Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Primorskoon..

vai muualle

Pärjääkö Primorskossa ruokaravintoloissa englannin kielellä vai ovatko ruokalistat todellakin bulgariaksi tai saksaksi? Ymmärtävätkö tarjoilijat yhtään englantia vai pitääkö olla viikko syömättä... Matka suunnitteilla Primorskoon. Kertokaa kokemuksia!

3

833

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä käynyt

      Olimme vuonna 2005 ja 2006 primorskossa ja jo sillon pärjäs englannilla!Toki oli myös sellaisia ruokapaikkoja jossa oli ruokalista vaan saksaksi.Siitä on aikaa ja turismi on huomattavasti lisääntynyt siellä joten varmasti pärjää!!!

      • kesä 2008 kokemus

        Primorskossa tosiaan pärjää englannilla. Tavallisen sakin kielitaito nyt oli vähän niin ja näin, mutta se ei haittaa, sillä kaikki olivat kohteliaita ja avuliaita kielimuurista huolimatta. Kauppiaat ja muut osasivat pari auttavaa sanaa englantia, joten kaikki ostos-asiat hoituivat kyllä. Ainakin meidän hotellin henkilökunta oli hyvin kielitaitoista. Panimme merkille myös että yleensä ravintoloissa on aina yksi tarjoilija per kieli, eli oli saksankieliseen palveluun erikoistunut, englantia osaava, venäjänkielentaitoinen jne. Ruokalistoissa on yleensä ainakin edellämainittuja kieliä, mutta monien paikkojen tyyliin kuului lisäksi se, että ruoan nimen vieressä oli kuva annoksesta.
        Paikallinen ruoka on muutenkin hyvää ja halpaa. Kunnon illallinen (alkuruoka pääruoka jälkiruoka) juomineen maksoi nelihenkiselle perheelle n. 70 levaa, eli about 35 euroa.

        Joten ei kannata murehtia sitä. Menkää ihmeessä Primorskoon. Paikka oli upea, kun siellä viime kesänä tuli käytyä. Ei vielä niin pohjoismaisen turismin pilaama kuin vaikka Sunny Beach, tshekkiläisiä ja venäläisiä tuntui olevan jonkin verran. Sääkin suosi silloin, joka päivä pitkästi yli 30 astetta lämmintä, ja rannat on upeat!


    • kyllä pärjää

      Edellisenä syksynä oltiin lasten kanssa siellä, ja ihan hyvin pärjäsi englannilla ravintoloissa.. toisin kuin jossakin vähän pienemmässä paikassa Bulgariassa on käynyt =D
      Yksi ruokapaikka Primorskon keskustassa oli hieman syrjemmässä, mukava rauhallinen paikka, mutta sieltä ei löytynyt kuin bulgarian kielellä oleva lista; niinpä me nätisti hymyillen vain vaihdoimme ravintolaa, eikä kenellekään jäänyt asiasta huono fiilis.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe