Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaikki tavalliset ihmiset etsivät

edullisia kohteita

Sehän on ihan järkevää !
Jokaisen maan keskusteluosiossa lähes jokainen haluaa päästä edullisesti kohteeseensä. Niin tekee järki-ihminen. Ihminen tarvitsee virkistävää lomaa, mutta rahaa pitää riittää myös arjen pyörittämiseen. Kaikkea täytyy pyrkiä pitämään balanssissa.

Monet on älynneet, että Bulgaria on vielä 1-5 % edullisempi paikan päällä lomarysässä kuin jotkut toiset Euroopan kohteet.
Itse matkat eivät valitettavast ole enää halvempia.
Kaikkiin Euroopan kohteisiin voi päästä tason mukaisella hinnalla, edullisesti tai kalliimmin, riippuu mitä halua maksaa, ei siitä, minne minne halua matkustaa.

Bulgariassa on lisäksi monia muita maita paremmat hiekkarannat ja ystävällisempi palvelu, jos pelkkää hyvää aurinkolomaa etsii.
Miksi pitäisi alkaa käyttäytyä järjenvastaisesti ja mennä kalliimpaan ja huonompaan paikkaan ?
Jos taas joku on mieltynyt Kreikan atmosfääriin, joku toinen Espanjaan tai Italiaan, on pelkästään hienoa, että kaikille löytyy haluamansa lomakohde, ihan syistä riippumatta, nehän ovat jokaisen oma asia.
Lomapaikan valintaan vaikuttavat monet asiat, ei vain joku yksi ja ainoa. Kuka etsii kulttuuripainoitteista lomaa, kuka arvostaa hiekkarantoja, se on ihan jokaisen oma asia.

Bulgariasta näyttää tulleen pinttymä, henkinen ongelma, mielenterveyskeskustelupalsta-osio, eräälle monilla eri nimimerkeillä kirjoittavalle ihmiselle.
Pitäisiköhän hänelle sponssata elämänsä ensimmäinen reissu ulkomaille, vaikka Bulgariaan, jospa ahdistus hellittäisi...?

Kohta hän arvattavasti ilmaantuu taas tämänkin ketjun jatkajaksi, uudella tai vähän vanhemmalla nimimerkeistään.

Olisi mukavaa saada asiallista tietoa matkailupalstalta, ja pitää palsta asiallisena,
maku vain menee edes avata sivua.
Voimme tietenkin jokainen tehdä ilmoituksen asiattomasta viestistä, nettikiusaajasta.
Niitähän on joka palstalla, ainoa tapa saada heidät kuriin, on järjestelmällisesti tehdä ilmoitus, nettikiusaaminen on kiellettyä nettisääntöjen mukaan.

12

1138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosissasi

      kuvittele muiden ajattelevan niin, kuin sinä teet. On paljon ihmisiä, jotka katsovat huvittuneena suomalaisten ikuista säästämistä. Lomamatkalla on tarkoitus rentoutua, ei laskea euroja siitä, kuinka paljon halvemmalla kuin naapuri sai itse matkan :)

    • Nau Nau

      Ainakin minä etsin hyvää lomakohdetta ja olen valmis siitä myös maksamaan. Isäni sanoi aina, että halvalla saa harvoin mitään hyvää. Aika paljon valitettavaa myöhemmin on löytynyt Bulsun kohteista.

      • matkalle edullisesti

        Vaihdamme vuosittain maata, kaikista olemme tykänneet, mutta mahdollisimman edullisesti toivomme aina pääsevämme, neljän hengen matka kun maksaa paljon nuorperheelle.
        Tingimme vaikka huoneen tasosta, pääasia että lomalle ulos aurinkoon pääsemme.
        Tänä vuonna taidamme mennä uudestaan Bulgariaan.
        Sanokoon kuka ihan mitä vaan, mutta siellä oli yhtä mukavaa ja pikkuisen vielä edullisempaa ja ostokset edullisempia. Se on hyvä puoli, ei meistä ollenkaan negatiivinen asia, päinvastoin, vaikka sen joku yrittää kääntää epäeduksi.


    • niukan

      lukumäärän perusteella, kaikki tavalliset ihmiset eivät ole samaa mieltä kanssasi :)

      • tekemistä

        kuin kommentoida viestejä täällä.
        Kaiki eivät "päivystä" täällä saadakseen tyydytystä pienelle itsetunnolleen, kuten sinä.


      • päivystää tarvitse
        tekemistä kirjoitti:

        kuin kommentoida viestejä täällä.
        Kaiki eivät "päivystä" täällä saadakseen tyydytystä pienelle itsetunnolleen, kuten sinä.

        tänne voi vastata silloin, kun itselle sopii. Olen yövuorossa ja aikani kuluksi lueskelin näitä viestejä. Olen samaa mieltä edellisen kanssa, että tuollainen yleistäminen on typerää. Kaikki tavalliset suomalaista eivät säästä lomakohdevalinnoissa varsinkaan lasten kustannuksella, ainoastaan saita ihminen tekee niin.


    • en saita...rahanarvon tunte...

      ei sitä nyt kannata mitä tahansa matkoista maksella,jos makselee niin se kertoo kyllä jotain maksajan löyhäpäisyydestä...olen monet maat kierrellyt ja voin oman kokemukseni pohjalta sanoa että ei se bulgaria nyt kyllä kauheen huono paikka ole.kaikilla ei ole rahaa samalla tavalla käytössä matkailuun joten kyllä kannattaa punnita eri vaihtoehtoja.Olen samaa mieltä että bulgariassa ja myöskin romaniassa on eurooppalaisittain aivan ihanat rannat,ja sopivat hinnat.meitä on myös aina palveltu aivan asianmukaisella tavalla..lähdeme ehkä tänä kesänä jälleen bulgariaan..

      • hisse d

        etenkin albenasta.. lyhyet lennot . upeat rannat. perus etelän meiniki(muuallakin tullu käytyä) varaamme aina neljän - viidentähden hotellin . jonka saa samaan rahaan kun esim kreikasta kolmen tähden ..ja ne on tasokkaita uusia hotelleita....lisäksi voin kyllä todeta että ei bulgaaria enää mikään superhalpa ole .jos ei ole jokin juhlimaan menevä nuoriso.niilä se on muutenkin eri juttu ..kyllä sitä itsekkin muistaa parikymppisenä olisi menny just sinne missä halvimmalla saa pään täyteen etelän lämmössä...


      • matkustaja

        kyllä vain, bulgariassa edullinen hintataso ja hyvät rannat! oikein kiva paikka oli. romania vielä kokematta, paikkana kiinnostaa suuresti kyllä.


    • samaa mieltä

      Kirjoittat just niin kun asia on!!Bulgariassa ja Romaniassa olemme viihtyneet!

      • dymo

        Samaa mieltä kanssasi! Olemme kokeilleet Romaniaa, Bulgariaa, Puolaa, Kanariansaaria, Maltaa, Espanjaa, Italiaa, Itävaltaa, Ranskaa, Marokkoa, Egyptiä ja ennenkaikkea monta monta kertaa Turkkia. Monessa muussa maassa vain ns. kaupunkilomilla, näissä em.maissa rantalomilla, kuitenkin parhaimpia kokemuksia kokonaisuutena on ollut Turkissa, mutta heti kakkosena tulee Bulgaria, Romania ja Puola. Näistä löytyy vielä aitoja ystävällisiä ihmisiä, enkä tarkoita pokkuroivia vaan inhimillisiä lämminsydämisiä ihmisiä. Ihmettelen miksi pitäisi ihmisiä ja lomapaikkoja arvostaa vain trendin mukaan!?


    • kokonaisnäkemys

      On pelkästään etu päästä alle kolmen tunnin lennolla hyvään edulliseen lomapaikkaan. Siinä ei ole mitään huonoa tai haittapuolia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe