Mitä kala meinaa???

?????????????

Mitä kalaherran mielessä liikkuu??

Hän ihastui minuun ja halusi kovasti tavata. Minä olin epäileväisempi, koska hänellä takanaan vaikea suhde, josta sydänsuruja.

Tavattiin sattumalta uuden kerran ja hän oli yhä kiinnostunut. Lupasin tavata hänet.

Hän järjesti mukavan illan ja meillä oli mahdollisuus tutustua paremmin. Tuli tunne, että olimme molemmat ihastuneita. Itseasiassa meidän välillä tapahtui se "klik".

Puhuttiin kaikista tärkeistä asioista ja olimme yhtäkkiä hyvin läheisiä.

Tämän jälkeen hän piti yhteyttä lähes joka päivä asiallisesti ja ystävällisesti, joka johti uuteen tapaamiseen.

Olimme taasen kuin valettuja toisillemme; meillä oli hauskaa, hellää ja puhuimme tulevaisuuden haaveistamme ja suhteen perusasioista.

Nyt kalaherra on ollut viikon hiljaa. Minäkään en ole ottanut yhteyttä.

Olen ymmälläni. En millään usko, että tunteemme olisi ollut harhaa.

Olen vahva nainen, pelästyikö hän sitä?

7

1645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vain haluaa välillä rauhaa..olla itekseen :)

    • KalaN

      Mä sanoisin, et ota itse muina naisina yhteyttä. Kysy mitä kuuluu tms.

      Joskus samas olleena, tiedän kyllä miten kärsimätön sitä voi olla eikä mitään muuta osaa ajatellakkaan, mut mietis koko tähän astista elämääs ja sitten sitä, miten lyhyt aika se viikko kuitenkin lopulta on. Ehkä mies on tarvinnut omaa aikaa, on tapahtunu jotai taitaitaitai.. syitä voi olla monia, miks et siis vois itse kysyä, et mitä kuuluu :) se varmaan selventää asiaa paljon.

      • ja vielä niin niin

        Ota ihmeessä yhteyttä, kala kun on vähän niinkuin ankerias. Ei haluu jäädä koukkuun, mutta haluaa kuitenkin jäädä.
        Ja jos homma ei toimi niin poistu kiltisti vasemmalle, niin saat kalasta vielä hyvän ystävän.
        Puntari


    • Naiskala

      Kala tarvitsee säännöllisesti omaa rauhaa,mikä ei suinkaan tarkoita,että olisi kylmä nyt tässä tapauksessa sinua kohtaan.MUTTA:älä pommita liiaksi ja änkeydy turhan lähelle tuttavuutenne alkuvaiheessa,keskivertokala äklööntyy helposti turhan tyrkkyjä kohtaan ja sitten on peli menetetty.Nyt voit kepeän romanttisen ja humoristisen viestin vaikkapa nakata ja jäädä odottelemaan hetkeä,jolloin kala luikahtaa luolastaan ihmisten ilmoille,tulee kyllä,kunhan saa tulla vapaaehtoisesti,omasta halustaan.Kaloilla on paljon tekemistä omien tunteidensa selvittämisessä,aaltoilevat alkuun ihastumisen ja vastenmielisyyden rajamailla,mutta jos osaat antaa kalaotuksen lillua viileissä,syvissä vesissä yksikseen tarpeeksi kauan,ehkä jopa liian kauan,tulee hän uteliaaksi ja haluaa hiukan lisää.Kala ei aina itsekään tiedä,mitä tahtoo ja useinkin tahtoo sitä,mitä ei juuri sillä hetkellä saa.Mutta alkuhuopaamisen jälkeen,jos tunteet syttyvät,ne kyllä lämpimästi palavat,kunhan vastapuoli vain osaa ja tahtoo ruokkia tulta sopivan lempeästi/kiihkeästi.Kala on vaikea itselleenkin,saatikka sitten muille.Kärsivällisyyttä!!!

      • niipo

        ....meni tuo kala-analyysi. Sydän suruja kalan vuoksi kärsinyt jo vuoden..Ymmärrän kaikkia maailman muita ihmisiä mut tämä on niiiin vaikea tapaus..ollakko kaukana vai lähellä...ai niin aina pitäisi silloin olla lähellä kun hän haluaa...jousimies ihmettelijän.......


      • ap.............

        Ymmärrän, mitä sanot ja uskon, että olet aika lailla oikeassa tuossa.

        En ole pitänyt häneen mitään yhteyttä, olen ottanut aikaa ajatella itsekin. Mutta kun sattumalta törmättiin, niin kerroin hänelle avoimesti, että annan hänen olla, jos sitä tahtoo, että en itsekään halua mitään sellaista, mitä hän ei halua.

        Kalamies vaikutti ensin viileälle, mutta sanoi sitten, että on miettinyt minua paljon ja että haluaa olla kanssani, mutta tarvitsee vielä aikaa selvitelläkseen päätään. Hän sanoi pelkäävänsä, että joutuu taas satutetuksi.
        Ja ettei halua mitään satunnaista tapailua, vaan ihan oikean suhteen kanssani.

        Jos olin liian suora ja hyökkäävä, niin en voi sille mitään. Mielestäni asioista pitää pystyä puhumaan. Sehän meissä kahdessa yhdessä niin hyvää on ollut alusta lähtien, että olemme olleet niin aitoja toisillemme.

        Hän pitää yhä etäisyyttä ja hyväksyn sen. Elän omaa elämääni ja mielessäni painan pääni iltaisin hänen rintakehälleen.

        Mielenrauhan saan, kun ajattelen, että asiat menee niinkuin niiden kuuluu. Sillä välin urheilen, ulkoilen, vietän aikaa kavereiden kanssa ja matkustelen. Elämä vie eteenpäin.


    • spice79

      Hei. Kalatmiehistä en ole varma. En ole vielä itse törmännyt kalat-mieheen. Mutta itseeni kyllä sopii se horoskooppikirjojen julistama väite, että kalat ovat laiskoja pitämään yhteyttä lähimpiinkin ystäviin. Minulla ainakin menee julmetusti aivoenergiaa ja aikaa itseni ja maailman pohdintaan.
      Usein pitää hegittää, että energia riittää taas muiden huomioimiseen. Kalat ovat outo yhdistelmä "erakkorapua ja seurapiirihaita". Voi olla että sinun tapaamasi kalat-mies on vain uppoutunut haaveilemaan. Tarvitsee vähän omaa aikaa jotta taas jaksaa.

      Kalat ei tahallaan halua satuttaa ketään. Mutta hirveä oikkuilemaan. Asia mikä varmasti käy monen hermoon. Pyydän sitä anteeksi kaikkien kalojen puolesta. Voi olla että me emme vain halua jäädä verkkoon liian helposti. =D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe