bluffi kusi

pluhvaaja

NL100. Yritän bluffia.

Joku keskipositiosta limppaa.
Muut kippaa, korotan bigblindista roskalla 5x.
Limppari maksaa.
Floppi J33 rainbow. Lyön 3/4 potillista.
Vihu maksaa.
Turn 6. Lyön 3/4 potillista. Vihu maksaa.
River 9. Loput all-in.
Vihu ei mieti sekuntiakaan vaan maksaa AK:lla ja voittaa.

Oliko se nyt niin vitun huono bluffi, mitä? Ei ajatuksen hiventäkään yliparista, ässä-jätkästä?

Tätä ennen pelasin varsin tiukkaa enkä jäänyt kiinni bluffeista.

Miksi saan aina riesakseni pallinaaman joka ei kertakaikkiaan voi kipata isoa liukastaan, ja miksen koskaan saa tällaista ääliötä kun oikeasti on käsi.

8

840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • salaliittoteoriaa

      Siksi, kun nettipokeri ei ole rehellistä. Kerran luin erästä pokerifoorumia, jossa syytettiin iPokerin olevan täynnä botteja pienillä tasoilla. Noh, kerran sitten odottelin erään turnauksen alkua CD-pokerilla ja muistui tuo tarina mieleen boteista. Menin piruuttani alimpaan mahdolliseen sittariin katsomaan meininkiä ja koomistahan se oli. Puolisen tuntia oltiin pelattu ja pöydässä istui vielä kahdeksan pelaajaa kymmenestä, kun yleensä näillä tasoilla puolet porukasta on ulkona heti kättelyssä.

      Muutaman instacallin/reissun jälkeen heitin piruuttani chattiin, että onkos teistä kukaan kuullut boteista? Ei vastausta.

      Kohta heitin chattiin, että kovatasoinen sittari näin matalan sisäänoston pelissä, kun vielä 8 pelaajaa mukana. Ei vastausta.

      Kysyin, että mistäpäin olette? Ei vastausta.

      Sanoin, että siirrän satkun ekalle, joka kirjoittaa "Hi" chattiin. Kukaan ei kirjoittanut.

      Peli oli niin koomista, että jossain vaiheessa päätin testata ihan piruuttani mitä tapahtuu kun korotan roskalla. Käsi meni jotakuinkin näin:

      Kaikki kippaa ennen minua. Olin pelannut erittäin tiukkaa koko turnauksen ajan, joten löysän pelaajan mainetta minulla ei ollut. Työnsin merkit keskelle jollain 36 offareilla ja arvatkaas miltä tuli maksu supertiukassa pöydässä? Jätkä seiska offareilta, vain hieman minua suuremmalta stäkiltä, joka kuului supertiukalle "pelaajalle".

      Turnaus päättyi siihen, mutta ainakin minulle jäi se kuva, että botteja todellakin on.

    • tuskasi

      Mulla oli lähes sama tilanne. Pottiin lyöty reiluja korotuksia, mun aloitteesta. Yks kusipää maksaa koko ajan. Riverilla allarit. Potti oli jo reilut 300d. Mulla ei mitään. Kaveri näyttää kakkostaskut. Ei vetoja, ei mitään. Voi vittu mua vitutti. Eikä ollut eka kerta. Enkä mäkään törmää näihin vitun kusipäihin oikealla kädellä. Ihan pimeetä touhua.

      • epäilevä tuomas

        Eihän tuosta ole pitkä aika kun uutisoitiin kun patrikilta rahat vietiin troijalaisen avulla ja muistaakseni tuohon tyyliin on aikaisemminkin kusetettu että näkee toisen kortit. Kyllä nuo kuulostaa että jonkin sortin kusetus on voinut tapahtua. Kun rupee miettimään että kun vastaavasti olette saanut paremman pelin niin onko vihu silloin roikkunut tuolla lailla mukana. Mutta turnauksissa vastaavasti minulle on tullut kyllä vastaan noita hölmöjä ketkä roikkuu tuolla lailla mukana ja hävinneetkin että ei ne aina voita.

        Mene ja tiedä.


      • The Rat

        Hauskojahan tuollaiset ovat. :)

        Itsellä eilen sittarin alkuvaiheissa AQs kädessä buttonilla. Flopin näkee kolme pelaajaa, ei oikein mitään, mutta minulle värin veto. Edeltä kun tulee checkkiä, pistän potillisen. Toinen kippaa ja toinen maksaa. Turni ei tuo mitään uutta pöytään, ja kun vihu taas checkkaa, korotan toisen potillisen (jotkut slouvaavat vaikka millä, mutta epäilin, ettei tämä kuuluisi niihin). Taas maksu.

        Turni ei auta minua. Vihu tuuttaa all-in, ja olen melko varma, että olen tappiolla. Toisaalta, kädessä noin 7bb:n verran enää ja potissa jotain 40-50bb. Ei voi kuin maksaa.

        Ei ollut vihullakaan mitään. :)


    • helposti

      Pokeritulojaan voi helposti kasvattaa eksyttämällä tietokonetta pikkusen. Useimmat pokeriohjelmat käyttävät sinun konettasivarastona tiedostoille, jotka sisältävät tietoja sinusta ja peleistäsi.

      Teepä näin. Poistuttuasi nettipeleistä mene resurssinhallintaan ja etsi viimeiset koneen käyttämät tiedostot etsi-komennolla. Ne ovat juuri ne tarvittavat tiedostot. Valitse siis C-asema tai se kansio, jossa tiedät pelien sijaitsevan. Poista kovalevyltä nuo tiedostot ja poista myös pelitiedostot, joden nimet ovat yleensä pitkiä numerosarjoja.

      T'ämän jälkeen kone joutuu kohtelemaan sinua aloittelijana ja se antaa sinulle muttamia helppoja käsiä. Poistu pelistä kun olet voittanut 30-100% varoihisi nähden muuten menetät "onnesi". Jonkun ajan päästä voit tehdä sen uudelleen.

      • The Rat

        Joo, poistetaan vaan satunnaisia tiedostoja koneelta... Todennäköisesti pokerisoftan asetustiedostoja, tms.

        Hyvällä tuurilla hukkuu vain käyttäjätunnus ja mahdollinen salasana (jos sen on koneelleen tallentanut), huonolla tuurilla katoaa vähän enemmänkin. Todennäköisesti ei kuitenkaan mitään, mitä ei saisi palautettua pokerisoftan uudelleenasennuksella. :)

        Jos se softa jotain käyttäjälogia oikeasti tallentelisi, niin käyttäjän kone ei todellakaan olisi se "oikea" paikka sen tekemiseen.


      • hyvin

        TOIMIIHAN SE.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe