Eka kerta (Mielikuvituksestani syntynyt tarina)

Nimetön

Kello soi ja seuraavaksi on historiantunti. Luokassa lähdin kävelemään kohti takapulpetteja, joissa istun aina. No, tietenkin joku oli vienyt paikkani, ja jouduin olemaan keskirivillä, aivan ikkunan vierellä. Huono puoli on siinä, ettei ihastukseni Niko istu vierelläni. Haluan aina hänen viereen, koska voin katsella häntä. Niko istui tällä kertaa aika edessä, joten katsoin häntä koko ajan. Huomasin jossain vaiheessa tuntia kiihottuvani. Minun teki mieli koskea märkää vakoani, mutten kuitenkaan viitsinyt. Odotin kovin, että tunti loppuisi, koska silloin alkaa ruoka tunti. Opettaja kertoi läksyt ja sitten lähdimme kaikki ovelle. Juttelin käytävällä muutamien kavereideni kanssa. Hetken päästä lähdin pois kohti vessoja jotka ovat ylimmässä kerroksessa. Koulumme on pieni, mutta silti ylös on matkaa.
Olin ylhäällä ja katsoin vessojen ulkopuolella olevasta peilistä onko hiukseni pysyneet nutturalla. Silloin Niko törmäsi minuun ja laukkuni tippui sylistäni ja Nikon reppu lensi lattialle. Penaalini oli avautunut ja kaikki pienet kynät ja kumit sinkoilivat minne sattuu. Niko pyyteli anteeksi ja kyykistyi auttamaan minua keräämisessä. Minulla oli silloin vain minihame päällä ja kun kyykistyin huomasin Nikon tuijottavan muutakin kuin kynien täyttämää lattiaa. Hän katsoi suoraan hameeni alle. Kyykyssä ollessani stringini näkyi ja Niko katseli niitä kokoajan. Minua se ei haitannut koska olihan Niko minun ihastukseni. Lopulta kaikki tavarat olivat taas laukussani ja Niko alkoi jutella kanssani. Unohdin tyystin vessaan menoni ja jäin siihen juttelemaan.
Juttelimme hetken ja Niko lähti, kun hän ohitti minut hän kuiskasi minulle:
"nähdään koulun jälkeen, tuolla pihalla"
Sitten hän lähti kohti alakertaa. En ollut varma, mitä hän ajatteli silloin tehdä. Mennä kahville, jutella vai mitä.
Lähdin alas, enkä mennyt vessaan.
Koulun jälkeen odotin pihalla Nikoa kymmenen minuuttia. Eikä häntä näkynyt. Olisin soittanut hänelle jos olisi ollut hänen numero. Lopulta kännykkäni soi. Mietin ensin sen olevan äitini. Ja vastaan katsomatta kuka siellä on. Sanon vain "Mitä nyt?" koska luulen sen olevan äitini. Sitten kuulen tutun äänen sanovan "Tääl on Niko, moi!" Silloin tunsin kuin puna levisi poskilleni. "Ai moi, luulin ensin sua yheks toiseks, ku en kattonu kuka soittaa." "Ok. mut tuu koulun toisel puolel." "Joo tuun," vastasin kävellessäni Nikon luo. Hän lopetti puhelun. Kävelin vielä eteenpäin nähdäkseni Nikon. Niko nojasi seinään tylsistyneen näköisenä. Kun hän näki minut hänen edessään, hän otti minun kädestä kiinni ja kysyi "onk sul aikaa?" Mietin hetken mitä hän mahtoi sillä tarkoittaa, mutta vastasin "On mul, mitä sä aattelit tehdä?" Niko oli hetken hiljaa ja sanoi "Meillä ei oo kotoon tänää ketää,et jos mentäis sinne?" Olin ensin ihan hämillään, mutta vastasin kuitenkin kyllä. Lähdimme yhdessä kohti Nikon taloa. Niko asui aika lähellä koulua, joten ei ollut pitkä matka.
Nikon luona:
"Okei, tääl mä nyt siis asun" Niko sanoi. "Ihan kivas paikkaa tää teiän talo," sanoin. Niko kysyi minulta otanko teetä. Ja lähti keittiöön. Kävelin eteisestä vähän eteenpäin ja katselin ympärilleni. Menin olohuoneeseen ja katselin tauluja ja valokuvia. "Mee ylös vaik mun huoneeseen", Niko huusi keittiöstä. Lähdin kierreportaita pitkin ylös. Katselin ympärilleni. Näin neljä ovea ja yksi niistä oli Nikon huoneen ovi. Astuin sisään todella siistiin huoneeseen. Se oli todella siisti pojan huoneeksi. Istahdin Nikon sängylle ja katselin ylös alas, seinille ja lattialle. "No tässä ois teetä", Nikon ääni sanoi hänen astuessaan sisään huoneeseen tarjotin kädessä. "Aa...Kiitos!" vastasin. Kun olimme juoneet teemme Niko yhtäkkiä suuteli minua. Suutelu kesti ja kesti. Niko kaatoi minut sänkylle makaamaan ja alkoi avaamaan ns.kauluspaitani nappeja. Minä avasin rintsikkani ja Niko heitti paitani ja rintsikkani lattialle ja riisui oman paitansa pois. Hän on niin hyvä kuntoinen, että oli ilo katsella hänen vatsaansa. Aloin avaamaan Nikon farkkujen nappia ja vetoketjua ja vedin koko farkut alas Niko auttoi itse siinä hieman. Minä aloin itse riisumaan hamettani Nikon suudellessa nännejäni. Kun hame oli alhaalla, Niko otti sen pois ja heitti lattialle muiden vaatteiden sekaan.Niko alkoi riisua stringejäni. Lopulta olin alasti Nikon sängyllä. Niko hyväili ja nuoli pilluani. Se tuntui ihanalta. Niko työnsi sormensa vakooni ja piti sitä hetken siellä ja veti pois hän nuoli kiimalimat pois ja teki sen uudelleen. Hän toi kiimaliimaisen sormensa suuni luo ja nuolin sormesta kaiken kiimaliiman ja Niko suuteli kaulaani. Samalla aloin riisumaan Nikon boxereita. Nikon jäykistynyt kalu on suuri. En ajatellut sitä noin isoksi. Niko vei kalunsa pilluni luo. Hän alkoi työntää sitä sisälle, Nikolle tuotti hankaluuksia saada se mahtumaan, mutta mahtuipa se silti. Se sattui, mutta en viitsinyt sanoa sitä ääneen. Niko työnsi hitaasti kaluaan sisälle. Se sattui kauheasti, sillä tämä oli minulle eka kerta. Yhtäkkiä huusin tuskissani. Ja Niko pysäytti työntämisen, kysyäkseen sattuuko, mutta olen hiljaa. Niko jatkaa tällä kertaa nopeammin joka sattuu vielä enemmän. Kun Niko on saanut kalunsa niin pitkälle kun mahdollista hän vetää sen ulos hitaasti ja toistaa tämän nopeentaen tahtia kokoajan. Päästelen ääniä joista kuulee, että minuun sattuu. Niko ei välitä vaan jatkaa. Lopulta Niko lopettaa. Ja ruiskuttaa spermaa ympäri kehoani, naamalle ja rinnoille ja kysyy imetkö? ja näyttää kaluaan. Minä en viitsinyt kieltäytyä ja aloin imemään hänen kalua.
Kun olin imenyt tarpeeksi Niko kysyi mennäänkö suihkuun. Ja menin Nikon perässä kylpyhuoneeseen. Niko laittoi suihkun päälle ja tuli aivan minun lähelleni ja pesi spermat pois. Hän laittoi suihkuletkun (vai mikä onkaan) telineeseen ylös ja suuteli minua. Hän sanoi minulle " Tais olla eka kerta vai mitä?" nyökkäsin hänelle ja jatkoin suutelua. Nikon kalu oli vieläkin jäykkänä. Hän kysyi "jatketaanko nyt vähän?" Ja suostuin. Niko työnsi taas kerran kalunsa sisään, eikä se sattunut niin paljoa.
Kun olimme kuivatelleet hetken puin taas vaatteet päälleni, samoin Niko puki. Hän sanoi, että oli hauskaa ja otetaan joskus uusiksi. Ovella Niko suuteli minua ja sanoi soitellaan.



