Kalpalinna - lumitilanne ja muuta?

Roger Rabbit

Onko tämänhetkisiä kokemuksia Kalpalinnasta? Rinteet ja hissit auki? Hiihto-oetus OK? Lunetus ja lumitilanne.

Mennään muutamaksi tunniksi lasten kanssa, eli emme tarvitse muuta kuin loivan ja puoliloivan mäen, hissin ja hiihdonopetusta kahvila.

Olen viimeksi käynyt vuosia sitten ja tiedän että kaikki ei ihan ole ollut kohdillaan viime vuosina. Mutta paikka olisi nyt sopivan etäisyyden päässä.

6

811

Vastaukset

 • itse oon käynyt siellä viimeksi vuonna 95

  • Ei paljon kerro tuo sivu.


  • OK, nyt olin itse paikan päällä. Kaikki puitteet olemassa mutta toteutuksesta ei juuri tyylipisteitä...

   Jyrkät rinteet "pohjoispuolella" kovassa kunnossa eli lähes jäisiä... luonnonlunta kun on tullut sen verran vähän tänä vuonna. Lisäksi oli hissi suljettu kaikkein vaativammalla puolella, sääli kun ei päässyt vetämään jyrkänteitä alas monttuun.

   "Lapsirinteet" eteläpuolella OK.

   Hissit kohtalaisen surkeet.... vaatisi päivitystä. Kapulahissi ehdottomasti pois. Vuokraamoon päivitys, eli vähän modernimpaa kamaa olis ihan jees.

   Positiivineen asia oli että jonoja ei ollut, paitsi lapsihississä.(johtuu siitä että se on niin hidas ja toimii vanhalla tekniikalla).

   Hinnat OK laatuun nähden. En suosittele hiihtäjälle joka vaatii laatua, mutta OK jos tyytyy laskettelun fiiliksen. Omat evät mukaan.... (Tiedustele vessan toimivuudesta ajoissa....)


  • tänä vuonna kaikki kausikortin ostajat on todella tyytyväisiä kun pääsee laskemaan oikein yhtä rinnettä. mutta onko tässä taas asiakasta koijattu häh!!!!!!!


 • Kalpalinnalla uudet omistajat! Homma näyttää saaneen loistavan startin! Suosittelen tutustumaan ensi kaudella ja käymään vaikka ennakkoon syksyn aikana ihmettelemässä uusia rinteitä ja mahtavaa touhua.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.