Härmä

Härmä

Härmä on kaikkien aikojen rakastetuin BMW -keskustelija. Katsokaa vaikka, lähes kuusi tuhatta lukijaa ja mieletön määrä kommentoijia. Olette te aika epeleitä bemaristit.

Saamieni vastausten perusteella tein pienen psykologisen analyysin. Sen perusteella voidaan todeta, että 35-38% bemaristeista todellakin ajavat BMW:llä, koska pitävät pyörästä, sen ominaisuuksista ja jopa ulkonäöstä, riippumatta muiden mielipiteistä. Nämä keskustelijat eivät närkästyneet merkittävästi kritiikistäni, koska se ei kohdistunut heidän egoonsa, vaan pyörään. Heidän ensisijainen reaktionsa oli pyrkimys osoittaa, että merkki on hyvä ja rationaalinen valinta.

Vajaa kolmannes on hankkinut BMW:n kuvittelemansa imagon perusteella; he uskovat leimautuvansa "herrasmieheksi", kun ajavat bmw:llä. Tämä ryhmä on se säälittävin kolmannes. He loukkaantuivat suunnattomasti ajoneuvoonsa kohdistuvasta arvostelusta, koska se satutti myös heidän identiteettiään, pyörän ollessa osa heidän minäkuvaansa. He sortuivat kommenteissaan lähinnä haukkumaan minua persoonana, mikä on luonnollinen reaktio, olinhan loukannut heidän persoonaansa arvostellessani heidän pyöräänsä (joka heille on siis osa identiteettiä). Niin huvittavaa, kuin se onkin, jotkut kokevat henkilökohtaisena loukkauksena, jos arvostelet heidän AJONEUVOAAN :) Tässä ryhmässä esiintyvässä agressiossa on myös havaittavissa piirteitä seksuaalisen kyvyttömyyden aiheuttamista identiteettiongelmista. Itse asiassa se selittää osaltaan heidän agressiivisuuttaan. Tähän ryhmään kuuluvien kannattaisi harkita ammattiapua kahdestakin syystä. Ensinnäkin siksi, että he uskaltaisivat tehdä valintoja sen perusteella, mistä todella pitävät, eikä vain leimautuakseen johonkin kuvittelemaansa tai olemassaolevaan imagoon ostamalla tietyn merkkisiä tuotteita. Toiseksi sen vuoksi, että he saisivat seksuaaliset ongelmansa ratkaistuksi, jotta tietty alavireisyys ja siihen liittyvä agressiivisuus helpottaisi.

Viimeinen kolmannes on sitten niitä, jotka ovat joskus hankkineet bemarin ja ovat niitä "tuttu ja turvallinen" ihmisiä. Kun tulee joskus hankkineeksi jonkun laitteen, auton, prätkän, pölynimurin, ulkomaanmatkan, pysytään jatkossakin siinä samassa, jos se ei ole tuottanut kamalaa pettymystä. He seuraavat tämäntyyppistä keskustelua enemmän sivusta, korkeintaan toteavat että ei heillä ole ainakaan ollut mitään pahempaa sanottavaa ja heillä on nyt niin ja niin mones bemari menossa.

Joten hyvää jatkoa ja kevään odotusta teille, jotka olette päätyneet ajoneuvoonne harkiten. Samoin teille, jotka ette uskalla hypätä turvallisista uristanne. Ja myös teille itseenne ottaneille, joille on kyllä apua löydettävissä, nykyaikainen lääketiede auttaa teitä seksuaalisissa ongelmissanne ja psykiatria kesken jääneen identiteettinne rakentamisessa :)

http://keskustelu.suomi24.fi/show.cgi?category=99&conference=1500000000000038&posting=22000000001328274

10

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BMW&Minä

      Olipa aika humoristinen diagnoosi. Miksei totta toinen puoli. Tunnistin ainakin itseni tuosta, olen päätynyt bemariin monien merkkien kokeilun kautta ja nimenomaan sen vuoksi, että tykkään pyörästä. Kyllä sitä kestää arvostella :)

    • Ihmettelee

      Miksi Härmä kirjoitit tämän "diagnoosin" eikö tällaista mallia voi käyttää mihin tahansa ihmisen hankintaan ja toimintaan eli BMW:n nimen paikalle voi vaihtaa minkä tahansa muunkin pyörän, auton, ruohonleikkurin, veneen etc. nimi

      • Härmä

        Tällä kertaa kirjoitin tämän diagnoosin BMW -moottoripyöräilijöistä, koska tein kyseisen "tutkimuksen" (katso linkki) bemaristeista. Aineisto oli koottu heistä :)


    • åpoiuy

      Bemakerhon tapaamisissa huomaa ainakin seuraavalaisia tyyppejä:

      -tosiharrastaja. Ikää liki 60. Pyörä kuhmuinen ja ajettu bokseri, jonka arvon ja aarvokkuuden määrää mahdollisimman suuri km-likema mittarissa. Ei ole koskaan harkinnutkaan muuta merkkiä.

      -kehuja juntti. Ajaa usein uusinta ja kalleinta mallia. Parin kaljan jälkeen alkaa kehua paitsi pyöräänsä, myös hienoa autoaan ja "yleistä varakkuuttaan". Pieni vähemmistö, jota enemmistö karttaa. Ikää reilut 40 ja yrittäjä. Ei jaksa kauan harrastaa moottoripyöräilyä.

      -osa-aikaharrastaja. Ei mitenkään erityisen kiinnittäytynyt Bemariin. Pyörä vaihtuu milloin mihinkin merkkiin. Onpa kokouksissa nähty ihan vieraita merkkejäkin!

      Enemmistö kuuluu mielestäni tosiharrastajien ryhmään.

    • jaaaa- a

      Härmää pidän aivan viisaana miehenä.

      Myös kehtaa vähäjärkisille opettavasti vastata. --- Mutta eivät ne sieluttomat osaa kuunnella !!

      Se mikä on mielenkiintoista - nuo härmän vastaväittäjät ovat paljastaneet kiihkoissaan oman maailmankuvansa ohuuden !!
      Siinä ohessa sellainen bmw ja muu merkkihöpinä paljastuu henkiseksi masturbaatioksi.

    • J S

      En omista moottoripyörää, mutta lueskelin noita Härmän juttuja. Tuo ei ole mitään kritiikkiä, vaan suoraa vittuilua, johon tietenkin asianosaiset vastaa. Tarpeeksi ärsyttää ja provosoi, niin kyllähän siitä tappelu syntyy.

      Olen varmaan nähnyt typerämpiäkin "tutkimuksia", mutta ei kyllä nyt tule mieleen.

      • Härmä

        Noinko teki kipeää :)


    • R100

      Minkäs luulisit, Härmä, olevan vastausprosentin?

      • Härmä

        Laajin otanta, mitä tällä foorumilla on koskaan nähty. Tehdäänhän koko suomen kansastakin mielipidetutkimuksia tuhannen haastatellun perusteella :)

        Toisaalta tässä tutkimuksessa voisi olettaa, että niitä vastaajia, joiden omanarvontunto ja ajoneuvon valintakriteerit eivät ole kohdallaan, on hiukan muita enemmän. He myös provosoituvat helpoiten.


    • .......

      финляндия самое большое говно

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe