Uskaltaako avata nettipokeritiliä

ja laittaa rahaa

kun on uhkailtu että pelaaminen loppuu suomessa? mikä olisi hyvä jaturvallinen paikka aloittelijalle ja miten rahansiirto jne? Partypoker hyvä?

8

580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • The Rat

      Mitä todennäköisimmin lakiesitys, jos sellaista edes tehdään, ei mene läpi. Missään nimessä se ei voi mennä läpi saman tien, eikä takautuvasti. Et siis voi mitenkään syyllistyä lain rikkomiseen pistämällä nyt rahaa pelitilille, eikä siten ole mitään syitä yrittää estää sinua saamasta rahojasi takaisin.

      Jos laki jollain ihme keinolla läpi menee (mahdollista, esim. lex Karpelat sun muut), ei sekään tietenkään nettipelaamista estä. Todennäköinen vaikutus on mainonnan kieltäminen suomessa, mutta... Hetkinen... Sehän onkin jo kiellettyä. :)

      Hyvä ja turvallinen paikka aloittelijalle on vaikkapa PAFfin kautta Bossin verkkoon kytkeytyminen. Rake on aika kova, eivätkä pelaajatkaan aivan paisteja ole, mutta rahat ovat aika hyvässä turvassa (käytännössä aina pelaamisen loppuessa ne palautuvat paffin pelitilille, mistä ne saa 1-2 arkipäivässä omalle tilille). Sitten kun pelaamisen tuolla oppii, voi hyvin siirtyä muille saiteille (everest, party, jne).

      Katso erilaisia sivustoja vaikkapa tuolta: http://nettipokeri.info/pokeriverkot-taustat-ja-lista

    • HYVIN HELPOSTI

      Helposti pokeritulojaan voi kasvattaa eksyttämällä tietokonetta pikkusen. Pokeriohjelmat käyttävät sinun konettasi varastona tiedostoille, jotka sisältävät tietoja sinusta ja peleistäsi.

      Poistuttuasi nettipeleistä mene resurssinhallintaan ja etsi viimeiset koneen käyttämät tiedostot etsi-komennolla. Ne ovat juuri ne tarvittavat tiedostot. Valitse siis C-asema tai se kansio, jossa tiedät pelien sijaitsevan. Poista kovalevyltä nuo tiedostot ja poista myös pelitiedostot, joden nimet ovat yleensä pitkiä numerosarjoja.

      Tämän jälkeen kone joutuu kohtelemaan sinua aloittelijana ja se antaa sinulle muttamia helppoja käsiä. Poistu pelistä kun olet voittanut 30-100% varoihisi nähden muuten menetät "onnesi". Jonkun ajan päästä voit tehdä sen uudelleen.

      • ?jhlh

        Tuskin toimii!!!!! Vaikka välillä siltä tuntuu, että aloittelijan tuuri johonkin katoaa..


      • Tuuripelle

        Mitä hyötyä pokerisaitille mahtaa olla "antaa sinulle muuttamia helppoja käsiä"..?

        Pokerisaitille on herttaisen yhdentekevää kuka potit voittaa. Pokerisaitti elää poteista ja turnausmaksuista maksettavasta rakesta, ja sen etujen mukaista on saada pelaajat viihtymään peleissä.

        Pokerissa potteja voittaa silloin tällöin pahinkin paisti, josta johtuen häviäjätkin pelaavat yleensä tyytyväisinä isoja pottejaan muistellen. Tuollaiset "rigged" syytökset ovat saitin chatboxissa tavallisia pahojen ohivetojen jälkeen - tosiasia on kuitenkin se, että kortit jakaantuvat kaikkien pelaajien kesken täysin satunnaisesti, ja yksiouttinen ohiveto tulee kaikille sillä samalla 2% todennäköisyydellä.


      • pöppöötä..

        "Helposti pokeritulojaan voi kasvattaa eksyttämällä tietokonetta pikkusen. Pokeriohjelmat käyttävät sinun konettasi varastona tiedostoille, jotka sisältävät tietoja sinusta ja peleistäsi."

        ei pidä paikkaansa. ne "tiedostot" joihin viittasit, ovat lokitiedostoja eikä niillä kyllä juurikaan ole tekemistä sen asian kanssa että minkälaisia kätösia saat tulevaisuudessa..

        "Poistuttuasi nettipeleistä mene resurssinhallintaan ja etsi viimeiset koneen käyttämät tiedostot etsi-komennolla. Ne ovat juuri ne tarvittavat tiedostot. Valitse siis C-asema tai se kansio, jossa tiedät pelien sijaitsevan. Poista kovalevyltä nuo tiedostot ja poista myös pelitiedostot, joden nimet ovat yleensä pitkiä numerosarjoja."

        LOL.

        "Tämän jälkeen kone joutuu kohtelemaan sinua aloittelijana ja se antaa sinulle muttamia helppoja käsiä. Poistu pelistä kun olet voittanut 30-100% varoihisi nähden muuten menetät "onnesi". Jonkun ajan päästä voit tehdä sen uudelleen."

        LOL.

        anna mun nauraa!

        LOL.

        älkää kukaan suotta vaivautuko..

        LOL.


    • vaan

      ei ne roposet pitkää ole pelitililläsi.

    • Tuuripelle

      Party on hyvä paikka aloittaa. Jos aioit voittaa rahaa, kannattaa valita saitti, joka on rekisteröitynyt ETA-alueelle. Tällöin ei tarvitse välittää verottajasta. Lista ohessa

      http://www.pokerlistings.fi/eta-pokeri-saitit

      Jos nyt heti meinasit tilin avata, huomenna tiistaina 24.2. klo 21 pelataan PokerStarsissa täysin ilmainen 10000 taalan pokeriturnaus vain suomalaisten kesken (Jens Kyllösen EPT-voiton kunniaksi). Pelaaminen edellyttää rekisteröitymistä, muttei rahansiirtoa (muuten kuin oman tilin suuntaan, jos tulee voittoja;). PokerStars valitettavasti on ETA-alueen ulkopuolella - mutten luule että verot harmittaa jos satut pääpalkinnon voittamaan, joka lienee tonnin verran ao. turnauksessa

      http://www.pokerista.fi/kassa-ilmaiseksi-kuntoon-pokerstarsilla-huomenna-10000-freeroll-vain-suomalaisille/

    • KERRAN JA VIIMEISEN KERRAN ...

      AVAA MINNE VAAN MUTTA ÄLÄ UNIBETILLE !!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe