Rehellistä autohuoltoa

Kuopiossa??

Onko missään Kuopion seudulla sellaista autohuoltamoa, jossa ei vaihdettaisi turhaan osia ja tehtäisi näin ylimääräistä laskua naisen omistamaan autoon? Viimeksi eräs firma soitti pari tuntia auton huoltoon viennin jälkeen autoni olevan niin huonossa kunnossa ettei sillä saisi oikeastaan edes ajaa liikenteessä. Muka jarrut ihan loppuun kulutetut joka pinnalta ja remontti olisi useita satoja euroja. Käytin auton toisessa paikassa ja olin itse mukana, kun jarrujen osat irrotettiin ja todettiin niissä olevan kulutuspinnoilla melkein kaikki mahdollinen jäljellä, muutamaa kiven tekemää naarmua lukuunottamatta. Myös jokin tukitanko oli taakse vaihdettu "kamalan kolinan" takia..outoa kun en itse ollut kuullut mitään ääntä!!!???!! Autossani on jakohihnan vaihto edessä nyt ja hirvittää ajatella mitä tällä kertaa "löytyy" lisäksi.

25

6310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auto Masentaja 2

      missä liikkeessä käytit ensin eli mikä liike huijasi.

      Tuttuni autoon on Tuusniemen huoltoasemilla tehty viimeisen 10 vuoden aikana tuhansien eurojen edestä turhia osien vaihtoja ja silloinkin yleensä saatu aikaan muutakin vahinkoa.

      Esimerkiksi:
      - Letkulämmitin asennettu niin, ettei neste kierrä; satasen vastus tuhoutui alta minuutin.
      - Startin hiilet loppu (hinta 10 e); uusittu koko atartti (170 e). Työaikaa olisi hiilien vaihtoon mennyt vartti - puoli tuntia enemmän.
      - Antenni rikottu: ostatettu uusi autoradio.
      - Vaihdettu kesärenkaat alle. Venttiili jäi koristekapselin alle ja kapseli irtoaa vasta pyöränpultit irrottamalla. Miten vaikkapa tarkastat rengaspaineet tai lisäät ilmaa?
      - Jarrulevyn kiinnitysruuvit vedettu poikki (kiinnisuuntaan).
      - Käsijarruvaijeri roikkuin irti kun ei oltu osattu työntää kiinnikkeeseensä. Toisella puolelle roikkui nippusiteellä jarruputkesta.
      - Kansitiiviste vaihdettu öljyvuodon (tihkuvuoto) takia.
      - Uudet sytytystulpat vaihdettu uusiin "loppuunkuluneina".
      - Moottorinlämmittimen panssarikaapeli ripustettu nippusiteillä jarruputkiin.
      - Takapyörien laakerien pölysuojat hakattu rikki kun ei osattu/viitsitty avata oikein.
      - "Tiivistetty" termostaatin kuminen tiiviste tiivisteliimalla; vuoto jatkui silti.
      - Autossa oli kahta eri ET:tä renkaita. Pantu VE ja OT leveämmälle menevät vanteet jolloin VT rengas hankasi lokarin puhki sivulta ja auto puolsi jarrutettaessa vasemmalle. Olisi pitänyt panna leveämmälle tulevat vanteet taakse.
      - Uusittu eturipustuksen 3 palloniveltä. Neljäskin oli rikki, mutta ei uusittu.
      - Lukematon määrä pikkuvikoja edellisten lisäksi.

      Näin ainakin Tuusniemellä surutta kusetetaan autoista mitään ymmärtämättömiä naisia. Samoin Varkaudessa, en muista mikä huoltoasema oli kyseessä. Varokaa näitä MURSKAAMOJA ja niitten ahneita ja osaamattomia omistajia!

      • Kuopiossa

        Firmasta olen ilmoittanut myös Kuluttaja-asiamiehelle.


      • moottorimarkka
        Kuopiossa kirjoitti:

        Firmasta olen ilmoittanut myös Kuluttaja-asiamiehelle.

        Mitäs ne pojat nyt ovat tehneet väärin? Minä ainakin ja myös vaimoni ovat saaneet ihan asiallista ja hyvää palvelua pitkän aikaa. Jos jotain ´outoa`on sattunut asioista on voinut keskustella ihan asiallisesti.


      • hiphei
        Kuopiossa kirjoitti:

        Firmasta olen ilmoittanut myös Kuluttaja-asiamiehelle.

        kyllä kannattaa kattoo peiliin, jos autohuollon poikien kanssa ei pärjää. Tekevät niin hyvää työtä, etten 20 vuoteen muualla ole käynytkään. avun saa aina tarvittaessa, myös viikonloppuisin, jos on hätätilanne. Heiltä ei mee sormi suuhun, hommat hoituu. Nyt uusissa tiloissa näkyi olevan myös venehuoltoa. Hieno on paikka!


    • ap.

      Huoh..oon siis edelleen pulassa tuon peltikasan takia jatkossakin.

    • ap.

      Huoh...olen siis jatkossakin pulassa tuon peltikasan takia. Samperi :(

      • Itse vaikutan noin 400 km;n päässä Kuopiosta ja kun en tiedä autosi merkkiä enkä mallia, en osaa mitään arvata. Enkä pihallakaan viitsi remonttia talvella tehdä ellei ole ihan pakko...


      • ap.
        sitroen kirjoitti:

        Itse vaikutan noin 400 km;n päässä Kuopiosta ja kun en tiedä autosi merkkiä enkä mallia, en osaa mitään arvata. Enkä pihallakaan viitsi remonttia talvella tehdä ellei ole ihan pakko...

        Japsilla ajelen toistaiseksi..kunnes se sit jättää minut jonnekin tien päälle :(


      • TM

        TK-autohuollossa Kuopiossa ja hyvin on pojat huollot tehneet.


      • Uskon asia
        ap. kirjoitti:

        Japsilla ajelen toistaiseksi..kunnes se sit jättää minut jonnekin tien päälle :(

        Kyllä niitä japseja näkee yhtälailla tienvarsilla kuin muitakin.


    • jee

      Tarmon Autokorjaamo Leväsellä
      Kisällinkatu 6.

      Edullinen ja asiallinen paikka.

      • hillomunkki

        minä kyllä tykkään käydä puijon autohuollossa. Ne muutti nyt uusiin tiloihin oppipojankuja 8 leväselle. On muuten hienot tilat, käykää kattoo


      • itse nimimerkki
        hillomunkki kirjoitti:

        minä kyllä tykkään käydä puijon autohuollossa. Ne muutti nyt uusiin tiloihin oppipojankuja 8 leväselle. On muuten hienot tilat, käykää kattoo

        Hillomunkki itse omistaja eikun pyyhit sokerit suupielestä.


      • yrittäjä alpo.b
        itse nimimerkki kirjoitti:

        Hillomunkki itse omistaja eikun pyyhit sokerit suupielestä.

        jos jolla kulla valittamista niin ei ku reilusti sanomaan. missä ja mikä mättää. parempi ku tulee suoraan sanomaan. toisaalta ei oo pakko jos ei uskalla..... asiakas palaute aina tärkeä. joko huono tai hyvä. tietää sitten parantaa. selän takana puhuminen tietysti helpompaa niin ei tartte vastata puheistaan.


      • hehehehe moka
        yrittäjä alpo.b kirjoitti:

        jos jolla kulla valittamista niin ei ku reilusti sanomaan. missä ja mikä mättää. parempi ku tulee suoraan sanomaan. toisaalta ei oo pakko jos ei uskalla..... asiakas palaute aina tärkeä. joko huono tai hyvä. tietää sitten parantaa. selän takana puhuminen tietysti helpompaa niin ei tartte vastata puheistaan.

        helpompaa nimimerkillä. ei tiedä kuka .....heheheheheeee. mietippä sitä. joo pupu pöksyssä en anna nimeä. ö....... oikeesti oma moka.... anteeks...auttaako??????????????


      • thatshit

        Tämä Tarmon autokorjaamo on kaikkea muuta kun hyvä. Nyrkkipaja meininki ja valohoitoa... Varmaan jonkun Ladan osaa korjata kun on "kotiseutu" tuntemusta ja vehkeetkin on sen mukaset, leka jne. Mulla oli näitten heppujen jäljiltä koneen tot.tuho lähellä, vaan onneksi huomasivat kunnon korjaamolla seuraavassa huollossa Tarmon korjaamon sötökset. En suosittele kellekkään, ei ole rehellistä eikä edes hyvää korjaamotoimintaa.


      • ryssä1

        yhdyn edelliseen on hyvä selittämään mokansa.


    • Truckboy

      Rehellisyydestä puheenollen:
      Sain rekalleni hyvää palvelua Suomen Rekkahuollosta, Vantaa(050-5470249).
      Eräs perjantai rupesi etuakseli pitämään outoa ääntä Keravan kohdilla.
      Numerotied. löysin tämän liikkeen ja oitis sinne. Luulin että auton saanti menee
      ensi viikkoon, jätin auton tutkittavaksi, minullepa soitettiin vielä samana iltana perään ja kerrottiin laakeriviasta, kerrottiin
      osan hinta ja vieläpä kysyttiin lupa vaihtamiseen. Ja llätys, sain noutaa auton jo
      lauantaina aamupäivällä, koska eräs remppamies suostui jäämään ylitöihin.
      Näin pääsin ajoon vielä vloppuna ja hinta kohtuullinen ja miehet ystävällisiä! Kiitos siitä!

      • omat palstat

        Nyt oli kyse henkilöautosta, rekkahuollot ovat erikseen.


    • Sawonmaan ihme

      Pitää ainakin viedä kauemmas Savosta. Merkkiliikkeillä on ainakin niin kalliit tuntihinnat, ettei niiden tarvitse kyläseppien tavoin halvan hinnan takia keksiä ylimääräistä. IItsehän sen päätät mitä autollesi tehdään. Kyllä katsastaja kertoo sitten mitä pitää tehdä. Ne auton ylimääräiset äänet yleensä kertovat aikas paljon tarvitaanko jotain tehdä. Kiroile kuin tukkijätkä tiskillä kun seuraavksi viet huoltoon, niin luulevat ladyn olevan auto"miehiä".

      • Top-1

        Kyllä minä liputan Puijon autohuollolle! Aina olen sieltä apua saanut niin omien, kuin vaimoni autojen laittoon. Monesti jopa hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. Kiitos siitä Alpo!

        ...Tosin hetken aikaa luulin koko yrityksen lopettaneen silloin kun muuttivat uusiin tiloihin. Edellisiin toimitiloihin kun oli ilmestynyt ihan uusi korjaamo, eikä siellä todellakaan kerrottu asian oikeaa laitaa vaikka sitä silloin utelin. (no niin sitä uusasiakkaita yritetään vedättää)


    • big boy

      tarmon autohuollossa hinnat nousseet pilviin/työaika escortin yhden takaiskarin vaihto 1h toisella korjaamolla 0,5h ei voi enää nykyään suositella.

    • Ysiseiska88

      Tämmönen palvelu on tuloillaan. Jospa tuo palvelu auttas järkeistämään autokorjaamojen villin lännen kun pääsee kuluttaja kilapiluttamaan.
      https://autojerry.fi/

      • Jope80

        Ja pitää myös muistaa että halvin on aina paras vaihtoehto


    • fjsklfjksdljfkskl

      Naiset ei "kuule" auton kolinoita muutenkaan, voi olla vaikka vana pudonneita osia tiellä ajoreitillä eikä nainen ole huomannut mitään.
      Jarruissakin voi esim. levyjen paksuus tai rumpujen halkaisija olla lopussa vaikka paloissa näyttäisi olevan kitkapintaa jäljellä vielä lähes uudenveroisesti.
      Autokorjaamoillakin voisi olla tietysti ryhdistäytymisen paikka asioiden selittämisessä ja perustelussa asiakkaalle, naiset varsinkin eivät monesti ymmärrä hevonpersettäkään auton tekniikasta joten perustelu heille on haasteellista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7826
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2872
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1845
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1449
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe