Kalev Spa kylpyläloma

kokemuksia?

Olemme menossa mieheni ja minä 4 päivän/3 yön lomalle Kalev Spahan. Siellä käyneet, kertoisitteko omakohtaisia kokemuksia? Millaset oli hoidot/huoneet/ruoka?

Kiitoksia =)

4

6727

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karhu-äiti

      Kalev Spa ei ole mikään luksushotelli, mutta siisti ja mukava kylpylähotelli vanhan kaupungin kupeessa. Satamasta on hotelliin lyhyt matka kävellä matkalaukkujenkin kanssa. Hotellin asiakkaat näyttivät olevan pääosin suomalaisia. Huoneet ovat siistejä ja kohtuullisen kokoisia, ja ainakin meillä viidennen kerroksen huoneesta oli mukavat maisematkin. Kylpyhuoneen varustus ei ole ihmeellinen ja esimerkiksi hiustenpesuaineet kannattaa tuoda tullessaan. Kloori rasittaa hiuksia melkoisesti, hyvä hoitoaine on tarpeen. Kannattaa tuoda mukanaan tossut kylpylään kulkemista varten. Hotellista saa kyllä lainata tossuja, mutta en vaan lämpene vanhoille tosi käytetyille tossuille. Kylpytakit ovat kyllä huoneessa valmiina.

      Aamiainen ei sekään ole mitään luksusta, mutta aivan kelpo aamiainen puuroineen ja kunnollisine kahveineen. Leivonnaisiakin oli tarjolla ja aamiaisella pärjää pitkälle iltapäivään. Aamiaishuone ei kyllä ollut aivan viihtyisimmästä päästä, siitä miinusta.

      Kulku kylpylän puolelle on todella sokkeloinen, mutta kyllä sinne jossain vaiheessa perille löytää kun seuraa kylttejä. Pukuhuoneet kaapit toimivat rannekkeella, joskin hieman sattumanvaraisesti. Kannattaa varmistaa, että ovi todella sulkeutuu. Suihkutiloissa on tavalliset saunat sekä kylmävesiallas. Suihkutilan saunoihin ei saa mennä uimapuku päällä. Infrapunasaunoihin pääsi käsittääkseni erillisestä maksusta, kannattaa kysyä respasta.

      Itse kylpylä on iso eli tilaa riittää. Kylpylä on kuitenkin myös paikallinen uimahalli eli siellä on paljon muitakin uimareita, esimerkiksi armeijan uimakoulu saattaa olla harjoittelemassa! Porealtaita on viisi eli aina mahtuu johonkin, aamulla on suorastaan tyhjää. Vesi porealtaissa on 35 asteista eli ei pääse palelemaan. Kylpylän puolella on myös tavallinen sauna sekä höyrysauna. Nämä ovat miesten ja naisten yhteiskäytössä eli uimapuku päällä suihkun kautta saunaan. Itse altaat ovat 50 metriset eli ihan teppotavalliselle matka varmasti riittää. Jos kiinnostaa, niin vielä löytyy kolme vauhdikasta liukuputkeakin. Lisäksi allasalueella on baari, porealtaalla loikoilun lomassa baarissa voi käydä vaikkapa kahvilla tai siiderillä. Kylpylä ei ole mitenkään loistokas, mutta siisti, tilava ja viihtyisä. Aivan loistava paikka muutaman päivän rentoutumiseen ja loikoiluun.

      Kävimme pakettiin kuuluvassa klassisessa hieronnassa, joka oli todellakin klassista hierontaa eikä mitään urheiluhierontaa. Kuka urheiluhierojaa kaipaa, sellaisen varatkoon. Henkilökohtaisesti hieronta oli todella rentouttava kokemus. Kävin myös kasvohoidossa sekä ripsien ja kulmakarvojen värjäyksessä. Hoitolassa oli siistit ja kauniit tilat ja todella ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Tunnin kasvohoito oli kyllä uskomattoman rentouttava kokemus. Suosittelen kuitenkin varaamaan hoidot etukäteen.

      Emme syöneet lainkaan hotellissa, koska halusimme kokeilla vanhan kaupungin tunnelmallisia ravintoloita. Kalev Span henkilökunta oli nuorta, ystävällistä ja kaikki tapaamani puhuivat myös suomea. Heiltä kannattaakin kysyä aina, kun tulee jotain kysymyksiä esimerkiksi hieronnan tai hoitojen sijainnista. Hotellilla on myös matkatavaroiden säilytyshuone, jos laivanne lähtee vasta myöhemmin iltapäivällä takaisin Suomeen. Aulasta löytyy myös retkikansio ja kaikenlaisia esitteitä Tallinnan retkikohteista, esimerkiksi kiertoajeluista. Niihin kannattaa tutustua kun haluaa vaihtelua kylpylässä loikoiluun. Jos hotellihuoneeseen haluaa hankkia jotain pientä naposteltavaa niin samalta kadulta löytyy Rimi-market.

      Itse olimme kaksi yötä ja olisin kyllä viihtynyt vielä kolmannenkin. Aion kuitenkin mennä uudelleen ja seuraavalla kerralla aion kokeilla rohkeammin erilaisia hoitoja. Ottakaa tekin kaikki irti, hyvää matkaa.

      • ap.

        karhu-äiti kattavasta vastauksesta :) Paikka vaikuttaa juuri sellaiselta kuin toivommekin, mitään luksusta ei kaivatakaan, vaan juuri sitä rentoutumista lapsiperheen arjesta, ja kahdenkeskistä aikaa.

        Hoidot olemme jo etukäteen varanneet, ihanaa...


      • marjakaisa
        ap. kirjoitti:

        karhu-äiti kattavasta vastauksesta :) Paikka vaikuttaa juuri sellaiselta kuin toivommekin, mitään luksusta ei kaivatakaan, vaan juuri sitä rentoutumista lapsiperheen arjesta, ja kahdenkeskistä aikaa.

        Hoidot olemme jo etukäteen varanneet, ihanaa...

        senverran tähän,että kylpylöissä onkin aamupalat niukemmat kuin hotelleissa,koska kylpylä on sellainen "terveysvaikutteinen".Eräät tuttavani moittivat taannoin saarenmaan Meri-kylpylän aamupalaa,joka oli mielestäni oikein hyvä,ei kai kenelläkään kotonaankaan ole niin kovin monipuolista aamupalaa.Hotellit on sitten jo toinen juttu!


      • Anonyymi

        Viime kesänä sviitissä, jossa parveke ja näkymä merelle; oli tosi kiva istuskella siellä iltaisin. Ekalla kerralla oltiin perhehuoneessa.
        vesiliukumäkiä on 3, vastavirta-allas, normaali uima-allas, porealtaita ja lasten allas. Saunan yhteydessä kylmävesiallas. Aamiaisella juustoja, leikkeleitä, leipää, puuroa, jopgurttia, munakokkelia, lihapullia, pekonia, nakkeja, hedelmiä jne. Meillä ainakin muksut ovat tykänneet. Ihania hoitoja! Tytöt ovat saaneet kummallakin kerralla pedikyyrin, manikyyrin ja kampauksen. Itse pidän erityisen paljon 90 min kestävästä vartalohoidosta, mikä alkaa kapselissa olemisella - https://hotellook.tp.st/klmbDHt0


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      441
      4748
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1692
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      92
      1425
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1336
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1286
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1161
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      56
      857
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe