samperi. Sain tänään uuden takin, mutta tämä haisee tupakalle :( Enkä voi tätä oikein missään edes tuulettaa, kun ei ole parveketta. Pitäisi varmaan pestä. Pesuvinkkejä?-)

        Millainen on uusin hankintasi? Käy Sokoksella, mikäli paikkakunnallasi on. Hienoja nilkkapituisia untuvatakkeja tarjouksessa, 69 e.
        vetoketju, nepparilista ja irroitettava huppu. Väri on musta. Minulla sama juttu lapsuusajoilta, en olisi millään halunnut pukeutua nailontakkiin tai muihinkaan nyt niin kiihottaviin asuihin.
        Ehkäpä takkifetissini juontaa juurensa aivan varhaislapsuuteen.


      • T_v
        Sama viehtymys kirjoitti:

        Millainen on uusin hankintasi? Käy Sokoksella, mikäli paikkakunnallasi on. Hienoja nilkkapituisia untuvatakkeja tarjouksessa, 69 e.
        vetoketju, nepparilista ja irroitettava huppu. Väri on musta. Minulla sama juttu lapsuusajoilta, en olisi millään halunnut pukeutua nailontakkiin tai muihinkaan nyt niin kiihottaviin asuihin.
        Ehkäpä takkifetissini juontaa juurensa aivan varhaislapsuuteen.

        Mulla oli siis tuo pukemishaluttomuus huolimatta siitä, että kiihotuin takeista ja tiesin sen hyvinkin. Jotain, en tiedä mikä, siinä oli vastenmielistä.

        Ihme kyllä, täällä ei ole Sokosta, mutta eipä minulla olisi kyllä varaakaan. Opiskelijan leipä on laiha.

        Mikähän mun uusin hankintani on, taitaa olla tuota liila, ohut takki, jonka kyllä taidan antaa pois jonnekkin, ei kovin hyvä ollut. Muutenkin rahat ovat nyt kortilla, eli pakko tyytyä melkeinpä nykyiseen varastoon, ellei sitten jostain löydy jotain aivan ihanaa, ISOA (ja halpaa) kansitakkia.

        Sain tässä taannoin hyvät orkut. Laitoin punaisen kansitakkini päälleni väärinpäin, siis siten että kehon päälle menevä osa olikin ylöspäin. Vetoketju ja napit kiinni, että "jäisin ansaan". Sitten otin toisen untuvatakeistani ja tungin sitä (hitaasti) toiseen takkiin, eli ikäänkuin hukuttauduin päästäni. Painelin ja hieroin kasaa vasten kasvojani, ja sitten minun ei tarvinut kuin hipaista muutaman kerran penistäni (ei siis edes tarttua siihen), ja uuuuuuh.

        Sinulla (jommalla kummalla) hyviä leikkikokemuksia/ideoita?


      • Sama viehtymys
        T_v kirjoitti:

        Mulla oli siis tuo pukemishaluttomuus huolimatta siitä, että kiihotuin takeista ja tiesin sen hyvinkin. Jotain, en tiedä mikä, siinä oli vastenmielistä.

        Ihme kyllä, täällä ei ole Sokosta, mutta eipä minulla olisi kyllä varaakaan. Opiskelijan leipä on laiha.

        Mikähän mun uusin hankintani on, taitaa olla tuota liila, ohut takki, jonka kyllä taidan antaa pois jonnekkin, ei kovin hyvä ollut. Muutenkin rahat ovat nyt kortilla, eli pakko tyytyä melkeinpä nykyiseen varastoon, ellei sitten jostain löydy jotain aivan ihanaa, ISOA (ja halpaa) kansitakkia.

