Kannattaako mopo ostaa?

Geitel

Mietin tässä mopon ostoa, että onko mopon osto kannattavaa. Kuluttaako mopo paljon, ja onko se oikeasti hyvä vaihtoehto 15-vuotiaalle. Jos kannattaa hankkia mopo, niin minkä merkkinen? Itse tykkään Derbistä, tai aixam-mopoautosta. Myös Peugeot Speedfight2 moposkootteri on ollut mielessä. Eli kannattaako mopoa hankkia, ja minkä merkkinen? :)

16

5762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sagghf

      Kyllähän se mopo on mukava kapistus, pääsee paikasta toiseen näppärästi. 2-tahti mopothan kuluttaa enemmän entä 4-tahtimopot, mutta alkaa tuntua että nämä 50cc laadukkaimmat mopot on 2-tahteja. Mutta kyllähän vakio 2-tahti mopolla ajaa n100km/tankki, useimmissa tapauksissa. Voin sanoa että laadukkaimmat ja yleisimmät mopot tulevat etelä-euroopasta. Yamaha, Derbi, Peugeot, Rieju yms. ja nuita kaikkia voin suositella ainakin nuita merkkejä yhtä laadukkaita kaikki. Mutta jos jotaki pitäs suositella niin Yamaha tai Rieju. Kokemusta ja tuntemusta on kummastaki.

      • aegasdas

        100km tankki? ei jumal... vakio derbissä on tankin tilavuus 7litraa, mopon bensankulutus on n.3l/100km. Derbi=sähkövika. Osta joku käytetty aprilia tai rieju, derbikin menee kesällä. Nytten itellä sytytys menny aivan rojuks derbistä ja vilkut on ku diskovalot.


      • aegasdas kirjoitti:

        100km tankki? ei jumal... vakio derbissä on tankin tilavuus 7litraa, mopon bensankulutus on n.3l/100km. Derbi=sähkövika. Osta joku käytetty aprilia tai rieju, derbikin menee kesällä. Nytten itellä sytytys menny aivan rojuks derbistä ja vilkut on ku diskovalot.

        no mitä vittuu sä vilkuilla teet?!?


      • asfdghsdfbvsdfvbsdfv
        [email protected] kirjoitti:

        no mitä vittuu sä vilkuilla teet?!?

        Oha se aina kivempi vilkkuja näyttää, ku alkaa käsillä huitomaan joka risteyksessä. Mutta mielipiteensä kullakin.


    • eiiei

      ei kannata.

    • höpsyli

      Mopo on kyllä kiva kulkupeli. kiinanihmemopoja on vaikea myydä.

    • Derbimän.

      Kyllä minusta ainakin mopo kannattaa ostaa. Mopo autokin on periaatteessa kiva etenkin kylmällä säällä kun verrataan mopoon. Mutta sitten se on paljon kalliimpi eikä siitä ole yhtä paljon iloa =).
      Jos mopon ostat niin sanoisin että parhaimmat ja laadukkaimmat mopot ovat yamaha, mbk ja derbi. Itelläni on ollut noin reilun vuoden derbi eikä oo mitään vikoja ollut, paitsi pari naarmua katteissa. Ei kannata välittää niistä jotka derbiä haukkuvat paskaksi. Osta se mopo minkä ite haluat. Kuitenkin sen verran soimaan jotain mopoja että suosittelen ettet osta mitään kiinalaista mopoa. (Esim. Skyteam) Minun oma derbini on malliltaa senda sm drd racing.
      Bensaa menee tankkiin noin 7 litraa. Olen testannut että täydellä tankilla ajaa noin 300 kilsaa. Mutta kuiteski hyviä mopokauppoja sinulle!

    • Moroo213

      Hmmm,ostin uuden Cpi hussarin ja leikkas kiinni heti sisäänajon aikana!Valitin jälleenmyyjälle ja tehtaalle ja tuli vastaus ettei ooo ihimikkeeän jos merkkinä on cpi.Jälleenmyyjä sanoki että ihime ku ei jo kaupassa lasahtanu,tai ei ehtiny kaikki vaijerit katketa.Kyllä mää ymmärrän jos nää lasahtaa mutta ku se lojjuu autotallin nurkissa ja sitä ei voi laittaa ees roskii koska se on nimittäin ongelmajätettä... Kaikki cpi:it täysin ruoskia... rankka juttu :D

    • mopedsuck

      Ei kantti ostaa mopoa nimitäi siihe menee vitust rahaa tietty jos on tosi rikas ni sit ei muissakaa maissa 15 vuotiaat osta mopoi ite kasaan joulurahoill ja rippirahoil ja muilla säästöillä tosi tehokkaan pelitietokoneen. Mopot on amiskonneef.

      • Anonyymi

        suppo taalasmaa tulee syömää sut


    • mopotpois

      Jep mopot on jo vanha aikasii miulumi laittaa rahat johonkin järkevämpäään tai sit ostaa kevarin tai sit myöhemmin moottori pyörän jos haluu ja rahaa löytyy mut älkää ostako mopoa ihan turhia.

      • Anonyymi

        homo


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        homo

        Mul perusteel


    • Anonyymi

      kannattaaks mopo ostaa jos joutuu ite maksaa ja siihe menis se noin 1000 virit bensat ja muut kulut?

    • Anonyymi

      Kannattaako mopoa tai skobaa hankkia jos on 24km koulu matka, kun ite oon halunnu mopon tai skoban tosi kauan mutta vanhemmat on eri mieltä. Jos tekis T kortin menis rahaa 80-100e mutta mönkijä ja traktori on aika kalliita. Ja jos hommais mopokortin niin rahaa menis keviät varmaa 300-400 korttiin ja sitten jos hommaa menopelin niin mopo uutena 2 500 käytettynä 1000. Ja muutenki menis varmaa 1tunti ajaa eestaas, mutta tää on kamalaa kun kaikilla muilla koululla on jo joku menopeli niin oon tyylii ainut.😭

      • Anonyymi

        Kannatta eikä sitä pelkkään koulumatkaana tarvitse käyttää. Voihan sillä muuallekkin liikkua.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      296
      2630
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      99
      2075
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      158
      1448
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1288
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1205
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1020
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      911
    Aihe