Vaimon seikkailut 3

Eräs vainen

Osa 3

Järkyttyneenä vaimoni uskottomuudesta istuskelin vielä tovin saunamökin seinustalla. Näin vaimoni ja miesystävän menevän mökkiin ja lähdin itsekin vaivihkaa metsän kautta kulkemaan kohti autoani. Päätin käydä läheisessä pikkukaupungissa etsimässä jotain ruokapaikkaa. Useimmat paikat olivat juhannuksen takia kiinni, mutta löysin kuitenkin erään oikein mukavan turkkilaisten pitämän kebab-/pitsaravintolan. Nautin pitsasta ja lueskelin nurkkapöydässä lehteä omassa rauhassani. Mietin, mitä minun pitäisi tehdä. Lähtisinkö nyt vain kotiin, selvitettyäni asian todellisen laidan, vai pitäisikö minun palata vielä katsomaan mitä mökillä illan kuluessa vielä mahdollisesti tapahtuu.

Ravintolan puhelin pärähti soimaan jonkun ilmeisesti tilatessa ruokaa. Olin keskittynyt lehteeni, mutta yhtäkkiä kuitenkin havahduin. Kuulin miehen tiskillä toistavan ääneen osoitteen, jonne ruokatilaus tehtiin. Osoite oli juuri sen miehen mökki, jossa hän rakkaan vaimoni kanssa vietti juhannusta. Tilauksen vastaanottanut turkkilaismies huusi tilauksen keittiöön ja samalla lopettelin omaa ateriaani. Lähdin ulos ravintolasta ja päätin, että minun on vielä käytävä vakoilemassa, mitä mökillä illan kuluessa tapahtuu. Niinpä nousin autooni ja ajoin sen saman metsätien varteen, jossa se oli paikoitettuna jo aiemminkin.

Hiippailin taas metsän suojassa mökille ja päädyin jälleen mökin seinustalle. Vilkuilin ikkunoista, mutta mökissä ei näyttänyt olevan ketään. Vilkaistessani rantaan päin, näin vaimoni ja tuon vieraan miehen uiskentelevan ja kisailevan vedessä. Välillä he vaihtoivat intohimoisesti suudelmia ja näin miehen hyväilevän estottomasti vaimoani. Hiivin taas vaivihkaa saunamökin seinustalle vakoilemaan tapahtumia. Saunarakennuksen läpi takaikkunasta etuikkunan läpi pystyin seuraamaan mitä rannassa tapahtui.

Samassa kuului auton ääntä. Joku oli tulossa tälle syrjäiselle mökille. Keltainen mainostarroin varustettu pitserian auto kaartoi pihaan ja huomasin nuoren noin 20 vuotiaan tummahipiäisen turkkilaistaustaisen miehen nousevan kuskin paikalta. Kuskina ollut mies otti muutaman askeleen kohti mökkiä, kunnes hän huomasi vaimoni miesystävän heilauttavan kättään rantavedessä. Myös apukuskin puolelta nousi esiin noin parikymppinen nuori turkkilaistaustainen mies. Apukuskin puolelta noussut mies avasi takaoven ja alkoi ottaa esiin ruokalähetystä.

Vaimoni ja mies nousivat vesileikeistään ja huomasin, että molemmat olivat ilman rihman kiertämää. Näin vaimoni kipittävän peppu paljaana kohti laituria, suojaten samalla pomppivia rintojaan käsillään. Näin turkkilaismiesten hymyilevän ilmeisen huvittuneina näkemästään ja vilkaisevan virnistäen toisiinsa. Vaimo otti laiturilta pienen pyyhkeen, jota yritti pitää suojanaan. Kasvopyyhkeen kokoinen pyyhe ei kuitenkaan onnistunut kunnolla kätkemään vaimoni suloja, joten aina välillä karvattomaksi ajeltu alapää tai rinnat vilahtelivat näkyvissä. Mies sitä vastoin tervehti nuoria miehiä ja asteli sisään saunarakennukseen. Nuoret miehet astelivat saunamökin edustalle ja vilkuilivat alastonta vaimoani yhä kiinnostuneemmin. Huomasin heidän myös iskevän silmää ja viheltävän julkeasti vaimolleni. Hetken kuluttua vaimoni miesystävä palasi mökistä ja ilmoitti ettei hänellä ikävä kyllä ole nyt yhtään käteistä. Hän kysyi nuorilta miehiltä, käykö kortti tai saisiko tilauksesta laskun. Miehet totesivat kuitenkin, että käteinen on ainoa, jota he voivat ottaa vastaan.

Vaimoni kipitti miesten ohi posket punoittaen ja vaalea pylly keikkuen sisälle saunamökkiin. Kaikki kolme miestä naurahtivat vaimon kiirettä. Kuulin nuorten miesten kehuvan mökkiä ja sen ympäristöä kauniiksi. Toinen nuorista miehistä naurahti, että kaunis nuori vaimosi tekee paikasta vielä upeamman. Mies vastasi vain naurahtaen, että kaikki muu on omaa, mutta nainen ei ole hänen vaimonsa. Samassa mies katsoi nuoriin turkkilaismiehiin ilkikurisesti ja sanoi "eikö näin juhannuksena voisi hoitaa ruokatilauksen maksamisen jollain muullakin tavalla" ja iski miehille silmää nyökäten samalla päällään saunarakennukseen päin, jonne vaimoni oli juuri livahtanut. Huomasin nuorten miesten yllättyvän, mutta samassa toinen heistä hymyili ja totesi, että olisihan se varmaan ihan mahdollista... Ikkunasta näin, että vaimo puki saunarakennuksen pukuhuoneessa ylleen bikinit ja kaatoi itselleen lasillisen shamppanjaa, jonka hän kulautti kerralla kurkkuunsa.

Kuulin kuinka vaimoni miesystävä huusi vaimolleni, että tuohan jotain juotavaa. Näin vaimon ottavan jääkaapista pari olutta ja lähtevän bikineissään ulos. Kuulin hänen hämmentyneen äänensä "oho", kun hän havaitsi ruokaa tuoneiden miesten olevan yhä paikalla. Mies sanoi vaimolle, että tuohan sentään vieraillekin juotavaa. Sitten hän selitti vaimolle, että käteinen oli nyt ikävästi päässyt loppumaan, johon vaimo totesi, ettei hänelläkään ole muuta kuin luottokortti. Samassa vaimon miesystävä totesi nuorille miehille, että kai sentään sauna ja juotavat kelpaa alustavaksi korvaukseksi ja iski silmää nuorille miehille. Vaimo palasi sisälle ja toi myös vieraille miehille oluet. Hän palasi ulos hieman häveliään näköisenä ja asetti juomat mökin terassilla olevalle pöydälle. Vaimo istahti aurinkotuoliin ja näin rakennuksen ikkunoiden läpi, kuinka myös miehet nousivat portaita saunarakennuksen terassille. Näin nuorten miesten katseiden mittailevan kiinnostuneina vaimoni suloja. Ja pitää kyllä todeta, että kolmekymppisenä ja parin lapsenkin jälkeen hänen vartalonsa oli kyllä katseenkestävä. Vaalea pitkä tukka, kapea vyötärö, hyvin muodostunut pylly ja runsaat rinnat pienissä bikineissään.

