Kotkan Persut

Itämaan tietäjä

Missä ovat Kotkan Persut ja heidän kirjoitukset?
Nyt on ollut vähän liiankin hiljaista koko viikon...

Onko jonkin taho/jotkut laittaneet heidät kaikki bänniin, jotta eivät saisi taas koko Kotka palstaa sekaisin!?

Tämän provon/ihmetyksen tarkoitus olisi saada heidät puhumaan, kirjoittamaan ja keskustelemaan tällä osiolla, varsinkin jos heillä on jotain ideoita, jotka koskevat koko laaksokuntaamme.
Saahan tähän tietenkin kirjoittaa myös niin, muutkin Persut, kuin puolueet, niin pysytään asiallisempina.

Aloitan ekan keskustelun aiheen koskien maanmyyntiä ulkomaalaisille (lue: meille venäläisille); onko se teidän mielestä todellakin niin kauhia asia?

7

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • selvitystila 1

      ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 408 ASIAAN.

      Asko Kervisen kantelu ei ole perusteeton. Valmisteluasiakirjassa on kirjoitettu vääriä tietoja Kervisen työlomista. Täten kaupunginhallituksella on ollut päätöstä tehdessään vääriä ja virheellisiä tietoja, joten kyseinen päätös ei ole voinut syntyä oikein eikä lain tarkoittamalla tavalla.

      Kervinen on kantelun liitteenä esittänyt pitävät ja asianmukaiset todisteet ja tositteet siitä, ettei hän ole ollut milloinkaan työlomalla eikä edes hakenut työlomaa. Täten asia on esitelty kaupunginhallitukselle väärillä ja virheellisillä tiedoilla, joka pitää oikaista. Kyseinen kantelunalainen 15.9.2008 / § 320 päätös on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi.


      Kotkassa 17.11.2008
      Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
      Kaupunginhallituksen jäsen



      ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 409 ASIAAN.

      Asko Kerviselle on annettava häntä itseään koskevat asiakirjat.

      Kotkan kaupunki on oikeudettomasti käyttänyt ja toimittanut ulkopuolisille Kervisen ei- julkisia terveydentilaa koskevia tietoja töiden laiminlyöntejä koskevassa luettelossa.

      Lain mukaan Kotkan kaupungilla ei ole ollut oikeutta ylläpitää ja käyttää luetteloa Kervisen töiden laiminlyönneistä, antamatta niistä tietoja hänelle itselleen.

      Kotkan kaupungilla on ollut työsopimuksen mukainen velvoite antaa nämä kyseiset väitetyt töiden laiminlyönnit tiedoksi myös Kerviselle itselleen.

      Kotkan kaupunki on työnantajana lähettänyt asiakirjana Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja työsuojelupiiriin ja käyttänyt kyseistä asiakirjaa organisaatiossaan, mutta ei ole suostunut antamaan Kerviselle asiakirjaa hänen omasta terveydentilaa koskevista tiedoista, eikä hänelle annetuista töiden laiminlyönneistä.

      Kotkan kaupungilla ei ole työnantajana ollut oikeutta lähettää Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja työsuojelupiiriin eikä käyttää kyseisiä tietoja organisaatiossaan, koska työnantajan on pidettävä kaikki työntekijän ei-julkiset ja salassa pidettävät tiedot erillään muista työtiedoista.

      Kotkan kaupunki on ylittänyt toimivaltansa ja menetellyt hyvän hallinnon vastaisesti, käyttämällä Kervisen ei-julkisia terveydentilatietoja sisältänyttä asiakirjaa organisaatiossaan ja lähettämällä näitä salassa pidettäviä tietoja sivullisille.

      Kotkan kaupungin on tunnustettava virheellinen menettely Asko Kervisen terveydentilaa koskevien tietojen käsittelyssä ja annettava Kerviselle häntä itseään koskevat asiakirjat ja luettelo töiden laiminlyönneistä, jotka hänelle itseoikeutetusti kuuluvat.


      Kotkassa 17.11.2008
      Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
      Kaupunginhallituksen jäsen



      ERIÄVÄ EHDOTUS / MIELIPIDE KOTKAN KAUPUNGINHALLITUKSEN § 410 ASIAAN.

