Mania tempaukset

letusbewhatweare

Olisi kiva kuulla mitä kaikkee heräteostoksia (yms tempauksia) ihmiset ovat manian aikana tehneet.
Itelleni on tullut vuoden aikana 7 eläintä taloon. Isoja koiria ja pari kissaa. Oon ajautunu niitten kanssa nyt ihan loppuun.
Kaikki käteinen raha meni tilipäivänä ja laskut jäi maksamatta. Tällä hetkellä olen työtön.
Tässä jotain, kaikkea en viitsi edes muistella.

12

2539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että kaduttaa

      Sain puhuttua itselleni lainat ja kaikki ja sitten ostin asunnon. Pitihän se asunto jotenkin sisustaa ja tilasin kaikenlaista Elloksesta, Anttilasta ja Hobby Hallista. Sitten loppui pätkätyö ja kusessa oltiin. Myin asunnon puolen vuoden päästä pois tappiolla ja sain hirveet velat niskaani. En ymmärrä miten näin pääsi käymään kun nyt taas olen tolkuissani vaan tuli kämmäiltyä oikein kunnolla. Nyt sitten elelen hiljalleen eläkkeellä ja makselen mitä pystyn. Että voi ihminen olla sekopää.

    • Oinaski

      Kaikenlaisia herätejuttuja on tullut tehtyä.Muutama auto,pari hevosta ja nyt viimeksi lihakarjaa.Kaduttaa.Yksi lyhyt avioliittokin kerkesi siihen johonkin väliin.Pitkään kun on tauti jyllännyt,niin ei kaikkea muista.Sen muistaa,että suurin osa on hankittu lainalla ja nyt sitten maksettava takaisin joitakin kymppitonneja.On tullut myös myytyä kaikenlaista tarpeellista halvalla ja sitten pitänyt ostaa uudet takaisin kalliilla.Lääkitys on ollut koko ajan päällä,mutta ei se kaikkea ole estänyt

    • puhuttu

      tuntuu olevan tuo seksi. Mulla meni överiksi sen kanssa. Toki muitakin päättömyyksiä, kuten typerä aggressiivisuus, ilmeni. 14 vuotta kestänyt avoliitto kariutui kun petin miestäni milloin kenenkin kanssa. Kerrostalossa asuessani kävin huutamassa jos kenellekin naapurille jos mitäkin heidän elintavoistaan. Lähinnä, että olisivat hiljaa. Sitten tulivatkin jo ambulanssilla ja poliisiautolla hakemaan. Sillä tiellä ollaan.

    • järjetöntä

      mä olen aina ostellu kalliilla ja myynny halvalla. se ostaminen on ollu hauskaa mutta omistaminen ei. ruokakauppa on yks helvetti.kaikkea tulee hamstrattua vaikka ei sillähetkellä tarvi. pesuaineita on koko taloyhtiölle ku niitä tulee osteltuu ettei lopu kesken.

    • El Muerte

      Kyllähän tää vie kuin litranmittaa, onneks on nyt muutaman suhteen jälkeen loistava nainen, joka ilmeisesti auttaa mut huomenna lääkäriin.

    • No mulla on ainakin tullut sellaisia "tempauksia" että manian iskiessä vuokrarahat laitettu viinaan ja matkusteluun. Kaikenlaista myös tullut osteltua ja pikavippejä otettua. Onneksi on vielä luottotiedot kunnossa, sen verran äkkiä tapahtunut kuitenkin "paluu maanpinnalle" noissa mielialan kohoamisissa :) Nuorempana myös täysin holtitonta baarikulttuuria ja sekavia seksisuhteita ja kimuranttisia ihmissuhteita joita vielä tänäkin päivänä korjaillaan.

      • hoomoilanen

        Niin mun serkkuni tapas yhden äijän marraskuussa ja tammikuun alussa ne keksi mennä naimisiin. Ilman suunnitelmaa, ilman todistajia, puhumatta vanhemmilleen jne. Tais olla maniavaihe meneillään. Yleensä se kestää pari kuukautta max. Säälittää ja hävettää.


    • Ugezu

      Mä taidan hamstrata kaikenlaista, mania menossa ja tuntuu että kaikki mikä irti lähtee tai ilmasiksi saa tai saa ilmasiksi irrotettua tulee haalittua kyytiin, samaa ollu aikasemminkin ettei osaa lopettaa jos löytyy joku romukasa mistä nyysiä... Tajusin tän just äsken kun tulin toistakertaa peräkkäisinä öinä kotiin tongittuani jotai metallikasaa auton täyteen tienlaidasta, ilmeisesti maanantaina otettava lääkäriin yhteyttä kun muutenki kauhee vauhti eikä osaa olla tekemättä mitää hetkeäkään ja hoitaja sitä jo männäviikolla ehotti, muthei, jos joku tarvii romurautaa ni mulla on, en kyllä raaski luopua mut mulla on!

    • bipolis

      Viimeisen 33 vuoden aikana 31 uutta autoa. Viimeisin tammikuussa hintana 45 tonnia. Rahaa palanut useiden isojen omakotitalojen verran. Homma alkaa ekana masennuksena ja tylsyyden tunteena, sitten alkaa selaamaan automerkkien nettisivuja ja pyytämään tarjouksia eli saa sellaisen vauhdikkuuden ja euforian tunteen, sitä ennen oireita mm. unettomuus ja levottomuus sekä ahdistus. Sitten kun tilattu tai saatu, katumus ja uusi masennus. Tätä helvettiä siis on ollut eikä vaikuta muuksi muuttuvan. Asuntona paska putka kerrostalossa jossa naapurimeteli meinaa tehdä hulluksi. Vaan kun se omakotitalo on enää mahdotonta...

    • JärkiKateissa

      Minä menin töihin.

      Varaston. Pakkaamaan.
      Kaupan Tes.
      Kympin tunti.
      Ihan tajutonta pakkotahtista työtä. Likaista. Pölyistä.
      Nivelet rikki.

    • HyväÄmpäri

      Rekrymessuilla keräsin ämpärin täyteen suklaata.

      Nyt ei tartte poistua kotoa. Ruokaa on.

    • Aniit

      Hei. Pienin 'heräteostos' minulla on ollut, kun ostin neljä uimapukua. Yksikin olis riittänyt : )

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe