phan thiet ja hotelli phu hai

caramello

haluaisin kuulla kommentteja kyseisestä paikasta ja hotellista ?

4

935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hai...

      Eli tuosta Phan Thietistahan löytyykin jo juttua, mutta Phu Haista vähemmän. Ko. hotellissa on vain muutama Finne samaan aikaan ja siksipä siitä ei ilmeisesti juttua löydykkään.

      Hotelli ei siis sijaitse pahimmalla hotellialueella vaan "omassa rauhassa" noin 3-5 kilometrin päässä hotellikeskittymästä. Ainoa haitta on se, että oikeastaan mitään palveluita ei hotellin välittömässä läheisyydessä ole. Taksi hotelli alueelle makaa pari kolme euroa/suunta joten tämäkin ongelma on aika pieni. Ja hotellin minibussi kuskaa ehtoolla tuonne. Kannattaa muuten lähteä liikkeelle heti aurigonlaskun aikaan eli noin 1800.

      Itse hotellialue on todella siisti ja hyvin hoidettu. Hotellihan on vielä suhteellisen uusi.
      Siivous on jokapäivä ja samalla huoneeseen tuodaan tuoreet hedelmät ja pari pulloa vettä. Meillä oli käytössä normaali huone joka oli tilava ja viihtyisä.
      Aamiainen näytti vaatimattomalta olematta kuitenkaan sitä. Aamiasella on kokki joka tekee munakkaat sun muut asiakkaan toivomuksesta, kahvikuppi ei ehdi tyhjenemään kun henkilökunta kysyy otatko lisää. Palvelutaso on sitä luokkaa että on siinä härmän sälli ihmeissään (varsinkin kun palaa takaisin ja ainoa palvelu on itsepalvelu).

      Hotellilla on oma hiekkaranta josta pääsee aamupäivällä uimaan. Iltapäivällä tuuli on yleensä melkoinen.

      Tuo Phu Hai muistuttaa enemmän "villagea" kuin hotellia. Pihaa on kolmisen hehtaaria, suihkulähteitä, keinotekoisia puroa karppeineen, suuret viheralueet, suuri uima-allas... Vaikea kuvata, itse olimme 110% tyytyväisiä tuohon hotelliin ja jos tuonne menisimme uudestaan niin ei olisi mitään syytä vaihtaa hotellia.

      Jos menette tavallisiin huoneisiin, jotka sijaitsevat luhtitalo tyyppisessä rakennuksessa, niin koittakaa saada huone toisesta kerroksesta.

      Ja tosiaan, muistakaahan käydä myös Phan Thietin keskustassa ja Mui Nessa, niin näette muitakin kuin turisteja. Hotellilta on kuljetus keskustaan ja maksaa 1.5 taalaa/nassu ja paikallisbussilla viidesoan tuosta. Taksi maksaa apaut vitosen. Phan Thietin monipuolisin kauppa on muuten Coop Mart, josta löytyy vaikka mitä Televisioista paikalliseen 333 (ba ba ba) olueeseen ja hinnat ovat vielä helvemmat kuin hotellialueella. Ruokailu kannattaa hoitaa hotellialueella, jos haluaa syödä kv-keittiöstä. Kilo hummeria maksaa noin 15-20 euroa ja pihvi-illallisen saa 2-4 eurolla. Ravintola nimeltään ABC saa meiltä suositukset, mutta bunuskortti ei toimi tuolla ;-)
      Ravintolat hiljenevät tuolla muuten jo 21-22 ja porukka siirtyy hotelleille ja kuppilohin.

      Cam on (kamoon) on muuten kiitos vietnamiksi

      • matkailija1991

        Onko lähistöllä yhtään rantaa, joka olisi kaakeloitu. Tykkään uida ja rannalla olisi kiva makoilla, mutta inhottaa kun hiekka menee varpaiden väliin eikä lähde pois kunnolla. Sitten sitä menee sukkiin jne.


      • ainakaan...
        matkailija1991 kirjoitti:

        Onko lähistöllä yhtään rantaa, joka olisi kaakeloitu. Tykkään uida ja rannalla olisi kiva makoilla, mutta inhottaa kun hiekka menee varpaiden väliin eikä lähde pois kunnolla. Sitten sitä menee sukkiin jne.

        Tuolla hotellilla ole kaakeloituja rantoja, ihan hienoa hiekkaa se oli. Enkä kyllä ole missään muuallakaan nähnyt kaakeloituja luonnonrantoja...
        Ko hotellilla on on kyllä suihkut rannassa portaiden vieressä ja portaiden yläpäässä vielä erikseen jalkojen pesupaikka joten ei tuo hiekka nyt mikään ongelma pitäisi olla. Ja ainahan sitä voi pitää vesijuoksukenkiä jaloissa.

        Ja on tuolla hotellilla aurinkotuoleja aivan rannan tuntumassa ja noista pääsee altaalle puhtain jaloin. Käykää katsomassa Google earthista, näkyy tuo hotelli todella hyvin.


      • kattokaas
        matkailija1991 kirjoitti:

        Onko lähistöllä yhtään rantaa, joka olisi kaakeloitu. Tykkään uida ja rannalla olisi kiva makoilla, mutta inhottaa kun hiekka menee varpaiden väliin eikä lähde pois kunnolla. Sitten sitä menee sukkiin jne.

        Ei siellä voi sukkia pitää. Höh.Ei tarvii paitaa, sukkaa, kenkää, tukkaa varma se on , niinkuin aikanaan Hullujussi-yhtye riimitteli.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe