Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Voisiko tämä terveysrikos

olla totta?

Palstalla on juuri käyty keskustelua hämmästyttävästä seikasta.Alzheimer olisikin bakteerisairaus ja hoidettavissa antibiooteilla.

Seuraa kysymys.Tiedetäänkö tämä lääketieteellinen seikka virallisesti, mutta paljon puhutun vanhuspommin estämiseksi parantavaa hoitoa ei anneta, vaan vanhusten annetaan menehtyä tahallisesti,salaisena yhteiskunnallisena politiikkana. Tämä olisi terveysrikos verrattavissa natsi-Saksaan.

Jos joku lääkäri lukee tätä, niin voisiko kommentoida vielä seuraavaa lainausta Alzheimerin parantavasta hoidosta:   

"Kun on kyseessä C. pneumoniae mikään yksittäinen antibiootti ei ole kovin tehokas. Sinulla on oltava monta eri, esim. minosykliini atsitromysiini, ja lisäksi vielä kolmaskin, yleensä metronidatsoli (Flagyl).

Näillä kolmella jo rupeaa tapahtumaan - ja luultavasti jo mino atsi saa aikaan kunnollista tuhoa.

Joskus ratkaisu on yllättävän helppo - rasia alfalipoiinihappoakin voi toimia (anti-oksidantti). Jostain syystä alfalipoiinihappo on erityisen tehokasta, varmaan antibioottien veroistakin, kunhan sen saa pysymään verenkierrossa riittävän kauan, eli ottaa usein."

28

3601

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs tytär

      Altzheimeria tutkitaan koko ajan kuumeisesti enkä voi uskoa, että yhteiskuntamme ja kaikki lääketieteen tutkijat olisivat niin "systeemin" palveluksessa tai muuten vaan turmeltuneita, että tietoisesti toteuttaisivat tällaista projektia.

      Tosin, olisi mielenkiintoista kuulla lääkärin kommentti noihin väitteisiin, maallikolla ei ole oikein mitään mahdollisuutta arvioida niiden totuudellisuutta.

      Niin kamalasta sairaudesta on kyse, että mielellään tietysti tarttuisi oljenkorsiinkin...

      • tytär suruinen

        Niin,samaa mieltä.Meikäläisen resurssit ja energia ei riitä ottamaan asioista selvää.Sitä on sairastuneen vanhuksen kanssa"pässi,jota kuljetetaan"nyhtyristi narunpäässä.Suurin murhe ja kysymysmerkki on se,kuka hoitaa äitiäni taudin huononnuttua.Siis välivaihetta ennen laitoshoitoa.Olen suvussa ainut,jolta riittäisi aikaa,psyykkeen jaksamisen puolella olen joukon hännillä.Sitten onnistuisi,jos saisin mieheni lupautumaan apujoukkoihini.He ovat aina tulleet toimeen keskenään.Mm.kerran lähtivät yhdessä ulkomaanmatkalle ja vuokrasivat yhteiset tilat.Äitini vakuutti että heillä oli omat sängyt:)Olisi hirveää,jos vanhus paleltuisi ulos jäätyään.Muisti pelaa vielä-ottaa ulkoavaimen mukaansa.Saisiko ovea lukituksi vain avaimella ettei lukittuisi automaattisesti ulosmennessään?Jakselkaa.


    • esittäjä.

      Kyseessä on laajempi asia, kuin pelkästään Alzheimerin tauti.

      Ette ilmeisesti vierailleet noilla englanninkielisissä foorumeilla ja katsoneet tarkemmin, mutta seraavat sairaudet tunnetaan saavan hoitovasteen antibiooteille, tai mahdollisesti alfalipoiinihapolle, ja usein paranevat muutaman vuoden kuluessa:

      ADHD/ADD, ALS, Alzheimerin tauti, Anorexia Nervosa, Aspergerin syndrooma, Astma, Autismi, CFS , Bulimia, Crohnin tauti, Dementia, Diabetes tyyppi I,II, Diabetes insipidus, Epilepsia, Fibromyalgia, Hiiva, Kaksisuuntainen mielialahäiriö, Keliakia, Kilpirauhasen vajaatoiminta/liikatoiminta, Krooninen koliitti, Levottomat jalat, Lupus, Mania, Masennus, Menieren tauti, Herkkyys yleisille kemikaaleille, Migreeni, Morgellonin tauti, MS-tauti, Munuaiskivet, Myasthenia gravis, Neuropatiat, Nivelreuma, Osteoartriitti, Pakko-oireinen häiriö, Paniikkihäiriö, Parkinsonin tauti, Prostatiitti, Psoriaasi, Raynaudin tauti, Refluksitauti, Reiterin, tauti, Rosacea, Sarkoidoosi, Selkäkipu, Sinuiitti, Sjögrenin tauti, Skitsofrenia, Skleroderma, Spondylartriitti, Sydän- ja verisuonitaudit, Uveiitti, Vertigo, Vuodenaikamasennus, Ärtynyt paksusuoli.

      Jotkut näistä sairauksista ovat tietenkin vaikeammin parannettavissa kuin toiset. Esim autismi ja CFS (krooninen väsymysoireyhtymä) ovat siitä vaikeammasta päästä, ja masennus on helpoimmasta päästä. Hoidon kuluessa kaikki kokevat samantyyppisiä oireita, eli flunssankaltaisia oireita, väsymystä, ahdistusta, jne. ja nämä oireet tulevat siitä kuin bakteerit kuolevat, ja immuunipuolustus tekee puhdistustyön.

      Monet ihmiset saavat huomata että elimistössä on monta kohtaa jotka ovat infektoituneita, vaikkei oireita olisi ollutkaan, esim jalkoihin ja käsiin voi yhtäkkiä tulla jomotusta tai tilapäisiä kipuja, kun bakteereja siitä kohtaa kuolevat. Eli valitettavasti, lievemmissä tapauksissa bakteerit ovat siellä, mutta eivät aiheuta mitään oireita.

      Mikä tahansa mitätön vaiva voi myös johtua solunsisäisistä bakteereista, kuten jäykkä selkä tai niska istumisen jälkeen, tai suonenvedot, ja ihottumat.

      Koska sama hoito tepsii näihin kaikkiin sairauksiin, on oletettava että monissa tapauksissa sama bakteerilaji on näitten kaikkien takana, ja riippuu hieman geeneistä minkä taudin saa, tosin esim. Alzheimer ei erityisesti riipu geeneistä, koska on niin tavallinen sairaus vanhuksilla.

      Tämän vuoksi varmaan lääketeollisuus ei katso hyvällä että näitä kaikkia voisi parantaa, koska bisnes kärsisi todella paljon.

      • tytär suruinen

        Jos olisit oikeassa,silloin tämä olisi lääketieteen vuosisadan suurin huijausyritys.Jättämällä kertomatta että sairauksiin on olemassa jo lääkkeet.Siinätapauksessa olisin vieläkin surullisempi sairastuneen äitini tytär :(


      • tytär suruinen

        Toisaalta onhan niitä suuria lääketieteellisiä oivalluksia,jotka ovat yksinkertaisuudessaan ainutkertaisia.Tepsivät moneen sairauteen,ennaltaehkäisevät ja tuovat lievitystä.Kysymyksessä on vanha tuttavamme asetysalisyylihappo.Jakselemisia!


      • ..varjo

        Ne englanninkieliset sivut,joiden mukaan bakteerisairauksia olisivat:

        "ADHD/ADD, Anorexia Nervosa, Kaksisuuntainen mielialahäiriö, Pakko-oireinen häiriö, Paniikkihäiriö" ja varsinkin Skitsofrenia..!

        Kuulostaa liian hurjalta. Enpä voi uskoa tuohon listaan aivan. Ethän vaan sittenkään juksaa meitä?

        Skitsofrenia on ainakin synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, joka puhkeaa psyykkisenä sairautena tietyssä ympäristössä.


      • epäillä,
        ..varjo kirjoitti:

        Ne englanninkieliset sivut,joiden mukaan bakteerisairauksia olisivat:

        "ADHD/ADD, Anorexia Nervosa, Kaksisuuntainen mielialahäiriö, Pakko-oireinen häiriö, Paniikkihäiriö" ja varsinkin Skitsofrenia..!

        Kuulostaa liian hurjalta. Enpä voi uskoa tuohon listaan aivan. Ethän vaan sittenkään juksaa meitä?

        Skitsofrenia on ainakin synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, joka puhkeaa psyykkisenä sairautena tietyssä ympäristössä.

        mutta kannattaa tutustua/kokeilla näitä hoitoja. On olemassa niin paljon hyviä tarinoita, ja niitä voi lukea suomeksi esim. täältä:
        http://th1.ktd.krakow.pl/viewtopic.php?f=3&t=62
        http://th1.ktd.krakow.pl/viewtopic.php?f=3&t=95
        http://th1.ktd.krakow.pl/viewtopic.php?f=4&t=107

        "Kuulostaa liian hurjalta. Enpä voi uskoa tuohon listaan aivan. Ethän vaan sittenkään juksaa meitä?"