        Sain tässä taannoin hyvät orkut. Laitoin punaisen kansitakkini päälleni väärinpäin, siis siten että kehon päälle menevä osa olikin ylöspäin. Vetoketju ja napit kiinni, että "jäisin ansaan". Sitten otin toisen untuvatakeistani ja tungin sitä (hitaasti) toiseen takkiin, eli ikäänkuin hukuttauduin päästäni. Painelin ja hieroin kasaa vasten kasvojani, ja sitten minun ei tarvinut kuin hipaista muutaman kerran penistäni (ei siis edes tarttua siihen), ja uuuuuuh.

        Sinulla (jommalla kummalla) hyviä leikkikokemuksia/ideoita?

        Nykyään, nelikymppisenä, saan hyvin harvoin sperman lentämään käsin koskematta. Kun puen jonkun ihanan untuvatakin ylleni, kullini kyllä innostuu ja alkaa valumaan, mutta varsinaista orgasmia en usein saa ilman kättä. Parikymppisenä ei tarvinnut kuin kuvitella kiiltävä hupputakki naisen ylle, niin pian oli valmista. Ehkä ikä tekee tehtävänsä tai fetissiinkin tottuu pikkuhiljaa ja tarvitsen enemmän kiihotusta.


      • KuinMyös
        T_v kirjoitti:

        Mulla oli siis tuo pukemishaluttomuus huolimatta siitä, että kiihotuin takeista ja tiesin sen hyvinkin. Jotain, en tiedä mikä, siinä oli vastenmielistä.

        Ihme kyllä, täällä ei ole Sokosta, mutta eipä minulla olisi kyllä varaakaan. Opiskelijan leipä on laiha.

        Mikähän mun uusin hankintani on, taitaa olla tuota liila, ohut takki, jonka kyllä taidan antaa pois jonnekkin, ei kovin hyvä ollut. Muutenkin rahat ovat nyt kortilla, eli pakko tyytyä melkeinpä nykyiseen varastoon, ellei sitten jostain löydy jotain aivan ihanaa, ISOA (ja halpaa) kansitakkia.

        Sain tässä taannoin hyvät orkut. Laitoin punaisen kansitakkini päälleni väärinpäin, siis siten että kehon päälle menevä osa olikin ylöspäin. Vetoketju ja napit kiinni, että "jäisin ansaan". Sitten otin toisen untuvatakeistani ja tungin sitä (hitaasti) toiseen takkiin, eli ikäänkuin hukuttauduin päästäni. Painelin ja hieroin kasaa vasten kasvojani, ja sitten minun ei tarvinut kuin hipaista muutaman kerran penistäni (ei siis edes tarttua siihen), ja uuuuuuh.

        Sinulla (jommalla kummalla) hyviä leikkikokemuksia/ideoita?

        Joskus fantasioin tilanteen jossa vieressäni seisoo nainen kiiltävä punainen tai musta liukaspintainen nailontakki päällään. Nainen hieroo hellästi hihansuillaan paljasta alaruumistani ja peittelee sen sitten omalla takillani. Sitten nainen ottaa esiin terävän kirurgin veitsen ja painaa veitsen höyhenenkevyesti takkiani vasten kaluni kohdalla. Nainen liikuttaa veistä hitaasti eteenpäin, jolloin hiljaa ritisevän äänen säestämänä takkiin syntyy siistireunainen viilto kuin itsestään. Kaluni tulee esiin reiästä, jonka jälkeen nainen jatkaa veitsellä työskentelyä. Välillä veitsi viiltää takkia, välillä jotain muuta...


      • T_v
        T_v kirjoitti:

        Mulla oli siis tuo pukemishaluttomuus huolimatta siitä, että kiihotuin takeista ja tiesin sen hyvinkin. Jotain, en tiedä mikä, siinä oli vastenmielistä.

        Ihme kyllä, täällä ei ole Sokosta, mutta eipä minulla olisi kyllä varaakaan. Opiskelijan leipä on laiha.

        Mikähän mun uusin hankintani on, taitaa olla tuota liila, ohut takki, jonka kyllä taidan antaa pois jonnekkin, ei kovin hyvä ollut. Muutenkin rahat ovat nyt kortilla, eli pakko tyytyä melkeinpä nykyiseen varastoon, ellei sitten jostain löydy jotain aivan ihanaa, ISOA (ja halpaa) kansitakkia.

        Sain tässä taannoin hyvät orkut. Laitoin punaisen kansitakkini päälleni väärinpäin, siis siten että kehon päälle menevä osa olikin ylöspäin. Vetoketju ja napit kiinni, että "jäisin ansaan". Sitten otin toisen untuvatakeistani ja tungin sitä (hitaasti) toiseen takkiin, eli ikäänkuin hukuttauduin päästäni. Painelin ja hieroin kasaa vasten kasvojani, ja sitten minun ei tarvinut kuin hipaista muutaman kerran penistäni (ei siis edes tarttua siihen), ja uuuuuuh.

        Sinulla (jommalla kummalla) hyviä leikkikokemuksia/ideoita?

        Viime yönä taas oli hupaisaa. Sain idean täyttää kaksi kansitakkiani untuva- ja toppatakeilla niin, että niistä tulisi "ihmismäisempiä", eli paksumpia ja painavampia. Siinä sitä oli hetken ihan hauskaa, mutta leikkitunti huipentui vasta, kun keksin upottaa pääni toiseen takkiin ja "tukehduttaa" itseni. Ei paljoa käsipeliä tarvittu siinä.

        Fun fun fun.


      • KuinMyös
        T_v kirjoitti:

        Mulla oli siis tuo pukemishaluttomuus huolimatta siitä, että kiihotuin takeista ja tiesin sen hyvinkin. Jotain, en tiedä mikä, siinä oli vastenmielistä.

        Ihme kyllä, täällä ei ole Sokosta, mutta eipä minulla olisi kyllä varaakaan. Opiskelijan leipä on laiha.

        Mikähän mun uusin hankintani on, taitaa olla tuota liila, ohut takki, jonka kyllä taidan antaa pois jonnekkin, ei kovin hyvä ollut. Muutenkin rahat ovat nyt kortilla, eli pakko tyytyä melkeinpä nykyiseen varastoon, ellei sitten jostain löydy jotain aivan ihanaa, ISOA (ja halpaa) kansitakkia.

        Sain tässä taannoin hyvät orkut. Laitoin punaisen kansitakkini päälleni väärinpäin, siis siten että kehon päälle menevä osa olikin ylöspäin. Vetoketju ja napit kiinni, että "jäisin ansaan". Sitten otin toisen untuvatakeistani ja tungin sitä (hitaasti) toiseen takkiin, eli ikäänkuin hukuttauduin päästäni. Painelin ja hieroin kasaa vasten kasvojani, ja sitten minun ei tarvinut kuin hipaista muutaman kerran penistäni (ei siis edes tarttua siihen), ja uuuuuuh.

        Sinulla (jommalla kummalla) hyviä leikkikokemuksia/ideoita?

        Joskus puen paksun untuvatakin päälle ja sitten sen päälle ohuemman ja liukaspintaisemman tuulitakin (ei oma, vaan naisten punainen) ja tämän jälkeen riisun koko paketin, jolloin se näyttää siltä kuin se olisi jonkun päällä. Sitten...

        Semmonen on kyllä outo juttu, että aivan mieletön hyvän olon tunne syntyy kun terävällä veitsellä pistän takista läpi tai muulla keinoin aiheutan vauriota takille. Muutaman takin olen 'uhrannut' tätä tarkoitusta varten.


    • Hienoa fetissin kuvausta. Upeaa leikkiä vaatteen kanssa tuolla tavalla ja laueta!

    • Anonyymi

      Untsikat best!! En vaihtaisi tätä fetissiä yhtään mihinkään tuntuu aivan uskomattoman hyvältä rakastella muhkeiden untsikoiden kanssa

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      268
      3182
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      399
      1988
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      70
      1895
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1619
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1375
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      291
      1117
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      45
      1047
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      277
      978
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      105
      908
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      895
    Aihe