Miksi sotahulluilla ihmisillä on oikeus...

Teppo85

määrätä sinun elämästäsi jossain vitun armeijan muodossa.

Herätys,syönti,tupakanpoltto,jopa vessassa käynti...millä oikeudella.En armeijaa käynyt enkä mitään sivaritöitä tehnyt (periaatekysymys) ja tässä vaan ollaan ihan kunnollisena kansalaisena.Nuokin armeijan rahat voitaisi käyttää vaikka musiikin ja taiteen hyväksi niin siitä olisi nuorille paljon enemmän hyötyä.HERÄTYS NYT ELETÄÄN NYKYAIKAA EIKÄ MITÄÄN TUNTEMATON SOTILASAIKAKAUTTA.

17

1847

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • whysononconformist?

      Ei maailma ole ennenkään pyörinyt persettä kaivamalla. Armeijassa saa juuri sellaista selkärankaa ja sosiaalista kyvykkyyttä (niin hyvässä kuin pahassa, kyllä siellä lapsellista on) mitä ihminen tarvitsee. Ettei sitten joskus tulevaisuudessa heti lennä maidot nenästä, jos joku hieman päästään nyrjähtänyt homofasistiauktoriteetti tms. aiheuttaa vitutusta elämääsi. Nokkimisjärjestyksen oppiminen (Nina Mikkosta lainatakseni) ja paskan sietäminen ovat nykyään ihan helvetin tärkeitä työkaluja, tai onhan ne aina olleet. Ei me näet eletä missään kermaperseyhteiskunnassa jossa hitaampaa odotellaan, vaikka koulun kirjat niin väittäisivätkin.

      • /:/:/:/:

        Mutta miksi kaikki ajattelee että armeija on ainut paikka missä suomalainen voi oppia näitä asioita? Jos joku on oikeasti niin avuton ettei opi huolehtimaan itsestään ilman armeijaa niin mitenköhän muualla maailmassa pärjätään.

        Oon ite saanut mielestäni ihan hyvän kasvatuksen siinä mielessä että osaan kunnioittaa muita ihmisiä ja otan muut huomioon, jäämättä kuitenkaan itse kenenkään alle. Minkä nuorena oppii niin siitä ei vanhempana kovin helpolla luovu. Se on vanhempien vika jos eivät osaa opettaa lapsiaan tavoille.


      • Teppo85

        ja sinustako tämä "kermaperseyhteiskunta" on sitä ,että jos ei lähetä muiden määrättäväksi niin silloin ollaan tässä sinun mainitsemassasi yhteiskunnassa.tajua jo TOOPE että armeija on elvistelijöiden paikka,se on tarkoitettu ihmisille joilta puuttuu täysin oma mielikuvitus ja haluavat tämmöisiä masokistisia kiksejä kokea.Ollaan lapsesta asti eletty epävarmuudessa ja halutaan "ohjausta" elämään.Jos on itsetunto kohdallaan ei tarvitse hakea sitä sillä että kerrotaan milloin heräät,nukut,syöt,paskot...ym...ym.


      • .....

        Persettä juuri kaivetaankin, ja tupakaverit tulevat auttamaan innokkaasti. :>


    • ...

      Musiikilla ja taiteella meinasit omaisuuttasi puolustaa KUN sota syttyy? Laulat vanjan suohon? Just just... noh saahan ihminen haaveilla.

      • Teppo85

        Paskiainen,oot varmaan käynyt kovan koulun ARMEIJAN


      • ...
        Teppo85 kirjoitti:

        Paskiainen,oot varmaan käynyt kovan koulun ARMEIJAN

        ite oot varmaa kupannu kotona ku toiset raataa armeijassa, sit vielä kehtaat haukkua niitä joilla on munaa mennä sinne 'kovan koulun ARMEIJAAN', tekisit itekki jotai hyödyllistä etkä valittais.


      • ...
        Teppo85 kirjoitti:

        Paskiainen,oot varmaan käynyt kovan koulun ARMEIJAN

        Sillä taiteella ja musiikillako meinasit tätä maata/omaa omaisuuttasi puolustaa jos/kun tänne joku hyökkää?


      • ...
        ... kirjoitti:

        Sillä taiteella ja musiikillako meinasit tätä maata/omaa omaisuuttasi puolustaa jos/kun tänne joku hyökkää?

        Kyllä olen armeijan käynyt. Eipä se kovin kova koulu ollut (aika yliarvostettu). Paljon siellä on turhaa paskanjauhantaa joka pitäisi saada karsittua pois, mutta muuten ihan kiva kokemus.


    • pyrkiny

      torvisoittokuntaan.

    • rauhallinen militaristi

      Joka maassa on armeija. joko oma tai toisten.

      "ilolla" menen armeijaan, en ole militaristi, sotahullo, murhanhimoinen, mutta aion kyllä tarpeen tullen kotimaatani puolustaa.

    • asdasd44

      Se maa jolla on parhaat tiedemiehet ja kehittynein teknologia voittaa taistelun, ei se jolla on parhaat sotilaat. Sitäpaitsi jalkaväki on sodassa hyvin tehoton. Myöskään Suomea ei uhkaa tällähetkellä mikään valtio, joten kannattaisi ne rahat panostaa muullekun tuohon "hienoon" armeijaan..

    • ei suomi sellasta tarvi.

      Miksei lopeteta koko armeejaa ja poisteta koko suomen puollustus, siinä olis venäjän helppo vallottaa suomi jos haluais, koska millä suomi puollustaa suomee ku ei oo vittu armeejaa, on vaa pelkkiä sivareita jotka ei oo asetta nähnykkää.

      Vaikka nykyaikaa eletäänki nii kyllä sota voi tulla siltikin, onha afganistanissakin nykyaikana sota, mutta voishan koittaa poistaa armeeja suomesta ja kattoo kiinnostaako helppo vallotus reissu ketää.

      • tupla-v

        Jos spekuloidaan että Venäjä hyökkäisi jostain syystä Suomeen, olisko nykyisellä Suomen armijalla mitään mahdollisuuksia todellisuudessa ? Ei mielestäni.
        Ja meitsin pointti oli se että ne rahat voisi suunnata paljon parempaan tarkoitukseen, sekä se että Suomen armeija on liian tehoton, ottaen huomioon mitä rahoja siihen käytetään. Kyllä ymmärrän sinunkin näkökulmasi, mutta omani eroaa siitä voimakkaasti, etkä noilla argumenteillä minua saanut vakuutettua.


      • ...
        tupla-v kirjoitti:

        Jos spekuloidaan että Venäjä hyökkäisi jostain syystä Suomeen, olisko nykyisellä Suomen armijalla mitään mahdollisuuksia todellisuudessa ? Ei mielestäni.
        Ja meitsin pointti oli se että ne rahat voisi suunnata paljon parempaan tarkoitukseen, sekä se että Suomen armeija on liian tehoton, ottaen huomioon mitä rahoja siihen käytetään. Kyllä ymmärrän sinunkin näkökulmasi, mutta omani eroaa siitä voimakkaasti, etkä noilla argumenteillä minua saanut vakuutettua.

        Meidän armeijan ei olekaan tarkoitus voittaa sotaa vaan ennaltaehkäistä sodan syttyminen. Tarkoitus on pitää yllä kykyä tuottaa hyökkääjälle niin suuret materiaali- ja henkilöstötappiot, että Suomen valloituksesta saatu hyöty jäisi olemattomaksi ==> hyökkäystä ei koskaan tule.

        Ja _teoriassa_ nykyisellä armeijan vahvuudella olisi kyky saavuttaa ns. torjuntavoitto venäläisten tälle suunnalle "varaamista" joukoista.


    • Suojelijaksi

      No, tahdoit sitä tai et, kun joku skitso johtaja päättää siirtää joukkoja suomeen ohjusuhkan takia, niin puolustusvoimat pitää rajat paikoillaan. Ja sinä voit jatkaa sitä piipunpolttoa ja vapaan rakkauden julistusta.

    • K09-II

      Mitäs yhteistä on poliisilla, vartijalla, raksamiehellä, rekkakuskeilla, ensihoitajilla, lentäjillä, vene- ja huoltoalalla työskentelevillä? Heidän on mahdollista hankkia armeijasta pohjakoulutuksen ilmaiseksi. Vaikka itse ei kuuluisikaan tai halua kuulua tuohon kirjavaan joukkoon, voi aukin kautta hankkia johtajakoulutusta, josta on hyötyä sekä työelämässä että toisten ihmisten kanssa. Fyysisesti pysyy paremmin kunnossa, kun joutuu marssimaan, lenkkeilemään ym. Harva pystyy omasta aloitteesta kuntoleimaan täysillä, varsinkaan jos on päästänyt ensin itsensä repsahtamaan. Armeija antaa hyvän pohjan kuntoilulle, kun se potkii ihmisiä persuksille, että nämä liikkuisivat enemmän. Hyvä fyysinen kunto auttaa ylläpitämään myös henkistä hyvinvointia. Alokaskauden jälkeen intissä on paljon erilaisia erikoistumisaloja, kuten moottoripyörälähetti, torvisoittokunta (jossa voi myös harjoittaa soitinta, jota osaa itse parhaiten, kuten sähkökitara), lääkintämies, kuljettaja, huoltomies, web-ylläpitäjä ja -graafikko ym. Kaikille pitäisi löytyä tulevaa koulutusta ja/tai omaa mielenkiintoa tukeva laji. Ajokorttiluokan nostaminen esimerkiksi BeCe-kortiksi ei maksa mitään (siviilissä useampi tuhat euroa). Vapaa-ajalla on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia, jotka vaihtelevat palveluspaikan mukaan, kuten sählyä, itsepuolustusta, larppausta, biljardia jne. Jo se, että työhakemuksessa lukee: varusmiespalvelus suoritettu, kertoo, että kaveri pärjää kurinalaisena, tulee toimeen ihmisten kanssa ja että psyyke on kunnossa. Kyllä intistä on hyötyä jos vaan viitsii ottaa asioista selvää ;) Btw itse menen inttiin, koska isoveljeni (reservinkorpraali) suositteli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe