Kehon kieli

millaisista...

Millaisista eleistä olette tehneet päätelmiä onko hän ihastunut sinuun? Tai yrittääkö vältellä? Millätavalla luulet itsesi käyttäytyvän ihastuksen kohteesi lähettyvillä?

25

13463

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ..................

   ujostelen ja vilkuilen puolisalaa. Mut toisen ihastumista en oikein osaa päätellä.

  • poimittuja vinkkejä

   Alitajuisia viestejä on paljon: hiusten koskettelu, huulten koskettelu, asennon matkiminen, jalkojen osoittaminen kohti ihastusta (jos nyt ei ihan vierekkäin istuta)... Ihastunut tulee esim. keskusteltaessa lähemmäs kuin normaali tarpeellinen etäisyys, hymyilee pidempään ja useammin kuin kohteliaisuus vaatii.

   • istuin...

    kerran niin, että jalkani osoitti ihastukseeni. Huomasin, kuinka hän katsoi jalkaani ja siirsin jalan alas lattiaan. Tuolloin en vielä tiennyt jalan osoittamisen olevan ihastumisen merkki, vaikka siis ihastunut olinkin. Jälkeenpäin vain mietin, että tiesikö hän tuosta, kun niin oudosti katsoi jalkaani:)


  • että ihmisen

   pupillit kasvavat kun näkevät jotain mieluisaa, esim. ihastuksen kohteen! Tämän huomaamiseen kyllä tarvitaan tarkat silmät!

   • taitaitai

    tai sitten kun vain muistaisi katsoa niitä pupilleja! itsellä tahtoo unohtua. toisaalta, ne pupillit voi olla suurentuneet jos katsoo toista pimeässä...


  • että ihmiset

   huomaa välttämättä toisen ihastumista jos on itse ihastunut koska se tapahtuu lähinnä järjellä.

   Huomaat että toinen välttelee puhuessa jatkuvasti, liiallisuuksiin katsetta, nykii hiuksiaan, puhuu epävarmasti, siis todella vaikeasti suhteutettuna siihen miten muiden kanssa.

   ja toisaalta on sitten taas sitä palvovaa katsetta, joskus ollu,

   ne on sellaisia mitkä kyllä näet eikä tartte paljon kysellä

   Sen että varmuudella tietää toisen olevan ihastunut toisaalta joskus kyllä vaatii pidemmän aikaa tarkkailua, ja lopputulos ei välttämättä ole yhtään mitään, muuta kuin tieto että noh näin hänelle kävi.

   joskus sen näkee jos toisella on oikeasti vaikeaa. Pahimmillaan ihastuessa ei pysty toisen lähellä edes syömään koska vatsa on täynnä perhosia :)

   En tee ihastumisista mitään juttua, koska suurin osa tapahtuu niin että toinen on varattu, ja ihastumiset on ihan normaalia.

   Mutta siis... jos on itse ihastunut ei näe, koska KAIKKI mitä toinen tekee, kääntyy päässä itselleen suotuisaksi. Kaikki näyttää siltä että hänkin on ihastunut.

   Parempi pitää pää kylmänä

   • muistan hyvin

    erään naisen palvovan katseen viime keväältä. ;) Siinä ei kyllä jäänyt tippaakaan epäselviksi hänen tunteensa. :)


  • mies..

   Kyllähän sen noista tunnistaa. Mutta oikeestaan en ole kosaan nähnyt/tuntenut, että joku nainen olisi vältellyt minua? Tietty jos joku ei tykkää, niin senkin huomaa: ei signaalia.

  • Mies-

   Hankalaa tässä on se, että ihmiset reagoi eri tavoin. Jotkut hakee katsekontaktia, toiset välttää sitä. Jotkut tulee lähelle, toiset menee kauas. Jotkut liikehtii hermostuneesti, toiset ei jne.

   Esimerkkinä tästä: nykyisen tyttöystäväni kanssa "tunsimme" toisemme jo pari vuotta ennen kuin mitään selkeää kemiaa syntyi välillemme. Kuitenkin nyttemmin olen kuullut hänen olleen ihastuneen jo paljon aiemmin. En olisi ikinä arvannut: hän esiintyy kovin itsevarmana, mutta on todellisuudessa ujohko. En osannut tulkita hitusen etäistä käyttäytymistä ihastuksen peittelynä, kun en tiennyt ujoudesta.

   Yksi kehonkielestä näkyvä asia jota ei oikeastaan voi feikata on pupilien laajeneminen. Se päästää lisää valoa läpi, ja on automaattinen reaktio kun näkee jotain mieluisaa (tai kun on hämärässä tilassa).

  • Nosto!

   Aihe tärkeä, siksi nosto.

  • ihhhhhh

   Kertokaa lisää kehonne kielestä!

  • tyttö nen

   eräs mies, jonka epäillään olevan ihastunut minuun, käyttäytyy alussa hieman hermostuneesti seurassani. hän menee hämilleen (varsinkin jos satun yllättäen eteen tupsahtamaan :D ), punastuu lievästi, katselee maahan ja vilkuilee minua. koko ajan hiplailee jotain mitä sattuu käsissään olemaan, raapii päätä tai muuten vaan ei osaa sillai olla rauhallisesti paikoillaan. se on aika huvittavan näköistä. menee jonkin aikaa, että hän kykenee rentoutumaan ja tajuaa, ettei minua tarvi "pelätä". ja tietysti lähelle&seuraan hivuttautuminen ja "reviirin merkkaaminen", tavallaa tarkoitan sitä, että tekee muille selväksi, että tämä nainen mulle. tuijotus ja samalla aivan tosi ihmeellinen hymy ja katse...jumaloiva? miten sen selittäisi :D lopulta mies ei välttämättä voi enää hillitä itseään...ja ihastuminen paljastuu erittäin selvästi.

   • Heh heh...

    No mutta kun... Se nyt vain menee niin, että... Öö, tota, mitä olinkaan sanomassa? Niin, oh...


  • joo,joo

   no ihan varmasti se, että katsoo suoraan silmiin vaikka ei edes puhuisi kyseiselle henkilölle.

  • moimoimiii

   kertokaa lisää munki piti kysyä just samsta aiheesta! :D
   Mistä sen huomaa? vältteleekö ihastus ja onko hermostunut?

  • hermostunut--

   Minä olen naispuolinen, tälläkin hetkellä ihastunut päästä varpaisiin, ja olen viimeisen päälle hermostunut kun mies on lähellä. En uskalla katsoa kauaa häntä silmiin ja vähän välttelenkin katsetta. Hirveää, kun ei voi olla oma itsensä vaikka yrittää =(

  • Turhia merkkejä

   Nuo ihastumisen merkit on tosiaan sellaisia että jos on itse ihastunut niin turha alkaa niitä katsomaan, "tutkat" on aivan sekaisin niin ei niistä ota mitään selvää. Itse tarkkailin ihastukseni merkkejä kauan aikaa ja olin aika varma että hän on ihastunut.
   Mutta eipä ollutkaan.

  • Nosto

   Myös googlettamalla "kehonkieli" tai "ihastuneen kehonkieli" löytyy hyviä osumia, blogeja yms.

  • ykshölmövaan

   Onko se jokin merkki, jos mies istuu tuoliin, missä on mun takki, ja on siinä melkoisen pitkän aikaa? Paikkaa vaihdellen, koska siinä tuolissa oli pyörät. Tosin se nyt voi olla sitäkin, ettei sitä vaan kiinnosta kenen takki siinä on, jos se sattuu olemaan lähin pyörällinen tuoli. Juu oon näitä itse-ihastuneita jotka on näkevinään vastakaikua kaikessa mahdollisessa.. En oikeastaan ole ihan varma, tiesikö se edes, että se takki oli mun.

   • höh....

    Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.


   • ykshölmövaan
    höh.... kirjoitti:

    Sanoisin, että törkeä mies, ruttaa naisen takin.

    Ei se siis sen takin päälle istunut. Tarkotin että takki oli tuolin selkänojalla.


  • 17+8

   Minä ainakin nauran liikaa ja vastaan aina tyhmästi ihastukseni kysymyksiin..

  • aikasemmat mulla

   Pelkkiä vääriä olleet päätelmät.enää en tehe sellasia laisinkaan.

  • niiiin

   Pehmenen kaikkialta paitsi haaroista. Sitten punastelen ja yskin vaivaantuneena.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3279
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   991
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   903
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   828
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   241
   773
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   764
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   738
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   726
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   46
   690
  Aihe