Miten se on?

Uusi Alfan omistajana

Pitääkö luopua lippiksesta? Siis ihan uudehko siisti lippalakki, eikö saa pitää?
Entä mitä saa sanoa ja mitä ei? Ettei vaan alennu jollekin toiselle tasolle.
Hihaton paita kesällä? Eikö? Pitää pukea ylle se lipevä pikee paita?
Saako olla juovuksissa? Mutta jos, niin pitää ehdottomasti pitää salassa omistavansa alffan. Ettei tarvitse keskustella siitä muitten autojen yhteydessä. Vai?

Antakaa nyt jotain etikettejä.

5

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 75&164

      Jotkut ovat herkkiä. Itse en. En toitota täällä että Alffa kestää ja se on viaton peli. Kyllä välillä joutuu päätään raapiin, voi voi. Siltä varalta hanskalokerossa on se whisky. Vittuako minä olen myöskään sanomaan kuka on lippalakki kansaa ja kuka ei. Itseäni ei kiinnosta arvostella ihmisiä sen mukaan. Olen ylpeä ugrilainen joka omistaa pari vanhaa alfaa. "Mä tuun toimeen näillä, sä ehkä et kermaperse"

    • NicolaR

      - Pääsääntöisesti lippiksen käyttö ei sovi automerkkiin mutta Alfa Romeo lippiksen käyttö esim Bella-Italia tapahtuman yhteydessä on sallittavaa.
      - Vioista puhuminen on sallittua ja jopa hyvä puheenaihe, samalla voi vähän haukkua virallisen maahantuojan huoltoa. Sen sijaan on ehdottomasti kiellettyä viitata keskustelussa siihen kuinka paljon parempi auto entinen Toyota tai Honda oli kestävyyden suhteen, tulee vain todeta että on niissä muissakin automerkeissä vikansa.
      - Pikee paita on mauton, ellei siinä ole sitten Alfa Romeo merkkiä, jolloin vaatekappaleen käyttö on sallittua. Varmimpaa on tietenkin käyttää pitkähiaista kauluspaitaa, näin varsinkin öljynvaihdon yhteydessä. Lyhythiainen kauluspaita on vähän siinä rajalla. Muista käyttää öljynä joko virgin oliiviöljyä tai italialaista Selenaa.
      - Juovuksissa saa olla paitsi ei tietenkään ratissa. Sen sijaan känniseltä näyttäminen on ehdottoman tuomittavaa. Jos nyt on käynyt kuitenkin niin että on vähän lipsahtanut ryypäämisen puolelle niin on parasta kääntää puheet Toyotaan tai Hondaan tai vaikka esiintyä innokkaana Mersumiehenä.
      - Harvinaisemmista Alfa Romeoista puhuttaessa on parasta varmistaa olevansa varmalla pohjalla. Jos esimerkiksi väittää että Tazio Nuvolari oli mukana voittamassa vuoden 1931 Grand Prix'in Alfa Romeo Monzalla on tämä tietenkin imiselvä loukkaus varttuneempaa Alfistia kohtaan koska joklainenhan tietää että auto oli vielä tuolloin 8C2300.

    • Alfailija

      Alfa Romeo on tietysti, maineestaan ja historiastaan huolimatta, vain automerkki toisten joukossa, mutta jotain rajaa senkin omistajan täytyy pitää.

      Ensiksikin voit kysyä itseltäsi, miksi hankit ajokiksesi Alfa Romeon? Mikset tyytynyt siihen perus-Tojoon tai kansan-Volkkariin? Halusitko kenties hieman erilaista, hieman tyylikkäämpää, hivenen intohimoa arkiautoiluusi?

      Vaikka Alfa ei ole mikään Ferrari, on tosiasia että Ferrari ajoi kilpailu-urallaan juuri Alfa Romeolla ja niin on tehnyt moni muukin, Tazio Nuvolari, Achille Varzi, Giuseppe Farina.....

      Referenssejä jonkinasteiseen jalorotuisuuteen tältä merkiltä siis löytyy ja vaikka Alfa onkin lähes kenen tahansa, toisin kuin esim. Ferrari, saavutettavissa, pitää sitäkin ajokkina kunnioittaa eikä istua rattiin ihan miten tahansa pukeutuvana ja käyttäytyvänä:

      1. Ota se lippalakki nyt pois! Vaikka se olisi siistikin, sillä se on vähän semmoinen kesäturistin ja teinipojan päähine, eikä oikein istu Alfistin päähän muualla kuin lomamökillä.

      2. Mikä vika pikeepaidassa on? Käyt hakemassa mukavan paidan ja siihen sopivat puuvillahousut, ne ovat siistit ja viileät kesäkuumallakin. Luonnollisesti laitat jalkaasi tähän asuun sopivat tummat sukat ja nahkakengät (etkä kulahtaneita lenkkareita ja keltaisia tennissukkia) Viileällä kelillä voit heittää päälle pikkutakin ja voila´, olet aina tyylikäs Alfisti!

      3. Toki juovuksissa voit olla, mutta et tietenkään ajaessasi!!! Herää kuitenkin kysymys, kuinka fiksua on örveltää jonkun käyttökinneri-kuskin kanssa 3 promillen hönössä, kun voi ottaa tyylikkäästi pari paukkua ja jatkaa seurustelua vain kevyessä nousu -sellaisessa?

      4. Toki Alfan vioista ja muista persoonallisista ominaisuuksista pitää voida keskustella ja niille pitää voida nauraakkin, sillä Alfa on tyylikkyyden lisäksi iloisten ihmisten ajokki! Turha jäykkäniskaisuus ja laadun palvominen kuuluu lähinnä germaanisten merkkien omistajien luonteenpiirteisiin, Alfan omistajina heidän hermonsa menisivät alle viikossa!

      5. Luonnollisesti aito Alfisti käyttäytyy liikenteessä yleisten tieliikennesääntöjen edellyttämällä tavalla, kunnioittaa jalankulkijoita suojatiellä ja tervehtii tämän maassamme marginaalisesti myytävän merkin muita omistajia.

      Mutta jos pakkomielteesi on käyttää lippalakkia, hihatonta paitaa, verkkareita ja lenkkareita tennis-sukkien kanssa ollessasi juovuksissa, niin tee tahtosi ja hanki samalla se harmaa perus-Tojo!

      • huomasin tämän

        Muistan nähneeni joskus 2000 -luvun alussa, asioidessani Olarin Nesteellä, kuinka musta Alfa 156 kaarsi sen pihaan ja pysähtyi. Autosta nousi mustatukkainen, mustaan pikkutakkiin ja aurinkolaseihin sonnustautunut nuori mies.

        Vau! Ajattelin, että siinä on kuljettajan ja ajokin tyyli sattunut kohdalleen, kunnes mies käveli pois auton takaa. Huolitellun paidan ja pikkutakin jatkona olivat TODELLA virttyneet farkut ja lattanat lenkkitossut........

        Eli pienellä tämäkin tyylikkyys oli pilattu.... Kokonaisuus ratkaisee!


    • ehkä ei

      Alfa Romeoita olen omistanut vuodesta 95. Ensimmäisen kertaa viime vuonna kuulin(näin), tällasta pukeutumis höpinää(täälä). Itse tykkään alfoista (käytetty alfa on halpa). Pukeutuminen on jokaisen oma asia, viestii tietysti muille paljonkin henkilöstä. Kuten mustapuku=pa..an tärkee ihmineN (poikkeus, hää/hautajais matkalla). Lippis, amista käyn/juuri päässyt.
      ELI KUN AJAT ALFAA, VEDÄ KARVALAKKI PÄÄHÄS, LÄPÄT ALAS (kesät talvet). GOOTTI TYYLI ON KANSSA HYVÄ. Mutta varo olemasta normaalinnäköinen, koska ethän voi olla millään tavalla normaali jos omistat alfa romeon!!!
      Kännissä toikkarointi on tuskin terveellistä, mutta itse ainakin vedän lärvit kun siltä tuntuu. En häpeä silloinkaan omistamaani autoa, mutta en hirveästi tykkää puhua autoista (parempaakin tekemistä yleensä).
      AINUT MIKÄ ALFAN EROTTAA MUISTA MERKEISTÄ ON ENNAKKOLUULOT!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe