3.0 on asennettu ja toimii. päivittäisin 3.0.1 versioon. asennusohjelma keskeytyy alkuunsa ja ilmoittaa, että on jo 3 versio, joka pitää ensin poistaa. eiko asennusohjelma huolehdi poistamisesta? jos poistan ohjelman vistan poista sovellus toiminnolla ja asennan uuden, menetänkö kaikki asetukset, joita vanhassa versiossa on. näpräämiseen en viitisi ryhtyä.
3.0 > 3,0.1 päivitys
onko vanha versio todella p...
1534
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Ohjelman voi poistaa ja asentaa uuden version koska käyttäjäkohtaiset asetukset on tallentuneet käyttäjäprofiiliin.