syyliä sormissa

pojalle apua

3-vuotiaalla pojalla sormissa muutamia syyliä, yksi hieman isompi ja pieniä lisäksi. Jatkuva nyppimistä ja syylien kasvu todella nopeaa.
Olisiko kenelläkään koettua neuvoa niiden hoitamiseen, siis luontaista menetelmää. Jäädyttäminen ei vielä ole ajankohtaista ja "Paloxin" tms johtaa aina kauheaan tappeluun ja itkuun. Olisiko se pihkasalva tähänkin vaivaan?

16

2192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmastointiteippiä

      Uskomaton juttu, mutta toimii.

    • mutta hiiva auttaa...

      Minulla oli joskus sormissa syyliä ja äiti neuvoi laittamaan niihin aamusylkeä.Siis aamulla ekaksi vähän sylkeä syyliin että lähtisivät.Sitten kuulin että jos syö nokareen hiivaa päivässä, syylät lähtevät.Jompikumpi kummiskin auttoi sillä syylät hävisivät suht nopeasti.

      • työkaveri neuvoi samaa, ja kuulema poikansa syylät lähtivät. Siis sitä aamusylkeä, ennen hampaidenpesua tai veden juomista. Hassua, syylät kai lähtevät monilla eri tavoilla. Pääasia, että on keinoja!


    • kumma juttu

      Olin homeopaatin vastaanotolla ja sain muutamia valmisteita eri vaivoihin. Mutta ennen kuin mitään suurempaa muutosta terveydentilassa huomasin, niin muutamassa viikossa lähti syylät niin käsistä kuin jalan pohjasta. En olisi uskonut että näin käy, mutta yhtäkään syylää ei kropastani enää löydy!

    • apteekista

      Aluksi kevyesti karhennat syylän pintaa hiekkapaperiviilalla. Sitten tippa verruksiinia päälle ja liikkumatta kunnes kuivuu. lisäät verruksiinia joka ilta ja viion kuluttua voit kuoria syylän pois. Kysy tarkemmat ohjeet apteekista. Meillä toimi hyvin, ja naapurissa myös!

      • PeraS

        Joskus muinoin sain syylät pois Nikiitti tms. nimisellä aineella joka taitaa olla itse asiassa känsien hoitoon tarkoitettua lakan tapaista ainetta. Apteekista ei ole tuota saanut vähään aikaan tuolla tuotemerkillä.

        Pera


    • ntis

      Korvavaikku auttaa tuohon. Sisko tätä kerran ihan vitsillä kokeili, kun oli niin kyllästynyt siihen kun mikään ei auttanut. Heti alkoi syylät pienenemään, ja pian haihtuivat kokonaan pois.

      • käsistä

        Kun kesällä sataa kiven koloon ukonilmalla vettä, kastele syylät tällaisella vedellä ja toista tarvittaessa.


    • syyliäinen

      Mun tytöllä oli syyliä jalassa ja sormessa kynsinauhan vieressä. Jalan syylät oli tosi isoja. Hoidimme niitä parin viikon ajan ensin pehmentämällä vedessä jonka jälkeen hioin hiekkapaperilla niin paljon kuin neiti natoi, sen jälkeen laitoin päälle Verruxinia ja apteekista saatavaa syylälaastaria jonka päälle vielä kiinnelaastaria ettei irtoa. Katosi parissa viikossa.
      Sormeen ei Verruxinia saanut laittaa koska kirveli, eli siinä käytimme vain kiinnelaastarin alla syylälaastaria jonka vaihdoimme pääsääntöisesti joka toinen päivä. Syylä kuihtui myös parissa viikossa ja tyttö nappasi sen itse lopulta saunassa pois.
      Viheliäisiä olivat mutta onneksi nyt poissa!

      • isopipo1337

        Mä yleensä hoidan jalkasyyliäni voitelemalla ne ketsupin ja sitruunamehun sekoituksella.


    • amks

      Liota reilusti merisuolaa lämpimään veteen ja uita käsiä ja/tai jalkoja,missä syyliä on n.10 min päivässä 2 viikon ajan, lähtevät VARMASTI,EIVÄTKÄ TULE TAKAISIN. Meillä poltettiin,jäädytettiin ja kaiveltiin, käytettiin luontaistuotekaupan sienipillereitä kuukausia ja aina tulivat takaisin.

    • LÄhti

      Syylät lähti tyttären käsistä pois kahdessa viikossa sinkkitableteilla.

    • NYT APUA TÄHÄN!

      heippa! olen 15 vuotias tyttö jolla on peukalon 'taipeessa' syylä ja toivoin saavani sen pois kotikonstein! Olen kokeillut tuota ilmastointiteippi jutskaa mutta teippi ei meinaa pysyä sormessa laisinkaan. Tahtoisin kokeilla tuota aamusylki hommaa mutten tajua asiaa kunnolla. Siis laitetaanko sylki suoraan suusta sormelle ja pitääkö siihen laittaa päälle laastaria tai mitään? Ja kauan sylki siinä pitäisi pysyä? Kiitos jo etukäteen!!

      • kiitosjoetukäteen!

        AI NIIn ja miten tuo korvavaikku homma? tuleeko laastaria pääälle ja millon laitetaan vaikku sormelle?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe