Aihe

nouseva vesimies

mariposa<3

Onko muita nousu-vesimiehiä, olisi kiinnostavaa tietää, kuinka esim. kaloilla tai muilla "herkkiksillä":) nousu-vesimies vaikuttaa taustalla, siis lähinnä subjektivisiä tuntemuksia kyselen... itse tälläinen rauhallinen aurinko kaksonen, nousu vesimies ja kuu jousumiehessä...;)

19

2301

  Vastaukset

  • Nouseva Vesimies on Suomessa vähän harvinaisempi, siis kyllähän heitä on, mutta prosentuaalisesti vähiten Suomessa on ihmisiä joilla on nousevana merkkinä Vesimies, Kalat ja Oinas, johtuu maamme sijainnista tällä planeetalla.

   Ainut tuntemani nouseva vesimies on kyllä hyvin omaperäinen; kuuluisuuksista mainittakoon Jim Morrison, Janis Joplin, Billie Holiday.

  • Itse olen horoskoopiltani vesimies ja myös nousevassa. Minulla on kalat kuussa, joten olen aika herkkä vesimieheksi.

   • Täällä sama juttu. Tuntuu, että vesimiehen niin hyvät kuin huonotkin puolet korostuvat, kun nouseva merkkikin on vesimies. Ja kuu kaloissa tekee odottamattomia ja yllättäviä temppujaan tunne-elämään.


  • Minä olen nouseva vesimies ja olen oinas. Aika erikoinen yhdistelmä. Ihan vähän aikaa sitten vasta selvitin tuon nousevan merkin, kun olen jo pitkään ihmetellyt ettei luonteeni sovi oikein oinaaseen. Tai löytyy toki oinastakin.. =)

   • Itse olen huomannut ehkä nousumerkin siinä, että olen ehkä hieman itsepäisempi ja rohkeampi yleisön edessä, koska kaloja kuvaillaan usein ujoiksi tai hiljaisiksi. *Yleensä muut kuvaavat minua vahvaksi persoonaksi ja minun horoskoopppimerkkini luullaan olevan leijona tai kaksonen. Tunnistan kuitenkin kalojen kuvauksen itsessäni kun horoskooppien luonnekuvauksia lueskelen.


   • dfasff kirjoitti:

    Itse olen huomannut ehkä nousumerkin siinä, että olen ehkä hieman itsepäisempi ja rohkeampi yleisön edessä, koska kaloja kuvaillaan usein ujoiksi tai hiljaisiksi. *Yleensä muut kuvaavat minua vahvaksi persoonaksi ja minun horoskoopppimerkkini luullaan olevan leijona tai kaksonen. Tunnistan kuitenkin kalojen kuvauksen itsessäni kun horoskooppien luonnekuvauksia lueskelen.

    Taida hirveästi teitä nousevia vesimiehiä olla.


   • xcccc kirjoitti:

    Taida hirveästi teitä nousevia vesimiehiä olla.

    Moikka!

    Te muut vesimiesnousuiset =)
    Mulla askendentti vesimies,
    kuu leijonassa (ristiriitaista, tiedän)
    ja aurinko kaksosten viimeisellä asteella.

    Tiesittekös, että myös Barak Obamalla
    on nousussa vesimies.
    Jee!


   • dinah2008 kirjoitti:

    Moikka!

    Te muut vesimiesnousuiset =)
    Mulla askendentti vesimies,
    kuu leijonassa (ristiriitaista, tiedän)
    ja aurinko kaksosten viimeisellä asteella.

    Tiesittekös, että myös Barak Obamalla
    on nousussa vesimies.
    Jee!

    Korjailen tuohon, kun olin saanut väärää tietoa. Obama on siis nousumerkiltään leijona. Samoin on muuten Niinistökin.


  • nouseva vesimies, aurinko ravussa, kuu leijonassa !
   outo pakkaus mutta minä olen ,,,

   • nouseva vesimies täällä!! aurinko ravussa ,kuu jousimiehessä,merkurius ravussa,venus ravussa,mars leijonassa...TÄMMÖNEN TAITEELLINEN SYMPPIS!! ;)))))


   • Samat sanat, aurinko ihan ravun nolla-asteella, kuu leijonassa,
    nouseva vesimies. Eipä ihan kaikki ymmärrä mun aivoituksia =)
    Kun ei aina itsekkään =)


  • nousumerkki vesimiehessä, aurinko neitsyessä ja kuu neitsyessä. ja noihin rapuihin tunnen vetoa aina...

  • Nouseva merkki Vesimies ja Aurinko Vaa'assa. Koen olevani hieman ristiriitainen ihminen...

   • Niin ja vielä kuukin on Vesimiehessä... En ihan hirveästi tiedä näistä horoskooppijutuista, mutta tilasin sellaisen kartan josta näin nuo. Jos joku osaa kertoa lisää, niin kuulisin mielelläni. :)


   • Aurinko-Vaaka kirjoitti:

    Niin ja vielä kuukin on Vesimiehessä... En ihan hirveästi tiedä näistä horoskooppijutuista, mutta tilasin sellaisen kartan josta näin nuo. Jos joku osaa kertoa lisää, niin kuulisin mielelläni. :)

    Horoskooppisivujen googlailu on mun mielipuuhaa, joten tässä sulle joitakin hyviä sivustoja joiden avulla oon itsekseni opetellut astrologiaa:)

    Paljon tietoa : http://www.horoskooppi.com/ilmaiset.html http://www.kuutarha.fi/astrologian-maailma/

    Siinä nousevasta: http://www.oocities.org/twiggyspage/nousevatmerkit.html

    Tässä kuumerkistä: http://www.varjojenkirja.com/kuuhoroskooppi.html

    Itselläni on aurinkomerkki jousimiehessä, nouseva vesimiehessä ja kuumerkki härässä....(niimpä, kaverit siis ihan syyllä pitää outona!)


  • Jouskari nainen olen. Kaikki muu pitää paikkaansa, mutta tuon "mars neitsyessä" ei oikein täsmää. Olen erittäin suurpiirteinen ihminen ja en todellakaan ole tarkka. Tosin en tiedä täsmällistä syntymäaikaani, mutta käytin klo 12:00 aikaa

   Nousumerkki Vesimiehessä

   Mitä! Ollaanko täällä suunnittelemassa joitakin uudistuksia tai kehittelemässä uusia sovellutuksia? Vesimiesnousuisena olet silloin hereillä ja valmis suuriinkin henkilökohtaisiin uhrauksiin yhteisen hyvän nimissä. Valitettavasti muut eivät yleensä pysy sinun tahdissasi ja hyvät ideasi saavat täysin asiaan kuulumattoman vastaanoton. Et voi käsittää miksi jotkut voivat olla niin tyhmiä ja itsekkäitä. Asenteestasi johtuen vedät puoleesi itseään täynnä olevia Leijona tyyppejä, joiden lämpö ja ymmärrys katoavat kuin tuhka tuuleen tosipaikan edessä.

   Aurinko Jousimiehessä

   Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia seikkailemaan ja etsimään uusia totuuksia tässä hetkessä. Vasta kun oivallat, että jokainen suunnitelma on tehty muutettavaksi pystyt toteuttamaan elämääsi mielekkäästi pysähtymättömänä tutkimusmatkailijana.

   Kuu Skorpionissa

   Tunneskaalasi yltää vaivattomasti tulikuumasta jääkylmään aina tilanteen mukaan yleensä tässä järjestyksessä. Innostuessasi olet kuin tulivuori laavan roiskuessa vähän sinne tänne ja pettymyksen iskiessä Saharakin muuttuu napajäätiköksi.

   Merkurius Jousimiehessä

   Sinulla on taipumusta opettaa tai julistaa jotakin aina kun suusi aukaiset ja siksi kaikki eivät kerta kaikkiaan jaksa kuunnella sinua. Toisaalta osaat esittää asiat myönteisessä valossa ja pystyt tukemaan niitä jotka ovat kriisissä.

   Venus Kauriissa

   Rakkaus on asioiden ja ihmisten ytimessä. Et kaipaa näyttäviä osoituksia toisen rakkaudesta, mutta sitäkin tärkeämpää on aito sydämen rakkaus ja sinä kyllä huomaat mikäli se puuttuu. Itse saatat helposti kangistua liikaa kaavoihisi.

   Mars Neitsyessä

   Olet tarkka kaikessa tekemisessäsi ja usein yksityiskohtien hiominen vaarantaa kokonaisuuden valmistumisen. Tarkkuutta vaativat hommat ovat sinun heiniäsi ja sinuun voi varmasti luottaa, sillä olet tehtävissäsi usein liiankin vaativa itseäsi kohtaan.

  • Oon skorpioni mut nousevassa oon vesimies :/

   • sama täällä,aurinko skopu,kuu kala ja nousu vesimies,mulla veskari alkaa jyrätä aurinkomerkkiä mikä saattaa tapahtua kun vanhenee,ihan jees saapahan noita tunnepurkauksia kuriin:)


  • Nousu vesimies täällä. Aurinko kalat. Kuu neitsyt. Repikää siitä huumoria 😅

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   6628
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   70
   6184
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   259
   3799
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   69
   2930