Mistä majoitus Miamissa?

killer

Miamiin olemme suuntaamassa ja ajattelimme vuokrata huoneiston sieltä.
Meillä on lapsi mukana ja nyt pitäisi keksiä hyvä ja suht rauhallinen alue ja rannan lähistölle haluaisimme. Onko vihjeitä meille?

9

4220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsiperhe (2 lasta: 3 ja 6...

      Huh. Emme enää ikinä mene todella lapsikielteiseen tai lähes lapsivihaiseen Miamiin tai Miami Beachiin lasten kanssa. Olimme siellä 2 viikkoa sitten.
      Lapsista ei pidetty noin yleisesti ja jopa lentokentällä saimme tylyä kohtelua ja meidän päästettiin aina koneeseen viimeiseksi ja kun matkavaunut haluttiin muovittaa kuten aina kaikilla muilla kentillä tehdään, niin väittivät ettei heillä ole muovia tai teippiä ja melkein rikkoivat vaunut ottaessaan niitä vastaan ja niitä heitellen, ja naureskelivat vaan töykeästi.

      Lapset tulivat melkein tallotuiksi joka paikassa, ja Miamin liikenne on kaoottisempaa kuin muualla joten piti olla tosi tarkkana lasten kanssa.

      Miami ja varsinkin South Beach oli täynnä bilettäjiä ja kyseinen rantahan on Yhdysvaltojen ainoa topless-ranta jossa biletetään rankasti joten ei mikään lasten paikka. Opiskelijoiden suosiossa näyttää olevan.
      Lisäksi merivirrat ovat voimakkaat joten lapsia sinne ei uskaltanut päästää uimaan. Näin kertoi rahtavahti. Hintataso kallis, ja yötä päivää meteli kuului neljän tähden hotellimme huoneeseen vaikka huone oli sisäpihalla kadun puolen sijasta.
      Ravintoloissa ei ollut oikein mitään lapsille sopivaa syötävää ja meitä katsottiin kieroon, onneksi oli Burger King jossa edes jotain lapsille sopivaa.

      Saimme myös kuulla että Florida ja etenkin Miami on lastenkaappaajien ja lasten elinvarkaiden ykköspaikka, ja kuulemma Orlando ja Fort Lauderdale turvallisempia. Pitkä lento oli myös lapsille aika raskas joten ehkä menemme pohjoisempaan Floridaan sitten kun lapset ovat paljon vahnempia.

      • kaappauksista

        en tieda, asun USAssa eika siita ole taalla mitaan uutisoitu.
        Mutta sen nyt pitaisi jo olla tiedossa etta South Beach on Gay Capital of the US. Ole valmis selostamaan miksi sedat suutelee. Ja jos miehellasi on speedo-uikkarit hanet lasketaan samaan joukkoon.
        Rauhallista rantaa ei turistirysasta loydy.
        Espanjan kielen taito olisi myos hyva olla hallussa, Miami on enemman Kuubalainen kuin Amerikkalainen.


      • miami ei lapsille kai

        Miami Beach on kaikkien kaupunki, aikuisten ja nuorten aikuisten kaupunki ja lasten kaupunki. Mall'eista löytyy puuha- ja ruokapaikkoja lapsille, pizzaa, pastaa, kanaa, pihviä, vohveleita, uuniperunoita vaikka mitä, ja ranta nyt on suurta hiekkaleikkipuistoa lapsille, Atlanttiin nyt en menisi uimaan itsekään, hotellin altaalla turvallisempaa.

        Liikennesääntöjä noudatettava siellä kuten täälläkin. Oikestaan tarkemmin, koska kyseessä on sentään aivan toinen maa ja kulttuuri, lapset eivät saa siellä(kään) juoksennella vapaina liikenteen seassa, ja jos käyttäyvät kunnolla, tuskin sotkeentuvat toisten jalkojen alle. Poliiseja on joka kadun kulmassa, he kyllä näkevät ja puuttuvat joka ainoaan epäilyttävään tilanteeseen. Tosin siellä jonotettiin kiltisti jopa bussiin, ja vanhukset saivat istua omissa, heille varatuilla istuimille, heillä niillä tarvetta olikin, erityisiä lapsi-istuimia en nähnyt.

        Tuosta lapsivihaisuudesta. Meillä ainakin Miamin lentokentän saapumisturvatarkastuksessa Amerikan ja Kanadan kansalaiset JA naiset lapsineen päästettiin ensin turvatarkastukseen. Mutta se on totta, että lapsivaunuja en nähnyt paikallisbusseissa, enkä kaduilla, ehkä ne sulautuivat joukkoon, eivätkä vaadi koko katua ja mall'ia itselleen mutta täällä. Invalideja rullatuolineen näin sitäkin enemmän, mutta he tarvitsevatkin sitä erikoiskohtelua.

        Ehkä siellä lapset eivät kaikissa paikoissa tarvitse heidän mielestään erikoiskohtelua. Vuokraamalla auton tosin pääsette minne haluatte.

        Oliko Hotellinne niitä Art Deco-kauden pastelli, parin kerroksen korkuisia hotelleja, niissä se äänieristys on olematon, jos melkein katutasolla asustaa. Hotellin tähtiluokitus ei tod. kerro mitään, sitäkun ei valvota, vaan voivat itse melkeinpä asettaa tähdet.

        Meidän aikanamme emme nähneet lapsinäppäreitä, mutta pari myrskyvaroitusta kylläkin. Nekin voivat viedä lapset mennessään.


      • miamiin menossa

        Hei,
        Huips taisin pelästyä,minkämoisesta lähteestä kuulit että lapsia kaapataan ja elimiä viedään
        olen lähdössä 11-tyttäreni kanssa miamiin lomailemaan.


      • miami--ami
        miamiin menossa kirjoitti:

        Hei,
        Huips taisin pelästyä,minkämoisesta lähteestä kuulit että lapsia kaapataan ja elimiä viedään
        olen lähdössä 11-tyttäreni kanssa miamiin lomailemaan.

        Miami on normaali rantaloma/kaupunkikohde.Parhaiten pääsee liikkumaan autolla.

        En ymmärrä tuota ruokajuttuakaan lainkaan. Erilaista ruokaa salaateista hampurilaisiin ja pizzasta kuubalaisiin kana-riisiannoksiin löytyy todella monesta eri hintaluokan ravintolasta ja noutoruokana vaikak deleistä tai Whole Foodsista, ei tarvitse turvautua vain hampurilais-pikaruokaloihin. Katso vaikka www.maps.google.com, etsi Miami Beach ja käytä "etsi lähiseudulta"-toimintoa, hae vaikka sanoilla pizza, diner, deli, restaurant, cuban restaurant, salad jne. Löytyy kyllä ruokaa lastenkin makuun.

        Amerikassa on tapana pitää lapset näköpiirissä koko ajan (siellä ei esim. näe alakoululaisten kulkevan yksin kouluun), mutta ei mitenkään hysteerinen täydy olla.


      • Hermostu
        miamiin menossa kirjoitti:

        Hei,
        Huips taisin pelästyä,minkämoisesta lähteestä kuulit että lapsia kaapataan ja elimiä viedään
        olen lähdössä 11-tyttäreni kanssa miamiin lomailemaan.

        Tuo kakkonen vaikuttaa vahan heikkohermoiselta, sita on joku voinut vetaa huulesta tuolla kaappausjutulla.
        Jos niita olisi tapahtunut niin kylla olisi ollut uutisia USAn mediassa, mutta yhtakaan en ole kuullut/lukenut.


      • Miamista...

        Ihan ihmeellinen viesti... itse olimme kahden kouluikäisen lapsen kanssa Miamin South Beachilla viikko sitten ja autollakin ajettiin paljon... mikään noista kuvauksista ei kyllä osunut meidän kanssa kohdalleen. Päinvastoin, lapset sai paljon positiivista huomiota niin hotellin henkilökummalta kuin Walmartin kassalla, jne...


      • Miami 2011 again

        Sattumalta luin kommenttisi ja olen kanssasi aivan ERI mieltä.
        Helmikuussa -10 Miamissa yhden lapsen kanssa ja kaikki sujui moitteettomasti. Lasta huomioitiin joka paikassa ja oltiin todella ystävällisiä. Vuokra-autolla pääsi vaivatta liikkumaan, tottakai liikennettä on enemmän kuin peräpohjolassa ;)
        Ravintoloissa sai kyllä laidasta laitaan ruokaa, kysynkin mitä sieltä ei saanut??

        Kannattaisi varmasti katsoa peiliin ja miettiä omaa rajoittunutta ajatusmaailmaa ennenkuin matkustaa tai kommentoi.. Matkailu voi nimittäin avartaa ;)


    • matkaajaperhe

      Olemme matkailleet monessa paikkaa 4 lapsen kanssa. Periaate on, että lapset ovat koko ajan mukana eikä hetkeäkään yksin! Miami on turvallinen paikka ja hienot rannat, ravintolat, palvelut jne.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe