vesi moottori

conquest_of_love

Tässäpä vedellä käyvän moottorin ja kaiken muunkin ilmaisen energian debunkkaaville skepoille:

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?27989619
--------
Vesi on maailman tehokkain öljy
Kirjoittanut: Ilmainen 2.5.2008 klo 18.37

Vedestä kun saa nimittäin elektrolyysin avulla Brown's Gasia eli kaasua jota voi periaatteessa käyttää öljyn korvikkeena polttomoottoreissa. Lue lisää
http://tinyurl.com/5cd5dw
Helppo asentaa ja hoitaa. Lisäksi saa paljon rahanarvoisia bonuksia.
Ohjekirja maksaa itsessään n. 70 euroa mutta laitteen valmistus on jotain 30 euron luokkaa. Polttoainekustannuksia kyllä säästyy huimasti jos pelkällä vedellä ajaa. Ei näyttäisi olevan ollenkaan mahdoton ajatus minulle. Mikset siis vaihtaisi polttomoottoriasi käymään pelkällä vedellä kalliin ja hankalan öljyn sijaan? Veden käyttö polttoaineena myös puhdistaa ajoneuvosi polttomoottoria(tai dieseliä) epäpuhtauksista ja kasvattaa näin auton elinikää. Myös moottorisi käy paljon kitkattomammin.

Kannattaa siis kokeilla systeemiä nyt, jottet tuhlaisi yhtään enempää rahaa kalliiseen polttöljyyn.
http://tinyurl.com/5cd5dw
Vesi on puhdasta polttoainetta eikä tuota ollenkaan kasvihuonekaasuja.
--------
Periaatetta pähkinänkuoressa:

Vesi toimii vain katalyyttinä. Veden hajottamisessa ja polttamisessa yksin vain häviää energiaa, mutta vety on liiankin hyvä polttoaine ja puhdas happi auttaa palamisessa liiankin hyvin. Kun ilma, polttoaine, vety ja happi sekotetaan ja poltetaan niin koko seos voi palaa jopa niin tehokkaasti että kyseinen järjestely kannattaa. Se voi kannattaa koska perinteisen moottorin hyötysuhteessa on parantamisen varaa. Hyödyllisyys selviää kuitenkin vain kokeilemalla.


   

11

2280

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskotko?

      Nimittäin tuo jenkkilinkkisi ei häpeä yhtään TV-Shopin humpuukiosastoa.

      Myydään jotakin "Kittiä" jossa kaikki tieto sitten on, kunhan vain OSTAT sen!

      Totta on että vedestä saa elektrolyysillä vetyä jota voi taas hapen kera polttaa vedeksi, mutta sen elektrolyysin vaatima energiamäärä vie homman miinuksen puolelle loppupeleissä, etenkin jos vety poltetaan polttomoottorissa.

      • Delusions

        Ongelmaksi käsittääkseni muodostuu juuri tuo elektrolyytin valmistus, joka vaatii suuret määrät energiaa. Ajatus on kyllä hieno, mutta varsinaisesti sen ekologisempi se ei ole.

        No, ehkä joku päivä..


      • conquest_of_love

        ovat paskaa. Itseasiassa olisin voinut pyyhkiä tuon linkin pois mutta olkoot nyt siinä.
        Jenkeissä lehmänpaskaakin myydään gourmetti ravintoloissa. (tuo oli sitten vertauskuva)


      • "aitoja" tohtorin...
        conquest_of_love kirjoitti:

        ovat paskaa. Itseasiassa olisin voinut pyyhkiä tuon linkin pois mutta olkoot nyt siinä.
        Jenkeissä lehmänpaskaakin myydään gourmetti ravintoloissa. (tuo oli sitten vertauskuva)

        saa netin kautta melko edullisesti. Ihan suosituskirjeitä lyödään mukaan. Yliopistoilla on kansainvälinen rekisteri, jonka ulkopuolisia tutkintoja ei hyväksytä, mutta moniko työnantaja tarkastaa aitouden?
        Ihan samoin nettipalstoilla esiintyy "itsensä kanssa väitelleitä" tohtoreita tai muuten korkeasti oppineita esittämässä joutavanpäiväisiä jorinoitaan faktatietona.


      • Anonyymi
        Delusions kirjoitti:

        Ongelmaksi käsittääkseni muodostuu juuri tuo elektrolyytin valmistus, joka vaatii suuret määrät energiaa. Ajatus on kyllä hieno, mutta varsinaisesti sen ekologisempi se ei ole.

        No, ehkä joku päivä..

        Silloin kun on turhaa sähköä joka on pakko tuupata johonkin.


    • millainen maailmamme olisi jos käytössämme olisi rajoittamaton ja täysin ilmainen energialähde? Valtava määrä erilaisia ammatteja poistuisi turhana, ihmisille tulisi enemmän vapaa-aikaa, vähemmän stressiä ja myös selvästi vähemmän tarvetta rahalle, koska kaikki tarvittava saataisiin helposti ja ilmaisesti valmistettua. Ihmiskunta voisi keskittyä sotien, nälänhädän ja sairauksien poistamiseen ja samalla heille jäisi myös aikaa keskittyä itseensä sen sijaan että pyörittävät muttereita tehtaalla kahdeksan tuntia päivässä, viitenä päivänä viikossa.

      • ja siksi minä

        ihmettelen suuresti etteivät vesimoottoreiden kehittäjät ole paljastaneet noita salaisuuksiaan ilmaisista energianlähteistä kenellekään, vaan ovat pelkästään hankkiutuneet murhatuiksi salaillessaan maailman pelastavaa keksintöään.

        Ovat tainneet olla moottoreiden kehittäjät melkoisia itsekkäitä roistoja ja rahan perässä kulkevia paskiaisia.


      • ja siksi minä kirjoitti:

        ihmettelen suuresti etteivät vesimoottoreiden kehittäjät ole paljastaneet noita salaisuuksiaan ilmaisista energianlähteistä kenellekään, vaan ovat pelkästään hankkiutuneet murhatuiksi salaillessaan maailman pelastavaa keksintöään.

        Ovat tainneet olla moottoreiden kehittäjät melkoisia itsekkäitä roistoja ja rahan perässä kulkevia paskiaisia.

        Kyllä monilla teillä kulkee näitä vedellä kulkevia kokeilu autoja...

        Tässä viimeisempiä esille tulleista:

        http://www.youtube.com/watch?v=Arn1xlsF6GA&feature=related

        täitä vastaavia juttuja löytyy aivan "riittämin"...



        Vedellä kulkevia autoja on tehty jo vuosia -

        mutta ongelma niiden käyttöön ottoon ei ole moottori tekniikka -

        vaan mitä siitä seuraa kun autojen käyttäjät tankkaavat tankkinsa kotona tai ystäviensä luona !


        Arvatkaa ketkä ovat tämän ajatuksen vastustajat ?

        Tulee kymmeniä miljoonia irtisanomisia tämän asian johdosta -

        Mistä valtiot ottavat rahat budjetteihinsa sen jälkeen ?

        Syy on nämä kaksi merkittävää asiaa edelleenkin, johan se huomattiin vaikka tuossa kokeilu metaaniautossa keski-suomessa - lätkästiin 20 x dieselvero = ns. "haittavero" - vaikka moottori tuotti huomattavasti vähemmän saastuttavia päästöjä ilmaan...

        Ainahan ihmiset pyrkivät ns. "rahastamaan" uusilla sekä vanhoilla asioilla toisiaan...



        "Mikään ei ole laitonta,
        jos sata liikemiestä päättää sen tehdä,
        ja tämä on totta kaikkialla maailmassa. "

        - Andrew Young -


    • mutta ajattelin mainita että Collierin vuoden 2002 luennon kolmas osa löytyy sittenkin Exopoliticsin sivuilta. Sivun pitäjät ovat vain unohtaneet lisätä part III:n linkin part II:n loppuun joten sitä ei löydä niin helposti.

      Part III:ssa Collierilta kysyttiin myös näistä muodonmuuttajista, shape-shifters joista David Icke puhuu paljon enemmän:

      Question: Is there anything you want to say about shape-shifting, the Royalty, Draconans, that sort of thing?

      Collier: I had this conversation earlier as well, with a member of our audience. Shape-shifters: does technology exist where someone can create a holograph around themselves? Yes, the technology does exist. Is that technology presently being used on Earth? The answer to that is no. Can a person, a regressive entity take over a human body? The answer to that is absolutely yes. And the process is actually very simple. They abduct someone, they bring him to death very slowly, and the moment his last breath, his essence, leaves the body, they replace it with another. Several moments later, that body will rise off the table, it will be the same physical body, but inside, it has a completely different agenda, because now it is a different soul. That technology does exist.

      Q: Would you call that a walk-in?

      Collier: Yes, I would.

      Q: Would they have the memory of the original body?

      Collier: Yes, they do. But my understanding is that there is anywhere from three to seven months where there is a transition period.

      And generally, when it happens to a major figure, they will be out of the limelight or be very rarely seen, because they are still adjusting.

      Let‘s talk about that some more. The word is: I saw him turn into a reptilian, I actually saw the reptilian. That’s probably very true. That doesn’t mean that they are actually reptilian and they are using technology to look like human beings. It is a human body. But you have to remember something. Reptilians are not used to the extremes of emotions; they don’t have emotions like we do. In fact many of the human races out there don’t have the extreme of emotions that we do. So what happens is that if there is a situation where the body gets excited, because it is a human body, that is what it does. It is this huge antenna. When it gets excited the reptilian soul inside doesn’t know how to act, so he probably either gets frightened, or he gets alarmed. And when he does that, because they are extremely powerful souls you see a projection of themselves in their auric field, you will see it, because they are not used to the emotions. They don’t know how to handle it and that is part of the transition period. That’s what I have been told.

      http://exopoliticsjournal.com/vol-2/vol-2-4-Collier.htm

    • Anonyymi

      Kun ei ymmärrä luonnontieteistä yhtään mitään niin silloin alkaa noihin höpöjuttuihin uskoa. Utubesta löytyy mitä uskomattomimpia ihmelaitteita jotka eivät voi mitenkään toimia edes hetkeä pidempää. Sen hetken jos toimivat niin ne ovat saaneet energiansa jostain tempusta. Energiaa ei voida luoda tyhjästä. Jos nyt kaikenmaailman magneetti- ja vesimoottorit tuottaisivat energiaa niin miksi niitä sitten ei olisi tehty suuressa mittakaavassa? No, jotkut ääliöt noita kittejä kai sitten ostavat ja ovat aika hiljaa kun rahat menivät huijarille.

    • Anonyymi

      Tuo ettei osaa edes yhdyssanaa kirjoittaa kertoo jo missä mennään!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2632
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      341
      2480
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      95
      2150
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      62
      1835
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1724
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      64
      1503
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1487
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe