Kissa veneessä

Päläpäl

Onko teillä kokemusta kissoista veneissä? Miten ne tulee siellä toimeen? Autossa ainakin mankuu kokoajan ja karvaa on penkit täynnä ajon jälkeen...

11

2774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on paljon

      Helpompi tapaus kuin koira. Meillä molemmat. Koiraa pennusta totutettu veneeseen ja seilaa kyllä hyvin, mutta ei ole oppinut hoitamaan asioitaan kuin maissa, että vain lyhyitä pätkiä ja "tuuletusta". Kissa taas on (ainakin omasta mielestään) varmajalkainen seilori ja pärjää oman huussinsa (hiekkalaatikon) kanssa vaikka maailman ääreen. Koiralle on myös nuo rabies jutut (kaiketi kissallekin, mutta uskoisin, että sen kanssa selviää kun vannoo ettei sitä päästetä maihin). tosin se on siinä hommassa varsin vikkelä vielä vanhanakin, käytännössä otukset on alakerrassa satamaan tullessa ettei miehistöä tarvitse etsiä pitkin rantoja ja naapuriveneitä:-)

      • Päläpäl

        Kesällähän tuo sitten nähdään. Autoilusta ei tuo hirveästi perusta, mutta sehän onkin aivan luonnotonta. Eikä kissaa päästetä irti luontoon. Tuo keinuminen ja koneen jyly se vaan on se kysymys.


    • Hyvä..

      Olimme tukholman saaristossa luonnonsatamassa yötä.
      Oli syksyinen pimeän musta yö, ja musta koiramme oli kannella, kuten aina kesäisin.
      Heräsin kauheaan huutoon ja valitukseen, töminään ja kolinaan.
      Siinä aikuinen mies huusi kuin lauma pikkulikkoja ja hyppäsi lopuksi kannelta mereen. Äänistä päätellen kaveri veneessä huuteli neuvoja hyppäämään.
      Menin kannelle ja katselin taskulampulla ja huhuilin josko olivat hengissä:), mutta ketään ei näkynyt, häipyivät pimeyteen, kauempana käynnistivät moottorin.
      Kannella oli riekaleinen ja verinen t-paita ja jonkin verran verta:)
      Eiköhän muista seuraavan kerran kun nousevat yön pimeydessä toisten veneisiin, millä asialla nyt sitten lie olivat.

    • 20vv

      veneessä pennusta asti 7 vuotta, eikä ole maukunut, paitsi ensimmäisellä matkalla joka kevät n. 10min.. Mielestäni jos kissa maukuu autossa se ei sovi veneeseen, maukuu siellä vielä enemmän.

      • kissa :)

        veneessä noin 17 vuotta.Tykkäsi olla,autossa huuti venessä kehräsi.Vene oli sille kaiken mieluisin paikka(hidas matkavene).Poikasena oli paljon ulkona myös öitä(pieni saari),vanhempana makoili kannella ja sisällä.Tosihyvä venekaveri oli,mukavat muistot jäi.


      • tover
        kissa :) kirjoitti:

        veneessä noin 17 vuotta.Tykkäsi olla,autossa huuti venessä kehräsi.Vene oli sille kaiken mieluisin paikka(hidas matkavene).Poikasena oli paljon ulkona myös öitä(pieni saari),vanhempana makoili kannella ja sisällä.Tosihyvä venekaveri oli,mukavat muistot jäi.

        pärjää veneessä, meidän Manu ollut 4kesää pennusta lähtien. autossa on mun hartioiden ja niskatuen välissä lyhet ja pitkät, monta kertaa päivässä ajettu 700km.ja tykkää tosipaljon. tekee asiansa vessa laatikkoon joka kulkee mukana. veneessä aina mukana, ja eka kesänä rupes uimaan ihan omasta tahdosta kun kannettiin saareen veneestä. kotisivullani kuvia http://kotinetti.suomi.net/jansix/ sekalaisissa ja puufiskari osiossa.


    • -Mika-

      ...on ollut useinkin kissa veneessä. Joskus jopa kaksi samaan aikaan, mutta sehän meni kissatappeluksi ja jätin sen brunetin sitten lähimmälle laiturille.
      Hyvin on tulleet toimeen veneessä, oppineet heti vessan käsipumpun toiminnan ja muutenkin viihdyttäviä... Ruuanlaitto oli aluksi hankalaa, kun ei mulla ole mikroa... mutta kyllä se siitä, tonnikalaa ja juustoa leivälle ja homma pelaa.

      Sori, oli pakko... Otsikko oli vaan niin herkullinen...

      ;-)

      • Aloittaja

        Heh. Onhan se kissa kiva veneessä sehän on selva. Jos ei siideriä tarjoilla... Mutta nyt oli kyse ihan oikeasta kissasta...


      • kokemusta on
        Aloittaja kirjoitti:

        Heh. Onhan se kissa kiva veneessä sehän on selva. Jos ei siideriä tarjoilla... Mutta nyt oli kyse ihan oikeasta kissasta...

        Kissoissa on tietysti - niinkuin ihmisissäkin - luonne-eroja. Mun kissa kasvoi kyllä hyväksi venekissaksi mutta tiedän joitain purjehtijoita joiden kissat tahtoo aina karata ja myös kissoja jotka ovat ihan paniikissa kun kone käy. (Munkin kissa häipyi keulapiikkiin aina koneen käydessä) Muuten kyllä sopivia venekavereita. Ulkomailla Englanti on ainoa iso ongelma, muissa maissa euroopan alueella ei kissoista ole suurempaa ongelmaa jos rokotukset ym. paperit on kunnossa.


    • Ei.

      En minä ainakaan kissaa veneeseeni ottaisi,mutta hyviä rapusyöttejä niistä tulee kun pitää raatoa päivän auringossa että rupeaa haisemaan.

    • Anonyymi

      Kai pidät kissassi korissa jos penkit on karvoissa? :0

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe