Vemppausvinkkejä

tänne!

Laittakaa hyviä vemppausvinkkejä. Poikkeuksellisen tyydyttävästä alikkien kusetusvinkeistä lisäpojoja.

11

33566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on perseestä

      Vemppaa saa aika helposti, jos osaa näytellä ja valittaa veksissä. Mutta hölmö on se joka suotta vemppaa. Tekee vaan olosta intistä huonompaa. Itseäni vituttaa suunnattomasti, kun on sairastellut p-kaudella yli ymmärryksen. 7 vemppapäivää kuukauden aikana ja joka viikonloppuvapaa on mennyt sairastaessa tai toipuessa.

    • kuningasvemppa

      VEMPPAUS:

      "Vemppaan” eli sairaaksi ilmoittaudutaan, kun alikersantti aamulla kiertää tuvissa. Tässä vaiheessa hän kysyy onko tuvassa varuskuntasairaalaan lähtijöitä. Mukaan voi ilmoittautua vaikka olisi täysin terve. Varsinainen tarkastushan tehdään vasta sairaalassa. Terveenäkin kannattaa yrittää hankkia sotilaslääkäriltä jonkinlaista vapautusta. Yleisimpiä vapautuksia ovat:

      VMTL - vapautus marssi-, taistelu- ja liikuntakoulutuksesta

      VUP - vapautus ulkopalveluksesta

      VP - vapautus palveluksesta

      NKV - nosto- ja kantovapautus

      OKV - oikean käden käyttövapautus

      KP - kykenee palvelukseen (Lääkäri ei anna vapautuksia, ns. ”keppi”)

      Lääkäri voi määrätä myös muunlaisia vapautuksia, esim. leirivapautus, telttavapautus tai kypärävapautus jotka ovat hyödyllisiä metsäleirejä ajatellen.

      Paras vapautus on VP, vapautus kaikesta palveluksesta, koska VP:tä saaneen varusmiehen ei tarvitse osallistua mihinkään palvelukseen. Lievempiä ja yleisempiä vapautuksia ovat VUP ja VMTL. Esim. VUP:ta saadessaan ei tarvitse osallistua ulkopalvelukseen, mutta sen sijaan sisätiloissa joutuu usein puuhastelemaan jotakin kevyttä. Sen avulla välttyy kuitenkin ikävimmistä paikoista kuten marssimisesta, metsässä ryysäämisestä ja muusta ulkona tapahtuvasta.

      Tässä joitain kikkoja:

      - Kuumemittarin ravisteleminen voi saada sen näyttämään liian korkeita lukemia. Ravistelu on luonnollisesti suoritettava huomaamattomasti. Kuumemittariin voi saada lisää lukemia myös istumalla lähellä lämpöpatteria ja ujuttamalla mittaria patterin lähelle. Oikean kuumeen saa aikaan syömällä tupakan. ”Kuumeen” perusteella pitäisi irrota ainakin muutama päivä VUP:ta.

      - Jos sinulla on kuumetta, voi sen lisäksi valittaa niskakipua, koska ne ovat aivokalvontulehduksen oireita, ja pääset ehkä varuskuntasairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Yleensäkin kannattaa valittaa tarttuvia tauteja (esim. mahatauti) koska tällöin sinua ei voi päästää takaisin kasarmille.

      - Valtio maksaa uudet silmälasit, jos vanhat rikkoutuvat varusmiespalveluksen aikana. Silmälasit kannattaa hajottaa metsäleirin aikana jotta se varmasti menisi valtion piikkiin. Bonusta on se, että leiriltä pääsee tällöin pois. Kannattaa hajottaa linssit, mutta jättää sangat ehjiksi, koska valtio kustantaa tilalle halvimmat sangat. Linssien suhteen se ei voi säästellä.

      - Jalkakipu estää luonnollisesti lähes kaiken fyysisemmän palveluksen. Sano että polveen tai sääreen sattuu. Näitä on vaikea todentaa. Jos onnistut kerran saamaan vapautusta tällä perusteella, sitä voi hakea aina uudelleen esim. marssimista sisältävinä päivinä väittämällä, että jalka ei vieläkään kestä. Pieni ontuminen kävellessä lisää uskottavuutta.

      - Selkäkipuakin on varsin vaikeata todistaa olemattomaksi. Ainakin nosto- ja kantovapautusta voi saada (hyödyllinen leireillä). Jos valittaa palveluksen alusta saakka säännöllisesti jalka- tai selkäkipuja niin pysyvä NKV tms. vapautus tai jopa B-mieheksi pääseminen on mahdollista. B-miehenä palvelus on kevyempää, joten sellaiseksi pääsemistä kannattaa yrittää, jos suinkin mahdollista.

      - Vatsakipu, ripuli, pahoinvointi ja päänsärky ovat vaikeasti todennettavia vaivoja, joten niitä valittamalla saa kohtalaisen helposti vapautusta.

      - Metsäleirillä voi ruokaa saadessaan jauhaa sitä hetken suussaan ja sitten ”oksentaa” ruuat pihalle. Tällöin voi päästä pois leiriltä ”mahatautisena”.

      - Unettomuutta voi valittaa, ”en ole saanut kahtena yönä nukutuksi ja on kauhea väsymys”, tälläkin perusteella voi päästä sairaalan petiin huilimaan.

      - Oppilaitosten pääsykokeisiin tai työpaikkahaastatteluun osallistumista varten voi saada vapaata, vaikka ei kokeisiin osallistuisikaan, ainakaan tosissaan.

      - Jos leikkaat sanomalehdestä kuolinilmoituksen ja kerrot että vainaja oli "läheinen perheystävä", saatat saada lomaa "hautajaisiin menoa" varten.

      - Jos sinulle ei ole tehty nielurisaleikkausta, ja kurkkusi on ollut paljon kipeä, niin yritä päästä leikkaukseen. Päivä tai pari sairaalassa, viikko tai pari kotihoitoa ja sen jälkeen vielä mahdollista saada vemppaa, kun valittaa että kurkku on vielä kipeä.

      - Viisaudenhampaiden poistamisesta valtion laskuun armeijassa saa vemppaa, ehkä jopa kotihoitoa. Jos mahdollista, kannattaa poistattaa viisaudenhampaita yksi kerrallaan, jotta jokaisesta saa erikseen "sairaslomaa".

      - Huonon tuloksen tekeminen tahallisesti palveluksen alussa olevassa Cooperin testissä ja muissa kuntotesteissä tuo monia etuja: pääseminen puolen vuoden palvelusajalla on todennäköisempää, pääset huonokuntoisten tasoryhmään liikuntakoulutuksessa (jolloin liikuntakoulutus on kevyempää), ja lisäksi selvästi tulostaan palvelusajan lopussa olevassa uudessa Cooper-testissä parantavat saavat kuntoisuusloman. Kun alla on palveluksen alussa tehty huono tulos, sitä on luonnollisesti helppoa parantaa ja ilmainen kuntsari napsahtaa tilille.

      - Lomilla ollessa voi yrittää hankkia siviiliterveyskeskuksesta matkustuskieltoa. Jos onnistut saamaan sitä, sinun ei tarvitse palata kasarmille ajoissa, vaan viikonloppuloma venähtää pidemmäksi. Armeijan tyypit eivät voi asialle mitään, jos siviililääkäri antaa matkustuskieltoa terveydellisistä syistä. Edellä mainitut vaikeasti vääriksi todistettavat syyt kuten mahatauti/pahoinvointi sopivat myös matkustuskiellon hakemiseen.

      - Kotihoito on luonnollisesti erittäin mukava keino hankkia ylimääräistä lomaa armeija-aikana. Kotihoitoa voi saada kun valittaa siviilielämän ongelmista, esim. väittää että tyttöystävä jätti ja se masentaa kovasti. Armeija suhtautuu nykyään melko vakavasti tällaisiin asioihin. Sitä ei sen tarkemmin tutkita, onko väite totta vai ei.

      • mili-isi

        vaan itseäsi niskasta kiinni ja kerrot lääkärille piilevästä vaivastasi. Eihän se tietysti ole helppoa kertoa että yökastelee vielä 19-vuotiaana mutta varmasti tulee erilaisia vapautuksia. Samoin otat heti alusta lähtien mukaan ne punaiset naisten alusvaatteet joita käytät kotona. Pidät niitä ja korsettia vahvuuslaskennassa niin eiköhän tuu pidempikin vapautus.


      • almasty

        Noita kuningasvempan ohjeita noudattamaan nyt oikein urakalla.Tulos pääset kivasti E-luokkaan ja sitten saa olla työttömänä kotona,kun eihän kukaan ota töihin kaveria joka on ihan kohta lähdössä takaisin armeijaan.Ja varsinkin kun siellä alla on joku terveydellinen syy joka voi aiheuttaa sairaspoissaoloja.Mutta onneksi siitä ei ole pakko antaa mitään selitystä niin sitten onkin kivaa kun työhönottaja päättelee että sinulla on päässä vikaa, tai olet muuten vaan niin lapsellinen että pantiin välillä kotiin kasvamaan.Niin ja jos haluaa jossain työpaikan tai oppilaitoksen valintatilaisuudessa välttää noita edellämainittuja väärinkäsityksiä syntymästä niin kertoo vain reilusti että esitti niin sairasta että sai pinnata palveluksesta ja joutui sen vuoksi E-luokkaan sehän tunnetusti tekee hyvän vaikutuksen haastattelijaan vai mitä.


      • Army4Fun
        almasty kirjoitti:

        Noita kuningasvempan ohjeita noudattamaan nyt oikein urakalla.Tulos pääset kivasti E-luokkaan ja sitten saa olla työttömänä kotona,kun eihän kukaan ota töihin kaveria joka on ihan kohta lähdössä takaisin armeijaan.Ja varsinkin kun siellä alla on joku terveydellinen syy joka voi aiheuttaa sairaspoissaoloja.Mutta onneksi siitä ei ole pakko antaa mitään selitystä niin sitten onkin kivaa kun työhönottaja päättelee että sinulla on päässä vikaa, tai olet muuten vaan niin lapsellinen että pantiin välillä kotiin kasvamaan.Niin ja jos haluaa jossain työpaikan tai oppilaitoksen valintatilaisuudessa välttää noita edellämainittuja väärinkäsityksiä syntymästä niin kertoo vain reilusti että esitti niin sairasta että sai pinnata palveluksesta ja joutui sen vuoksi E-luokkaan sehän tunnetusti tekee hyvän vaikutuksen haastattelijaan vai mitä.

        Joutuminen E-luokkaan on nyt ihan omaa luokkaansa, sun pitää sanoa "Mul tekee mieli tappaa kaikki tääl!" et sä sinne joudut, jos valitat masennusta tai kipuja, mitään siirtämistä ei tule. Ja meillä alokaskaudella oli yks kuningasvemuli ku oli alokaskaudella ilman vemppaa n. 5 päivää (muina päivinä VTML, VP tai KH), ei osallistunu yhteenkään kivääriammuntaan. Ja silti sai P-kauden lopus 11 pojoo, pääs spolleks (9kk nakki). En tiiä vemppasko sieläki samaltaval.

        Vemulit rulaa.
        Varmin nakki on lyödä olkapää johonki et saa hiusmurtuman, tupalainen sai siitä 11 päivää kotihoitoa, vaikka pystyikin liikuttamaan kättään ihan hyvin mielestäni. Osasi vain itkeä asiasta vielä paremmin.


    • Resalik

      Joo, vempatkaa vaan.

      Pakolliset harjoitukset ja kokeet kuuluvat varusmiespalveluksen suorittamiseen. Ne tehdään tarvittaessa vaikka viikonloppuna muiden ollessa lomilla.

      Ja todellakin kapiaisten huomatessa mistä kenkää puristaa näille vemppailijoille käsketään E-palveluskelpoisuusluokka ja he pääsevät kahden vuoden päästä uudestaan vihreisiin.

      Sota-aikanahan teidät viedään saunan taakse ammuttavaksi, jos alaikäisiä on lähistöllä. Muussa tapauksessa ammutaan rivin edessä.

      • loikkari ruotsista

        turpakii natsi ja hommaa muija


      • h5rhn5n

        Voisin lahdata tuollaisen juntin ihan rauhan aikanakin. Vitunnatsi


    • souturi1

      Käyt tekemässä sukupuolitautitestin Pitää olla 1 tai 2 tuntia pissaamatta sitä ennen, ni sanot että kävi just kusella niin siinä ainakin pääsee karkuun yhdeksi aamupäiväksi.

    • petyinpahasti:(

      Luulin että täällä puhuttiin ITSETYYDYTYKSESTÄ.

    • Tussikundi

      Joo minäkin ajattelin, että täällä on kyse masturboinnista..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      281
      3744
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      74
      2469
    3. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      88
      1720
    4. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      114
      1650
    5. Skuuttikakarat itse syypäitä onnettomuuteen - Yle syytti autolijaa

      Tulokulma uutisissa oli se että – vaikkakin peitellysti – autoilija olisi ollut jotenkin yksin syypää tapahtuneeseen onn
      Maailman menoa
      326
      1572
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      408
      1426
    7. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      67
      1383
    8. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      78
      1320
    9. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      99
      1289
    10. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      89
      1218
    Aihe