Joensuun nuorisopsykiatrinen poliklinikka

*minä*

Onko kellään millasia kokemuksia Joensuun nuorisopsykiatriselta poliklinikalta? Onko joku ollut osastolla? millasta henkilökuntaa?

10

3256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      Kävin kerran siellä jonkun tätin vastaanotolla, en muista oliko se psykologi vai psykiatri.. Kävin pahan masennuksen takia, oma psykologini oli tuolloin myös mukana.. Juteltiin aikamme ja musta tuntui, ettei tää nainen ymmärtäny mua ollenkaan... Se yritti etsiä jotain ihmeen syitä mun masennukseen, mitkä ei mielestäni ollut ollenkaan totta.. Oma psykologinikin katsoi hölmistyneenä tätä ihmistä... Mulle jäi siitä niin pahat muistot, etten toista kertaa suostunu sinne lähtemään, vaikka todellakin se olisi kannattanut...

      • Anonyymi

        Tapasin myös naispsykiatrin ihme tarve tehdä asiakkaasta mielenterveyspotilas ja vängätä palvelua joita ei tarvitse ei halua ja joka ei auta.
        Ei yhtään kuunnella potilasta ja mikä häntä auttaisi ei vängätään omia systeemeitä ja tehdään ihmisestä mielenterveys vihannes.


    • pönttö

      mie kävin siellä puoltoista vuotta juttelee siellä kaikesta turhasta. ei se auta mitään, koittaavat vaa kontrolloida- ne ei tienny mistään mitään, ei saanu mitään otetta minuun, mie vaan huijasin niitä.. voi se olla ihan jees paikka, jos puhuu ja haluu niiltä apuu, mut jos ei taho, niin ei ne maha mitään.kaveri oli käyny juttelee koirista vaan siellä.. ei niitä asiat kiinnosta, vaan se, et 45 minsaa tulee täyteen.

      • Mauno L Ahonen

        Minkä helvetin takia joku käy juttelemassa koiristaan ja tuhlaa työntekijän aikaa jonniijoutavilla buudeliasioilla. Tietääkseni sinne pääseminen on vaikeeta ja on paljon ihmisiä jotka jonottaa sinne että vois mennä puhumaan omista ajatuksistaan ja tunteistaan. Pistää vihaks tuommoset !


    • A--

      kusisin klinikka, mitä Joensuusta löytyy. Siellä joutuu ramppaamaan, eikä mitään hyötyä. henkilökunta on epäammattimaista..

    • cafeine

      mistä muualta Joensuussa apua sitten saa?
      itse käyn joensuun nuorisopsykiatrisella kerran viikkoon, välillä tuntuu et apua on ja välillä sit taas ei...

      tsemppiä.

    • Dark Soul Girl

      Apua voi hakea terveyskeskuksesta (esim. psykologi) ja nuorisopsykiatrian ikärajan ylityttyä myös kaupungin mielenterveyskeskuksesta. Opiskelijaterveydenhuoltoon voi myös mennä jos on jossain oppilaitoksessa kirjoilla. Tämmöiset tuli näin ensituntumalla mieleen.

    • -

      Joensuusta saa apua myös esimerkiksi nuorisoasemalta, jonka kautta pääsee varmasti parempien psykiatrien/psykologien/terapeuttien käsiin, mitä poliklinikalla on. Poliklinikalta ja osastolta on jäänyt itselle pahat muistot ja hoitohenkilökunta todella epäammattimaista. Mulle ei ainakaan hoitojaksosta ja yli vuoden kestävästä "suhteesta" nuorisopsykiatrian poliklinikalle jäänyt mitään käteen. Nuorisoasemasta olen kuullut positiivisempaa juttua. :-) Tsemppiä!

    • joku vaan.

      Hei!

      Itse olin tänä vuonna Joensuun nuorisopsykiatrian osastolla pari kuukautta masennuksen ja itsetuhoisuuden takia. Hoitohenkilökunta oli omasta mielestäni suurimmilta osin ammattitaitoisia ja mukavia, joskin jotkut työntekijät olisivat voineet miettiä sanomisiaan hetken pidempään. Mielestäni myös muutenkin suurin osa asioista toimi suhteellisen hyvin, olin tyytyväinen saamaani hoitoon. Myös jatkohoitopaikka etsittiin. tilat olivat ihan kivat, hiukan toki ankeat, mutta kyllä siellä sen pari kuukautta 'viihtyi' niin hyvin kun psykiatrisella osastolla voi viihtyä.

      Eli jos jollakulla nuorella pohjois-karjalassa on tarvetta hakea apua, niin voin kyllä suositella nuorisopsykiatrian osastoa ja polia.

    • Anonyymi

      Semmoista kyselisin että saako siltä osastolta käydä harrastuksissa ja nähdä kavereita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe