Toteemieläimet?

Tähti

Onko jollakulla kokemuksia toteemieläimistä? Olen etsinyt nettiä, ja saanut selville että oman toteeminsa voi saada tietoon meditoimalla.
Minä olen hämääntynyt, ja kaipaisin muiden kokemuksia.

8

2764

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luna

      Kun luin itse eka kertaa toteemieläimistä, rupesin näkemään kettuja joka paikassa! Televisiossa, lehdissä, automatkoilla...kyllä sen sitte huomaa, mikä eläin on se sun omasi.

      • Tähti

        ..neuvoista. Pitääpi tarkkailla mitä eläimiä tielle sattuu. :)
        Niin, meditoidessani pari päivää sitten näin silmien sisäpuolen "ruudulla" hevosenpään sekä korpin/jonkun petolinnun ääriviivat.
        Katsotaan miten edistyy...


      • Ketunihalija

        Minulla on ollut kettu yksi suosikkieläimistä jo lapsuudesta asti. Tuntuu kuitenkin, ettei se voi olla toteemieläimeni, vaikka ketuista kovasti pidänkin, koska luonteeni ei voisi vähempää muistuttaa viekasta kettua...


      • Anonyymi
        Ketunihalija kirjoitti:

        Minulla on ollut kettu yksi suosikkieläimistä jo lapsuudesta asti. Tuntuu kuitenkin, ettei se voi olla toteemieläimeni, vaikka ketuista kovasti pidänkin, koska luonteeni ei voisi vähempää muistuttaa viekasta kettua...

        Vastaan tähänkin vuosia sitten kirjoitettuun : Useinhan tuo toteemieläin (taikka "voimaeläin") homma tuntuu menevän niinkin, että ei se eläin ole se joka sinua järkähtämättömästi kuvaisi, Maailma on koko ajan muutoksessa, eikä ihmisen pidä olla yhtä ja kaiken niin joustamaton ja järkähtämätön kuin usein on.
        Esimerkiksi kettu voi tarkoittaa sitä, että sosiaalisissa tilanteissa kannattaakin tavallaan "naamioitua" (kuten kettu naamioituu maastoon), koska suorasukainen kainostelemattomuus on kuitenkin monesti päivästä päivään raskasta. Rehellinen voi olla, mutta jos menee päivästä päivään täydellä höyryllä sosiaalisesti jokaisen puolituttuunkin kiinni, niin tuloksena on enemmin taikka myöhemmin se burnout, kuten monilla on ollutkin ...

        En tosiaan tiedä millä tavoin kukin näihin uskoo. Mutta mikäli uskoo, niin kannattaa olla pikemminkin joustava kuin joustamaton ... Joitakin vuosia sitten kun itselläkin oli raastava vaihe elämässä, niin satuin kuin taikaiskusta luonnossa näkemään komean ja siron peurapukin laumansa kanssa ... En tiedä, mutta jotenkin se vaan kertoi (todella komea näky oli se urospeura !), että sulavuus, joustavuus ja lempeys on maailmassa paljon tärkeämpiä kuin sellainen pakonomainen puskeminen eteenpäin ... Siitä ehkä alko taas jonkinlainen tervehtyminen ja oikeampien arvojen löytyminen, taikka ainakin paljon vaikutusta sillä oli ... (Harvoin yleensä peuroja liikkuu näillä nurkilla muuten ...)


    • TamangoII

      Vanha ketju, mut mä pyysin illalla Jumalalta, että Hän näyttäisi toteemieläimeni unessa, turvallisesti ja etäältä ilman pelkoa ja näin kobran!
      En olisi uskonut, mut näin sitten Luoja kertoi että yksi toteemieläimistäni on siis kobra.. :)

    • fennrir

      Hauskaa. Eikö Jeesus ole kertonut, että toteemieläimet eivät kuulu kristinuskoon ja ovat siksi epäjumalanpalvontaa?

      Tähdelle sen verran, että toteemi/voimaeläintä kannattaa ennen muuta hakea muuntuneiden tajunnantilojen kautta, eli meditaatiolla ja transsilla, jos ei vähemmän laillisia tapoja ole valmis käyttämään (ja tämä sattumoisin on totta, oikeinkäytettynä suurin osa psykedeeleistä toimii transsia vahvistavana tekijänä - suurin osa huumeenkäyttäjistä vain käyttää aineitaan väärin). Tietysti myös uni on yksi muuntunut tajunnantila, varsinkin jos kykenee ns. selkouniin, joissa on enemmän hallinnassa tapahtumien kulusta. Omani löysin ensin transsin kautta ja myöhemmin varmistin asian spiritismi-istunnon avulla.

      Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut uskovat, ettei kaikilla edes ole voimaeläintä, vaan ihmismuotoinen henkiopas. Tietenkään näihin ei ole pakko perehtyä, jos voimaeläintä etsii pelkän pinnallisuuden nimissä, mutta pinnallisilla keinoilla löytää yleensä vain pinnallisia vastauksia - eli vain sellaisia, joita haluaa kuulla.

    • Stooory

      Olin semmoset viisi- kuusivuotta vanha pentu ku leikin yksin pihalla ja näin peuran. Se seisoi siinä edessäni hetken ja tuijotti pomppien sitten sukkelaa pois. Juoksin heti sisälle kertomaan vanhemmille, mutta eivät uskoneet. Uskottelivat sen olleen unta ja nykyään itsekin mietin oliko se? kuvittelinko koko jutun? Mutta muistan yhä sen vahvan tunteen, mitä lapsena tunsin sisälläni. Se ei ollut unta, minä näin sen ja se tuijotti minua. Se oli niin pieni hetki ja siinä hetkessä oli taikaa. Kuulostaa kornilta, mutta olen varma, että jos minulla on voimaeläin, se on sitten peura.

      • Serkun kertomaa

        Minun serkullani on ollut pienenä samanlainen kokemus karhusta. Kukaan ei uskonut häntä, kun hän ryntäsi pelonsekaisen ihmetyksen vallassa sisälle, ja hän suuttui kiivaasti, mikä ei ole hänen tapaistaan. Hänen eläimensä on taatusti karhu :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe