Kehon kieli

millaisista...

Millaisista eleistä olette tehneet päätelmiä onko hän ihastunut sinuun? Tai yrittääkö vältellä? Millätavalla luulet itsesi käyttäytyvän ihastuksen kohteesi lähettyvillä?

25

13583

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ..................

   ujostelen ja vilkuilen puolisalaa. Mut toisen ihastumista en oikein osaa päätellä.

  • poimittuja vinkkejä

   Alitajuisia viestejä on paljon: hiusten koskettelu, huulten koskettelu, asennon matkiminen, jalkojen osoittaminen kohti ihastusta (jos nyt ei ihan vierekkäin istuta)... Ihastunut tulee esim. keskusteltaessa lähemmäs kuin normaali tarpeellinen etäisyys, hymyilee pidempään ja useammin kuin kohteliaisuus vaatii.

   • istuin...

    kerran niin, että jalkani osoitti ihastukseeni. Huomasin, kuinka hän katsoi jalkaani ja siirsin jalan alas lattiaan. Tuolloin en vielä tiennyt jalan osoittamisen olevan ihastumisen merkki, vaikka siis ihastunut olinkin. Jälkeenpäin vain mietin, että tiesikö hän tuosta, kun niin oudosti katsoi jalkaani:)


  • että ihmisen

   pupillit kasvavat kun näkevät jotain mieluisaa, esim. ihastuksen kohteen! Tämän huomaamiseen kyllä tarvitaan tarkat silmät!

   • taitaitai

    tai sitten kun vain muistaisi katsoa niitä pupilleja! itsellä tahtoo unohtua. toisaalta, ne pupillit voi olla suurentuneet jos katsoo toista pimeässä...


  • että ihmiset

   huomaa välttämättä toisen ihastumista jos on itse ihastunut koska se tapahtuu lähinnä järjellä.

   Huomaat että toinen välttelee puhuessa jatkuvasti, liiallisuuksiin katsetta, nykii hiuksiaan, puhuu epävarmasti, siis todella vaikeasti suhteutettuna siihen miten muiden kanssa.

   ja toisaalta on sitten taas sitä palvovaa katsetta, joskus ollu,

   ne on sellaisia mitkä kyllä näet eikä tartte paljon kysellä

   Sen että varmuudella tietää toisen olevan ihastunut toisaalta joskus kyllä vaatii pidemmän aikaa tarkkailua, ja lopputulos ei välttämättä ole yhtään mitään, muuta kuin tieto että noh näin hänelle kävi.

   joskus sen näkee jos toisella on oikeasti vaikeaa. Pahimmillaan ihastuessa ei pysty toisen lähellä edes syömään koska vatsa on täynnä perhosia :)

   En tee ihastumisista mitään juttua, koska suurin osa tapahtuu niin että toinen on varattu, ja ihastumiset on ihan normaalia.

   Mutta siis... jos on itse ihastunut ei näe, koska KAIKKI mitä toinen tekee, kääntyy päässä itselleen suotuisaksi. Kaikki näyttää siltä että hänkin on ihastunut.

   Parempi pitää pää kylmänä

   • muistan hyvin

    erään naisen palvovan katseen viime keväältä. ;) Siinä ei kyllä jäänyt tippaakaan epäselviksi hänen tunteensa. :)


  • mies..

   Kyllähän sen noista tunnistaa. Mutta oikeestaan en ole kosaan nähnyt/tuntenut, että joku nainen olisi vältellyt minua? Tietty jos joku ei tykkää, niin senkin huomaa: ei signaalia.

  • Mies-

   Hankalaa tässä on se, että ihmiset reagoi eri tavoin. Jotkut hakee katsekontaktia, toiset välttää sitä. Jotkut tulee lähelle, toiset menee kauas. Jotkut liikehtii hermostuneesti, toiset ei jne.

   Esimerkkinä tästä: nykyisen tyttöystäväni kanssa "tunsimme" toisemme jo pari vuotta ennen kuin mitään selkeää kemiaa syntyi välillemme. Kuitenkin nyttemmin olen kuullut hänen olleen ihastuneen jo paljon aiemmin. En olisi ikinä arvannut: hän esiintyy kovin itsevarmana, mutta on todellisuudessa ujohko. En osannut tulkita hitusen etäistä käyttäytymistä ihastuksen peittelynä, kun en tiennyt ujoudesta.

   Yksi kehonkielestä näkyvä asia jota ei oikeastaan voi feikata on pupilien laajeneminen. Se päästää lisää valoa läpi, ja on automaattinen reaktio kun näkee jotain mieluisaa (tai kun on hämärässä tilassa).

  • Nosto!

   Aihe tärkeä, siksi nosto.

  • ihhhhhh

   Kertokaa lisää kehonne kielestä!

  • tyttö nen

   eräs mies, jonka epäillään olevan ihastunut minuun, käyttäytyy alussa hieman hermostuneesti seurassani. hän menee hämilleen (varsinkin jos satun yllättäen eteen tupsahtamaan :D ), punastuu lievästi, katselee maahan ja vilkuilee minua. koko ajan hiplailee jotain mitä sattuu käsissään olemaan, raapii päätä tai muuten vaan ei osaa sillai olla rauhallisesti paikoillaan. se on aika huvittavan näköistä. menee jonkin aikaa, että hän kykenee rentoutumaan ja tajuaa, ettei minua tarvi "pelätä". ja tietysti lähelle&seuraan hivuttautuminen ja "reviirin merkkaaminen", tavallaa tarkoitan sitä, että tekee muille selväksi, että tämä nainen mulle. tuijotus ja samalla aivan tosi ihmeellinen hymy ja katse...jumaloiva? miten sen selittäisi :D lopulta mies ei välttämättä voi enää hillitä itseään...ja ihastuminen paljastuu erittäin selvästi.

   • Heh heh...

    No mutta kun... Se nyt vain menee niin, että... Öö, tota, mitä olinkaan sanomassa? Niin, oh...


  • joo,joo

   no ihan varmasti se, että katsoo suoraan silmiin vaikka ei edes puhuisi kyseiselle henkilölle.

  • moimoimiii

   kertokaa lisää munki piti kysyä just samsta aiheesta! :D
   Mistä sen huomaa? vältteleekö ihastus ja onko hermostunut?

  • hermostunut--

   Minä olen naispuolinen, tälläkin hetkellä ihastunut päästä varpaisiin, ja olen viimeisen päälle hermostunut kun mies on lähellä. En uskalla katsoa kauaa häntä silmiin ja vähän välttelenkin katsetta. Hirveää, kun ei voi olla oma itsensä vaikka yrittää =(

  • Turhia merkkejä

   Nuo ihastumisen merkit on tosiaan sellaisia että jos on itse ihastunut niin turha alkaa niitä katsomaan, "tutkat" on aivan sekaisin niin ei niistä ota mitään selvää. Itse tarkkailin ihastukseni merkkejä kauan aikaa ja olin aika varma että hän on ihastunut.
   Mutta eipä ollutkaan.

  • Nosto

   Myös googlettamalla "kehonkieli" tai "ihastuneen kehonkieli" löytyy hyviä osumia, blogeja yms.

  • ykshölmövaan

   Onko se jokin merkki, jos mies istuu tuoliin, missä on mun takki, ja on siinä melkoisen pitkän aikaa? Paikkaa vaihdellen, koska siinä tuolissa oli pyörät. Tosin se nyt voi olla sitäkin, ettei sitä vaan kiinnosta kenen takki siinä on, jos se sattuu olemaan lähin pyörällinen tuoli. Juu oon näitä itse-ihastuneita jotka on näkevinään vastakaikua kaikessa mahdollisessa.. En oikeastaan ole ihan varma, tiesikö se edes, että se takki oli mun.

   • höh....

    Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.


   • ykshölmövaan
    höh.... kirjoitti:

    Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.

    Ei se siis sen takin päälle istunut. Tarkotin että takki oli tuolin selkänojalla.


  • 17+8

   Minä ainakin nauran liikaa ja vastaan aina tyhmästi ihastukseni kysymyksiin..

  • aikasemmat mulla

   Pelkkiä vääriä olleet päätelmät.enää en tehe sellasia laisinkaan.

  • niiiin

   Pehmenen kaikkialta paitsi haaroista. Sitten punastelen ja yskin vaivaantuneena.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   643
   3527
  2. Neljää ihmistä epäillään taposta

   Helsingin Punavuoressa – yksi heistä on takavuosien Miss Helsinki -kilpailija https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009488867.html https://www.mtvuutise
   Maailman menoa
   22
   2397
  3. Sara Chafak Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa

   Verotuksessa tulot olleet melko maltillisia edellisinä vuosina ja sitten tullaan rikkaina telkkariin esiintymään. Puoliso Jeffrey Lawman ei ole ollut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   2068
  4. Andy McCoy heittää hurjan väitteen "heponisti"-elämästään: "Levy-yhtiö toi sulle kamaa, että sä..."

   Ohhoh… Rock-legenda Andy McCoy avautuu huumeiden käytöstään ja esittääkin aikamoisia väitteitä. Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/andy-mccoy-h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   1508
  5. Martina IG:ssä pitää rotikoita vapaana metsässä, vaikka lakisääteinen kiinnipitoaika on alkanut

   Ja naisella jo aiempi tuomio metsästyslain rikkomisesta! Martina kuvaa videolla vapaana juoksevia koiria ja selittää "nää nauttii, on kyl iha mielentö
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   1380
  6. 3 vuotias lapsi jätettiin yksin Espoon Friisilän päiväkodin pihalle.

   Hoitohenkilökunta oli häipynyt ja lapsi yksin leikkimässä hiekkalaatikolla. Vanhemmat olivat hakeneet sovitusti lapsensa ennen viittä ja päiväkoti oli
   Yhteiskunta
   55
   1248
  7. Jo toinen ei-koti! Päivi Lipponen ei kutsu Maria Veitolaa Paavo Lipposen kanssa jakamaansa kotiin

   No jopas...! Päivi Lipponen asuu puolisonsa Paavo Lipposen kanssa Helsingin Töölössä. Hän ei kutsu Maria Veitolaa yökylään Helsingin kotiin, vaan Porv
   Suomalaiset julkkikset
   49
   1241
  8. Mikä ihastuksesi kohteessa on kuumaa

   Mikä saa haluamaan juuri häntä? Ole rehellinen.. Kukaan ei saa tietää👀
   Ikävä
   51
   1116
  9. Tiedäthän nainen sen

   Että sun ei tarvi tehdä mitään ylimääräistä. Olet täydellinen ja rakastan sinua. Mikään ei muuta tunteitani sinuun.
   Ikävä
   39
   918
  10. Mitä haluaisit

   Sanoa kaipaamallesi neiti- ihmiselle, juuri nyt?
   Ikävä
   74
   908
  Aihe