        En.

        "Skitsofrenia on ainakin synnynnäinen hermostollinen ominaisuus, joka puhkeaa psyykkisenä sairautena tietyssä ympäristössä. "

        Ei. Luepa täältä, yksinkertainen kelaatioterapia auttoi: http://www.noamalgam.com/hairtestbook_schizophrenia.htm

        On totta, ettei meillä ole vielä paljon kokemusta skitsofrenian parantavista hoidoista, sillä skitsofreenikot ovat niin "sekaisin" etteivät löydä näitä parantavia hoitoja omin päin.


      • tpi

        Pääsääntöisesti, jos väitetään jonkin asian aiheuttavan tai parantavan osapuileen aivan kaikki sairaudet, niin voi heti pätellä kyseessä olöevan huuhaan.
        Mitään kunnon näyttöä ei ole, pari vuosikausia vanhaa kongressiabstraktia tai artikkelia d-luokan lehdissä ei todista yhtään mitään.


      • Jestas!

        ADHD/ADD ei ole sairaus vaan oireyhtymä, eikä kyse ole infektoitumisesta vaan perinnöllisestä ominaisuudesta. Jossain evoluution vaiheessa ADHD/ADD-ominaisuudet lienevät olleet jopa ihmiselle hyödyllisiä.


      • jopas.
        Jestas! kirjoitti:

        ADHD/ADD ei ole sairaus vaan oireyhtymä, eikä kyse ole infektoitumisesta vaan perinnöllisestä ominaisuudesta. Jossain evoluution vaiheessa ADHD/ADD-ominaisuudet lienevät olleet jopa ihmiselle hyödyllisiä.

        "ADHD/ADD ei ole sairaus vaan oireyhtymä, eikä kyse ole infektoitumisesta vaan perinnöllisestä ominaisuudesta"
        Mistä oikein hankit nuo "tietosi"? Tiettävästi ADHD-maisia oireita voi puhjeta esim. masentuneille kun bakteereja tapetaan aivoista, vaikkei ADHD/ADD:ta ole ennen ollutkaan. Tämä viittaisi siihen että oire johtuu joistakin myrkyistä jotka vapautuvat bakteerikuolemien yhteydessä. Esim. GABA reseptorit blokkaantuvat porfyriineistä, ja porfyria-oireet ovat keuhkoklamydian tavaramerkki.

        Minulla on muuten esimerkkitarina siitä miten ADHD parani, mutta on englanniksi.. en tiedä kannattako laittaa se tähän, kun voi vähän pompata. Tai no olkoon, minä toimin täällä opettavana tahona, eikä tietoa sovi pantata:
        http://bacteriality.com/2008/03/15/interview18/

        Muuten, suonensisäinen glutationi voi olla kova sana näissä taudeissa, sitä saa myös Suomessa ainakin jostakin. Toiseksi paras on Lipo glutationi, joka on glutationia hyvin imeytyvässä muodossa. On kuulemma parantanut Parkinsonin ja Alzheimerin taudin oireita paljon, muttei tietysti ole parantanut koko sairautta, siihen tarvitaan huomattavasti enemmän. Samoin B12-shoteista on hyötyä.


    • käteen.

      Luin tässä Antti Heikkilän kirjoitukset siitä, miten ihmiset kokevat omatunnon tuskaa, kun eivät noudata virallista linjaa mitä diabetesliitto suosittelee diabeteksen hoitoon. Siitäkin huolimatta, että epäviralliset ohjeet ruokavalion muuttamisesta vähähiilihydraattiseen ruokavalioon toimii paremmin. Ihmiset siis palavat mieluummin helvetissä ja noudattavat virallista linjaa, kuin jotain epävirallista vaikka toimii heidänkin mielestä paremmin.

      http://www.anttiheikkila.com/sivu.php?id=2&art=89

      Sanotaan että prosenttiluku on 80% vs 20%, eli vain 20% ihmisistä kykenee ajattelemaan omilla aivoillaan mikä on heille parasta, ja pystyvät siis myös irtautumaan "virallisista" hoidoista.

      Se on sama asia Alzheimerin hoidossa, ja muissakin sairauksissa. Mitkään lääkkeet eivät auta, jos ne eivät poista allaolevaa bakteeriperäistä infektiota joka aiheuttaa sairauden.

    • vastaa?

      Ihmettelen sitä hiljaisuutta,kun lääkärit (virka-ja muut..) eivät kommentoi asiaa..siksi ihmettelen, että voiko tässä bakteerijutussa olla niin paljon virallisestikin perää,ettei kukaan voi sanoa oikeastaan mitään.

      Aika hurja juttu. Että sopivalla antibioottikuurilla nämä riutuvat ihmisetkö paranisivat !?

      • aloittaja

        Luulen ettei lääkärit näitä palstoja lue. Joskus kyllä huomaa, että jotain lääkelobbareita/pelottelijoita täälläkin liikkuu, että saa pidettyä pelästyneen lammaslauman koossa, ja ettei kukaan karkaa omille teilleen :-)

        Muuten, sama bakteeri joka aiheuttaa Alzheimeria, liittyy myös sydän & verisuonitauteihin:

        http://www-hallinto.oulu.fi/viestin/vaitos06/tormakangas.htm

        Väitöskirjan abstraktissa sanotaan:

        "lukuisat tutkimukset ovat puoltaneet keuhkoklamydian yhteyttä mm. sydän- ja verisuonitautien kehittymiseen."

        Hoidetaanko nykyään sitten sydän & verisuonitauteja bakteerisairautena?

        Ei.


      • ollutkaan
        aloittaja kirjoitti:

        Luulen ettei lääkärit näitä palstoja lue. Joskus kyllä huomaa, että jotain lääkelobbareita/pelottelijoita täälläkin liikkuu, että saa pidettyä pelästyneen lammaslauman koossa, ja ettei kukaan karkaa omille teilleen :-)

        Muuten, sama bakteeri joka aiheuttaa Alzheimeria, liittyy myös sydän & verisuonitauteihin:

        http://www-hallinto.oulu.fi/viestin/vaitos06/tormakangas.htm

        Väitöskirjan abstraktissa sanotaan:

        "lukuisat tutkimukset ovat puoltaneet keuhkoklamydian yhteyttä mm. sydän- ja verisuonitautien kehittymiseen."

        Hoidetaanko nykyään sitten sydän & verisuonitauteja bakteerisairautena?

        Ei.

        tämä threadin aloittaja.


      • on niin

        aivopesty, että oma ajattelutaito on kuihtunut.


    • utelias akka

      Sinä suollat jatkuvasti samaa tekstiä.Kysymyksiä sinulle.1.Oletko itse muistisairas?2.Omaisesi tai tuttavasi?3.Onko ketään näistä ryhmistä hoidettu sinun mainitsemillasi hoitokuureilla?4.Jos ei,niin ole hiljaa!Kyllästyttää sinun juttusi,jos ei ole mitään muuta näyttöä kuin ulkolaisia kyseenalaisia linkkejä.Sanon tämän näin suoraan,koska useissa teksteissäsi loukkaat omaisia,hoitokenkilökuntaa ja sairastunutta.Aivankuin olisimme syyllistyneet sairaan hoidotta jättämiseen!

      • itseopiskellut NERO!

        Peittoaa mennen tullen kaikki maailman tiedemiehet ja lääkärit omilla "kaikkitietävillä" jutuillaan. Entäs kun henkilö joskus sairastuu vakavasti itse? Hoitaako kenties itse itsensä vai meneekö lääkäriin? Esim. kirurgiset leikkaukset on aika hankalia tehdä ilam kouluja käyneitä lääkäreitä. Niitä ei kirjoista opita kuten ei dementiapotilaiden hoitoakaan. Tarvitaan kokemusta ja vuosien opiskelua!


      • on mitä on
        itseopiskellut NERO! kirjoitti:

        Peittoaa mennen tullen kaikki maailman tiedemiehet ja lääkärit omilla "kaikkitietävillä" jutuillaan. Entäs kun henkilö joskus sairastuu vakavasti itse? Hoitaako kenties itse itsensä vai meneekö lääkäriin? Esim. kirurgiset leikkaukset on aika hankalia tehdä ilam kouluja käyneitä lääkäreitä. Niitä ei kirjoista opita kuten ei dementiapotilaiden hoitoakaan. Tarvitaan kokemusta ja vuosien opiskelua!

        lääkäreilläkin. Eräs lääkärikin sanoi, että dementia tulee kovista rasvoista. Hmm. kovetetut rasvat eivät ole terveellisiä (transsit), mutta luonnolliset eläinrasvat kuten voi ei aiheuta dementiaa.


      • tekstiä!!

        Mutta kuten suomalaisuus on tällaista jullimaista "ettäs kehtaatkin"-tyylistä nöpöhöpön tärkeää ja lievästi sanottuna taantumuksellista oman arvon sinnitelijä porukkaa, niin minkäs sille sitten mahtaa. Siitä vaan popsimaan OIREISIIN lääkkeitä lisää ja kun uusi oire ilmaantuu senkin OIREISIIN lisää lääkettä ja kun kolmas oire ilmaantuu niin lisää OIRElääkettä poskeen! Kirurgisesti sitten poistetaan syöpiä, eturauhasia, tulehtuneita suolenpätkiä ja ym. ym. Ja eihän niissä mitään tukkeutuneita soluja voi olla noin hyvillä lääkeillä, kilo kaupalla vuodessa! Parasta hoitoa mitä tunnemme siis? Minulla on omainen, jolle noista linkeistä löytyi selitys aivorappeumaan, juuri tuo lääkäreillemme tuntematon keuhkoklamydia. Oireet ovat olleet näin jälkikäteen ihan selvät, mutta eipä vain ole olleet vuosien "omalääkäreille", vaikka omaiset olivat hyvin huolissaan ja kyseleviä muistihäiriöiden johtumisesta. Jalkojen tunnottomuus ja palelu-valitukset hoidettiin "jos vähennettäisiin tyroksiinia". Ei auttanut. Hoidettiin toistuvia bronkiitteja, kunnes viimeisimmän jälkeen omainen kaatuili pahasti, lyöden päänsä. Kaatuili vielä neljä kertaa ennenkuin oikeanlaatuiset tutkimukset tehtiin eli omaisen vaatimuksesta aivojen kuvaus ja sieltä se sairauspesäke löytyi, mutta käsitykseni mukaan asiantuntijalääkäri piti kuvien asiantuntijalääkärin lausuntoa "ei sieltä nyt niin mitään löytynyt sen kummempaa", kunnes omainen vaati, kyllä, se piti vaatia, ei tullut kuin manulle illallinen, nähdä kuvalausunto as.tuntijan lausunnon ja järkytys oli sanoinkuvaamaton ja kysymys miksi tätä ei ole aikaisemmin tehty kaikista oireista tietoisina? Joku loukkaantuu sivuseikoista, me, vanhuksen omaiset itse asian ns. pimittämisestä. Että on meillä erilaiset typistyneet tai laajemmat katsantokannat mistä kukin agressiivisesti tai järkyttyneesti loukkaantuu. Sanon tämän näin suoraan. Syyllisyydestä on turha puhua, paremminkin tietämättömyydestä ja nykyaikasten hoitojen monimuotoisuuden omaksumisesta. Maailman laajuisesti tiedetään, että masennus ylläpitää tulehdusta, joka on ihan eri asia kuin infektio.


      • levittäjä.
        tekstiä!! kirjoitti:

        Mutta kuten suomalaisuus on tällaista jullimaista "ettäs kehtaatkin"-tyylistä nöpöhöpön tärkeää ja lievästi sanottuna taantumuksellista oman arvon sinnitelijä porukkaa, niin minkäs sille sitten mahtaa. Siitä vaan popsimaan OIREISIIN lääkkeitä lisää ja kun uusi oire ilmaantuu senkin OIREISIIN lisää lääkettä ja kun kolmas oire ilmaantuu niin lisää OIRElääkettä poskeen! Kirurgisesti sitten poistetaan syöpiä, eturauhasia, tulehtuneita suolenpätkiä ja ym. ym. Ja eihän niissä mitään tukkeutuneita soluja voi olla noin hyvillä lääkeillä, kilo kaupalla vuodessa! Parasta hoitoa mitä tunnemme siis? Minulla on omainen, jolle noista linkeistä löytyi selitys aivorappeumaan, juuri tuo lääkäreillemme tuntematon keuhkoklamydia. Oireet ovat olleet näin jälkikäteen ihan selvät, mutta eipä vain ole olleet vuosien "omalääkäreille", vaikka omaiset olivat hyvin huolissaan ja kyseleviä muistihäiriöiden johtumisesta. Jalkojen tunnottomuus ja palelu-valitukset hoidettiin "jos vähennettäisiin tyroksiinia". Ei auttanut. Hoidettiin toistuvia bronkiitteja, kunnes viimeisimmän jälkeen omainen kaatuili pahasti, lyöden päänsä. Kaatuili vielä neljä kertaa ennenkuin oikeanlaatuiset tutkimukset tehtiin eli omaisen vaatimuksesta aivojen kuvaus ja sieltä se sairauspesäke löytyi, mutta käsitykseni mukaan asiantuntijalääkäri piti kuvien asiantuntijalääkärin lausuntoa "ei sieltä nyt niin mitään löytynyt sen kummempaa", kunnes omainen vaati, kyllä, se piti vaatia, ei tullut kuin manulle illallinen, nähdä kuvalausunto as.tuntijan lausunnon ja järkytys oli sanoinkuvaamaton ja kysymys miksi tätä ei ole aikaisemmin tehty kaikista oireista tietoisina? Joku loukkaantuu sivuseikoista, me, vanhuksen omaiset itse asian ns. pimittämisestä. Että on meillä erilaiset typistyneet tai laajemmat katsantokannat mistä kukin agressiivisesti tai järkyttyneesti loukkaantuu. Sanon tämän näin suoraan. Syyllisyydestä on turha puhua, paremminkin tietämättömyydestä ja nykyaikasten hoitojen monimuotoisuuden omaksumisesta. Maailman laajuisesti tiedetään, että masennus ylläpitää tulehdusta, joka on ihan eri asia kuin infektio.

        heheh, siitäs saitte. Kaikki eivät ole yhtä sinisilmäisiä. Nämä kirjoitukset ovat nyt tehneet tehtävänsä, jos tunnette itsenne edes hieman hölmöiksi seuraavan kerran lääkärinvastaanotolla, kun on kyse omaisenne Alzheimerista tai dementiasta.


    • maailman tutkituimpia saira...

      Alzheimerkin alkaa luulosairaudella...

      • ja keuhkoklamydia

        Eripuolilta maailmaa todellakin on saatu tutkimustuloksia, että keuhkoklamydia bakteeri on osallisena sydän- ja verisuonisairauksissa. Vanhuksilla jopa 80% on kroonistunut keuhkoklamydia. Se on vain sellainen harmaa alue, ei yksin Suomessa, vaan muuallakin maailmassa, kuinka tällainen bakteeri, joka pystyy elämään tappajasolujen sisällä saataisiin pois. Rokotuksia on yritetty keksiä, mutta epäonnistuttu kummankin klamydiamuodon eli sukupuolisesti tarttuvan ja kuten keuhkoklamydia pisara ja pintojen kautta.

        Maassamme on emeritusprof. Pekka Saikku tutkinut työryhmänsä kanssa tätä bakteeria jo pitkään. Aktuumi lehdestä luin, että häneltä pitäisi tulla tuloksia vuoden verran laajakirjoisia antibioottia syöneiden kokemuksista. Maailmalla on herännyt myös epäily, että tämä bakteeri voi myös aiheuttaa tulehduksen aivoissa. Ja mitä siitä sitten seuraa, muuta kuin erimuotoisia dementioita.

        Onkohan niin loppujen lopuksi, että nämä lyhytaikaiset antibioottikuurit johtavat vain uusiin ja uusiin antibioottien lyhytaikaiseen käyttöön? Ehkä antibiootteja pitäisikin tapauskohtaisesti syödä pitempiä aikoja? Tulemmeko vain lyhytaikaisilla antibioottikuureilla kyteviksi bakteeripesiksi, jotka roihtavat syystä tai toisesta uudestaan ja eikun uusi antibioottikuuri poskeen..... niin kauan kunnes tullaan antibioottiresistensseiksi.


      • Saikku
        ja keuhkoklamydia kirjoitti:

        Eripuolilta maailmaa todellakin on saatu tutkimustuloksia, että keuhkoklamydia bakteeri on osallisena sydän- ja verisuonisairauksissa. Vanhuksilla jopa 80% on kroonistunut keuhkoklamydia. Se on vain sellainen harmaa alue, ei yksin Suomessa, vaan muuallakin maailmassa, kuinka tällainen bakteeri, joka pystyy elämään tappajasolujen sisällä saataisiin pois. Rokotuksia on yritetty keksiä, mutta epäonnistuttu kummankin klamydiamuodon eli sukupuolisesti tarttuvan ja kuten keuhkoklamydia pisara ja pintojen kautta.

        Maassamme on emeritusprof. Pekka Saikku tutkinut työryhmänsä kanssa tätä bakteeria jo pitkään. Aktuumi lehdestä luin, että häneltä pitäisi tulla tuloksia vuoden verran laajakirjoisia antibioottia syöneiden kokemuksista. Maailmalla on herännyt myös epäily, että tämä bakteeri voi myös aiheuttaa tulehduksen aivoissa. Ja mitä siitä sitten seuraa, muuta kuin erimuotoisia dementioita.

        Onkohan niin loppujen lopuksi, että nämä lyhytaikaiset antibioottikuurit johtavat vain uusiin ja uusiin antibioottien lyhytaikaiseen käyttöön? Ehkä antibiootteja pitäisikin tapauskohtaisesti syödä pitempiä aikoja? Tulemmeko vain lyhytaikaisilla antibioottikuureilla kyteviksi bakteeripesiksi, jotka roihtavat syystä tai toisesta uudestaan ja eikun uusi antibioottikuuri poskeen..... niin kauan kunnes tullaan antibioottiresistensseiksi.

        ei tule saamaan mitään hyviä tuloksia. No, tästä ei kuitenkaan ole tehty mitään virallisia julkaisuja, mutta jo kauan sitten Vanderbiltin tutkija Charles Stratton havaitsi soluviljelyillään PCR-menetelmällään, ettei pelkästään yksi antibiootti voi hävittää keuhkoklamydiaa.

        Ehdoton vähimmäissuositus laajemmassa keuhkoklamydiatartunnassa on minosykliini tai doksisykliini JA atsitromysiini tai roksitromysiini, ja useat lyhyet kuurit metronidatsolia (joka on usein tärkein antibiootti tässä kuurissa).

        Jostain syystä lääkärit pelkäävät hysteerisesti usean antibiootin käyttämistä pitkinä kuureina, ja se on syy miksi tämä asia on junnannut paikoillaan jo useita vuosikymmeniä.

        Ei kuitenkaan ole syytä pelätä, sillä Internetistä on löytynyt tuhansia vapaaehtoisia jotka ovat kokeilleet näitä, ja sivuvaikutuksena on tullut usein täydellinen paraneminen.

        Paraneminen ei kuitenkaan ole helppoa, sillä sitä bakteeria vain löytyy niin paljon sairaista ihmisistä, että joutuvat kestämään aika kauan noita Herxheimer reaktioita, flunssankaltaisia oireita, kipuja, ja aivosumua, huimausta, ja muuta ennen kuin bakteeri on voitettu. Klamydia-infektio on aina systeeminen, eli voi koskettaa koko elimistöä, ja bakteerin tiedetään aiheuttavan myös fibromyalgiaa, MS-tautia, kroonista väsymysoireyhtymää ja reumatauteja. Myös tietysti kaikkia pienempiä vaivoja, ja mielenterveydellisiä sairauksia, kuten masennusta.

        Tässä menee lääketieteeltä pohja pois, sillä on osoittautumassa, että mitä erilaisimpiin sairauksiin toimii täsmälleen sama hoito, koska patogeneesi on sama, eli keuhkoklamydiainfektio.


      • sokea kanakin
        Saikku kirjoitti:

        ei tule saamaan mitään hyviä tuloksia. No, tästä ei kuitenkaan ole tehty mitään virallisia julkaisuja, mutta jo kauan sitten Vanderbiltin tutkija Charles Stratton havaitsi soluviljelyillään PCR-menetelmällään, ettei pelkästään yksi antibiootti voi hävittää keuhkoklamydiaa.

        Ehdoton vähimmäissuositus laajemmassa keuhkoklamydiatartunnassa on minosykliini tai doksisykliini JA atsitromysiini tai roksitromysiini, ja useat lyhyet kuurit metronidatsolia (joka on usein tärkein antibiootti tässä kuurissa).

        Jostain syystä lääkärit pelkäävät hysteerisesti usean antibiootin käyttämistä pitkinä kuureina, ja se on syy miksi tämä asia on junnannut paikoillaan jo useita vuosikymmeniä.

        Ei kuitenkaan ole syytä pelätä, sillä Internetistä on löytynyt tuhansia vapaaehtoisia jotka ovat kokeilleet näitä, ja sivuvaikutuksena on tullut usein täydellinen paraneminen.

        Paraneminen ei kuitenkaan ole helppoa, sillä sitä bakteeria vain löytyy niin paljon sairaista ihmisistä, että joutuvat kestämään aika kauan noita Herxheimer reaktioita, flunssankaltaisia oireita, kipuja, ja aivosumua, huimausta, ja muuta ennen kuin bakteeri on voitettu. Klamydia-infektio on aina systeeminen, eli voi koskettaa koko elimistöä, ja bakteerin tiedetään aiheuttavan myös fibromyalgiaa, MS-tautia, kroonista väsymysoireyhtymää ja reumatauteja. Myös tietysti kaikkia pienempiä vaivoja, ja mielenterveydellisiä sairauksia, kuten masennusta.

        Tässä menee lääketieteeltä pohja pois, sillä on osoittautumassa, että mitä erilaisimpiin sairauksiin toimii täsmälleen sama hoito, koska patogeneesi on sama, eli keuhkoklamydiainfektio.

        jyvän;-)


    • Surullinen1

      Hei

      Voi miten hyvä mikrobiologi Pekka Saikku onkaan ja tuo asian hyvin selkeästi esille.Olen pitkän linjan infektiohoitaja ja tiedän itse,mistä puhutaan.Olen kyseisen sairauden työssäni saanut ja oireeni ovat välillä juuri samankaltaiset,mutta lääkäreiltä oikeaa hoitoa on vaikea saada.Huippuna voin sanoa,että aivojenkin infektio voidaan tulkita skitsofreniaksi.Minulla ei tällaista lausuntoa ole,mutta olen paljon nähnyt diagnooseja.Tauti lopulta hoidettiin kirurgisesti ja sen jälkeen antibiooteilla suoneensuoraan kansanomaisesti sanoen.Tästä myös monet Alzheimer-pesäkkeet aivoissa johtuvat,koska jälki aina jää sairastetusta infektiosta.

    • Ihan höpön pööppöö..Miks Usa laittaa mijardeja alzheimertutkimuksiin,samoin useat muut valtiot ?Miksi huippututkijat tekee yötä päivää selvittääkseen mikä pysäyttäis alzheimerin.Sehän syö monen valtioin talposbudjettia jo ,kun hoitokulut vaan kasvaa.
      Nämä kirjotuspöytäprofessorit kyllä hiljenee kun alzheimer osuu omalle kohdalleen ja huomaa ettei mikään auta!!
      Natsisaksa :))) kiitos sain päivän parhaat naurut,nyt meen kattoo alzheimersairasta miestäni !

    • surullistajaniintotta

      ai USA laittaa....ainoa minne tuhlaa, on sodat kemiallisine aseineen.Ei välitä edes omista sairaistaan tai asunnottomistaan. Jättäkää hollywood roska katsomatta ja etsitää muualta tietoa.

      Bisnesisbisnes. Pari vkk sitten viimeksi olin työni puolesta kuuntelemassa pitkän linjan lääkärin pitämää luentoa." Muistakaa aina kuka ja miksi rahoittaa ns tutkimukset. Kukaan ei julkaise tutkimusta joka olisi vastaan omia intressejä eli rahavirtaa". Se on kuitenkin se tärkein intressi, ei parhaan työiän ylittäneen muistin ja toimintakyvyn paraneminen. Toisaaltaan ei edes kiinnostaisi tätä tänne kirjoittaa, koska se tuntuu niin turhalta. Töissä ollessa en koskaan mainitse sanallakaan epäileväni AT lääkkeiden vaikuttavuutta. Tehtäväni on siellä edustaa sovittua linjaa. Mutta yksityishenkilönä tiedän, että en ole nähnyt suuntaa parempaan.

    • Uuteen.aikaan

      Alzheimerin syitä pohdittaessa lääkeaineita ei voida sivuuttaa. Rokotteet, leikkauksissa käytetyt moninaiset lääkkeet ja lukemattomat muut kaikkine yhteisvaikutuksineen. Virus- ja bakteeritasapaino heilahtavat noista ratkaisevasti ja ihmiskunta on kokonaan uudentyyppisten ongelmien edessä.

      Se, että lääkeaineiden haittoihin reagoidaan uusilla kokeiluilla, kuten Alzheimerin taudissa on menetelty, ei ole ihmisarvon mukaista. Noista kokeiluista on seurannut ja seuraa lisää kärsimystä, epilepsiaa, voimakasta taantumista ym. Lääkkeitä lisätään lääkkeiden päälle, eikä kenelläkään tunnu olevan käsitystä siitä, miksi näin järjenvastaisesti menetellään. Se, että on ollut tapana, ei riitä perusteluksi.

      Paljon puhuttu narkolepsia on aivovamma, joka saa aikaan monia muutoksia käyttäytymisessä. Tämä on jäävuoren huippu. Jos potilaiden lääkeainevaikutuksia ei kestetä edelleenkään kuunnella tai ne halutaan tulkita muuksi kuin mitä ne todellisuudessa ovat, parempaa ei ole odotettavissakaan.

      Terveydenhoidon ongelmat ovat valtavat. Ennen kaikkea siksi, että niitä on pantattu vuosikymmeniä. Lääkeaineita on tulkittu lyhytnäköisesti lääketeollisuuden odotusten mukaisesti, ja erityisesti rokotteiden kohdalla tulevaisuus on rakennettu kokonaan toiveiden ja illuusioiden varaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe