Kertokaapas jotain hyviä eestiläisiä foorumeita.
Semmoisia "yleisfoorumeita" joissa voi keskustella kaikesta.
En löydä niitä mistään =)
foorumeita
11
628
Vastaukset
- täpsusta
Kas mõtled eestikeelseid foorumeid Soomes või maailmas
või foorumeid Eestis?
Kui Eestis,kas oskad eesti keelt? - on olemas üks
- ta teeb seal
kui keelt ei oska? Muidu oleks kirjutanud ju eesti keeles, kasvõi vigadega. Ei viitsi keegi Eestis hakata mingit soome keelt väänama.
Niisama suusoojaks küsis, ei viitsi enam vastata ega täpsustada küsimustki. - green-cat
ta teeb seal kirjoitti:
kui keelt ei oska? Muidu oleks kirjutanud ju eesti keeles, kasvõi vigadega. Ei viitsi keegi Eestis hakata mingit soome keelt väänama.
Niisama suusoojaks küsis, ei viitsi enam vastata ega täpsustada küsimustki.tere! kus need eesti keeles jututoad on*? ma proovisin skyplus ja ma ei saanud hakkama. proovisin midagi leida aga ma ei önnistund... tahaksin väga hea meelega saada eesti inimestega yhendust.. aga siin soomes ei palju saa-- kui tahad.. vöid mullle helistada vöi saata sönumit 0449954431 ja ma ei tea mis siin soomes se numbri algus on.proovi helistata vöi saada minule kiri [email protected].
- midagi
http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/MEELELAHUTUS_JA_HOBID/Jututoad/
Ma ise ei ole jututubades viibija, nii et ei oska öelda, kas nad on head või halvad.:))
Kuid proovida võid alati. Kes otsib, see leiab. - on parempi
finestglobe.com
- eestlasi
ega ka eestikeelset vestlust. Rohkem soomlaste foorum.
- 1.kirjoittaja
eestlasi kirjoitti:
ega ka eestikeelset vestlust. Rohkem soomlaste foorum.
eestikeelseid foorumeid, kül ma oskan eesti keelt aga mitte nii häst enam =)
- on olemas
1.kirjoittaja kirjoitti:
eestikeelseid foorumeid, kül ma oskan eesti keelt aga mitte nii häst enam =)
Siin vilksatas läbi ühe foorumi aadress, kus vestlevad omavahel soomlased ja eestlased. Minu meelest oli seal koos igati asjalik ja rahumeelne seltskond. Kahjuks ma ei mäleta aadressi, kui leian, panen siia lingi.
Või äkki keegi neist ise annab? :-) - ... on tehtud
on olemas kirjoitti:
Siin vilksatas läbi ühe foorumi aadress, kus vestlevad omavahel soomlased ja eestlased. Minu meelest oli seal koos igati asjalik ja rahumeelne seltskond. Kahjuks ma ei mäleta aadressi, kui leian, panen siia lingi.
Või äkki keegi neist ise annab? :-)Üks oli http://perifeeria.findtalk.net , aga see on lõpetatud.
Võib-olla on veel, ei tea. Eks teadjamad võiksid linke panna.
See võiks ka päris tore koht olla, aga ilmselt liigne vabadus pole hetke arengutaseme juures hea. Registreerimine foorumis ikka distsiplineerib.
Teine asi oleks, kui siin oleks sherif, kes need mõttetud 'eestlaste autod' jm. ajuvabaduse ära kustutaks.
Tegelikult on see - suomi24.fi - üldse mingi haigete väljaelamise koht, mitte ainult Eesti foorum. Siin lihtsalt torkab see silma, sest vaenulikkus on suunatud teisele rahvusgrupile, kellele nagu lahkelt on pakutud võimalust suures Soome portaalis oma keeles suhtlemiseks.
Paradoks, kas pole? - filmimees
... on tehtud kirjoitti:
Üks oli http://perifeeria.findtalk.net , aga see on lõpetatud.
Võib-olla on veel, ei tea. Eks teadjamad võiksid linke panna.
See võiks ka päris tore koht olla, aga ilmselt liigne vabadus pole hetke arengutaseme juures hea. Registreerimine foorumis ikka distsiplineerib.
Teine asi oleks, kui siin oleks sherif, kes need mõttetud 'eestlaste autod' jm. ajuvabaduse ära kustutaks.
Tegelikult on see - suomi24.fi - üldse mingi haigete väljaelamise koht, mitte ainult Eesti foorum. Siin lihtsalt torkab see silma, sest vaenulikkus on suunatud teisele rahvusgrupile, kellele nagu lahkelt on pakutud võimalust suures Soome portaalis oma keeles suhtlemiseks.
Paradoks, kas pole?perifEEria(2 ee-d)foorum pole lõpetatud,vaid see muutis foorumi nime ja webaadressi.
aga on veel see foorum
http://periferia.findtalk.net/login.forum?connexion
välimus näeb välja üsna õnnetu ja kuidagi salajane värk ka kui pole näha,kas seal üldse tegevust toimub.soovitada ei tea.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 996114
Riikan kukkaronnyöri on umpisolmussa
Kulutus ei lähde liikkeelle, koska kansalaiset eivät usko, että: – työpaikka säilyy – tulot eivät romahda – talous ei h804802Tanskan malli perustuu korkeaan ansioturvaan
Ja vahvoihin työllisyys- ja kotoutumispalveluihin. Suomessa Riikka on leikannut juuri näitä: palkkatukea, työttömyysturv983055Epäily: Räppäri yritti tappaa vauvansa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/epaily-mies-yritti-tappaa-vauvansa/9300728 Tämä on erittäin järkyttävä teko täysin p292873Anteeksipyyntöni
Jätän tähän anteeksipyyntöni sinulle, koska en voi sanoa sitä missään muuallakaan. Pyydän anteeksi, jos purkamani tuska262125Sydämeni valtiaalle
En täältä aio asioita kysellä. Haluan tuoda tiedoksesi, että pohjimmiltani en ihmisiä tahdo satuttaa ja ajattelen muiden1191516Mikseivät suomalaiset kuluta? istutaan vaan säästötilirahojen päällä..
...Ihan haluamalla halutaan että maa menee konkurssiin? Ihan käsittämätöntä, ennätymäärät säästöjä sekä konkursseja sam3351077Oletko tyytyväinen
Tämän hetkiseen tilanteeseenne? Odotatko, että lähennytte vai yritätkö päästä yli ja eteenpäin?861039Jos oikeasti haluat vielä
Tee mitä miehen täytyy tehdä ja lähesty rohkeasti 📞 laita vaikka viestiä vielä kerran 😚126981- 48774