Anna Rapu miehelle tilaa!!

Oinas nainen

Olenkos oikeassa.....seuraavat väittämäni!!

1. Hän on vaitelias verukkeiden mestari...

2. Hän ei ole höperö eikä löperö...

3.Ravut eivät uskoudu koskaan tuntemattomille...

4. Hän on järkevä ja käytännöllinen...

5. Hän on tunne ihminen....rakkauden sanat ovat musiikkia hänen korvilleen....

6. Ja lopuksi älä kahlitse.....anna tilaa olla omissa harrastuksissaan...myös kavereiden kanssa...

Rauhallisuus ja harmonia ovat parasta!

4

1849

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rapunikki

   verukkeitakin löytyy ravuilta, myös totuus

  • oinasnainen minäkin

   Olet osunut asian ytimeen. Kaikki menee hyvin niin kauan kuin annat hänen elää omaa elämää ja muistat koko ajan kehua kuinka ihana hän on. Mutta auta armias jos erehdyt moittimaan häntä jostain mokasta, silloin on tuli irti. Osaa siis olla myös äärettömän agressiivinen luonne.

   • NeitsytNaisena

    Ärsyttää jo pelkkä "tilan antaminen" sanana... Tarkoittaako kenties sitä että liihottaa tuolla miten sattuu? Vai tarkoittaako kenties sitä että on käytettävissä aina vain silloin kuin itse haluaa?
    Me maamerkit emme ymmärrä kaikkea...kamalaa... Onneksi Oinas-kaveri pelasti:)


   • horoskoop kaurisnainen

    ja mietin, olenkohan ihan oikeaa merkkiä rapumiehelle koska ..molemmat haluamme olla johtajia, jollaista ravun on vaikea ymmärtää, hänellä kun pitäis olla naisystävänä kuuro, sokea ja niin tyhmä ettei tiedä mistään mitään. Ja kun sitten yrittän ymmärtää/ olla pitkäjännitteinen/ kärsivällinen eli kun on kuuro tai ei ymmärrä tai ei "näe" kaikkia asioita sekin on huono.

    Emme asu yhdessä ja meillä on välimatkaa, joten hän saa sitä mitä haluaa eli "vapautta hengittää", koska haluaa elää vapaana, tarkoitan vaputta lähinnä mieleltään, etten sido häntä liiaksi. Tiedän kyllä ravun piirteet ja mahdollisuuden kiinnostua myös muiden naisten seurasta, enkä ole siitä hänelle edes maininnut mutta minun menoista hän kyllä pitää huolen eli on mustasukkainen.

    Kehuminenkin on vähän niin ja näin, kun kehun häntä sekään ei aina ole hyvä asia, miksi nyt sanon noin tai näin ja onkohan se edes totta..rapu varmistelee koko ajan ja kaikkea.

    Kauris naisena luonteenpiirteisiini kuuluu rehellinen ja suora puhe. Lisäksi pohdin tarkkaan ja haluan tutustua kunnolla, ennen kuin olen valmis lähempään tuttavuuteen, johon rapumies, vaikka ujohko luonne onkin, niin meidän suhteessa heti alkuaikoina jo oli valmis heittäytymään.

    Hän on herkkä ja lämmin ihminen sismmältään, kun vain osaisi/ uskaltaisi näyttää sen ja koko ajan, koska tottahan niitäkin hetkiä ravun kanssa on ettei niitä ikinä voi unohtaa. Hän osaa olla jopa herkkä ja romanttinenkin, vaikka joskus ulkokuori on niin kova, ettei tahdo yhteyttä saada puhumalla eikä millään keinolla...yrittänyt olen kaikki mahdolliset ja mahdottomat, jotka ei yleensä ole kuuluneet tapoihini. Pitkäjännitteisyyteni on venynyt kyllä sellaisiin mittoihin, etten koskaan aikaisemmin ole vielä näin pitkää pinnaa tarvinnut ja muutenkin on elämäni muuttunut, suhtautumiseni kaikkiin asioihin.

    Tunteeni on niin voimakas, että voin sanoa jumaloivani häntä suuresti, vaikka välillä tunnen olevani hänen silmissään huomaamaton. Tiedän, että hän ei voi sietää vastustusta mutta kauriina en aina osaa olla hiljaa ja sanon sanottavani. Kaikesta huolimatta tunnen ja tiedän, koska hän on minulle sanonut, että hän rakastaa minua ja niitä sanoja ei ravulta ihan jokapäivä saa, enkä kauriina haluakkaan jatkuvaa lepertelijää vierelleni, koska minäkin tarvitsen oman tilani.

    Miten ihmeessä ravun huonohkon itsetunnon saa kohdilleen. Tiedän, että suhteessa ei saa, enkä haluakaan muuttaa toista mutta, kun tuntee voimakkaasti toista kohtaan ja saa myös vastakaikua tunteilleen, niin kyllä tämä on sitten aikamoista taidetta ja vuoristorataa...

    En tiedä, miksi mutta sakset on ja pysyy lujasti minussa kiinni, vaikka olen monasti jo ajatellut 1,5 vuoden aikana, että joko luovutan mutta, kun en vaan pysty, koska sydämessäni tunne on niin voimakas tätä rapumiestä kohtaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1977
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1754
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1247
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   937
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   86
   875
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   731
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   718
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   693
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   673
  Aihe