Kertokaa mitä mieltä ootte.
Haluan tietää kannattaako kirjottaa lisää tarinoita.
Tämä on siis vain mielikuvitukseni tuottama tarina
Jos haluatte että jatkan ehdotuksia voi kertoa.

7

6664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Ottaja-

      Jatka vaan, Ihan kiihoittava juttu

    • ehottomasti

      lissää vaan ehdottomasti.Tee seuraavalla kerralla vielä parempi.!!!!

    • arvostelu

      Jätä tyhjiä rivejä, jotta lukeminen on helpompaa.

      Yhdyntää voisit kuvailla pidempään. Hmm, tavallisesti yhdynnässä ollaan aika monessa eri asennossa, joita voisit kuvailla yksiyiskohtaisesti.

      Kannattaa jatkaa.

    • upea tarina

      Hieno tarina oli kiva lukea,lisää samankaltaisia.

    • joku

      en tykännyt...kieli oli karmeaa luettavaa, yhdys_________________sana________virheet saavat minut näkemään punaista ja pahasti ja lisäksi adjektiivien käyttö oli ala-arvoista... tarina olisi voinut olla hyväkin mutta vaatii paaaaaaljon hiomista. Kyllä sie harjoituksella vielä tulet varmaankin ihan hyväksi kirjoittajaksi...älä lannistu ankarasta kritiikistäni :)

    • Huolestunut täti

      ... että näiden keskusteluiden ikäraja on 18?

      • niinpä..

        Et taida tosiaan olla ihan vielä sitä 18 vuotta täyttänt vai mitä?
        Tämä oli kuitenkin ihan ok tarina ikäisesi kirjoittamaksi, mutta luulisin sinun saavan vielä parempia aikaiseksi jos pitäisit yllä hieman alhaisempaa ikärajaa. Netissä on monia sivustoja joille voi kirjottaa omia tekstejään vaihtelevilla ikärajoilla.
        Muistathan, että hyviä tarinoita voi kirjoittaa ilman seksiäkin, vaikka siitä onkin mukava kirjoittaa (ja sanon tämän ihan kokemuksen rintaäänellä) :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe