myyn itseäni

mies

Hei!

Hyvä sivubisnes on itsensä myynti. Olen hyvin toimeentuleva kolmikymppinen. Olen työssä. Lisäksi keikkailen naisten luona tyydyttämässä heitä maksua vastaan. Minulla on kymmene asiakkaan piiri. Teen pari keikkaa viikossa. Saan rahaa ja seksiä! Erinomaista. Vanhin asiakkaani on reilu nelimyppinen ja nuorin 18-vuotias. Ja kaikki hyvännäköisia naisia!

26

7945

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Terttu Taunokki

   Vai mitäpä otat, että kauniit ja nuoret naiset viitsivät maksaa?

   Kyllä nainen nimittäin aina saa miestä, mutta toisinpäin ei välttämättä ole vissi ja varma.

  • mies

   Hinta 50 euroa tunti, mutta jos pidän naisesta ja jatkoa seuraa, se tippuu puoleen.

   Kyllähän kauniit saisivat. Ongelma vain on, että baarista löytyy jurrisia öykkäreitä jne. Minä taas menen naisen ehdoilla.

   Olen kiltti, sivistynyt ja treenattu, joten tytöt tykkää.

   • mies77

    kyllähän sitä täällä voi aina suutaan piestä...


   • 35678
    mies77 kirjoitti:

    kyllähän sitä täällä voi aina suutaan piestä...

    niin siitä puhe mistä puute...
    miehen fantasioista puhkee jos jonkin sorttista tarinaa


  • Jasu

   Ilmeisesti ne 10 on naapuris muutama lehmä,pari lammasta ja siskos koira.Sisko kun ei luvannut maksaa!!!

   • Anonyymi

    Ompa vitun tylsää vittuilua. Jos nainen jakaa toosaansa, se on ihan ookoo.


  • RISKISIJOITUSTA

   Hän nauti kuitenkin ilmaiseksi, mutta jonkin ajan kuluttua tuli kolmelta naiselta kutsu oikeuteen selvittämään syntyneen lapsen elatuksia.

   Ylläoleva on tosi.

   Toinenkin ikävä puoli on asialla.
   Jokainen "normaali" haluaisi pitkän ja ikuisen suhteen ja lapsia. Jos näin olet tehnyt on täysin varmaa että et koskaan pysty pitämään yhtä suhdettaa viittäkään vuotta.

   • Puts-väk

    Miksi jokaisen normaalin ihmisen pitäisi haluta lapsia? Muutenkin, ei kutsua oikeuteen voi mitenkään yllätyksenä tulla. Asia voidaan käsitellä oikeudessa, jos asianomainen on kieltäytynyt selvittämästä asiaa lastenvalvojan kanssa. Oikeus voi määrätä ko. henkilön dna-testeihin isyyden selvittämiseksi.


  • Eeva

   Rahoitti opiskelunsa myymällä itseään, hänelläkin oli varakkaista naisista koostunut ryhmä, joita hän "hoiteli" 4,5 v.
   Ei opintolainaa, ei rahapulaa ja kaikki olivat tyytyväisiä.

   • just joo

    Ilmeiseti sil oli kuitenki kuppa ja kuus muuta kaupanpäällisiks ja suhteesta ei tietoakaan... eikös?!


   • niin

    parin vaihtoa ja itsensä myyntiä voisi verrata kahvin juontiin.

    siksi että molemmat on yleisesti melko sallittuja
    ja kummastakaan ei pysty luopumaan.

    Minunkin on vain elettävä ja juotava kahvia kun sen kerran olen tullut opetelleeksi.
    Onneksi en ole opetellut sitä toista, vaikka kyllä se samakin joskun kyllästettää kun on jo 35 vuotta katsellut. tv. isoisä 57v.


  • parru-pekka

   taitaa olla melko harvinaista näin päin, että mies myy itseään naisille. en oikein usko, että 18-vuotiaat tytöt ostavat seksiä. jos olisit pistänyt tuon ikähaarukan 40-60 vuotta olisi uskottavampaa.

