Ostokset Bangkokissa?

Ehkäpä MBK?

Apua!
Suuntana Bangkok, mutta ostoksien tekoon aikaa vain 1päivä :(

Ostoslistalla:
-farkut itselleni (kundi)
-t-paitoje itselleni (edelleen kundi, heh)
-jotain kiiltelevää tuliaista siskolle (käsilaukkua/rihkamakoruja...)?

Olisiko MBK paras valinta?
Sehän on lähellä skytrain asemaa?
Ja se on ymmärtääkseni jopa ilmastoitu?

Onko MBKn kaupoissa sovituskoppeja?
Kun farkkujen ostaminen menis aika sokkotouhuksi...

22

3509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja löydät

      sieltä kaikki mainitsemasi tavarat mutta ei siellä juuri ole merkkiliikeitä. Siamin asemalta pieni kävely. Voit poiketa kävellessäsi oikealle niin sieltä löytyy noi kaikki centralin ostarit...

      http://www.bangkok.com/shopping-mall/index.html

      • Ei merkkivaatteita

        Ei merkkiliikkeitä.
        Vaan ihan halpaa tavaraa hakemassa.
        Ymmärtääkseni juuri MBK olisi oikea osoite halvoille farkuille ja muulle?


      • MBKssa shoppaillut

        Otsikossa mainitulta skytrain-asemalta menee oma sisäänkäynti MBK:hon. Tykkäsin MBK:sta. Tokyo-tavaratalosta sieltä löytynee farkkuja myös. Sittehän on ihan lähellä myös nämä "merkkiostarit" siam center yms... Joista en kyllä tykännyt ollenkaan. Viikonloppumarkkinoilla on sitten sikakuuma ja sikapaljon porukkaa. Ilmastoidut ostarit on miellyttävämpiä.


    • ....

      T-paitoja löytyy ja rihkamakoruja löytyy, mutta farkut luultavasti ei. Ainakaan sinun (heidän mielestään elefantin-) kokoasi.

      • bhandari

        Farkkujakin kyllä löytyy MBK:sta. Ostettiin tammikuussa mm. Dieseleitä, oli sovituskoppi ja lyhensivät lahkeet puolessa tunnissa sopivan mittaisiksi.

        Jos ei aitoja tuotteita etsi niin hyvä paikka edulliseen shoppailuun!


      • 180cm

        No olen 180cm pitkiä, eli eikö löydy sopivan pituisia lahkeita farkuissa? Aika kapoinen kyllä (äiti aina huutaa että syö poika syö) ;)


      • löytyy
        180cm kirjoitti:

        No olen 180cm pitkiä, eli eikö löydy sopivan pituisia lahkeita farkuissa? Aika kapoinen kyllä (äiti aina huutaa että syö poika syö) ;)

        Ei loppu mitta lahkeissa, ja kokoja löytyy isommallekin länsimaalaiselle. Lahkeet on tarkoituksella jätetty pitkiksi ja niitä sitten lyhennellään tarpeen mukaan. Puolen tunnin päästä saa hakea sopiviksi lyhennetyt farkut.


      • kotona pesun jälkeen
        löytyy kirjoitti:

        Ei loppu mitta lahkeissa, ja kokoja löytyy isommallekin länsimaalaiselle. Lahkeet on tarkoituksella jätetty pitkiksi ja niitä sitten lyhennellään tarpeen mukaan. Puolen tunnin päästä saa hakea sopiviksi lyhennetyt farkut.

        Tietää paljonko ne kutistuu muutenkin.

        Ei ole lyhentäminen vaivalloista.
        Sen osaa uunokin.

        Pyydä vaikka äiteeltäs apuu, kyllä se ne varmaan lyhentää.

        Bling blingejä löytyy siskolle halpaan hintaan SIMPARAGON mallista departement storesta.
        kaikkee kelloista lähtien ja ainakin voi luottaa siihen että ne käy myöskin matkan jälkeenkin.
        Hello Kittyä löytyi myös ja kailleimmat kellot oli 3000 bht, mutta ne on silti halvempia kuin suomessa.
        GUESS liike on 3 ja 4 kerros ja siellä lompallo maksaa 1500 bht kun täällä 55 euroa.
        Että siinä on hintahaarukka, vaikka onkin merkkiliike.
        NO, joo jos olet minimini budjetilla liikenteessä, niin sitten ei voi mitään, mutta muutoin kannattaa käydä hypistelemässä.
        Sijaitsee suoraan SIAM asemalla.

        BMK hon on kävelymatkaa.


    • -Annukka-

      Tämä on mielestäni paras vaihtoehto ostosten tekoon Bangkokissa!!! Vaikka nimi saattaa kuulostaa kalliilta paikalta, niin tavara on itseasiassa halvempaa kuin esim. MBK:ssa! Ainoa ongelma on se, että kaikki liikkeet eivät anna kokeilla vaatteita ja jos voit kokeilla, niin ainoastaan omien vaatteiden päälle. Platinum on 5 kerroksinen ostoskeskus, josta löytyy miesten ja naisten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja yms. Platinumin vieressä on Computer Center (6 kerroksinen rakennus, joka täynnä tekniikkalaitteita).

      Itse tulin juuri 16.2.09 pidemmältä reppureissulta poikaystävän kanssa ja tämä oli ehdoton ostospaikka meille ja paljon lähti tavaraa mukaan ja edullisesti!!!

      • tää paikka

        on? Ennen ostettiin Tietokonekrääsä Pantip Plazalta ja kännykät MBK:n neloskerroksesta. Pitäis varmaan mennä hakeen päivitys!


    • shopping in bkk

      Jos sattuu 1 ostospäivä osumaan viikonloppuun (la-su) ostoslistallesi löydät parhaan valikoiman
      Jatusakin viikonloppumarkkinoilta. Skytrainin pohjoinen pääteasema. Kannattaa mennä heti aamusta vimeistään kymmeneltä, ja siellä kuluu kyllä koko päivä shoppaillen.
      Muista hankkia ensimmäisenä sen paikan kartta niin liikkuminen helpompaa ja ei eksy.
      Siskollesi löytyy rihkamakoruja ja parempiakin rajattomat valikoimat.
      Itsellesi "kundi" myös vähemmistöille sopivia vaatteita ym rompetta.

      Mielestäni MBK tavaratalo ei ole entisensä, vaan se on fiiniytynyt ja kallistunut huomattavasti.
      Sinne kuuluu mennä myös sen poikkilinjan skytrain päätepysäkiltä, eikä kävellä siamilta.

      • chatuchak

        weekend-market tai sinnepäin jossa on tosi halpaa tavaraa (paikalliset ostaa sieltä). Siellä vaan on saunamaisen kuuma.


      • ,.,.,.
        chatuchak kirjoitti:

        weekend-market tai sinnepäin jossa on tosi halpaa tavaraa (paikalliset ostaa sieltä). Siellä vaan on saunamaisen kuuma.

        Ja arviolta 400000 paikallista:) Ehkei ihan noin paljon,mutta ruuhkaa on!


      • shopping in ..
        ,.,.,. kirjoitti:

        Ja arviolta 400000 paikallista:) Ehkei ihan noin paljon,mutta ruuhkaa on!

        Kyllä, ruuhkaa on paljon. Kannattaa aamulla 10-13 mennä suoraan syvemmälle alueelle ja ihan takimmaisiin riveihin. Turistit kun pakkaavat aamusta alueelle, he jumittuvat siihen reunimmaiseen sektoriin, joka on käytännössä aivan tukossa. Siinä hivenen väljempää sitten iltapäivästä, kun turistit tunkevat sinne syvemmälle.
        Kuuma siellä on, mutta vesipullo ym myymälöitä vähän väliä, ettei sinne mukana tarvitse kantaa suurtakaan juomavarastoa.

        Aikaisemmalle kirjoittajalle: kyllä se on chatuchak myös, niinkuin Jatusak, riippuu mitä käännöksiä käyttää.
        Aivan sama kun minä sanoisin että Lontoo, tulisit valittamaan että ei se ole kun London :)


    • Tsihuli

      Halvan löytämisen eteen pitää tehdä paljon jalkatyötä. Merkkivaatteita löytää tarjouksesta noin puoleen Suomen norm. hintatasosta. Shobbailu BKK:ssa on aika erilaista kuin koto-Suomessa. Kuumuus verottaa voimia, tuktuk-kuskien jatkuva vänkäys käy hermon päälle. Hintataso BKK:ssa vaihtelee helposti monta sataa prosenttia. BKK:ssa syö ja juo halvimmillaan eurolla, mutta yhtä hyvin syönti voi maksaa saman kuin Suomessa tai jopa kaksin verroin. Esim Londoner-pubissa. Paikallinen olut, joka on varsin samanalista kuin suomalainen, maksaa kaupassa B22 ja baarissa jopa yli B110. Viinilasillinen 4 euroa. Viikon ja noin 100 km kävelemisen jälkeen en lähtisi ylensanailemaan BKK:sta shoppailijan paradiisina. Tuli nähtyä ja koettua about kaikki kartalle merkityt tavaratalot. Hotellin turistikartalla voi pyyhkiä korkeintaan hanuria. Kirjakaupoista saa parempia karttoja. Ständi-kauppiaiden tavaroiden laatu on loppupeleissä matalaa. T-paidat kutistuvat, halpakopiot rikkoontuvat ensikäytössä.

      • ole paidat

        kutistunu, ostaessa olen aina sovitanu


      • nii-in

        Juuri siksi ne ovatkin halpakopioita. Jos joku ei maksa juuri mitään, niin se ei voi olla priimaa, eikös vaan? Ei missään päin maailmaa.


    • Emporium

      Jos sulla on vain yksi päivä, mene skytrainilla Siamin asemalle ja shoppaile siinä alueella. Toisella puolella asemaa on isoja tavarataloja ja toisella puolella pikkuliikkeitä.

      Ei kannata mennä MBK:lle, siellä on vain väärennettyjä ja varastettuja tavaroita, joitten kauppiaat huijaavat minkä kerkiävät. MBK:n kupeessa Tokyu-tavaratalo on ok.

      • Millainen paikka...

        Millainen tuo Tokyu Tavaratalo on?
        Mitä siellä myydään? Onko se myös piraatti tavaroita vaatteita myyvä paikka kuten MBK on?
        Vai myydäänkö aitoja merkkejä?


    • Vanha pari

      Entäs silkin osto B:ssa? Tai puvun/mekon teettäminen esim Cha Amissa, minne mennään lokakuussa? Vai kannattaako ostaa silkkiä esim Hua Hinistä tai Cha Amista?

      • tota noin

        Silkki ei Thaimaassa aina ole silkkiä. Ei varsinkaan "thaisilkki" ole silkkiä. Silkkinä myydään useimmiten polyesteriä ja viskoosia.

        Silkin erottaa polyesterista yleensä jo painon perusteella. Polyesterikangas on melko jäykän ja raskaan tuntoista, mutta silkki on hyvin kevyttä. Polttamalla 1-2 lankaa eron näkee selvästi. Polyesteri sulaa möykyksi kuten muovi, mutta silkki on proteiinikuitu, joka palaa pienellä liekillä tuhkaksi. Silkin tuhkan tuoksu muistuttaa palaneen hiuksen tuoksua.

        Viskoosi on ihan ok kuitu, joka imee kosteutta ja tuntuu iholla mukavalta. Viskoosista ei kuitenkaan pidä maksaa silkin hintaa. Viskoosi on selluloosakuitu, jonka palamistuhka tuoksuu palaneelta paperilta.

        Yleensä Thaimaan räätäleillä onnistuu miesten puku siedettävästi. Naisten mekko onnistuu parhaiten, jos olet pienirintainen. Hoikka ei tarvitse olla, kyllä räätälit osaavat suurentaa kaavaa. Kaavan piirtämistavasta johtuen kuitenkin isorintaiseen kaavaan jää aina liikaa väljyyttä rintojen yläpuolelle ja kaula-aukon tienoille, eikä mekko istu kunnolla. Erityisesti isot rinnat ja kapea vyötärö ovat aivan mahdoton yhdistelmä thairäätäleille. Isorintaiselle thairäätälit suosittelevat usein erilistä hametta tai housuhametta ja liiviä.

        Kokeile ensin jollain edullisella kankaalla ja katso, miten onnistuu. Jos tulee hyvä, niin teetä toinen mekko kalliimmasta kankaasta. Toisen mekon saa yleensä nopeammin, jopa yhden päivän varoitusajalla, ja edullisemmin kun kaava on valmiina.


    • päivaa!

      moi,kaikki noista löytyy mbksta tosi halvalla. on ilmastointi ja sovituskoppeja riittää. farkkuja löytyy ihan joka puolelta thaimaata

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2699
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      351
      2561
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2178
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1856
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1754
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1753
    7. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      69
      1654
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1583
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      121
      1580
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe