Ravun ja Skopun kiihkeä suhde...

Skorpparineito

Oijoi mikä mies...Ei heti uskois, et noin ihanaa rakastajaa voi ollakaan. Mä oon ihan myyty...Tää oli ihan maailman ekoin rapu, johon olen edes tutustunut. No heti naisena herää kysymys, et rakasteleeko rapu täysillä, jos ei oo tunnepuolella mitään mielenkiintoa...?
Mua ihan pelottaa, jos vaikka meen ja rakastun. Rapu on muutenkin valloittava persoona. Itse olen saanut vuoden sisään maistaa karvasta lääkettä Vaakamieheltä (Pettäminen) ja Kalatmieheltä (ei vastannut odotuksia petissä, hellyydessä eikä tunnepuolella) ja nyt sydänparka ei kestä enää kauheesti murskaantumista.
Mites, kun jos mä ihastun niin osoitan sen kyl välittömästi ja pidän huolen, et toinenkin sen tietää. Karkoittaako suoruus ravun pois? Auttakaa mua! Kertokaa mikä on pahin virhe jne....

11

2600

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raputyttönen

   ...on näiden kahden liitto: 2 herkkää vedenmerkkiä! Ex-mies oli skopu ja nykyinenkin skopu, joten koukkuun olen päättäväiseen ja kiihkeään mieheen jäänyt. Suhteemme on joko tai, mutta auvoisia tavallisia päiviäkin mahtuu joukkoon...Kuitenkaan en voisi ajatella mitään muuta merkkiä partnerikseni.
   Neuvoksi: se, mikä nyt suhteessa vain tuntuu pieneltä kurjalta, muuttuu ajan myötä riidan ja eron syyksi. Nauti ja elä täysillä!

  • Rapumies vm81

   ja vielä kerran PYH!!! Rapumiehen ja skorpparinaisen jutust ei tuu yhtikäs mitää. (koettu on)

   • skorpionimiehen

    väliilä se toimii erinomaisesti (kokemusta on!!!)
    :))))))))))


  • ...rapu....

   Rapu ja skopu sopivat yhteen. Kipinää voi kyllä olla; ja me ravut ollaan aika ailahtelevaisia...
   Rapu on kyllä aito, eli jos teillä menee hyvin sängyssä, niin ei se mitään feikkiä ole.

   Rapu ei ole ehkä niin suoraviivainen kuin skopu, mutta ravuilla on taipumusta johtaa asioita. Huomaat sen jonkin ajan kuluttua, ja sinun pitäisi ratkaista asia älyllä, ei tunteella. Näiden merkkien välille voi kuitenkin ennustaa tosirakkautta.

   Nimimerkillä se mikä ei tapa, vahvistaa :-)

   • kaurisNainen

    *syvä huokaisu* ;)
    tapasin rapumiehen ja voiko ihanampaa miestä olla, kaikinpuolin! sängyssäkin otti naisen huomioon eikä se ollut feikkiä. ensimmäinen mies minulla joka halusi tyydyttää naisensa (kysyi haluanko tulla ensin, kukaan mies ei ole koskaan ajatellut minun nautintoani, vain omaansa)
    paljon kehutut "seksuaaliset" skorpparimiehet jäävät kyllä toiseksi. seukkasin sellaisen kanssa vuoden eikä voi kyllä kehua, omaa itseään ajatteli, joka asiassa, sängyssäkin.


  • scorpioni tyttö..

   .. Minä ja mun ihana rapu mies ollaan oltu 5vuotta yhdessä ja erottamattomat ja siinä yhdyn että seksi on kyllä upeaa.. Mies niin ottaa ja antaa.. Älä pelkää, rapu ei feikkaa.. Ja uskollisempaa miestä et löydä. Tottakai kuoreensa välillä piiloutuu, mutta rapu on helppo hemmotella esille.. Onnea jatkoon... Ja nauti..

  • neiti noiprocs

   Oumai. Olen rakastunut todella palavasti rapumieheen ja toivon todella, että tästä tulee jotain. En edes itse käsitä mikä hänessä vetää puoleensa. Ne tummat silmät ovat kuin magneetti, ja minä olen kasa pieniä rautahippusia. Aivan uskomaton ihminen .. Huoh. ♥

   • NeitsytN-73

    Mullapa on pettävä Rapumies ja hänen kohteensa ovat kaikki muut naiset ja tällä hetkellä kierroksessa SkorppariN.Se siitä mukavasta Rapumiehestä.Tummat silmät ja kaikkea.Saanu kärsiä vaan koko ajan.Mikään ei sille riitä.


   • vain sitten
    NeitsytN-73 kirjoitti:

    Mullapa on pettävä Rapumies ja hänen kohteensa ovat kaikki muut naiset ja tällä hetkellä kierroksessa SkorppariN.Se siitä mukavasta Rapumiehestä.Tummat silmät ja kaikkea.Saanu kärsiä vaan koko ajan.Mikään ei sille riitä.

    jokin pidättelee sinua hänessä?!? weird


   • MasterZeromus
    NeitsytN-73 kirjoitti:

    Mullapa on pettävä Rapumies ja hänen kohteensa ovat kaikki muut naiset ja tällä hetkellä kierroksessa SkorppariN.Se siitä mukavasta Rapumiehestä.Tummat silmät ja kaikkea.Saanu kärsiä vaan koko ajan.Mikään ei sille riitä.

    Pidä määrätyn laisesta seksistä.


  • Gogemusta

   On uskollinen (ja jos ei ole, tunnustaa sen heti), kiintyy lujasti, lämmin luonteeltaan (ulospäin voi olla kylmäkin), rauhallinen, vakaa (ainakin oma rapuni), tekee minkä lupaa, rehellinen, pitkäikäinen kumppani. Skopu itsekin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1987
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1764
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   115
   1257
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1004
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   947
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   900
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   741
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   728
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   703
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   683
  Aihe