Syntymäkartta

tulkintaa hieman

Olen aurinkomerkiltä kauris mutta mikä on nouseva merkki seuraavista (onko se merkurius vai jupiter vaiko asc node?), ja mikä merkitys on kuu- ja venusmerkeillä? :
Aurinko      
Kuu      
Merkurius          
Venus      
Mars      
Jupiter   
Saturnus          
Uranus      
Neptunus          
Pluto   
Lilith   
Asc node

7

2470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maaliskuun Idus
    • merkkiäsi

      varten pitäisi tietää syntymäaikasi ja paikkasi.

      Askendentti merkkaa nousevaa merkkiä, mutta nouseva merkki ei ole planeetta, vaan eläinradan merkki.

      Eli jos sulla on askendentti vaikkapa Leijonissa, niin silloin nouseva merkkisi on Leijona.

      Sen saat tietää helposti useilla netistä löytyvillä laskureilla.


      Askendentti on ulkoinen sinä. Se miltä sinä näytät muille ja miten tuot itseäsi ilmi ulkopuolisille.

      Tuo vaikuttaa tietenkin Aurinkomerkkiin aivan toisella tavalla. Se on kuin suodatin joka suodattaa pois Aurinkomerkkisi luonteenpiirteitä ja vahvistaa niitä Aurinkomerkin piirteitä jotka ovat samankaltaisia nousevan merkin kanssa, mutta vähentää niitä jotka eivät ole samanlaisia.

      Huomaa kuitenkin, että se ei poista aurinkomerkkiä. Aurinkomerkki on ehdottomasti vahvempi kuin nouseva merkki, nousevamerkki on pelkkä filtteri ja ulostulevat asiat muut näkevät nousevan merkin filtteröimänä. Sisältäsi olet kuitenkin se sama vanha aurinkomerkkisi.

      Tuosta syystä laskevamerkki on se merkki joka sopii hyvin puolisoksi. Laskeva merkki ei ole kuitenkaan vastakohta, niinkuin yleensä ihmiset väittävät että "vastakohdat täydentävät toisiaan". Tuo ei pidä paikkaansa, vaan se on täydentäjä niille ulkoisille ominaisuuksillesi joita on heikennetty tai vahvistettu. Eli puoliso joko heikentää kärjistettyjä huonoja ominaisuuksia, mutta vastaavasti parantaa heikennettyjä hyviä ominaisuuksia.

      Jotkut väittävät että nouseva merkki olisi vahvempi kuin aurinkomerkki ja että se olisi merkki mikä pitäisi ottaa ehdottomasti huomioon, mutta tuo ei pidä paikkaansa ja yleensä nämä väittäjät eivät käsitä sitä korrelaatiota ja voimaa mikä sillä todellisuudessa on. Jotta nouseva merkki toimisi, pitää sillä olla jokin suodatettava. Yksinään se ei pelaa tai näytä mitään.


      Kuumerkki on meidän tunteiden säätelijä. Jälleen kerran Kuumerkki on suodatin joka joko vahvistaa kuumerkkinsä voimalla aurinkomerkkiä, tai heikentää tiettyjä vastakkaisia ominaisuuksia.

      Kuumerkki ei ole kuitenkaan pelkkä suodatin vaan myös vahvistin. Kuumerkki kertoo meidän reaktioista ja siitä mikä meidän sielumme arvomaailma on.

      Jos hyvin kärjistetysti miettii mitä tämä merkitsisi niin Kuumerkki ollessa älyn merkissä, tunnereaktiot eivät perustu älyyn, vaan tunteita yritetään johtaa älyllä. Ongelmanratkaisussa korostuu äly. Rahan merkissä taas ongelmat yritetään ratkaista rahan ja vallan, tai materiaalin voimalla. Hyvin usein ongelmaperheessä jossa lapsi on pilalle hemmoteltu, tuleekin ilmi että vanhempien syntymäkartalla on kuumerkki rahan merkissä, jolloin lasta yritetään rakastaa materialla.

      Tuo aiheuttaa myös toisenlaisia ongelmia, puolison kartalla kuun merkin ollessa rahan merkissä, ihminen luulee että toisen täytyisi rakastaa häntä rahalla, lahjoilla ja parhaalla materialla ja samaa hän yrittää itsekin.

      Tuo on hyvä tiettyyn pisteeseen asti, mutta kuten huomaat kun se sekoittuu liikaa tunne-elämään, se voi aiheuttaa melkoisia tunnesotkuja ja pahimmillaan myös ongelmia omassa taloudessa.

      Liika on aina liikaa ja tuo oli vain yksi esimerkki kuumerkin vaikutuksesta. Kuumerkki on siis meidän sydämen ja tunteiden äänenkannattaja.


      Venusmerkki liittyy kauneuteen ja estetiikkaan. Myös rakkauteen, mutta ei niinkään tunteisiin kuten Kuumerkillä, vaan rakkauden harjoittamiseen, uskollisuuteen ja sosiaalisuuteen.

      Jos materiaalisesti ajattelee niin Venuksen ollessa vahvoilla kartalla, Nainen tai komea mies rakastelevat hyvin esteettisesti ja juhlallisesti. Se ei ole pelkästään lauantaina saunan jälkeen ja pimeässä peiton alla, vaan siihen valmistaudutaan hankkimalla hyvin kauniita alusasuja, käymällä suihkussa ja saunassa, käyttämällä hyviä hajusteita, sisustamalla huone kynttilöillä ja ruusun terälehdillä jne. Miehillä vahva venusmerkki liittyy komeuteen ja näyttävyyteen. Naisilla se pehmenee hieman erotiikkaan ja romantiikkaan. Kuten huomaat, näillä tempuilla ja estetiikalla on hyvin voimakas merkitys sosiaalisuuteen. Sen sijaan pimeässä peiton alla jne, ei ole kovin sosiaalista tai valmiiksi mietittyä toimintaa, ei sosiaalista peliä.

      Jos tuohon venukseen liittää pluton, niin seksi muuttuu hyvin voimakkaaksi. Käytetään rajuja otteita, käydään äärirajoilla, tai pahimmillaan seksi ja sen himo voi jopa tappaa.

      Jos venusmerkin seksuaalisuus on kuin Vestan neitsyt tai Michelangelon veistämä patsas jota miljoonat ihmiset ihastelevat ja ihmettelevät, on pluton liittäminen siihen kuin kirveellä veistetty kivijärkäle, hautapaasi, moskovan mausoleumi tai sibeliusmonumentti. Kauniita omalla tavallaan, mutta hyvin voimakkaita, jopa suoraviivaisia, alistavia ja vahvoja niin tunnelataukseltaan kuin estetiikaltaankin. Kukaan ei halua sellaista kivijärkälettä omaan taloonsa, puhumattakaan hautapaadesta. Kuitenkin ne ovat omalla tavalla kauniita niille sopivalla paikalla ja se johtuu nimenomaan siitä venuksen vaikutuksesta joka määrittelee estetiikan tajua, estetiikkaa ja sosiaalisia suhteita.

      • ap..

        tuollainen litania tuli synt.ajan perusteella:
        (eli mikä olen nousevalta merkiltäni, olen luullut olevani jouskari mutta olenko skorppari?
        mitä muuta 'mainittavaa' kartasta voisi sanoa, noin lyhyesti millainen olen? :)
        Loppuosan rivit taisivat mennä hiukan sekaisin..

        Syntymäkartta
        Syntymäkartta osoittaa planeettojen sijainnin syntymähetkelläsi.
        Aurinkomerkkisi on Kauriissa 3°29.
        Huoneiden sijainti riippuu sekä syntymäpaikastasi, että kellonajasta, jolloin synnyit.
        Näistä yhdessä syntyy sinun oma yksilöllinen tulkintasi.

        Planeetat eri merkeissä
        Eri planeetoilla eri eläinradan merkeissä on erilainen vaikutus yksilöllisyytesi ilmenemiseenään sekä psyykkisen toimintasi laatuun.

        Aurinko Kauriissa
        Kauris on rehellinen, varautunut ja lujatahtoinen. Hän on eteenpäinpyrkivä ja ottaa mielellään vastuuta. Työskentelee usein sosiaalisella alalla.
        Heikkoudet: Katkera, vihamielinen, äreä ja epäilevä.

        Kuu Vaa'assa
        Vaaka on sosiaalinen ja suosittu. Hän on älykäs ja järkevä. Hän pitää sosiaalisista nautinnoista.
        Heikkoudet: Hyppää parisuhteesta toiseen, ei ole uskollinen ja on kovin riippuvainen muiden mielipiteistä.

        Merkurius Kauriissa
        Kauriin mieli on perusteellinen ja realistinen. Hän on omimmillaan käytännöllisissä tehtävissä ja kouriintuntuvien älyllisten haasteiden kanssa, mutta teoreettinen eriytyminen voi viedä hänet pitkälle käsitteellisten ja matemaattis-loogisten analyysien pariin.
        Kauris on järkevä ja asiallinen, ja viileä suhtautuminen asioihin on eduksi monissa tehtävissä, joissa vaaditaan huolellista suunnittelua, tutkimusta ja virallisten papereiden käsittelyä.
        Heikkoudet: liiallinen dramatisointi tai ahdasmielisyys

        Venus Jousimiehessä
        Jousimies on avosydäminen ja jalomielinen. Hän pitää ulkomaalaisista ja löytää usein rakkautensa ulkomailla. Hänellä on ongelmia perheensä kanssa ja hakeutuu pois siitä, vaikka matkustelemaan.
        Heikkoudet: Hän rakastaa seikkailuja ja ottaa suuria riskejä.

        Mars Oinaassa
        Oinas on aggressiivinen, provosoiva ja impulsiivinen. Hän on rohkea ja seikkailumielinen.
        Heikkoudet: Aggressiivinen rohkeus voi johtaa väkivaltaan tai jopa onnettomuuteen. Ainakin se johtaa ongelmiin.

        Jupiter Vaa'assa
        Vaaka elää täysillä ja on puoleensavetävä. Hän uskoo oikeuteen ja pitää siitä. Hän osaa antaa anteeksi.
        Heikkoudet: Hän luottaa liikaa muihin ja joutuu siitä syystä usein vaikeuksiin.

        Saturnus Jousimiehessä
        Jousimiehen kehitys tukeutuu poliittisiin, akateemisiin tai uskonnollisin traditioihin. Hän ottaa perinteet vakavasti ja muodostaa sen pohjalta oman näkemyksensä elämän keskeisissä kysymyksissä. Organisointi on hänelle tyypillistä.
        Heikkoudet: Oinas saattaa olla tunteeton ja röyhkeä eikä anna anteeksi kovinkaan helposti. Hän on hyvin kapeakatseinen.

        Uranus Leijonassa
        Leijona on lujatahtoinen ja päättäväinen. Hän ihannoi vapautta ja itsenäisyyttä eikä alistu herkästi muiden käskettäväksi.

        Neptunus Skorpionissa
        Yksilön nerous voi piillä hänen pyrkiessään joustavuuteen, joka sallii hänen läpikäydä monia salaisuuksia.

        Pluto Neitsyessä
        Pluto poistaa neitsyen ujouden.

        Planeetat huoneissa

        Planeettojen sijainti huoneissa ilmentää niitä kohtalonomaisia energioita, jotka meidän on eri elämänalueilla kohdattava, saadaksemme oppia kyseiset vaikutukset.

        Aurinko huoneessa I
        Persoonallisuutesi on voimakas. Olet lujatahtoinen ja taipuvainen autoritäärisyyteen. Lapsuutesi on luultavimmin onnellinen. Kuin kohtalon johdatuksella onnistut ja hankit hyvän ammatin.

        Kuu huoneessa VIII
        Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat syvien alkuperäisten vaistojen ja oman itsesi turvallisuuden kokemisen polaarisuuden kautta. Mikäli turvallisuutesi järkkyy, voi käytöksesi olla itsetuhoista.
        Olet jokaisella solullasi kiinni syvässä evoluution prosessissa, joka nostaa käsittämättömiä pelon ja kauhun tunteita tai romanttisia fantasioita pintaan unien kautta.
        Tämä syvä yhteys ihmisen evoluution kehitykseen saa sinut kiinnostumaan okkultismista harrastuksena tai tieteenä.
        Kuolema ja kuolemanjälkeiset asiat joko kiehtovat tai kammoksuttavat, mutta yleensä ne eivät jätä kylmäksi ketään, jolla on tämä kuun huonesijainti.

        Merkurius huoneessa I
        Aivojesi kapasiteetti on suuri ja synnyinlahjanasi sait helpon itseilmaisun taidon. Olet optimistinen ja hyvin muuntautumiskykyinen.

        Venus huoneessa XI
        Sinulla on odotettavissa ammatillista menestystä, ehkä solmit yhteistyösuhteen joka on kiinteä tai sitten toimit puolisosi kanssa samassa ammatissa työskennellen hänen kanssaan kiinteästi. Löydät rakastettusi ystäväpiiristäsi.

        Mars huoneessa II
        Otat helposti riskejä ja antaudut vaaraan liike-elämässä. Sinulla on muuntumiskykyä. Haluat ansaita paljon, ja se oikeastaan on motiivisi kovaan työntekoon, mutta tuhlailevuutesi ansiosta se mikä tulee myös menee. Olet kuitenkin vastoinkäymistenkin jälkeen valmis aloittamaan aina uudelleen. Sinulla on tahtoa ja voimaa.

        Jupiter huoneessa VIII
        Olet kiinnostunut okkultismista. Työkenttäsi on luultavimmin jollakin lailla yhteydessä poisnukkuneisiin. Avioliitto voi tuoda sinulle taloudellista vaurautta.

        Saturnus huoneessa XI
        Pidät työskentelystä yksilöllisten ja älykkäiden ihmisten kanssa. Tuttavuuksiesi avulla etenet myös ammatillisesti. Sinulla on harvoja hyviä ystäviä, mutta ihmissuhteen löytäminen voi tuottaa vaikeuksia, koska olet yksityiselämässäsi hyvin pidättyväinen.

        Uranus huoneessa VII
        Vapaudenkaipuusi ei sovi oikein hyvin avioliiton kanssa. Jos avioidut, joudut melkoisiin yhteenottoihin puolisosi kanssa, kunnes hän sallii sinulle täydellisen vapauden ja hyväksyy sen, ettei sinua voi kesyttää.

        Neptunus huoneessa IX
        Olet kiinnostunut taiteista ja korkealentoisista ideoista ylipäätään. Meri vetää sinua taianomaisesti puoleensa.

        Huoneet eri merkeissä

        Askendentti Jousimiehessä
        Tiede, tutkimukset, filosofia ja matematiikka ovat aloja, jotka sopivat erinomaisesti Jousimiehelle.
        Lapset ovat onnellisuuden ja ylpeyden lähde.

        Huone II in Vesimiehessä
        Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Saat apua tuttavilta ja ystäviltä toimeentulon hankkimiseen. Kun onnistut hankkimaan jotain, on vaara että kuitenkin menetät sen tai enemmänkin.

        Huone III Oinaassa
        Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
        Olet älyllisesti eloisa ja nopea sekä yksilöllinen. Pyrit eteenpäin voimakkaan aloitekyvykkyytesi ansiosta, ailahdellen ja uusien kokemusten hankkimisen kannustamana.

        Huone IV Härässä
        Vanhemmuus on sinulle ominaista, pidät kotielämästä ja perhe on sinulle "meidän pieni joukkue". Viihdyt rauhan ja harmonian täyttämässä kodissa hyvän ruuan ääressä. Olet viisas huolenpitäjä, perinteisen kodin vaalija.

        Huone V Härässä
        Emännöit tai isännöit rauhallisessa viehättävässä kodissa. Istut päivällispöydässä rakastavien lasten ympäröimänä syöden hyvää ruokaa. Vietät illat ja vapaa-ajat rakkaittesi seurassa, tämä on sitä perinteistä, romanttista, hyvää kotielämää.

        Huone VI Kaksosissa
        Olet hyvä sihteeri tai myyntimies. Heikko kohta sinussa on hermosto ja joskus myös keuhkot.

        Huone VII in Kaksosissa
        Avioidut nuorena ja ero tulee vasta vanhoilla päivillä. Avioliitto ei ole niinkään kiihkeää tunteilua, vaan hyvää ystävyyttä. Pelkäät vanhemmalla iällä yksin jäämistä.

        Huone VIII Leijonassa
        Sinun olisi hyvä käydä säännöllisesti tarkastuttamassa sydämesi ja verenkiertoelimistösi kunto ja muutenkin huolehtia terveellisistä elintavoista, etenkin välttää kolesterolia.

        Huone IX Vaa'assa
        Olet oikeudenmukainen , kunniallinen ja lojaali viedessäsi erilaisia asioita eteenpäin ja niitä riittää, koska kaikki ympärillä oleva kiinnostaa sinua, vaikka et niin äänekkäästi toisikaan itseäsi esille.

        Huone X Skorpionissa
        Pidät ammateista, joihin liittyy tietynlainen riski, kuten poliisin työhön tai liike-elämään tehtäviin. Pidät tutkimisesta ja pengotkin yleensä asiat niistä kiinnostuttuasi perinpohjaisesti. Luonteesi on omintakeinen, pidät riskeistä ja taisteluista voittaaksesi.

        Huone XI Skorpionissa
        Et avaudu helposti ystäville, saati että jakaisit ideoita heidän kanssaan. Keskustelut voivat johtaa sanaharkkaan, jopa suoranaiseen riitaan.

        Huone XII Jousimiehessä
        Ongelmia matkoilla, ulkomaalaisten kanssa tai jopa maanpakoon lähtö.

        Planeettojen väliset aspektit

        Planeettojen välisillä aspekteilla on voimakas vaikutus yksilön henkilökuvaan ja taipumuksiin ja sen tähden myös hänen kohtaloonsa.
        Yhtymä tuo voimakkaasti esille kahden planeetan merkitysten yhteisvaikutuksen.
        Sekstiili on ominaisuus, joka toimii automaattisesti.
        Neliö on laiskanläksy, haaste joka tulee kohdata, että oppi tulisi saavutetuksi. Kun sitä ei ole vapaaehtoisesti valmis opiskelemaan, kohtalo tuo tilanteen eteen ja sen oppii tavalla tai toisella.
        Oppositio on samalla lailla haaste, mutta siinä ikään kuin ei ole enää itse mukana persoonallisella tavalla vaan se on yksilöä suurempi kysymys.

        364 Yhtymä Venus - Saturnus yhtymä
        Sinulla on hyvä todellisuudentaju ja vastuuntuntosi on suuri. Kunnioitat totuutta ja oikeudenmukaisuutta. Rakkaudessa tunteesi ovat syvät, et pelaa kepulikonstein toisten tunteilla. Voit rakastua itseäsi paljon vanhempaan henkilöön ja suhteella on hyvät mahdollisuudet onnistua.

        -225 Oppositio Kuu - Mars oppositio
        Olet hyvin tunteellinen ja tämä voi heijastua niin, että suhtaudut tunneperäisesti myös niihin asioihin, joihin tunteet evät kuulu. Tunteenpuuskassa voit toimia ensin ja ajatella vasta sitten, sinun olisikin hyvä opetella laskemaan kymmeneen, ennenkuin reagoit, muuten seuraa riitaisuuksia, joita voit joutua katumaan myöhemmin.

        177 Sekstiili Aurinko - Neptunus yhtymä
        Neptunuksen ja Auringon välisissä aspekteissa on kysymys sielusi matkasta Neptunuksen kosteiden sfäärien kautta auringon lämpöön ennen syntymääsi tänne maan päälle.
        Intuitiivisen tietoisuutesi laajuus on niin suuri, että sitä on fyysisessä muodossa vaikea hallita. Olet täynnä herkkää emotionaalista voimaa, jonka vaikutus heijastuu kaikkeen toimintaasi sekä yksityiselämässä että ammatillisesti.
        Olet lukuisten elämien aikana hankkinut tämän tietoisuuden opiskelemalla henkisiä asioita myös erilaisten instituutioiden suojissa. Nyt nämä vanhat taidot ja arvot tulisi jalostaa epäitsekkääseen toisten palvelemiseen ja yleismaailmallisen humaanisuuden esilletuontiin.
        Kauneus kiehtoo sinua kaikissa taiteen muodoissa.

        125 Trini Mars - Saturnus yhtymä
        Olet energinen ja lujatahtoinen. Sinulla on voimaa ja kestävyyttä, henkiset kykysi ja toimintasi suuntautuvat koko voimalla ja tarmolla lahjakkuutesi esilletuontiin ja eteen tulevien esteiden voittamiseen. Olet eteenpäinpyrkivä etkä ota liiallisia riskejä, vaan suunnittelet toimesi huolella kaikki mahdollisuudet punniten ja toimit vasta sitten. Voit työskennellä taukoamatta kärsivällisesti etkä menetä helposti malttiasi (muut aspektit voivat vaikuttaa tämän kumoten). Sinua ei voi sanoa erityisen populääriksi, voit tuntea itsesi ahdistuneeksi tai nurkkaan sidotuksi joutuessasi ihmisten eteen, mutta työyhteisössä sinua kunnioitetaan tietojesi ja tunnollisuutesi, sekä oikeudenmukaisuutesi ansiosta. Tämä voi herättää toisissa myös pelkoreaktioita, joita sinun on vaikea ymmärtää.

        120 Trini Venus - Mars yhtymä
        Rakkauselämä, jolla on suuri merkitys, voi olla myrskyisää. Kykysi nauttia elämästä täysin rinnoin on voimakasta. Arvomaailmasi ilmenee toimintasi kautta.

        -89 Neliö Aurinko - Jupiter, oppositio
        Aurinko, sinun elinvoimasi, perus elämän lähde, ja Jupiter symboloi sosiaalista toimintaa, jossa elämänvoimasi ilmenee. Ne kuvaavat yhdessä niitä valmiuksia, joita sielusi on hankkinut tänään elämään saapumisen tueksi.
        Luonteesi yliampuvuuden ja tuhlailevuuden takia voit joutua tutustumaan yhteiskunnallisiin normeihin ja säännöksiin ikään kuin altavastaajan asemasta. Odotuksesi toisten velvollisuuksista voivat olla suuremmat, mitä itse katsot omaksi kansalaisvelvollisuudeksesi toteuttaa.

        66 Trini Aurinko - Pluto yhtymä
        Auringon ja Pluton aspektit tuovat esille tähän elämään liittyvän sielusi kehitysvaiheen, jossa olet siirtymässä tasolta toiselle.
        Plutonisten voimien hallitessa elämänvoimaasi on olemuksessasi jotakin salaperäistä, ikään kuin jokainen tietäisi että jotakin on piilossa. Tämän saman tunteen koet myös itse, siitä johtuen mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään.
        Voit myös valita ammatin, joka liittyy kuolemaan, tavalla tai toisella.

        64 Trini Venus - Uranus yhtymä
        Olet todella herkkä ja sinulla on paljon epätavallista lahjakkuutta, jota olet luultavasti kehittänyt jo muinaisen Atlantiksen aikoihin. Ihmissuhteesi ovat melkein kaikki yhteydessä näihin aikaisempiin elämiin, eivätkä välttämättä kovinkaan helppoja, mutta selviät niistä kunnialla. Olet itsenäinen ja ehkä vähän epäsovinnainen ihmissuhteissa.
        Ystävystyt ja pystyt helposti saamaan henkisen yhteyden toisiin ihmisiin. Temperamenttisi ja suurten spirituaalisten kykyjesi ansiosta ihmissuhteissasi on paljon ylä- ja alamäkiä. Vähin erin elämän kolhut opettavat sinulle vaatimattomuutta joka on välttämätön, jotta tulisit toimeen toisten ihmisten ja suuren tietoisuutesi kanssa. Oman itsesi esilletuonti ei ole niin tärkeää kuin vilpitön ja nöyrä toisten auttaminen.
        Henkiset lahjasi kanavoituvat myös taiteiden ja taiteellisuuden kautta.

        50 Trini Mars - Uranus yhtymä
        Olet kuin jonkun suuremman voiman otteessa, impulsiivinen ja joskus uhkarohkea. Otat käsittämättömiä riskejä kaikilla elämänalueilla. Suuri tarpeesi riippumattomuuteen vie sinua seikkailusta toiseen. Toisten on vaikeaa, jopa mahdotonta ymmärtää tätä puolta sinusta, rauhallinen perhe-elämä ei tahdo onnistua, ovatpa muut aspektit sitä tukemassa kuinka paljon tahansa, koska kosminen Uranus toimii aina kaikessa, mihin ryhdyt.

        38 Sekstiili Neptunus - Pluto yhtymä
        Olet valinnut syntyä aikaan, joka ei maapallon ja koko linnunratamme kannalta ole mikään keskiverto, nyt opetellaan suuria läksyjä koko ihmiskunnan evoluutioon liittyen.

        34 Trini Saturnus - Uranus yhtymä
        Tiedät, kuinka erilaiset tilanteet hallitaan. Etenet itsepintaisesti haluamaasi suuntaan. Olet hyvin tuottelias ja aikaansaava ja saadessasi jonkun ajatuksen päähäsi viet tahtosi loppuun saakka.
        Sitovuutesi voi olla ahdistavaa.

        -12 Neliö Uranus - Neptunus oppositio
        Tahdonvoimasi ei oikein riitä viemään asioita päätökseen. Hermostut helposti.

        4 Trini Merkurius - Jupiter yhtymä
        Olet täynnä älykkäitä ideoita, olet kärsivällinen ja oikeudenmukainen, mistä syystä sinun onkin helppo liikkua ihmisten parissa. Puhuminen ja esillä olo on sinulle helppoa, olet myös kiinnostunut kirjallisuudesta. Kaikenlainen sosiaalinen toiminta sopii sinulle erinomaisesti.

        -4 Oppositio Mars - Jupiter oppositio
        Vastustat kaikenlaista ohjausta, toimit ensin ja ajattelet sitten. Tämä impulsiivisuus johtaa usein ongelmiin, myös tunne-elämän puolella.


        Zodiac in degrees 0.00       Placidus Orb:0
        Aurinko   Kauriissa   3.29       I   Jousimiehessä   19.50
        Kuu   Vaa´assa   14.26       II   Vesimiehessä   17.49
        Merkurius   Kauriissa   23.19       III   Oinaassa   15.31
        Venus   Jousimiehessä   6.51       IV   Härässä   12.59
        Mars   Oinaassa   9.56       V   Härässä   28.56
        Jupiter   Vaa´assa   1.02       VI   Kaksosissa   10.25
        Saturnus   Jousimiehessä   8.34       VII   Kaksosissa   19.50
        Uranus   Leijonassa   6.11 R       VIII   Leijonassa   17.49
        Neptunus   Skorpionissa   2.10       IX   Vaa´assa   15.31
        Pluto   Neitsyessä   0.17 R       X   Skorpionissa   12.59
        Lilith   Vesimiehessä   12.57       XI   Skorpionissa   28.56
        Asc node   Skorpionissa   28.31       XII   Jousimiehessä   10.25

        Chiron   Vesimiehessä   8.48
        Ceres   Oinaassa   9.06
        Pallas   Vesimiehessä   27.55
        Juno   Vesimiehessä   7.29
        Vesta   Kauriissa   18.03
        Fortune   Oinaassa   0.00
        South node   Oinaassa   0.00

        Aurinko   ->   I
        Kuu   ->   VIII
        Merkurius   ->   I
        Venus   ->   XI
        Mars   ->   II
        Jupiter   ->   VIII
        Saturnus   ->   XI
        Uranus   ->   VII
        Neptunus   ->   IX
        Pluto   ->   VIII
        Lilith   ->   I
        Asc node   ->   X

        Merkit maskuliininen   6       Merkit tuli   4
        Merkit feminiininen   4       Merkit maa   3
        Merkit aloitteikkuus   5       Merkit ilma   2
        Merkit vakaus   2       Merkit vesi   1
        Merkit joustavuus   3           


        Zodiac in degrees 0.00
        1   Aurinko   Kauriissa   3.29    273.483       I   1
        2   Kuu   Vaa´assa   14.26    194.436       VIII   8
        3   Merkurius   Kauriissa   23.19    293.313   -1.24   I   1
        4   Venus   Jousimiehessä   6.51    246.847   1.14   XI   11
        5   Mars   Oinaassa   9.56    9.929   0.06   II   2
        6   Jupiter   Vaa´assa   1.02    181.037   1.16   VIII   8
        7   Saturnus   Jousimiehessä   8.34    248.569   1.40   XI   11
        8   Uranus   Leijonassa   6.11 R   126.182   0.38   VII   7
        9   Neptunus   Skorpionissa   2.10    212.163   1.43   IX   9
        10   Pluto   Neitsyessä   0.17 R   150.291   11.12   VIII   8
        11   Lilith   Vesimiehessä   12.57    312.958       I   1
        12   Asc node   Skorpionissa   28.31    238.519       X   10
        Placidus Orb:0
        13   I   Jousimiehessä   19.50    259.838           
        14   II   Vesimiehessä   17.49    317.820           
        15   III   Oinaassa   15.31    15.511           
        16   IV   Härässä   12.59    42.982           
        17   V   Härässä   28.56    58.940           
        18   VI   Kaksosissa   10.25    70.424           
        19   VII   Kaksosissa   19.50    79.838           
        20   VIII   Leijonassa   17.49    137.820           
        21   IX   Vaa´assa   15.31    195.511           
        22   X   Skorpionissa   12.59    222.982           
        23   XI   Skorpionissa   28.56    238.940           
        24   XII   Jousimiehessä   10.25    250.424           

        25   Chiron   Vesimiehessä   8.48    308.796       I   1
        26   Ceres   Oinaassa   9.06    9.101       II   2
        27   Pallas   Vesimiehessä   27.55    327.917       II   2
        28   Juno   Vesimiehessä   7.29    307.479       I   1
        29   Vesta   Kauriissa   18.03    288.048       I   1
        49   Fortune   Oinaassa   0.00    0.000       II   2
        50   South node   Oinaassa   0.00    0.000       II   2

        Planet   Aspekti   Planet   Orb/Value
        Aurinko   Neliö   Jupiter   2.27   -89
        Aurinko   Sekstiili   Neptunus   1.19   177
        Aurinko   Trini   Pluto   3.12   66
        Kuu   Oppositio   Mars   4.30   -225
        Merkurius   Trini   Jupiter   7.43   4
        Venus   Trini   Mars   3.05   120
        Venus   Yhtymä   Saturnus   1.43   364
        Venus   Trini   Uranus   0.40   64
        Mars   Oppositio   Jupiter   8.54   -4
        Mars   Trini   Saturnus   1.22   125
        Mars   Trini   Uranus   3.45   50
        Saturnus   Trini   Uranus   2.23   34
        Uranus   Neliö   Neptunus   4.01   -12
        Neptunus   Sekstiili   Pluto   1.52   38
           1042   -330   712


      • ap...

        mikä on mun laskevamerkki, eli se joka sopii puolisoksi?


      • pari sanaa...
        ap... kirjoitti:

        mikä on mun laskevamerkki, eli se joka sopii puolisoksi?

        Nouseva merkkisi eli askendentti on jousimies ja laskeva merkki / deskendentti (kumppaniksi sopiva) on kaksoset.

        MC eli keskitaivas skorpionissa ja sen vastakohta IC eli keskiyö / kodin ja perheen huoneen merkki on härkä.

        Olet näköjään syntynyt jouluna :)


      • rvaromans

        Hei
        Luin tuon kirjoittamasi, kysyn tulkitsinko oikein, nimittäin itse olen aurinkomerkiltä jouskari, nouseva skorppari ja venusmerkiltäni skorppari ja kuumerkki kaksonen. Olen vilkas ja sosiaalinen ja älykkääksikin haukuttu, mutta auttamaton romantikko
        vaikka jouskarina minun ei pitäisi nyt olla yltiöromantikko. Luen romantiikka silloin tällöin ja elokuvat mieluiten onnellinen loppu ja vaaleanpunainen lempivärinä sinisen rinnalla ja uskon aina onnellisiin loppuihin eli voimakas tunneihminen olen. Olen omasta mielestäni liian hempeä jouskariksi.Mikä selittää tämän?
        Jos sinun pitäisi heittää tuosta noin lonkalta ammattini, niin mitä veikkaisit? Kiitos!


      • Jouskarinainen-64
        rvaromans kirjoitti:

        Hei
        Luin tuon kirjoittamasi, kysyn tulkitsinko oikein, nimittäin itse olen aurinkomerkiltä jouskari, nouseva skorppari ja venusmerkiltäni skorppari ja kuumerkki kaksonen. Olen vilkas ja sosiaalinen ja älykkääksikin haukuttu, mutta auttamaton romantikko
        vaikka jouskarina minun ei pitäisi nyt olla yltiöromantikko. Luen romantiikka silloin tällöin ja elokuvat mieluiten onnellinen loppu ja vaaleanpunainen lempivärinä sinisen rinnalla ja uskon aina onnellisiin loppuihin eli voimakas tunneihminen olen. Olen omasta mielestäni liian hempeä jouskariksi.Mikä selittää tämän?
        Jos sinun pitäisi heittää tuosta noin lonkalta ammattini, niin mitä veikkaisit? Kiitos!

        Minulla on tällanen lista:

        Aurinko: Jousimies
        Nouseva: Vaaka
        Laskeva: Oinas
        Venus: Skorppari
        Mars: Neitsyt
        Kuu: Kaksosissa

        Nuilla eväillä mennään, tietäisi vain miten nuita tulkintaa, kun en jaksa etsiä papruja.


        Mitä romanttisuuteen tulee, niin minulla on ihastumisen kohteita, mutta usein vääriin. Vääriä ovat olleet varatut tai muuten sekopäitä.

        Joskus aikoinani kyselin aina sitä mistä johtuu, että kun alan seurusteleen jonkun kanssa, niin yhtäkkiä heti alussa rupeaa tökkimään.

        Jopa silloinkin kun rupesin exän kanssa seurustelemaan, pikku hiljaa vuosien varrella "kesyynnyin" ja olin avioliiton lopussa mustasukkainen johon oli syytä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8484
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1694
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe