Kalpalinna - lumitilanne ja muuta?

Roger Rabbit

Onko tämänhetkisiä kokemuksia Kalpalinnasta? Rinteet ja hissit auki? Hiihto-oetus OK? Lunetus ja lumitilanne.

Mennään muutamaksi tunniksi lasten kanssa, eli emme tarvitse muuta kuin loivan ja puoliloivan mäen, hissin ja hiihdonopetusta kahvila.

Olen viimeksi käynyt vuosia sitten ja tiedän että kaikki ei ihan ole ollut kohdillaan viime vuosina. Mutta paikka olisi nyt sopivan etäisyyden päässä.

8

903

  Vastaukset

  • itse oon käynyt siellä viimeksi vuonna 95

   • Ei paljon kerro tuo sivu.


   • OK, nyt olin itse paikan päällä. Kaikki puitteet olemassa mutta toteutuksesta ei juuri tyylipisteitä...

    Jyrkät rinteet "pohjoispuolella" kovassa kunnossa eli lähes jäisiä... luonnonlunta kun on tullut sen verran vähän tänä vuonna. Lisäksi oli hissi suljettu kaikkein vaativammalla puolella, sääli kun ei päässyt vetämään jyrkänteitä alas monttuun.

    "Lapsirinteet" eteläpuolella OK.

    Hissit kohtalaisen surkeet.... vaatisi päivitystä. Kapulahissi ehdottomasti pois. Vuokraamoon päivitys, eli vähän modernimpaa kamaa olis ihan jees.

    Positiivineen asia oli että jonoja ei ollut, paitsi lapsihississä.(johtuu siitä että se on niin hidas ja toimii vanhalla tekniikalla).

    Hinnat OK laatuun nähden. En suosittele hiihtäjälle joka vaatii laatua, mutta OK jos tyytyy laskettelun fiiliksen. Omat evät mukaan.... (Tiedustele vessan toimivuudesta ajoissa....)


   • tänä vuonna kaikki kausikortin ostajat on todella tyytyväisiä kun pääsee laskemaan oikein yhtä rinnettä. mutta onko tässä taas asiakasta koijattu häh!!!!!!!


  • Kalpalinnalla uudet omistajat! Homma näyttää saaneen loistavan startin! Suosittelen tutustumaan ensi kaudella ja käymään vaikka ennakkoon syksyn aikana ihmettelemässä uusia rinteitä ja mahtavaa touhua.

   • Tuskin se siitä miksikään muuttuu. Kannattaa suosiolla aja vähän pohjoisemmas.


  • Uusien omistajien myötä ainakin lippujen hinnat on päivitetty.Ennen pidin svetsin hintoja suhteessa rinteisiin kalliina, no kalpis on nyt mennyt rinnalle ja ohi oikeen roimasti.Eivätkä ne rinteet sielläkään niin ihmeellisiä ole. Tai ovathan ne lyhyitä mutta kalliita 1 nousu 6€

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16799
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   156
   3177
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   128
   3147
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2532
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2433