Lainvalmistelun tietovuoto?

kansalainen vaan

Onko jo selvinnyt totuus STM:n lainvalmistelutyöryhmän tietovuodosta ns. maallikkohypnoosin piireihin? Miten tietoja vuoti SHY:lle? Vuotiko tietoja myös toiselle maallikkohypnoosiliikkeeksi luonnehditulle organisaatiolle Hypnoosiliitolle? Onko maallikkohypnoosin vaikutusmahdollisuus lainsäädäntöön menetetty SHY:n 29.12.08 kunniajäsenen erottamisprosessin, Hypnologia-lehden eräiden kirjoitusten, puheenjohtajien lausumien tai ns. tajunnantaidon tieteellisen kritiikin vuoksi? Mikä vaikutus on oleva SHY:n joutumisella OK:n (Okry) "erityisvalvonnan" kohteeksi? Vaikuttaako Poliisilehden (2/08) viittaus haitta- ja väärinkäyttötapausten selvittelystä "sisäisenä valvontana" omissa eettisissä elimissä ko. järjestöjen kuulemiseen? Mitä mieltä ollaan, voivatko väitetyt yhteydet "luontaislääkintöihin", energia- ja spiritualistihoitoihin tai järjestötoiminnan luonne yms. johtaa maallikkohypnoosin sulkemiseen lainsäädännön ulkopuolelle?

Tietovuodostahan on keskusteltu jo useilla foorumeilla:

http://www.hypnoosi.net/phpBB2/viewtopic.php?t=99

"Huomionarvoista on kuitenkin se, että STM:n työryhmälle pyynnöstä kirjoittamani muistio näyttää levinneen ns. ”maallikkohypnoosipiireissä” , mutta hieman muutettuna versiona. Tekstissä ei sinänsä ole mitään salattavaa, vaan se pohjaa paljolti jo aiemmin mm. Suomen Lääkärilehdessä julkaistuihin artikkeleihin. Tällainen työryhmän sisäiseen käyttöön tarkoitetun muistion levittäminen ilman lupaa on kuitenkin pahoin vastoin yleisesti tunnettuja työskentelyperiaatteita - ja jopa normaaleja hyviä tapoja. Asiaan on kiinnitetty vakavaa huomiota työryhmän johdossa. On mahdollista hyväntahtoisesti olettaa, että tekstin eteenpäin toimittanut henkilö olisi toiminut silkkaa ymmärtämättömyyttään, hetken mielijohteesta virheen tehden, tai harhautettuna. On kuitenkin mahdotonta ajatella, että tekstin levittäminen muunnetussa muodossa voisi olla muuta kuin pahantahtoista manipulatiivista toimintaa, jollainen ei kuulu avoimeen yhteiskuntaan eikä normaaleihin käytäntöihin."

Segerbergin kohistu kirjoitus Oy Suggestomedia Ab:n ja SHY:n Hypnologiassa, jossa vedetään peliin huuhaauskostaan pilkattu prinssi Charles, luontomystiikasta ja ylitajuntaisuudesta viehättyneen Natsi-Saksan Heilpraktiker-systeemi ja vaihtoehtoislääkinnät ja arvostellaan rajusti, osin henkilökohtaistavastikin, terveydenhuollon ja tieteen edustajia STM:n puoskarilakityöryhmässä:

http://hypnologia.com/lehdet/0804/michel2084.html?TBifr ame=true&height=600&width=800

8

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • porukkaa

      Onko tää tietojen vuotaminen tärkeä juttu, oikeesti? Laindääntöhän on loppupeleissä julkista. Mutta ei hemmetissä pidä laskea lakeja sorkkimaan mitään transsirevohkia, jotka ei kunnioita edes jäsentensä kanssa reilun pelin sääntöjä. Saisivat ministeriön virkamiehet heittää roskiin sellaisten puljujen paperit, jos niitä tulee. Ihan sama huseerataanko kolmen vai kolmenkymmenen viikonlopun oppielämysten varassa. Huh huh, leimataan kritiikin vuoksi omia jäseniä ja entisiä kurssitettuja ties miksi, järjestetään 30-luvun tyylisiä puhdistuksia, julkaistaan lehdessä levotonta tekstiä - ja väliin lollotusta koulu-Kalevalasta ja rumpusatsit. Ei, tällaiset porukat ei kuulu lakien säätäjiin! Ja mitä helekatin "sisäisiä tutkintoja"? Onko näillä Liitoilla jo ihan poliisin ja lääninlääkärin valtuudetkin ja omat sensuurilaitkin? Mahtavaa porukkaa. Säätääkö nää seuraavaksi omat perustuslaitkin?

      • lakien alaisiksi

        Tosiaan, kieltämättä meno vaikuttaa aika vauhdikkaalta. Ei kunnioiteta reilun pelin sääntöjä, ei ole tieteellistä pohjaa, mutta luotettavaa dokumentaatiota puoskaroinneista löytyy vaikka kuinka. Kyllä se puoskarilaki pitää saada ihan tämän järjestötoiminnan ja kurssittamistenkin saamiseksi tolkun linjoille.


    • lakia säätämään?

      On tietovuotoa, kunniajäsenen erottamista, erotetun kotisivujen lähdekoodin avaamista ja nettisensuuria, on oltu OK:n "erityisvalvonnassa", lehdissä on ollut vuosien ajan juttuja puoskaroinneista. Ei kai tällaiset porukat voi osallistua lakien säätämiseen.

      • säätää Eduskunta

        Eikä täkäläinen hörhöjoukko. Tuo puoskarilaki työryhmän työn tulos on ainoastaan virkamiesesitys, ja sillä on pitkä matka laiksi saakka. Syytä muistaa nämäkin faktat!


      • ex-pokan kaveri
        säätää Eduskunta kirjoitti:

        Eikä täkäläinen hörhöjoukko. Tuo puoskarilaki työryhmän työn tulos on ainoastaan virkamiesesitys, ja sillä on pitkä matka laiksi saakka. Syytä muistaa nämäkin faktat!

        Tärkeitä huomioita, mutta mutta. Ketä kaikkia leimaat "hörhöjoukoksi"? Myöskö suggestohoidettuja, koulutushuijauksia tai yhteisöllistä kaltoinkohtelua kokeneita tai näiden omaisia?

        T. ex-pokan kaveri


      • hörhöiksi....
        ex-pokan kaveri kirjoitti:

        Tärkeitä huomioita, mutta mutta. Ketä kaikkia leimaat "hörhöjoukoksi"? Myöskö suggestohoidettuja, koulutushuijauksia tai yhteisöllistä kaltoinkohtelua kokeneita tai näiden omaisia?

        T. ex-pokan kaveri

        Kaikki täällä asiantuntemattoomuuttaan suutan piekesevät trollaajat, nimimerkkien varastajat ja muut jotka eivät kykene asialliseen kirjoitteluun!


      • tyypillistä
        hörhöiksi.... kirjoitti:

        Kaikki täällä asiantuntemattoomuuttaan suutan piekesevät trollaajat, nimimerkkien varastajat ja muut jotka eivät kykene asialliseen kirjoitteluun!

        pistenäykintää ja trollausta.


      • sun kanssa
        hörhöiksi.... kirjoitti:

        Kaikki täällä asiantuntemattoomuuttaan suutan piekesevät trollaajat, nimimerkkien varastajat ja muut jotka eivät kykene asialliseen kirjoitteluun!

        Kyllä ja laitetaan osuvan listasi jatkoksi myös omavaltaiset asiallisen kritiikin sensorit, Pertamon viestien poistattajat ja muut tajuntaiset verkonkutojat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 188
      2176
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2012
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      159
      1751
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      147
      1644
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1234
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe