Aihe

kivikasa koriste

j.h

olisiko kellään antaa vinkkejä kun haluaisin tehdä 160l tankin yhteen kulmaan itse sellaisen pienen kiviröyhkiön jossa kuitenkin pitäisi olla kalan mentävät kolot?
mistä sopivat kivet (ei siis mitään nyrkin kokoisia) ja miten kiinnitys toteutetaan? eli koon pitäisi olla n. l:25cm k:15 s:10. kiitoksia ohjeista:)

5

371

  Vastaukset

  • Multa saat laattakiveä halvalla... sen kasaamiseen en ole itse käyttänyt mitään silikonia vaan kasa kyllä pysyy siinä mihin sen asentaa omalla painollaan.

   Tuu hakemaan sopivat palaset nin katotaan niille asevelitarjous.

  • no, parkanosta tiätty

   • 385 km... jouluna kyllä olin kihniössä, mutta eipä nyt ole sinnepäin asiaa:) kiitos kuitenkin tarjouksesta! en mä kyllä kovin montaa palaa tarvitse jos lähettäisit ne yks kerrallaan kirjekuoressa x)


   • j.h kirjoitti:

    385 km... jouluna kyllä olin kihniössä, mutta eipä nyt ole sinnepäin asiaa:) kiitos kuitenkin tarjouksesta! en mä kyllä kovin montaa palaa tarvitse jos lähettäisit ne yks kerrallaan kirjekuoressa x)

    perkeles, no, jos tulee perille on ihime 8/


   • fish KING kirjoitti:

    perkeles, no, jos tulee perille on ihime 8/

    eipä ole meirän postilaatikossa näkynyt... täytyypi haastaa käräjille tuo postilaitos jos ei ala kuulumaan:)


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922