Siirryin viereiselle mökin seinustalle kuuntelemaan keskustelua. Seurue keskusteli niitä näitä ja olin havaitsevinani vaimon äänessä lievää humaltumista. Nuoret miehet kertoivat, että liike oli tältä päivältä jo suljettu, joten eipä tässä kiirettä enää ollutkaan. Kuulin vaimon miesystävän kiusoittelevan poikia, että missä tyttöystävät ovat, kun sentään kerran on juhannuskin. Molemmat nuoret miehet naureskelivat, että sillä rintamalla on ollut hieman hiljaista viime aikoina. Samassa vaimon miesystävä katsahti vaimooni ja tokaisi hymyillen "eiköhän tätä asiaa pitäisi sentään juhannuksen kunniaksi korjata, vai mitä kultaseni". Vaimoni ei vaikuttanut heti ymmärtävän vihjausta. Hän nousi tuolistaan ja ilmoitti, että hän aikoo käydä mökissä "puuteroimassa nenäänsä". Samalla mies kysyi nuorukaisilta, että kelpaisiko kunnon sauna. Ehdotus sopi miehille ja he siirtyivät pukuhuoneeseen ja siitä terassin kautta edelleen saunaan.

Näin vaimon saapuvan peppu keikkuen mäkeä alas saunarakennukselle ja jatkavan matkaa laiturille istuskelemaan. Hetken kuluttua saunan ovi avautui ja miehet tulivat höyryävinä ulos. Nuoret miehet kävelivät kohti laituria, jossa vaimoni istui ilta-auringossa. Miehet olivat ilkialasti ja näin vaimon sivusilmällä vilkuilevan urheilijavartaloisia tummahipiäisiä nuorukaisia, kun he kävelivät vaimon ohi laiturin päähän. Miehet hyppäsivät veteen ja vaimo siirtyi miesystävänsä seuraan mökin terassille. Mies kehotti myös vaimoa menemään vielä saunaan, kun nyt oli "tyttöjen vuoro". Vaimo totesi, että voisihan hän vielä mennäkin. Hetken kuluttua nuoret miehet nousivat vedestä ja kävelivät vaimon miesystävän seuraan terassille nauttimaan olutta. Mies kertoi vaimoni menneen saunaan ja sanoi pojille hiljaa, että "ette kai kaipaa minua hetkeen, jos menen käymään mökillä. Se ruokalaskun maksuhan on vielä suorittamatta...".

Mies lähti mökille ja nuorukaiset jäivät istumaan terassille. Kuulin kuinka vaimoni kutsui miesystäväänsä saunasta nimeltä ja pyysi tuomaan pyyhkeen. Toinen miehistä kuitenkin vastasi, että hänen kaipaamansa mies lähti käymään mökillä. Samassa molemmat nousivat aurinkotuoleistaan ja astelivat kohti saunan ovea. Siirryin nopeasti saunan ikkunan taakse ja näin kuinka nuoret miehet astuivat löylytilaan. Vaimoni kirkaisi miesten astuessa sisään ja veti jalat koukkuun syliinsä. Hän sopersi vain, että ei tänne nyt voi tulla, kun on naisten vuoro. Nuorukaiset vain naurahtivat, että kyllähän tänne mahtuu ja kiipesivät istumaan vaimon molemmin puolin.

Huomasin vaimon vilkuilevan hämmentyneenä sivusilmällä miehiä. Yhtäkkiä toinen nuorukaisista kietoi kätensä vaimoni ympärille ja suuteli tätä kiihkeästi. Näin vaimon säpsähtävän kuin sähköiskusta ja yrittävän pyristellä irti. Samassa poika totesi, että ruokatilaus on vielä maksamatta ja maksun voi hoitaa muullakin tavalla kuin käteisellä. Nuorukainen vei epäuskoisena häntä tuijottavan vaimon käden jalkoväliinsä ja hymyili vaimolle merkitsevästi. Vaimo piteli nuorukaisen yhä kovenevaa siitintä kädessään ja sopersi, ettei tällaista voi tehdä ja ette saa. Lisäksi hän sanoi, että hänen miesystävänsä tulee hetkellä millä hyvänsä. Nuorukainen vain naurahti, että tämä maksutapa on jo sovittu ja tarttui vaimon käteen alkaen liikuttaa sitä kalunsa varrella. Nuorukaisen päästäessä irti vaimon kädestä, tämä jatkoi edelleen hiljalleen yhä kivettyvän peniksen hyväilyä. Samalla toinen nuorukainen alkoi suukotella vaimon nännejä ja hyväillä hänen kaulaansa.

Vaimo istui nuorten turkkilaismiesten keskellä hämmentyneen ja ehkä hieman kauhistuneenkin näköisenä, toisen koveneva kalu kädessään ja toisen pojan suudellessa rintojaan. Vaimo tuijotti kädessään olevaa ja yhä kasvavaa tummanpuhuvaa valtikkaa. Poika siirtyi hieman ja tarttui vaimoa olkapäästä taivuttaen tätä syliään kohden. Samassa toinen poika nosti vaimon jalkaa ja alkoi hyväillä hänen karvatonta jalkoväliään. Vaimo huohotti, että "ette voi, ette saa" Näin vaimon ummistavan silmänsä, kun toinen nuorukainen niskasta pakottaen ohjasi hänen kasvojaan kohden jalkovälissään seisovaa kookasta penistä. Vaimo yritti ensin vastustella, mutta lopulta terska upposi hänen suuhunsa. Näky oli irstas, kun vaalea vaimoni makasi saunanlauteella kyljellään toinen jalka koholla kahden tummahipiäisen nuorukaisen välissä. Toisen pojan pää oli hautautuneena hänen jalkoväliinsä ja toisen pojan kalu suussaan. Samassa huomasin vaimon alkavan silmät ummistettuina hyväillä pojan tummina roikkuvia ja ilmeisen täysiä pusseja. Nuorukainen näytti nauttivan saamastaan huomiosta karvainen alavatsa nytkähdellen ja pää taakse taivutettuna.

Vaimon jalkoväliä nuollut nuorukainen nousi ylös ja huomasin myös hänen kalunsa seisovan kivikovana ja vaativana. Vaimo katsahti poikaa takanaan, arvaten tämän aikeet, ja sanoi hätääntyneenä "Ei, ette saa". Poika kuitenkin naurahti ja tarttui kaluunsa. Samassa poika, jonka kalua vaimo oli imemässä, tarttui hänen hartioihinsa estäen pakoaikeet. Vaimo kiljahti, kun poika asettui vaimon taakse ja sovitteli kiihkon vallassa kalu hänen karvatonta häpyään vasten. Vaimo sopersi, että "ette saa, ei ilman kumia, minulla ei ole ehkäisyä". Poika ei kuitenkaan kuunnellut tuon taivaallista, vaan vaimon jalkaa kohottaen upotti kivikovana seisovan tumman valtikkansa juurta jaksaen sisään. Poika aloitti voimakkaan nussimisen ja vaimo heilui lauteella poikien välissä. Kuulin vaimo voihkinan säestyksellä huohottavan, että "älä laukea sisään, please".

Katselin ikkunasta vaivihkaa, kun poika nussi härskisti vaimoni karvatonta pillua, vaimon samalla imiessä toisen tumman nuorukaisen kalua posket punoittaen. Samassa näin kuinka vaimon pyllyä vasten läiskähtelevät tummat raskaat pussit alkoivat hiljalleen kohota. Arvasin mitä tuleman pitää ja samassa kuulin nuorukaisen voihkivan ääneen ja tyhjentävän siemenensä vaimon pillun perukoille.

Vaimo päästi kalun suustaan ja katsoi kauhistuneena poikaa. Samassa vaimon imemä poika nousi ja kaarsi vaimon taakse. Hän nosti vaimon nelinkontin lauteelle pylly pystyyn. Vaimon pilluun juuri lauennut poika puolestaan asettui vaimon eteen ja tarjosi vaimon suuhun hänen omissa mehuissaan uitettua valtikkaansa. Vaimo otti pojan kalun suuhunsa ja alkoi varovasti hyväillä juuri tyhjentyneitä pusseja. Toinen poika hyväili vaimon peppua ilmeisen kiihkon vallassa. Poika tokaisi, että "kyllä vaaleat rouvat ovat parasta, mitä tummalle sapelille voi tarjota". Näin vaimon yrittävän toisella kädellään estellä nuorukaista, mutta tämä tarttui kivikovaan kaluunsa ja taivutti sen vaimon vaaleaa pyllyä kohti. Pystyin voimattomana seuraamaan kuinka jo toinen turkkilaissapeli upposi vaimoni uumeniin. Poika tarttui vaimon lanteisiin ja nussi voimakkain pitkin vedoin. Kuulin vain kuinka karvainen alavatsa tömähteli vaimon maidonvaaleaa peppua vasten. Hetken kuluttua poika painoi kalunsa vartta myöten sisään ja näin kuinka isot tummat pussit tyhjenivät sykähdellen vaimoni suojaamattomaan pilluun. Samassa kuulin myös vaimoni laukeavan voimakkaasti huohottaen.

Poika vetäytyi vaimon sisältä spermavanan saattelemana. Vaimo hyväili edelleen toisen miehen kalua, mutta nousi sitten istumaan miesten väliin. Toinen pojista sanoi naurahtaen että "olipa mukava ruuan laskutustapa". Vaimo hymyili hämmentyneenä miesten välissä ja nousi hetken kuluttua ylös jalkoväliään pidellen. Hän laskeutui saunan lattialle ja alkoi pestä juuri kovia kokenutta alapäätään, josta miesten eritteet edelleen valuivat. Toinen pojista naurahti, että "kiva kun peset välillä, tämä oli vasta ensimmäisen annoksen laskutus"....

Vaimo pesi itseään ja lähti saunasta. Vaimo siirtyi saunarakennuksen terassille haettuaan pyyhkeen pukuhuoneen puolelta. Sitten vaimo siirtyi mökin terassille nauttimaan pukuhuoneen jääkaapista hakemaansa siideriä. Myös nuoret miehet tulivat ulos saunasta ja keskustelivat jotain vaimon kanssa. Sitten miehet juoksivat kohti rantaa hypäten laiturilta peilityyneen järveen. Huomasin samassa vaimon nousevan ja lähtevän kiertämään saunarakennuksen nurkalle. Ehdin juuri paeta seuraavan nurkan taakse, ettei hän havainnut minua. Seuraavaksi kuulin kuinka vaimo pissasi viereisen seinä takana. Ajattelin mielessäni, että samalla sieltä tietysti tulee ulos nuorukaisten häneen juuri tyhjentäneiden nuorten miesten eritteet.

Vaimo siirtyi takaisin mökin terassille ja nuoret miehet liittyivät hänen seuraansa. Kuulin heidän keskustelevan jotain hiljaa ja vaimon välillä kikattelevan. Huomasin toisen nuorista miehistä siirtyneen vaimon viereen ja samassa suutelevan vaimoani suoraan suulle. Yllätyksekseni näin vaimon vastaavan suudelmaan ja jopa kietovan kätensä nuorukaisen ympärille. Vaimon pyyhe oli pudonnut tuolille ja näin kuinka nuorukaisen toinen käsi samalla hyväili vaimoni sisäreisiä. Kuin sanattomasta sopimuksesta molemmat nousivat ylös. Vaimo avasi pukuhuoneen oven ja tumma nuorukainen perässään astui sisään. Nuorukainen kulki tiiviisti vaimon takana suudellen samalla tämän niskaa ja hyväillen takaapäin vaimoni runsaita rintoja, joiden nännit olivat selvästi kovettuneet.

Sanomatta sanaakaan nuorukainen työnsi vaimon pukuhuoneessa olevalle vuodesohvalle selälleen. Tumma, jopa lähes musta kalu seisoi jälleen rajusti mustan karvapehkon keskellä. Näin nuorukaisen hymyilevän vaimolleni ja asettuvan hänen päälle. Nuorukainen suuteli vaimoa ja samalla näin hänen tarttuvan kivikovaan elimeensä ja ohjaavan sitä jälleen vaimoparan paljasta häpyä vasten. Vaimon jalat sojottivat kohti kattoa, kun hänen nuori rakastajansa upotti tumman kalunsa hänen pyhimpäänsä. Mies nousi polviasentoon ja tarttui vaimoni nilkoista, levittäen hänen haaransa apposen ammolleen. Tavallaan näky oli jopa kiihottava, kun tummahipiäinen nuorukainen nussi rytmikkäin liikkein vaimoni karvatonta häpyä. Näin vaimoni makaavan miehen alla silmät ummistettuina ja huultaan purren, kun mies yhä uudelleen upotti siittimensä hänen sisäänsä. Lopulta mies karjahti ja näin vain tumman takapuolen nykivän, kun siittiöarmeija syöksyi vaimoni uumeniin.

Myös toinen nuorukainen oli saapunut sisään ja katsellut hyvän tovin parin touhuja. Vaimoani juuri rakastelleen miehen vetäytyessä ulos toinen nuorukainen asettui vaimon viereen ja suuteli tätä. Nuorukainen kääntyi selälleen ja sanoi jotain vaimolle, joka kampesi itsensä istumaan nuorukaisen reisien päälle. Näin vaimon hymyillen tarttuvan nuoren miehen seisovaan penikseen ja alkavan runkata sitä. Nuorukainen sanoi jotain vaimolle, joka siirtyi eteenpäin. Mies kiersi kätensä vaimon ympärille ja veti tämän kiinni itseensä, alkaen samalla suudella tätä kiihkeästi. Näin miehen kalun seisovan vaativana vaimoni paljaan pyllyn takana. Suudellessaan vaimoani näin nuorukaisen tarttuvan elimeensä ja taivuttavan sen vaimon pyllyvakoon. Saatoin suoraan takaapäin aitiopaikalta voimattomana seurata, kuinka myös toisen nuorukaisen tumma elin ensin hieroi vaimoni jalkoväliä ja sitten upposi vaivatta hänen sisäänsä kahvaa myöten. Vaimo nousi istumaan ja alkoi ratsastaa keinuttaen vaaleaa peppuaan miehen kalun varassa. Kuulin kuinka vaimo voihki ääneen "ihan kalu, anna sitä".

Samassa näin nuorukaisen tarttuvan vaimoni pakaroihin ja alkavan nussia voimakkaasti alta päin. Kuulin vaimoni ulisevan orgasmin pauloissa, kun mies säälimättä takoi hän paljasta peppuaan. Samassa näin miehen kivesten hitaasti nousevan ylöspäin. Karjahtaen mies antoi siementensä singota vaimoni uumeniin. Vaimo lysähti voipuneena miehen päälle kalu yhä tiukasti sisällään. Hitaasti nuorukaisen veltostuva kalu alkoi vetäytyä vaimon sisältä. Vaimo nousi jalat selvästi tutisten ylös ja myös nuorukainen nousi sohvalta. Näin miesten pukeutuvan ja naureskelevan keskenään. Vaimoni sitä vastoin istui edelleen typertyneenä sohvan reunalla. Miehet saivat vaatteet päälleen ja kuulin lähtiessään toisen huikkaavan, että tänne voisitte tilata ruokaa useamminkin... Sen jälkeen miehet kävivät vielä antamassa suudelman vaimolleni, kävelivät autolleen ja ajoivat pihasta.

8

12720

  Vastaukset

  • Vaihda vaimoa tai tarinan aihetta.

  • siemen itämään heti

  • Jatka tarinaa ehdottomasti, oikeasti harvinaisen hyvä

  • Odotan jatkoa tarinaan. Ihanaa kun vaimo saa vieraan miehen paljasta kullia, ilman ehkäisyä.

   • tuoda vaimo kotiin hedelmöitettynä! :D


   • Jossain vaiheessa vaimo tulee tuossa menossa raskaaksi kun ehkäisyä ei ole ja vieras panee paljaalla,näin kävi meilläkin.


  • tarinan jatkoa odotellen...vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta :)

  • Löytyy lisää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   262
   10624
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   188
   5601
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5491
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4622
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3238