   • Hyväntekijä

    Olen melkolailla samoilla jäljillä mutta kerron oman kokemukseni. Joitakin vuosia sitten muutamat naispuoleiset ystäväni alkoivat myymään seksiä kun se oli helppoa rahaa opiskelujen aikaan. Itse olen mies ja ajattelin kokeilla samaa juttua, josko onnistuis saamaan rahaa niin mukavalla tavalla. Tytöillä homma meni siten että he bongailivat ympäristöstään sopivia miehiä, aika usein ravintolasta hyvissä ajoin.

    Miehenä homma oli tosi hankalaa. Onnistuin kuitenkin pitkän opettelun jälkeen järjestämään itselleni "pokia", eli asiakkaita. Mitään 18 v. missejä en tällä naamalla saanut. Kohdallani toimi netissä rohkeat mainokset eli laitoin ilmoituksia seuranhakupalstoille ja jerroi rehellisesti antavani seksipalveluja naisille rahasta. Hintoja en laittanut. Vastauksia tuli enemmälti vanhemmilta reilusti yli 30 v. -naisilta ja harvakseltaan. Joitakin nuorempia naisia ja hyvännäköisiäkin oli ja syy yhteydenottoihin oli että heillä oli haaveena toteuttaa fantasioitaan ja eivät olleet osanneet näitä ottaa esille vakisuhteissaan.

    Yksi raskaana oleva nuori ok. nainen halusi useamman kerran viikossa koska hänen mukaansa teki mieli koko ajan niin että pää meinasi hajota. Naisen mies oli jonkin sortin opettajana työssä kauempana koska olivat muuttaneet. Mies oli myös jotenkin sellainen että hän ei innostunut raskaana olevasta puolisostaan. Hänen kanssaan oli niin hyvä luottamus että emme käyttäneet ehkäisyä vaan ruiskin suurinpiirtein joka tapaamisella kaikki reiät täyteen koska se oli hänelle tärkeää.

    Sitten oli joitakin sellaisia naisia jotka halusivat tosi rauhallista meininkiä ja suurin piirtein pideltiin vaan kädestä ja halailtiin.

    Yksinhuoltajia otti paljon yhteyttä. Heiltä en aina viitsinyt mitään rahaa ottaa jos vaikutti siltä että tiukilla ollaan.

    Positiivisena voin sanoa että homma oli tosi mukavaa ja naiset kivoja, joillakin kyllä menttaalipuolen ongelmia selvästi. Asiakkaita ei paljon ollut mutta muutaman vuoden aikana niitä alkoi olla vakituisesti.

    Annoin vakileideille kaverini puhelinnumeron kun lopetin muuttaessani yhteen tyttöystäväni kanssa, hän sai hyvän kontaktiverkoston ja kiitteli siitä pitkään kun välillä aina nähtiin.

    Ja sitten ansioista sen verran että homma ei mene niin kuin naisilla. On paljon vähävaraisia joilta ei oikein kehtaa mitään ottaa mutta joukkoon kyllä riittää varakkaampiakin jotka haluavat vaikka mukaansa matkoille tms. Parhaana vuotena sain hommasta lähes 30 tuhatta koska osui kohdalle varakkaampaa asiakasta. Vuodessa voi helposti saada 15 - 20k mutta se vaatii kyllä jo tatsia hommaan ja melko paljon yhteydenpitoa ja ajankäyttöä, en ole hyvän näköinen niin se rajoittaa. Kroppa kannattaa laittaa kuntoon ja lähetellä siitä kuvia, vanhemmat kissat alkaa kyllä kehräämään sillä. Mulkusta ei kannata lähettää kuvia ennen kuin joku pyytää ettei luulla perverssiksi.

    Tällaisia kokemuksia minulla ja nämä ovat oikeasta elämästä. Homma vaatii kanttia aluksi mutta sitten se kyllä menee rutiinilla. Se oli hauskaa niin kauan kuin sitä kesti ja mukavat muistot vanhainkotiin sain muiteltavaksi sitten joskus. Ei muuten onnistu sitten pienellä paikkakunnalla, naiset on tarkkoja että hommasra ei kärytä.


  • toivo

   Ehdottaisin henkistä kasvua.
   Sinä itse päätät elämästäsi eikä kukaan muu.
   Miksi et ryhdy menestyjäksi, tuollainen meno vie vain alaspäin.

  • 007opilas

   Hei minä tass haluaisin kokeila ulkomailta tullu suomeen melkein vuosi en saanu töitä, haluisin tietää paljonko maksaa yön jos myy ittest ja tuntikin?

  • rent-boy

   Olisin myös kiinnostunut "palvelujen" tarjoamisesta. Olen siis mies. Onko maksullisille miehille kuinka paljon kysyntää? Ja missä hintaluokassa seksi suunnilleen pyörii. Olis jännä tehdä tätä esimerkiksi viikonlopputyönä, helppoa rahaa ainakin. :D

  • stellapolaris1

   Mulle usein viihteellä ollessani miehet ehdottelee että jos tarjoaisin "seuraa" niin mulle maksettais hyvin,,,olen pitkäsäärinen ja mallin näköinen nainen ja näytän hieman japanilaiselta ...mutta kun en ole sellainen nainen...ihmettelen vaan että semmoista tullaan kyselemään ylipäätään..sormus sormessa kuitenkin..

  • keu keu

   Puhutaan nyt asioista oikeilla nimillä. Sinä et myy ITSEÄSI vaan PALVELUA tai TYÖSUORITUSTA. Kuten vaikkapa hieroja, parturi, kampaaja, puuseppä, siivooja jne.

  • nainen 41v

   Voisin ostaakin joskus tuota palvelua, en vaan tiedä mistä sitä saa? Asun pienellä paikkakunnalla ja olen aviossa.

  • Zugga

   "Puhutaan nyt asioista oikeilla nimillä. Sinä et myy ITSEÄSI vaan PALVELUA tai TYÖSUORITUSTA. Kuten vaikkapa hieroja, parturi, kampaaja, puuseppä, siivooja jne."

   Sehän onkin sitä, toki usein kuulee vain miehistä puhuttavan näin.
   Naisten nimityksenä yleisimpiä tällaiselle ammatille on h*ora, ja miehistä kun puhutaan, onkin yhtäkkiä AMMATTILAINEN... Aikamoinen taso-ero :D

  • hyi.

   Hyi mikä narsisti..! Ylpeilet kierouttasi ja ilkeyttäsi?

  • Runkkaatko joka pv?

   Runkkaatko sit joka päivä?

  • ssssssss2

   oon 10 v tomi oulusta, oon harrastannu yhen ellinkaa seksitystä jo 2 kertaa mä oon laittannuuu sen pimppaan mun sormet ja se sano et voitas kokeilla uudeestana.
   voinko sanoo sile ettää sen pitä maksaa jos haluu enemmän?
   haluun saada rahaa mopoon!!1 ostan samurain pitäiss saadaq jotain 200 rahaa
   ps : se sno et se voisi imeä mun pippeliä

  • lihava leppoisa

   Voi voi kun ei tuokaan konsti taida onnistua, olen 60v lihava akka ei tämmöstä kukaan halua ja viel maksas siitä. Ei auta kun kerätä kesällä marjoja, sieniä ja kalastaa, että selviää talven yli. Jos löytys joku lökäpöksy jolle kelpais, ei taas kesällä tartteis mennä metsään.

  • kkfffkfkkfk

   Kaikki ei juo ja saa siitä rohkeutta niinpä helpompaa on tilata maksullinen mies/nainen.

   Baarissa kävijöillä ei liene ongelmaa hehän kännissä jakavat kaikille.

  • Tylsä

   Otatko vastaan 15 v tyttöjä ?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2745
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   2279
  3. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   1683
  4. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1640
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1223
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   990
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   218
   931
  8. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   55
   737
  9. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   730
  10. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   45
   697
  Aihe