      Asko Kervisen kantelu Etelä-Suomen lääninhallitukselle ei ole perusteeton. Valmisteluasiakirjassa on kirjoitettu vääriä tietoja Kervisen työlomista. Täten kaupunginhallituksella on ollut päätöstä tehdessään vääriä ja virheellisiä tietoja, joten kyseinen päätös ei ole voinut syntyä oikein eikä lain tarkoittamalla tavalla.

      Kervinen on kantelun liitteenä esittänyt pitävät ja asianmukaiset todisteet ja tositteet siitä, ettei hän ole ollut milloinkaan työlomalla eikä edes hakenut työlomaa. Täten asia on esitelty kaupunginhallitukselle väärillä ja virheellisillä tiedoilla, joka pitää oikaista. Kyseinen kantelunalainen 15.9.2008 / § 320 päätös on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi.

      Lisäksi Kotkan kaupunki on käyttänyt asiakirjoissaan Kervisen ei-julkisia terveydentilaa koskevia tietoja ilman Kervisen suullista tai kirjallista lupaa. Täten Kotkan kaupunki on rikkonut velvollisuuttaan taata Kervisen yksityiselämän suoja.

      Kotkan kaupunki on ylittänyt toimivaltansa ja rikkonut kyseisessä tapauksessa hyvän hallinnon periaatteita, salaamalla Kerviseltä häntä itseään koskevat tiedot, joihin hänellä oli ja on tiedonsaantioikeus. Kotkan kaupunki on työnantajana käyttänyt ja lähettänut ulkopuolisille Kervisen salassa pidettäviä terveydentilaa koskevia tietoja ilman Kervisen suostumusta.

      Kotkan kaupungin olisi työnantajana kuulunut antaa Kerviselle tiedoksi väitetyt töiden laiminlyönnit, joita asiakirjoissa käytettiin.

      Kyseinen kaupunginhallituksen päätös § 320 on kumottava väärien ja virheellisten valmisteluasiakirjatietojen vuoksi ja Kotkan kaupungin on tunnustettava virheellinen ja väärä menettely Asko Kervistä koskevien asiakirjatietojen käytössä.


      Kotkassa 17.11.2008
      Jorma-Kalevi Merivirta ( ps).
      Kaupunginhallituksen jäsen

    • selvitystila 2

      Kotkan kaupunginvaltuustolle 26.1.2009


      VALTUUSTOALOITE

      Valtuustoaloite väärien ja valheellisten asiakirjatietojen ja asiakirjojen mitätöimiseksi sekä Kotkan kaupungin tuottaman vahingon korvaamisesta.

      Kotkan kaupunki on käyttänyt ja ylläpitää lukuisissa asiakirjoissa vääriä ja valheellisia tietoja Asko Kervisestä. (Vääristä ja valheellisista asiakirjoista on erillinen luettelo ja selvitys Kaupunginhallitukselle 19.1.2009 jätetyssä kantelussa, joka valtuustoaloitteen liitteenä).

      Kyseessä oleviin asiakirjoihin on tieten ja tarkoituksella kirjattu vääriä ja valheellisia kertomuksia Kervisen töiden laiminlyönneistä. Näillä Kervisestä ylläpidetyillä väärillä ja valheellisilla asiakirjatiedoilla on annettu tarkoituksella harhaanjohtavaa tietoa työsuojeluviranomaisille sekä kaupungin toimielimiin ja kaikkialle, missä Kervisen asiaa on käsitelty.

      Lisäksi Kotkan kaupunki on ylläpitänyt seikkaperäistä luetteloa Kervisen töiden laiminlyönneistä ja käyttänyt tätä organisaatiossaan asiakirjatietona ja liittänyt tähän Kervisen ei-julkisia terveydentilatietoja ja lähettänyt näitä salassa pidettäviä tietoja työsuojeluviranomaisille ilman Kervisen kirjallista tai suullista lupaa. (Kyseinen asia ilmenee Kouvolan hallinto-oikeuden 10.7.2007 antamassa dnro: 07/0337/1 päätöksessä).

      Edellä mainittu tarkoittaa sitä, että Kotkan kaupunki on myös rikkonut velvollisuuttaan taata Kervisen yksityiselämän suoja, julkistaessaan töiden laiminlyöntiluettelo-asiakirjassa Kervisen salassa pidettäviä terveydentilatietoja ulkopuolisille.

      Kotkan kaupungin on tunnustettava tosiasiat. Lukuisissa Kotkan kaupungin asiakirjoissa on kirjauksia Kervisen töiden laiminlyönneistä, mutta Kymenlaakson museojohtajan 7.1.2009 päivätystä asiakirjasta 1126/2008 054 KH ilmenee, ettei mitään töiden laiminlyöntejä ole.

      Päävastuun asiassa kantavat keskeisesti kaupunginlakimies Marianna Ruonala, kansilapäällikkö Jarmo Koivisto ja kaupunginjohtaja Henry Lindelöf, jotka ovat pitkään olleet tietoisia Kervisen mielivaltaisesta kohtelusta.

      Tämä kaikki yhdessä ja erikseen on tuottanut Kerviselle suurta vahinkoa ja haittaa. Kervisen vuosia kestänyt yritys saada hänelle kuuluva asiakirjatieto töiden laiminlyönneistä on kaupungin toimesta aina tieten estetty. Näin ollen Kervinen on joutunut tahtomattaan kohtuutomaan valituskierteeseen, saadakseen oikaistua työnantajan väärät ja valheelliset asiakirjatiedot, joita Kotkan kaupunki edelleen ylläpitää.

      Nyt tiedämme totuuden siitä, että Kotkan kaupungin ylläpitämä seikkaperäinen luettelo Kervisen töiden laiminlyönneistä on ollut valetta ja verrattavissa mustaan listaan, joten kaikki Kervisestä ylläpidossa olevat väärät ja valheelliset asiakirjat ja niiden tiedot on oikaistava ja mitätöitävä.

      Kotkan Perussuomalaiset vaativat, että Kotkan kaupungin on tunnustettava pitkäaikainen väärien ja valheellisten asiakirjatietojen käyttö ja ylläpito sekä mielivaltainen kohtelu Kervistä kohtaan ja korvattava vahingon tuottaminen Kerviselle sen vaatimuksen mukaisesti, kuten Kervinen on kaupunginhallitukselle 12.1.2009 päivätyssä vahingonkorvausvaatimuksessaan esittänyt.

    • Perus Sälli

      Siis maita ei saa myydä missään nimessä venäläisille, koska jos he tulevat omistamaan liian suuren osan Kymenlaaksosta, niin talvisota voi uusiutua liiankin nopeasti, koska he tulisivat puolustamaan maanmiehiään! Tähän ajaisivat paikkalliset ristiriidat ja varsinkin tuleva suomen NATO-jäsenyys! Nämä asiat huomioiden maat voidaan kyllä vuokrata, muttei missään nimessä myydä itärajan takaiselle naapurimaan kansalaisille! Jokaisen omistajan/vuokraajan päästäminen maahan ilman oleskelulupaa, pitäisi silti todella harkita tarkkaan, sillä kohta heitä täällä jo yli 10 %:a paikallisväestöstä, siis vuoteen 2015 mennessä!

      Rajat kiinni ja maat kotimaalaisille!!!

    • Juho Eerola

      Kyllä täällä hereillä ollaan.
      Ensimmäisessä Kotkan valtuuston kokouksessa tein aloitteen siitä, että kunta luopuisi Laajakosken sairaalan kiinteistöjen myymisestä sveitsiläis-venäläiselle (molemmat EU:n ulkopuolella) konsernille. Näillä näkymin ei myynti toteudukaan, mutta aivan varmaa se vielä kuitenkaan ei ole. Jatkan taistelua.

      • Uninen Untamo

        Tämän päivän lehdessä oli juttua, että myyntiä ja sen lopullista päätöstä siirrettäisiin maaliskun loppuun! No, ainakin jotain "hidastuksen merkkejä" on jo olemassa sinunkin toimesta! Tai no, ehkä tämä "yllättävä" lama teki sen, mutta ainakin yksi osa isänmaata sai taas lisäaikaa...


      • ei ole...
        Uninen Untamo kirjoitti:

        Tämän päivän lehdessä oli juttua, että myyntiä ja sen lopullista päätöstä siirrettäisiin maaliskun loppuun! No, ainakin jotain "hidastuksen merkkejä" on jo olemassa sinunkin toimesta! Tai no, ehkä tämä "yllättävä" lama teki sen, mutta ainakin yksi osa isänmaata sai taas lisäaikaa...

        ...myytävänä, oikea periaate persuilla!


      • 24 kertoo

        Kotkassa kuhisee todella nyt! Selviääkö se teidän aloite siellä sovinnolla vai joko poliisit kimpussa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe