Eli kun alan jotaki tallentamaan, ja kirjoitan tiedostolle nimeä, tulee listamuodossa näkyviin aiemmin tallennettujen tiedostojen nimiä.
Mitä kautta tuon listan saa tyhjennettyä?
Mitä kautta tuon listan saa tyhjennettyä?
Turvaa tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi. Voit silloin palauttaa unohtuneen salasanan tekstiviestillä.
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 2
Vanhimmat
sen hakemiston jo olemassolevat sellaisentyyppiset
tiedostot joita olet tallentamassa.
Oletus on että tallennat jotain vanhaa uudestaan
ehkä samalla tai samantapaisella nimellä.
3 mahdollisuutta:
-tiedät, mitä teet
-tee uusi hakemisto ja tallenna sinne
-poista kaikki fileet siitä hakemistosta johon tallennat.
no voihan helkkari, niinpä onkin. nyt nolottaa ku en tuota hoksannu..
Kiitos kuitenki!! :)